אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי yzafrir » 06 נובמבר 2011, 06:33

שנה שעברה מכבי חיפשה שוטינג גארד לצידו של פארגו ופרקינס שבכלל תוכננו להיות בעמדה 1 שניהם (פארגו הגיע במקום וויז...) , אם קארול היה מגיע בזמנו הוא יכל לעשות את ההבדל בין המקום השני לראשון....מכבי יכלו להביא אותו עם ביי אווט מצחיק אבל היא התמהמה והוא מימש את האופציה שלו לחידוש החוזה..השנה כשריאל ניכנסה לתמונה זה כבר היה אבוד....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 06 נובמבר 2011, 09:31

yzafrir כתב:שנה שעברה מכבי חיפשה שוטינג גארד לצידו של פארגו ופרקינס שבכלל תוכננו להיות בעמדה 1 שניהם (פארגו הגיע במקום וויז...) , אם קארול היה מגיע בזמנו הוא יכל לעשות את ההבדל בין המקום השני לראשון....מכבי יכלו להביא אותו עם ביי אווט מצחיק אבל היא התמהמה והוא מימש את האופציה שלו לחידוש החוזה..השנה כשריאל ניכנסה לתמונה זה כבר היה אבוד....

צפריר, הבעיה היא, שאם קארול היה בא, אז משיהו אחר לא היה מגיע. כנראה לא היו מחתימים את פארגו, אותו לקחו בסוף בעודף שנשאר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 06 נובמבר 2011, 12:01

על קארול דיברו בלי קשר לפארגו...הוא הוזכר בתקופה שחיפשו שחקן לעמדה 2 ודיברו גם על הניוזילנדי...במשך תקופה ארוכה בהמלך העונה הקודמת הקבוצה טענה שהיא מחפשת שחקן לעמדה 2 ואין אף שחקן מתאים...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 08 נובמבר 2011, 05:03

ב"ישראל היום" מזכירים את דומיניק ג'יימס (25, 1.80), ששיחק בטורקיה, בולגריה ויוון, כמועמד להחליף את פרמאר. בנוסף, מציינים שם שקיימת אכזבה מהשתלבותו האיטית של לנגפורד ושגורם בכיר בקבוצה הכחיש את השמועות (???) על כך שלנגפורד עבר עבירת משמעת בעטיה מעוניינים להתיר את החוזה עמו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 08 נובמבר 2011, 05:26

הוא לא חתם באריס רק לפני חודש? והעניין עם לנגפורד נשמע לי כמו שטות מוחלטת.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 08 נובמבר 2011, 05:46

זה טוב שהצוות המקצועי לא נח ומחפש כבר שחקן שיחליף את פארמר אם וכאשר...לגבי לאנגפורד , בשביל להשתלב הוא יצטרך לשחק והרבה , אם יש איתו בעיות משמעת אז אין טעם להחזיק אותו בקבוצה וזה נכון לגבי כל שחקן שעובר עברות משמעת חמורות אפילו אם זה סופו פארמר או פאפאס...האם זה נכון שהוא עבר עברת משמעת ? אני בספק גדול....
ואגב , ג'יימס הוזכר כמעומד לירושלים לפני שבוע בערך...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 08 נובמבר 2011, 05:54

yzafrir כתב:זה טוב שהצוות המקצועי לא נח ומחפש כבר שחקן שיחליף את פארמר אם וכאשר...לגבי לאנגפורד , בשביל להשתלב הוא יצטרך לשחק והרבה , אם יש איתו בעיות משמעת אז אין טעם להחזיק אותו בקבוצה וזה נכון לגבי כל שחקן שעובר עברות משמעת חמורות אפילו אם זה סופו פארמר או פאפאס...האם זה נכון שהוא עבר עברת משמעת ? אני בספק גדול....
ואגב , ג'יימס הוזכר כמעומד לירושלים לפני שבוע בערך...

רשום ב"ישראל היום" שהוא היה מועמד לירושלים עד שמכבי פנו אליו...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 08 נובמבר 2011, 06:22

" ישראל היום " מספר אחד בכל מה שקשור למכבי השנה. לא הייתי מזלזל במה שכתוב על לאנגפורד.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 08 נובמבר 2011, 06:40

אני לא קונה את זה. מס' 1 לגבי מכבי השנה זה דובי פיק, לא "ישראל היום" ולא אף אחד אחר. לנגפורד רק אתמול צייץ בטוויטר שלו עד כמה הוא מתפעל ומתפעם מהיכל נוקיה ומהאוירה, ממש לא נראה לי כמו אחד שזה עתה ביצע עבירת משמעת. לגבי ג'יימס, אני שוב שואל - הוא לא חתום באריס?
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 08 נובמבר 2011, 06:44

ישראל היום פרסם ראשון את עניין פארמר ולא דובי פיק וזה היה סקופ השנה. פיק כבודו במקומו מונח, ממש לא מכיר אותו .( האכסנייה שהוא נמצא בה עלובה )
אני התכוונתי לעניין האכזבה מכך שלאנגפורד לא משתלב , לא מעניין עבירת המשמעת שהוכחשה ממילא. אבל אני בטוח שמכבי ביטחה את עצמה בכל הסעיפים כדי לא ליפול , כאן אני שקט.
ד"א, בלאט אמר שיקח לו חודש בערך להשתלב. החודש עוד לא עבר לדעתי. וגם אם יקח עוד קצת, לא נורא.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 08 נובמבר 2011, 06:53

אני לא קורא ישראל היום אבל זה שמאוכזבים מיזה שהוא עדיין לא השתלב זה לא גאונות גדולה . גם אני מאוכזב שהוא לא השתלב עדיין אבל ברור לי ואני בטוח שלכולם מה הסיבה שהוא לא השתלב עדיין והיא לא קשורה לבעיות משמעת....ואני גם די בטוח שהוא ישתלב בהמשך ויתאים לקבוצה הזאת .
אין מה לעשות , שחקן כמהו לא יכולנו להביא בתחילת הקיץ וצריך לאגיד תודה שהצלחנו להחתים אותו במחיר מצחיק יחסית ולהיות סבלניים עם ההשתלבות שלו בשלב כזה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 08 נובמבר 2011, 06:56

רק הערה- המחיר שלו ממש לא מצחיק. זה שברוסיה משלמים כפול על שחקנים לא אומר שגם מכבי צריכה. גם לאמפה קיבל 2.5 מיליון דולר נטו ברוסיה.
לאנגפורד שחקן טוב מאוד, אבל יחסית לזה שהוא הגיע בשלב כזה של העונה ובכושר לא טוב זה מחיר סביר ביותר וממש לא מצחיק.

נקווה שישתלב במהרה והכול יהיה בסדר.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 08 נובמבר 2011, 07:18

yarinsaky כתב:רק הערה- המחיר שלו ממש לא מצחיק. זה שברוסיה משלמים כפול על שחקנים לא אומר שגם מכבי צריכה. גם לאמפה קיבל 2.5 מיליון דולר נטו ברוסיה.
לאנגפורד שחקן טוב מאוד, אבל יחסית לזה שהוא הגיע בשלב כזה של העונה ובכושר לא טוב זה מחיר סביר ביותר וממש לא מצחיק.

נקווה שישתלב במהרה והכול יהיה בסדר.

צודק , מצחיק זה לא המילה הנכונה...הייתי מגדיר את זה מחיר טוב ביחס לשווי שוק היום של שחקנים אחרים ברמתו באירופה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 08 נובמבר 2011, 07:19

אוקיי, קיבלתי. :thumbup
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 08 נובמבר 2011, 07:34

תמיד כשמאוכזבים ממישהו אז יש מסביב שמועות וסיפורים. לא נראה לי שצריך לעשות מהסיפור יותר ממה שהוא ואם אין דברים שאנחנו לא יודעים אז סביר להניח שתוך שבוע-שבועיים הוא יחזור לכושר משחק טוב ויתחיל לתת תוצרת טוב. סביר להניח שאבי סגל זרע את הזרעים לקראת הכתבה של גרינוולד ביום חמישי הקרוב... (מה שנותן תקווה למשחק טוב שלו באיסטנבול...)
אגב, ציינו כאן את הציוצים של לנגפורד בטוויטר בימים האחרונים, אז הדבר היחיד שמטריד אותי הוא שהבחור מצייץ בשלוש לפנות בוקר, למרות שאי אפשר לעקוב אחרי מה שכל שחקן עושה בלילה בביתו וגם לא צריך מאחר שאנחנו לא בק.ג.ב. הבעיה היא שזה לא מראה על חיים יותר מדי ספורטיביים. אני לפחות מקווה שהוא מתאמן יותר קשה מהאחרים ועורך גם אימונים אישיים כשאין אימונים של הקבוצה כדי לחזור לכושר במהרה.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 08 נובמבר 2011, 08:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 08 נובמבר 2011, 07:39

נשמע לי מטופש להיות מאוכזבים מזה שלאנגפורד משתלב לאט. זה לא קל בטח לא לשחקן שלא שיחק כ"כ הרבה חודשים רצופים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 08 נובמבר 2011, 07:52

קודי, אתה מדבר על התקופה של לפני החתימה שלו במכבי, לא ?

יוני, אתה צודק. אבל זה מראה עד כמה חשוב ששחקן יהיה במסגרת קבוצתית , בטח שחקנים שהמשמעת העצמית שלהם לא תמיד הכי גדולה ( לא יודע אם לאנגפורד הוא כזה ).
אני זוכר שמרכוס בראון הגיע למכבי ומתן תוצרת כמעט מיידית כי התאמן עם הקבוצה שלו עד שהגיע למכבי. זה הבדל משמעותי מאוד לפעמים.

לכן באמת נצטרך לתת זמן ללאנגפורד. למזלנו מכבי מסתדרת יפה בלעדיו בינתיים, אבל זה יכול להשתנות מהר.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 08 נובמבר 2011, 07:58

yarinsaky כתב:קודי, אתה מדבר על התקופה של לפני החתימה שלו במכבי, לא ?
יוני, אתה צודק. אבל זה מראה עד כמה חשוב ששחקן יהיה במסגרת קבוצתית , בטח שחקנים שהמשמעת העצמית שלהם לא תמיד הכי גדולה ( לא יודע אם לאנגפורד הוא כזה ).
אני זוכר שמרכוס בראון הגיע למכבי ומתן תוצרת כמעט מיידית כי התאמן עם הקבוצה שלו עד שהגיע למכבי. זה הבדל משמעותי מאוד לפעמים.

לכן באמת נצטרך לתת זמן ללאנגפורד. למזלנו מכבי מסתדרת יפה בלעדיו בינתיים, אבל זה יכול להשתנות מהר.

לא, אני מדבר על יום שני לפנות בוקר, אז צייץ לנגפורד פעמיים בסביבות 2:30-3:00 לפנות בוקר (הייתי במקרה ער כי התינוק שלי התעורר, כמו בכל לילה...). אני שוב אומר שאין סיבה לעקוב אחרי מה שכל שחקן עושה בביתו בלילה, מאחר שאנחנו לא בק.ג.ב., וכל עוד הוא לא מסתובב בשעות האלה במועדונים זה בסדר, אבל קצת מטריד אותי אורח החיים הספורטיביים של מי שאמור להתאמן בימים אלה יותר מכולם בכדי לחזור לכושר במהירות האפשרית.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 08 נובמבר 2011, 08:00

אולי הוא מתעורר או נשאר ער מאיזו תינוקת ( מגודלת ) גם ;)
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 08 נובמבר 2011, 08:05

yarinsaky כתב:אולי הוא מתעורר או נשאר ער מאיזו תינוקת ( מגודלת ) גם ;)

הכל יכול להיות. לכן לא הייתי מייחס לזה חשיבות גדולה מדי. אני רק מקווה שהוא מתאמן הרבה יותר מיתר השחקנים כדי לחזור לכושר מהר. כל היתר זניח ולא מעניין.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־30 אורחים