NBA 2015/2016

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2015/2016

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 מרץ 2016, 00:45

ועדיין ינצחו
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2016, 00:48

בסדר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מרץ 2016, 00:48

Holiday_Armadillo כתב:והנה התשובה לכל מי שחושב שהווריורס יביסו רק בגלל המאזן של שתי הקבוצות

אתם לא אוהדים, אתם לא מכירים את הקבוצה ואתם לא יודעים כמה חרא משחקים נגד הקבוצה הזאת ובמגרש הזה

על פי משחק אחד החלטת את זה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2016, 00:49

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:והנה התשובה לכל מי שחושב שהווריורס יביסו רק בגלל המאזן של שתי הקבוצות

אתם לא אוהדים, אתם לא מכירים את הקבוצה ואתם לא יודעים כמה חרא משחקים נגד הקבוצה הזאת ובמגרש הזה

כן, מההודעה שלי אפשר ממש להבים שהחלטתי את זה על סמך משחק אחד
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מרץ 2016, 00:50

Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:

כן, זה מה שמבינים מההודעה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2016, 00:50

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:

אם מישהו רוצה להבין את זה זה מה שהוא מבין
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מרץ 2016, 00:51

Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:

אם מישהו רוצה להבין את זה זה מה שהוא מבין

אני מצטער אבל כל הניסיונות האלו לנאחס הפוך פשוט מגוחכים. זה פתטי.
גולדן סטייט הקבוצה הטובה בעולם, הם לא מפסידים. זאת עובדה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2016, 00:53

אתה פאתטי אם פשוט החלטת שההודעה שלי היא ''נסיון לנאחס'', ועוד מדבר כאילו אני עושה את זה בעוד מקרים כשאני בפירוש אומרת שההודעות האלה הן דעות אישיות שלי וכל המשחקים האלה של לנאחס, לא אצלי

שמואל, לא עשיתי לך כלום ואתה תוקף אותי סתם
אני מזהירה אותך מראש, תיזהר ממני ותשלוט בשפה שלך איתי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מרץ 2016, 00:57

Holiday_Armadillo כתב:אתה פאתטי אם פשוט החלטת שההודעה שלי היא ''נסיון לנאחס'', ועוד מדבר כאילו אני עושה את זה בעוד מקרים כשאני בפירוש אומרת שההודעות האלה הן דעות אישיות שלי וכל המשחקים האלה של לנאחס, לא אצלי

שמואל, לא עשיתי לך כלום ואתה תוקף אותי סתם
אני מזהירה אותך מראש, תיזהר ממני ותשלוט בשפה שלך איתי

את עושה את זה בכל הזדמנות. אולי את לא מודעת לזה, אבל כך זה נראה ואני בטוח לא היחיד שחושב כך. תדפדפי קצת בת'רד ותנסי להבין איך זה מצטייר מהצד.

כמו כן, אני כלל לא תקפתי. התייחסתי להודעה שלך שמנסה להציג יכולת לא טובה נגד הלייקרס (ואנחנו בסך הכל במחצית) כ"הוכחה" לכך שהווריורס לא יביסו.

ודבר אחרון, אני לא מתרגש מהאיומים שלך. לא קונה את זה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2016, 01:00

ואני שוב ושוב ושוב ושוב (ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב) ובכל הזדמנות אומרת שזה שזה נראה ככה לא מעניין לי את הזין
תגידו לי שאני פסימית אבל השטויות האלה של הנאחס לא רלוונטי

לא, אתה התייחסת להודעה שאומרת שהווריורס, גם בתקופותו הכי טובות שלהן בשנתיים האחרונות, נתנו תצוגות זוועה באולם האלה ונגד הקבוצה הזאת

אל תתרגש, אני רק אומרת לך מראש שאני לא חברה שלך ואתה לא תשתמש איתי במילים כמו ''פאתטי'', אתה תשמור על הפה שלך איתי ותדע את הגבולות שלך עם אנשים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מרץ 2016, 01:05

Holiday_Armadillo כתב:ואני שוב ושוב ושוב ושוב (ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב) ובכל הזדמנות אומרת שזה שזה נראה ככה לא מעניין לי את הזין

לא, אתה התייחסת להודעה שאומרת שהווריורס, גם בתקופותו הכי טובות שלהן בשנתיים האחרונות, נתנו תצוגות זוועה באולם האלה ונגד הקבוצה הזאת

אל תתרגש, אני רק אומרת לך מראש שאני לא חברה שלך ואתה לא תשתמש איתי במילים כמו ''פאתטי'', אתה תשמור על הפה שלך איתי ותדע את הגבולות שלך עם אנשים

אם נפגעת משימוש במילה "פתטי" אני מתנצל.
רק דבר אחד אוסיף- כפי שאת מצפה שאנשים יתייחסו אליך, כך רצוי שגם את תתנהגי לאחרים. יש שני צדדים למטבע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 מרץ 2016, 01:06

שמואל, למה אתה מציק?

פאול ברור היה שם על קובי...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מרץ 2016, 01:09

jol9 כתב:שמואל, למה אתה מציק?

מה מציק? אסור להגיב להודעה שאני לא מסכים עמה? התגובה הייתה לגיטמית לחלוטין, ולא אני זה שנגרר לפסים אישיים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 מרץ 2016, 01:13

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:שמואל, למה אתה מציק?

מה מציק? אסור להגיב להודעה שאני לא מסכים עמה? התגובה הייתה לגיטמית לחלוטין, ולא אני זה שנגרר לפסים אישיים.

הכל בסדר... קחו את זה קצת יותר בהומור... חבל על העצבים בגלל זה, לא?

אני משתגע מהשחקנים האלה שהולכים אחד על חמש, ולא מוסרים...
לא סתם קרי כ"כ טוב. אי אפשר לשמור אותו, כי הוא כל הזמן משחרר את הכדור והוא גם מוסר גדול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2016, 01:14

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:ואני שוב ושוב ושוב ושוב (ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב) ובכל הזדמנות אומרת שזה שזה נראה ככה לא מעניין לי את הזין

רק דבר אחד אוסיף- כפי שאת מצפה שאנשים יתייחסו אליך, כך רצוי שגם את תתנהגי לאחרים. יש שני צדדים למטבע.

בוא נראה את ציר הזמן הכרונולוגי

1)אני אוהדת גולדן סטייט אלוהים יודע ממתי, מכירה את כל ההרגלים שלהם, לעומת אלה שרק קפצו על העגלה ונסחפו בהייפ

2)אני רושמת הודעות שהן הדעה האישית שלי, ולא מהיום ''מאשימים'' אותי בניסיון לנאחס כשאני אומרת בכל הזדמנות שאין לי את הרצון לנאחס וזה לא קשור לזה
זה שלא אוהבים את הדעה שלי לא אומר שאני מנסה לנאחס, אבל זה מפריע לכם? לא, אתם ממשיכים להגיד לי בכל הזדמנות שזה מה שאני עושה כי לכם לא נראה זה שאני חושבת שהם לא יינצחו

3)אני רושמת הודעה על כך שהווריורס תמיד מתקשים מול הלייקרס באולם הזה ונותנים תצוגות זוועתיות, אני שוב פעם ''מואשמת'' בניסיון לנאחס כשאף אחד לא לוקח את ההודעה שלי ברצינות כי חס וחלילה שאני אחשוב שזה לא היום של גולדן סטייט, לא משנה מה המאזן של הלייקרס

כן, התנהגתי גועל נפש
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מרץ 2016, 01:19

Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:

בוא נראה את ציר הזמן הכרונולוגי

1)אני אוהדת גולדן סטייט אלוהים יודע ממתי, מכירה את כל ההרגלים שלהם, לעומת אלה שרק קפצו על העגלה ונסחפו בהייפ

2)אני רושמת הודעות שהן הדעה האישית שלי, ולא מהיום ''מאשימים'' אותי בניסיון לנאחס כשאני אומרת בכל הזדמנות שאין לי את הרצון לנאחס וזה לא קשור לזה
זה שלא אוהבים את הדעה שלי לא אומר שאני מנסה לנאחס, אבל זה מפריע לכם? לא, אתם ממשיכים להגיד לי בכל הזדמנות שזה מה שאני עושה כי לכם לא נראה זה שאני חושבת שהם לא יינצחו

3)אני רושמת הודעה על כך שהווריורס תמיד מתקשים מול הלייקרס באולם הזה ונותנים תצוגות זוועתיות, אני שוב פעם ''מואשמת'' בניסיון לנאחס כשאף אחד לא לוקח את ההודעה שלי ברצינות כי חס וחלילה שאני אחשוב שזה לא היום של גולדן סטייט, לא משנה מה המאזן של הלייקרס

כן, התנהגתי גועל נפש

לקבוצה הזאת יש 55 ניצחונות ב- 60 משחקים. זה שיא כל הזמנים ודבר חסר תקדים בכל קנה מידה.
אני פשוט מתקשה להבין מה את מנסה להגיד. שזאת פיקציה? שהם לא באמת שווים את המאזן הזה? הם הולכים לקרוס בפלייאוף?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2016, 01:20

מה זה קשור? אמרתי מראש שהמאזן פה לא משנה כי ספציפית נגד הלייקרס בלוס אנג'לס הם נתנו תצוגות נפל, גם בתקופות הכי טובות שלהם
מי מדבר על המאזן הכולל?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מרץ 2016, 01:25

Holiday_Armadillo כתב:מה זה קשור? אמרתי מראש שהמאזן פה לא משנה כי ספציפית נגד הלייקרס בלוס אנג'לס הם נתנו תצוגות נפל, גם בתקופות הכי טובות שלהם
מי מדבר על המאזן הכולל?

טוב, אני ממש מצטער. קראתי שוב את ההודעה שלך ועכשיו נפל לי האסימון, אני הבנתי משהו אחר לגמרי בקריאה ראשונה, חשבתי שדיברת בכללי על היכולת של הווריורס להביס קבוצות בהמשך העונה (ערכת את ההודעה או משהו? :? )
יום ראשון לסמסטר, הראש לא בדיוק במקום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2016, 01:32

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מה זה קשור? אמרתי מראש שהמאזן פה לא משנה כי ספציפית נגד הלייקרס בלוס אנג'לס הם נתנו תצוגות נפל, גם בתקופות הכי טובות שלהם
מי מדבר על המאזן הכולל?

טוב, אני ממש מצטער. קראתי שוב את ההודעה שלך ועכשיו נפל לי האסימון, אני הבנתי משהו אחר לגמרי בקריאה ראשונה, חשבתי שדיברת בכללי על היכולת של הווריורס להביס קבוצות בהמשך העונה (ערכת את ההודעה או משהו? :? )
יום ראשון לסמסטר, הראש לא בדיוק במקום.

אם הייתי עורכת זה היה מראה שערכתי את ההודעה

ורק לעתיד וזה לא תקף רק אליך אלא לכל מי שיקרא את ההודעות שלי
אני פסימית, אני תמיד חושבת שלקבוצות יילך טוב נגדנו, אני תמיד חושבת שהמאצ'-אפ חרא
זה לא ניסיון לנאחס, אין אצלי את הדברים האלה, אני מבקשת לא להגיד לי שוב ושוב שזה מה שאני עושה כשאני אמרתי כבר אלף פעם שזה לא וזה מתחיל לעלות לי על העצבים שכל פעם אני צריכה לכתוב את זה מחדש

בכל מקרה, מעריכה את זה שיכולת להודות בטעות ולהתנצל
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 מרץ 2016, 01:34

זאת הגרסה של כרמל ל:"אני סולחת, הכל טוב + :rose "
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], JarJarBinx, refael, גל גל, עידן, שמוליק ו־25 אורחים