המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:איזו נוסטלגיה...
דרק עם השיער המטורף ועם זריקות הקלאץ' מהעונשין. האפמן שתמיד סיפק את הסחורה, פארקר שתמיד עשה את שלו, וכמובן אוקור שלספר שלו צריך
לכרות את הידיים
תענוג. ואף מילה על העונשין של בורשטיין.
jol9 כתב:Ido_Maccabi כתב:jol9 כתב:אבי כתב:הסר כל דאגה מלבך. ל-NBA אליהו לא יגיע.
אי אפשר לדעת. שחקנים הרבה פחות טובים ממנו הגיעו לשם בעבר.
זה לא עניין של יכולת.
הוא לא שומר מספיק (ואני מאלה שחושבים שהוא השתפר בזה המון), והוא נופל בין עמדות.
הוא לא מספיק פיזי וגבוה ל PF ב NBA
ואין לו מספיק קליעה וכדרור בשביל SF. הוא פשוט לא מתאים ל NBA.
אתה זוכר את קוקוץ'? היו לא מעט שחקנים אירופאים בעמדה 4, ולא כולם התאימו מלכתחילה לNBA מבחינת כוח וגוף.
כוח ועוצמה הם דברים שעובדים עליהם שם. מנגד, כשרון כמו של ליאור זה דבר נדיר גם בNBA.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:איזו נוסטלגיה...
דרק עם השיער המטורף ועם זריקות הקלאץ' מהעונשין. האפמן שתמיד סיפק את הסחורה, פארקר שתמיד עשה את שלו, וכמובן אוקור שלספר שלו צריך
לכרות את הידיים
תענוג. ואף מילה על העונשין של בורשטיין.
אנחנו מדברים על מאהמט אוקור?
מהג'אז?
Ido_Maccabi כתב:jol9 כתב:Ido_Maccabi כתב:jol9 כתב:אבי כתב:הסר כל דאגה מלבך. ל-NBA אליהו לא יגיע.
אי אפשר לדעת. שחקנים הרבה פחות טובים ממנו הגיעו לשם בעבר.
זה לא עניין של יכולת.
הוא לא שומר מספיק (ואני מאלה שחושבים שהוא השתפר בזה המון), והוא נופל בין עמדות.
הוא לא מספיק פיזי וגבוה ל PF ב NBA
ואין לו מספיק קליעה וכדרור בשביל SF. הוא פשוט לא מתאים ל NBA.
אתה זוכר את קוקוץ'? היו לא מעט שחקנים אירופאים בעמדה 4, ולא כולם התאימו מלכתחילה לNBA מבחינת כוח וגוף.
כוח ועוצמה הם דברים שעובדים עליהם שם. מנגד, כשרון כמו של ליאור זה דבר נדיר גם בNBA.
לדעתי אצל אליהו זה יותר מזה. איך שלא תסתכל על זה, אתה לא יכול לראות אותו שומר על PF גבוהים וחזקים ממנו ברמת NBA. הוא לא עשה את זה אף פעם, אני לא רואה סיבה שבגיל 25 הוא פתאום יעשה את זה ברמת NBA. הלוואי שזה יקרה, הוא אחד האהובים עליי במכבי, אבל זה פשוט לא הוא.
itai7 כתב:סעמק אני מפסס את המשחק בגלל חתונה
itai7 כתב:דווקא נראה לי שפארמר וויאציץ' יבטלו זה את זה ככה שנראה לי שסאבנוביץ' יהיה האקסטרה שלהם וצריך אותו לעצור, מכבי אוהבת לקבל בראש משחקני 3/4 עם קליעה מבחוץ/בפנים
6 לב צהוב כתב:בנוסף לקינסי יחסר המאמן אופוק סאריצ'ה את הפורוורד הוותיק קרם גונלום הסובל גם כן מפציעה.
עפר כתב:6 לב צהוב כתב:בנוסף לקינסי יחסר המאמן אופוק סאריצ'ה את הפורוורד הוותיק קרם גונלום הסובל גם כן מפציעה.
אל תהיו בטוחים. יתכן שזה תרגיל הרדמה של התורכים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־32 אורחים