יורוליג - המחזור הרביעי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג - המחזור הרביעי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 12 נובמבר 2011, 13:42

felix_r כתב:דרך אגב, סנטר. אני מציע לעקוב אחרי הסנטר הניגרי אקינגבאלה מנאנסי. נותן מספרים נהדרים בנתים.
http://www.euroleague.net/competition/p ... amecode=38

מעניין מאיפה הוא מביא את זה. לאורך כל הקריירה שלו הוא לא הביא מספרים יוצאי דופן.
יצא למישהו לראות אותו ולנתח יותר את האיכויות שלו? עשוי להיות רלוונטי לנו בקיץ.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 12 נובמבר 2011, 18:50

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:דרך אגב, סנטר. אני מציע לעקוב אחרי הסנטר הניגרי אקינגבאלה מנאנסי. נותן מספרים נהדרים בנתים.

מעניין מאיפה הוא מביא את זה. לאורך כל הקריירה שלו הוא לא הביא מספרים יוצאי דופן.

מסורגוט - קבוצה קטנה ברוסיה לפני מספר שנים. לפני זה שיחק במכללת קלמזון, D-ליג, הליגה הספרדית השניה.

ראיתי אותו קצת, אבל לא מספיק. מהקטעים שראיתי, נראה שחקן חזק ואתלטי סטייל נדונג (מלפני כמה שנים כשהיה יותר צעיר). לנדונג יש גם קליעה בטוחה מחצי מרחק, לא יודע עם יש את זה לאקינגבאלה. צריך לראות אותו יותר.

זה סרטון שלו מלפני שנתים (מאז השתפר)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 12 נובמבר 2011, 18:53

סוני ווימס חתם לכל העונה בז'לגיריס? אם כן, למה לכל הרוחות מכבי הביאה את דווין סמית'?
שחף

הודעהעל ידי שחף » 12 נובמבר 2011, 19:05

felix_r כתב:
החציל האצטקי כתב:

מסורגוט - קבוצה קטנה ברוסיה לפני מספר שנים. לפני זה שיחק במכללת קלמזון, D-ליג, הליגה הספרדית השניה.

ראיתי אותו קצת, אבל לא מספיק. מהקטעים שראיתי, נראה שחקן חזק ואתלטי סטייל נדונג (מלפני כמה שנים כשהיה יותר צעיר). לנדונג יש גם קליעה בטוחה מחצי מרחק, לא יודע עם יש את זה לאקינגבאלה. צריך לראות אותו יותר.

זה סרטון שלו מלפני שנתים (מאז השתפר)

אם הוא ימשיך לשחק ככה כנראה שהוא יחזור לספרד לשמש מחליף רביעי ללורבק או משהו כזה.
שחף

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 12 נובמבר 2011, 19:10

אקרא ואצפה בו כשאחזור הביתה. מהצבא זה לא פשוט.
בכל מקרה יש לו סייז ושחקנים עם סייז וכשרון תמיד ימצאו כסף טוב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 12 נובמבר 2011, 19:12

לפי מה שהבנתי הוא בחירת דראפט. יכול להיות שזה חוכמה בדיעבד אבל לא הבנתי את ההסתערות על שון ג'יימס בקיץ(היה ההחתמה הראשונה של הקבוצה). אפשר לחשוב שבאמת ברצלונה או ריאל היו מחתימות אותו אם מכבי הייתה מחכה קצת ובודקת עוד אופציות. ג'יימס עד עכשיו מראה חולשה פיזית, לא רק מול הפקוביצ'ים אלא גם מול סנטרים לא מאוד חזקים כמו הוויצ'ביץ' הזה. זה מפריע לו בכל אספקט כולל ריבאונד(אחרי עונות של דאבל דאבל בקופליה). את זה אני לא כל כך בטוח שהוא יוכל לשפר.
שחף

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 12 נובמבר 2011, 19:17

וזה אחרי שהוא חזר עם עוד כמה קילוגרמים טובים של שריר מהקיץ. אני מקווה שעובדים איתו על זה. זה ששחקן שיש לו אורך, פשוט חסר מאסה בצורה קשה.
זה משהו שאפשר לעבוד עליו- תראו מה נהיה מפראן ואסקז למשל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 12 נובמבר 2011, 19:19

לא יודע אם פראן ואסקז התחיל את הקריירה שלו עם עובי של אטריית מקרוני כמו ג'יימס(לא היום, תראה את התמונה שלו בדראפט אקספרס).
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 12 נובמבר 2011, 20:41

שחף כתב:לא יודע אם פראן ואסקז התחיל את הקריירה שלו עם עובי של אטריית מקרוני כמו ג'יימס(לא היום, תראה את התמונה שלו בדראפט אקספרס).

פראן וואסקז גם היום שחקן רזה. לא כל אחד צריך ליהיות האוורד או שאק. גם שחקן רזה יחסית יכול להתמודד עם סנטרים, אם הוא משחק אגרסיבי, למרות חולשתו, משחק חכם, ובעל נתונים של אורך ואתלטיות. ג'יימס בהחלט יכול ליהיות סנטר מחליף טוב ביורוליג.
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 12 נובמבר 2011, 20:46

ג'יימס לא יהיה אף פעם אגרסיבי או אתלטי כמו באסטון למשל, אין מה לעשות.
בסך הכול הוא שחקן טוב, אבל אני לא משוכנע שהוא סנטר מחליף כל כך מוצלח. הוא בעצמו טען פעם שמתאים לו יותר עמדה 4 , יהיה קשה לו בעמדה 5 ביורוליג עם כל המסות הגדולות. אבל גם 10 דקות זה טוב בשביל למלא את החסר.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 12 נובמבר 2011, 20:51

yarinsaky כתב:ג'יימס לא יהיה אף פעם אגרסיבי או אתלטי כמו באסטון למשל, אין מה לעשות.
בסך הכול הוא שחקן טוב, אבל אני לא משוכנע שהוא סנטר מחליף כל כך מוצלח. הוא בעצמו טען פעם שמתאים לו יותר עמדה 4 , יהיה קשה לו בעמדה 5 ביורוליג עם כל המסות הגדולות. אבל גם 10 דקות זה טוב בשביל למלא את החסר.

לא מסכים. אני לא רואה את וואסקאז או דיוויד אנדרסן לדוגמא, יותר חזקים ממנו, לפחות באופן משמעותי, ויותר אתלטיים. ממש לא.
הוא מביא הגנה טובה, גם אם הוא לא איזה סוס. חוסם, משחק פיק-אנד-רול לא רע, מסיים לא רע ליד הסל, קולע גם מרחוק לוקח ריבאונד (אם כי שמתי לב שהוא הרבה פעמים לא הולך לתפוס עמדה כמו הנדריקס, ולוקחים מולו יותר מדי ריבאונד הקתפה..). סך הכל, עם הזמן, שיקבל ניסיון וביטחון, הוא יכול ליהיות אחלה סנטר מחליף.
לא כל אחד צריך ליהיות באסטון...
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 12 נובמבר 2011, 20:53

אוקיי, אתה לא מסכים, אני לא מסכים איתך, זכותך. בסך הכול הוא די בינוני בהכול, חוץ מיכולת חסימה.
לדעתי הוא יתקשה בעמדה הזאת גם בהמשך. אני חושב שהנדריקס עדיף כסנטר מחליף מול קבוצות פיזיות.

ובאסטון היה באמת רק אחד .
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר