חמישי: 20:00- אנאדולו אפס - מכבי ת"א, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חמישי: 20:00- אנאדולו אפס - מכבי ת"א, ערוץ 10

הודעהעל ידי where is the love? » 10 נובמבר 2011, 21:50

עזבו אתכם משראפובה, אני הולך לישון עם בלאט, הוא פשוט היה מדהים היום ניצח את המשחק עבור מכבי כמו שצביקה שרף אמר, היה משחק טקטי גדול, אני פשוט מאוהב באדם והמאמן הגדול הזה :heart
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 נובמבר 2011, 21:53

where is the love? כתב:עזבו אתכם משראפובה, אני הולך לישון עם בלאט, הוא פשוט היה מדהים היום ניצח את המשחק עבור מכבי כמו שצביקה שרף אמר, היה משחק טקטי גדול, אני פשוט מאוהב באדם והמאמן הגדול הזה :heart

:unsure
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 10 נובמבר 2011, 21:56

where is the love? כתב:עזבו אתכם משראפובה, אני הולך לישון עם בלאט, הוא פשוט היה מדהים היום ניצח את המשחק עבור מכבי כמו שצביקה שרף אמר, היה משחק טקטי גדול, אני פשוט מאוהב באדם והמאמן הגדול הזה :heart

דווקא בלאט כמעט והפסיד את המשחק למכבי כשלא הוציא את סופו אחרי שפספס את שתי העונשין והיה חור בהגנה בדקות האחרונות ויותר חמור שלא הוציא את אליהו שפשוט ישן על הפארקט וכמעט הרס את מה שמכבי בנתה כל המשחק....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 10 נובמבר 2011, 21:56

חנו'ש כתב:

:unsure

מסכים.

לדעתי בלאט ממש לא היה טוב היום. ניהול משחק חלש, אבל טורקים זה טורקים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2011, 21:58

yzafrir כתב:

דווקא בלאט כמעט והפסיד את המשחק למכבי כשלא הוציא את סופו אחרי שפספס את שתי העונשין והיה חור בהגנה בדקות האחרונות ויותר חמור שלא הוציא את אליהו שפשוט ישן על הפארקט וכמעט הרס את מה שמכבי בנתה כל המשחק....

טעות גסה של חוכמה בדיעבד.
סופו ואליהו הם שחקני ההתקפה הכי טובים של מכבי במיוחד בהתקפות העומדות, וזה מה שדייויד היה צריך בדקות האחרונות.
זה שסופו פיספס שתי קליעות עונשין, וליאור עשה שתי טעויות טיפשיות, לא אומר כלום. הוא הוציא אותם בדיוק מתי שהיה צריך - כשהיה צריך קלעי עונשין על המגרש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 10 נובמבר 2011, 22:02

הוא לא הוציא אותם , ליאור שיחק עד הסוף....

בכל מקרה חוץ מהקטע הזה היה ניהול משחק מצויין של בלאט ... הוא אפילו זיהה שלאנגפור למרות שלא פוגע עדיין עשה עבודת הגנה טובה ולכן קיבל יחסית הרבה יותר דקות ממה שחשב לתת לו....
ואי אפשר בלי מילה טובה לטל שמרוויח רק 300K נטו והצדיק היום כל אגורה....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2011, 22:11

yzafrir כתב:הוא לא הוציא אותם , ליאור שיחק עד הסוף....

בכל מקרה חוץ מהקטע הזה היה ניהול משחק מצויין של בלאט ... הוא אפילו זיהה שלאנגפור למרות שלא פוגע עדיין עשה עבודת הגנה טובה ולכן קיבל יחסית הרבה יותר דקות ממה שחשב לתת לו....

לא נכון. בהתקפה האחרונה הוא הכניס רק את הגארדים ובלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 10 נובמבר 2011, 22:14

כל הכבוד לבורשטיין על אחלה משחק... לא משחק גדול, אבל ניצחנו וזה יפה מאוד.
אני חייב לציין שהיו חלקים שאפס שיחקן טוב מאוד, חשבו מחוץ לקופסא ולחצו את מכבי, הביאו טריפלים על סופו והימרו על זריקות מרחוק.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי felix_r » 10 נובמבר 2011, 22:16

לא ולא! אין פה שום "חוץ מהקטע הזה". הוא לא ניהל טוב את המשחק. נקודה.
כל פעם שמכבי היתה בורחת ל-9 בלאט היה משאיר על המגרש איזה הרכב הזוי שהיה מאבד את כל היתרון.
ומה עם זה שהוא כל הזמן השאיר את פארמר לרכז לבד, כשכולם ראו, שהוא מתקשה וצריך עזרה.
ממש יום לא טוב של בלאט, אבל למזלנו הטורקים גם כן לא הבריקו.
ביום כזה יכולנו לפרק להם את הצורה, אבל אני שמח גם על הנצחון הזה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 10 נובמבר 2011, 22:22

jol9 כתב:

לא נכון. בהתקפה האחרונה הוא הכניס רק את הגארדים ובלו.

אתה מדבר על ה-16 שניות האחרונות שהמשחק היה גמור , אני מדבר על ה-2 דקות האחרונות שאליהו כמעט במו ידיו נתן להם את המשחק עם שתי איבודים ושמירה רכה וחוסר יכולת לקחת ריבאונד פשוט....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2011, 22:38

felix_r כתב:

לא ולא! אין פה שום "חוץ מהקטע הזה". הוא לא ניהל טוב את המשחק. נקודה.
כל פעם שמכבי היתה בורחת ל-9 בלאט היה משאיר על המגרש איזה הרכב הזוי שהיה מאבד את כל היתרון.
ומה עם זה שהוא כל הזמן השאיר את פארמר לרכז לבד, כשכולם ראו, שהוא מתקשה וצריך עזרה.
ממש יום לא טוב של בלאט, אבל למזלנו הטורקים גם כן לא הבריקו.
ביום כזה יכולנו לפרק להם את הצורה, אבל אני שמח גם על הנצחון הזה.

ההרכבים האלה מלכתחילה הביאו את מכבי ליתרון הזה.
למכבי היה שני קטעים של מומנטום טוב (שאת שניהם הרג וויאצ'יץ'), אבל השחקנים פשוט לא עשו את האקסטרה בשביל להמשיך ולפתוח פער.
כאן החטאה של זריקה, שם איזה מהלך לא ברור או איבוד.
אלה לא דברים שמאמן יכול לשלוט עליהם.

מנגד, בכל פעם שמכבי יצאה מפסק זמן של בלאט, היא שברה את המומנטום הטורקי וחזרה ופתחה פער. בדר"כ גם ראינו תרגילים נחמדים שמגיעים מהספסל.

בלאט גם לא פחד להשאיר את טל וללכת עם יוגב בדקות חשובות. תמיד היה לו הרכב טרי יותר משל היריבה על המגרש.
גם שיטת ההתשה שהוא עשה בחצי הראשון די עבדה. סה"כ פרט לבאראץ' ולוויאצ'יץ', אף אחד לא ממש היה במשחק אצל הטורקים ולבלאט יש קרדיט בעניין.

אני מסכים לגבי העניין של המוביל כדור ליד פארמר. זה היה קצת צורם, אבל אני מניח שחלק מהעניין הוא כי הוא רצה את בלו יחד עם ליאור על המגרש, וגם לא רצה
להוריד את בורשטיין שהיה מצויין. אז הוא ויתר על העניין, ולדעתי עשה את זה במודע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 10 נובמבר 2011, 22:44

נצחון גדול של מכבי, שנהנתה מהעובדה שקינסי לא שיחק אבל מה זה מעניין. כמה הערות:
1. פרמאר שחקן ענק. עזיבתו תהיה מכה קשה למכבי ולא ממש ברור לי איך נסתדר במשך כמה שבועות עד שהמחליף שלו יגיע ויכנס לעניינים.
2. אוחיון הראה שהוא יכול לתת כמה דקות מהספסל, אבל לא ברור לי למה פאפאס לא קיבל כמה דקות במחצית השניה.
3. לא ברור לי מה קורה ללנגפורד, אבל הוא הגיע לכאן בכושר משחק זוועתי ונראה לי שיקח עוד המון זמן עד שהוא יוכל לעזור לקבוצה. מצד שני, הוא הראה כמה דברים יפים בהגנה.
4. משחק נהדר של טל בורשטיין שהיה חד - בהתקפה ובהגנה - ונתן המון חוכמה ונסיון לקבוצה. נקווה שימשיך כך.
5. סמית נתן משחק הגנה נהדר אבל שוב הראה שהוא חד גוני מאוד בהתקפה ותלוי לחלוטין בקליעה שלו.
6. אליהו מצד אחד קולע סלים נהדרים במעבר אבל מצד שני סוגר רע מאוד לריבאונד ומאבד כדורים קריטיים.
7. דייויד בלו פשוט ענק - שומר נהדר (הגנה נפלאה על איליאסובה וסבאנוביץ), חודר מצויין וכמובן שקולע נפלא. ללא ספק משתבח והופך יותר ויותר מגוון משנה לשנה.
8. לא ברור לי מה אתם רוצים מבלאט שניהל את המשחק נהדר ואולי עשה טעות או שתיים אבל לא הרבה יותר מזה.
9. נצחון גדול במגרש קשה למרות יכולת לא מזהירה (בלשון המעטה) של סמית, פניני, לנגפורד, הנדריקס ופאפאס. בהחלט מעודד להמשך.
10. הבעיה העיקרית שנותרה היא ריבאונד ההגנה, שגם היום החזיר את הטורקים למשחק. דווקא היום הגארדים עזרו מאוד בריבאונד אבל הבעיה היתה דווקא הגבוהים שלא ממש כיכבו בתחום הזה. הפליא לעשות בעיקר אליהו שב-25 דקות על המגרש לא לקח אפילו ריבאונד אחד!
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קובי » 10 נובמבר 2011, 23:11

אוקיי, סיכום שלי, ברשותכם (:

* הנקודה שהכי מפריעה לי בסיום המשחק הזה וארצה להתחיל דווקא איתה - ג'ורדן פארמר - מאוד קשה לי לראות איך מכבי מסתדרת בלעדיו. הוא פשוט ציר מרכזי במכבי, נותן סלים חשובים כשנראה שהכל תקוע (סל פייד אוואי פשוט אדיר במאני טיים), חודר מעולה ומשנה לחלוטין את התמונה כשהוא בקו האחורי, כאשר הגנת הקו האחורי מנגד בלחץ אטומי, מאיזה קרוס אובר מהיר, שישאיר את מכבי ב-5 נגד 4.
שימו לב - כשפארמר שיחק רע, מכבי הפסידה את הפסדה היחיד העונה, כנגד מילאנו, שבאמת לא הייתה שוס גדול, גם על אדמת איטליה.

* אפס פילזן \ אנאדולו \ ארמדילו - ממש ממש לא מרשימים. קבוצה ששפכה 30 מליון דולר ונראית ממש לא טוב. לא רואה אותם כפייבוריטיים כלל וכלל לפיינל פור.
גם הר הגעש ש"הובטח" לנו באיסטנבול לא הגיע. יד אליהו בשבוע שעבר נגד המדרידאים שם אותו בכיס בקטן.

* באטיסטה - מישהו מתגעגע אליו עדיין ? איפה יפתח ? (:

* לא ממש ברורה לי הביקורת כנגד בלאט במשחק הזה. בסה"כ ניהל את המשחק טוב וגבר בקלות על יריבו הצעיר. רק לחשוב מה בלאט היה עושה מנגד עם חומר השחקנים שם.

* דיוויד בלו - ממש כמו יין, משתבח עם השנים. פשוט מדהים. חידד את הכניסה לסל, עם 1-2 כדורורים ביד שמאל וסיום באותה היד. יד הנפץ תמיד הייתה שם ואולי זה רק אני, אבל עושה לי הרושם שאלמנט החדירה המשופר אצלו, רק נותן לו יותר שקט בקליעה מבחוץ. הוא פחות מכריח זריקות מבחוץ בלבד, כי הנה יש לו עוד נשק חדש וטוב.
כל זאת ועוד, לפני שדיברתי על ההגנה הטובה, שהייתה אצלו נקודה שנוייה במחלוקת לאורך הקריירה.

* דווין סמית' - מסכים עם שלח ואחרים כאן לגבי ההגנה. בהחלט עשה הגנה טובה בדקות הלא מעטות ששיחק. מה שכן, הוא שוב ושוב מכריח זריקות מבחוץ. למי שמכיר את סמית', או שם לב במשחקי העונה - סמית' הוא לא גאנר מבחוץ ובאמתחתו דברים נוספים באספקט ההתקפי.
משהו אצלו נראה כתקוע בנוגע למיצוי ההתקפי שמסתכם כלל ועיקר בקליעה הזו מבחוץ. היום, גם כשהשאיר בהתקפה מסויימת את שומרו מאחור, הוא חזר מטר אחורה, כדי לזרוק מבחוץ.
מקווה שהצוות המקצועי יצליח להסיט אותו לדברים הטובים שהוא יכול לתת. כרגע, זה נראה לא ממש טוב.

* קית' לאנגפורד - לא נראה טוב, למרות הגנה מצויינת בדקות בהן שיחק. אם אני בלאט, מבחינתי קית' הוא המטרה מספר 1 - חייב להשתלב בקבוצה. פשוט חייב. אם יש מישהו שיכול להפחית מהחלל העצום שפארמר יותיר בעת עזיבתו, זה הוא.

* טל בורשטיין - משחק סולידי, אחראי וטוב של הקפטן. אני חושב שיותר ממה שבלאט חייב לו על המשחק הזה, בורשטיין חייב הרבה יותר על אובר-יחצ"נות של דיוויד בסיום המשחק על טל, כאשר זה לא פגע כמעט בשנה+ שהוא נמצא במכבי, מאז התקמבק, למרות שניתנו לו כל ההזדמנויות ובייחוד בשנה שעברה, כשהקו האחורי של מכבי היה מהדלילים ביותר שידעה הקבוצה, קל וחומר לאחר פציעתו של פרקינס.

סופ"ש נעים לכולם !
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי משה » 11 נובמבר 2011, 06:40

מישהו יכול להביא לינק למשחק המלא?
משה

הודעהעל ידי jol9 » 11 נובמבר 2011, 08:15

קובי ויובל. מסכים עם כל מה שכתבתם.

- פארמר באמת תפס את הכדורסל האירופאי הרבה יותר מהר ממה שהיה אפשר לצפות. הוא השחקן הכי חשוב בסגל היום, ובעצם היחיד שאין לו מחליף.
הוא גם נותן סקורינג ברמה מאוד גבוהה, מה שלא טריוויאלי בכלל בכדורסל האירופאי, ובטח לא בקבוצה כמו מכבי.

- אני שמח ששניכם לא ציינתם את סופו. זה אומר שהבחור חוזר לעצמו. משחק סולידי וטוב שלו, למרות שבהחלט קשה לו מול באראץ' המצויין.

- לנגפורד - משהו לא ברור שם ואותי זה די מדאיג. זה לא מצב סביר והכדורסל שלו בהתקפה הוא פשוט רע.

- ומילה על השיטה - שניכם ציינתם את דייויד בעניין ניהול המשחק, וזה מה שהכי קל לנו לראות. אבל לדעתי התרומה הבאמת גדולה של דייויד בלאט למכבי
היא כל העבודה שהוא עושה בימים שאין משחקים. הקבוצה נראית מחוברת, מוכנה ליריבות שלה, לא תלויה ביום של שחקן כזה או אחר (כמעט), משחקת חזק,
הגנה מצויינת, התקפה חכמה ומגוונת וכו'. כל זה הקרדיט של בלאט, גיא ודרק.
תשימו לב, שבלאט כמעט לא מקבל נקודות מעמדות 2-3 בכל המשחקים עד עכשיו, כי סמית', פניני, לאנגפורד, טל ויוגב כמעט ולא נותנים נקודות. אבל הקבוצה
עדיין מצליחה לנצח ולנצח יפה מאוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 11 נובמבר 2011, 10:25

לכל מי שאומר שבלאט לא היה טוב, תקראו את שני אלה:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 10281.html
http://www.haaretz.co.il/sport/opinions/1.1563940
לדעתי הוא היה יוצא מהכלל. הוא מכין את הקבוצה נהדר לכל משחק, וגם שלוחצים את הקבוצה כמו השיטה שלו, הוא ידע בדיוק איך להכין את מכבי.
הוא ידע להשאיר את יוגב, סמית' ולאנגפורד שלא תרמו הרבה התקפית, אבל שיחקו מעולה בהגנה.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 נובמבר 2011, 10:41

לגבי בורשטיין, בהחלט מדובר במשחק נדיר.
אמנם בורשטיין הגיע רק פעמיים לדאבל פיגרס במשחקי יורוליג בשתי העונות האחרונות, אך אתמול זה היה משחק היורוליג המשמעותי הראשון שבו הוא התבלט ובפירוש סיפק את הסחורה, והיה דומיננטי יותר מאותם שני משחקים בהם קלע בספרות כפולות.
האם הוא באמת נתן הצגה? האם הוא עדיין שווה את הכסף הרב אותו הוא מקבל? האם מכבי צריכה להשאיר אותו כאן גם לעונה הבאה?
התשובה לכל השאלות האילו, היא פשוטה וחד משמעית - לא. אבל בנתיים הוא נמצא בסגל וצריכים לנסות ולהפיק ממנו את המירב.
זה מה יש ועם זה ננצח.

לגבי בלאט, אני חושב שניהול המשחק שלו היה סה"כ טוב.
לא הבנתי מדוע הוא העדיף להעלות שוב את הנדרקיס ע"ח ג'יימס, בזמן שהאחרון נכנס טוב יותר למשחק ואילו הנדריקס צבר עבירות. גם הייבוש של פאפאלוקאס לא היה לגמרי מובן, ולדעתי במשחק כמו זה שהיה אתמול הוא יכול לתרום לא מעט.

חוץ מזה, כל מה שקובי כתב :)
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי kubachrick » 11 נובמבר 2011, 13:05

דוד בלו,דווין סמית' ואוחיון השומרים הכי טובים של מכבי.
חייבם לציין את בלו,ששיפר את יכולותיו ההגנתיות ברמות מעוררות הערצה.
kubachrick

הודעהעל ידי מיכאל הצהוב » 11 נובמבר 2011, 13:21

יש מחר אדריאטית?
מיכאל הצהוב

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 נובמבר 2011, 13:26

חביב אורנג'ד כתב:לגבי בורשטיין, בהחלט מדובר במשחק נדיר.
אמנם בורשטיין הגיע רק פעמיים לדאבל פיגרס במשחקי יורוליג בשתי העונות האחרונות, אך אתמול זה היה משחק היורוליג המשמעותי הראשון שבו הוא התבלט ובפירוש סיפק את הסחורה, והיה דומיננטי יותר מאותם שני משחקים בהם קלע בספרות כפולות.
האם הוא באמת נתן הצגה? האם הוא עדיין שווה את הכסף הרב אותו הוא מקבל? האם מכבי צריכה להשאיר אותו כאן גם לעונה הבאה?
התשובה לכל השאלות האילו, היא פשוטה וחד משמעית - לא. אבל בנתיים הוא נמצא בסגל וצריכים לנסות ולהפיק ממנו את המירב.
זה מה יש ועם זה ננצח.

לגבי בלאט, אני חושב שניהול המשחק שלו היה סה"כ טוב.
לא הבנתי מדוע הוא העדיף להעלות שוב את הנדרקיס ע"ח ג'יימס, בזמן שהאחרון נכנס טוב יותר למשחק ואילו הנדריקס צבר עבירות. גם הייבוש של פאפאלוקאס לא היה לגמרי מובן, ולדעתי במשחק כמו זה שהיה אתמול הוא יכול לתרום לא מעט.

חוץ מזה, כל מה שקובי כתב :)

מאוד מפתיע :)

אבל להגיד לכם את האמת, ככה בלחש - מכבי קצת משעממת אותי. מעניין איך היא תראה אחרי עזיבת פארמר. :whistle

בקשר לזה, טור של פז חסדאי , אוהד מכבי שתמיד כותב נפלא :

http://sports.walla.co.il/?w=//1876124
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים