Ido_Maccabi כתב:נראה לכם שחוץ מכספי יבוא עוד מישהו?
נראה לי שפארקר יכול לבוא תמורת גרושים לזכר הימים הטובים

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Ido_Maccabi כתב:נראה לכם שחוץ מכספי יבוא עוד מישהו?
JasonWilliams12 כתב:וואי הלוואי הייתי רץ בכל הכח על דריק רוז וייד דוראנט הווארד ונוביצקי
החמישיית NBA שלי
רוז פארמר שאייר
וייד לאנפורד
דוראנט פניני בלו
הווארד אליהו הנדריקס
נוביצקי שחורצי שון
סגל של 14 שחקנים עם "מעט" כשרונות
לשחרר את טל אוחיון סמית' ופאפאלוקאס
JasonWilliams12 כתב:ברור קובי זקן אני חושב על העתיד
וחוץ מזה אנחנו צריכים שחקנים שיותר יתאימו לשיטת הלחץ של דיויד :P
yellowaura כתב:דוראנט שחקן מדהים בגלל האופי המצוין שלו. הוא לא אנוכי, שחקן קבוצתי למרות שהוא עושה הרבה נק', צנוע ומצליח מול קבוצות אירופאיות בנבחרת ארה"ב.
כנראה לא נראה אותו במכבי למרות שאני חושב שהוא לא מסוג השחקנים שכסף הוא השיקול היחידי שלהם. אבל אם הוא היה רוצה להיות כאן הייתי מקבל אותו בברכה למרות שהוא לא בתפקיד שמכבי צריכה.
לעומת זאת אני מאוד מקווה שכספי לא יגיע. מבחינתי בנ.ב.א הוא סימן את עצמו כשחקן אפור במקום לפתח את הכישרון שלו כמו שחקנים שהם גם לא כישרונות גדולים מבחינתי, כמו גלינארי.
ולגבי קובי מול וויד. וויד בפירוש. וויד היה תמיד מהטובים בנבחרת ארה"ב מול נבחרות אירופאיות. באירופה הוא פוינט פורוורד מדהים. קובי פחות בנוי למשחק האירופאי הצפוף מוויד.
yarinsaky כתב:אפשר להכין את האצבעות לקראת ליקוקן האובססיבי בסביבות ינואר :
פארמר, לאנגפורד, כספי, אליהו וסטודומאייר במגרש פתוח.
jol9 כתב:yellowaura כתב:דוראנט שחקן מדהים בגלל האופי המצוין שלו. הוא לא אנוכי, שחקן קבוצתי למרות שהוא עושה הרבה נק', צנוע ומצליח מול קבוצות אירופאיות בנבחרת ארה"ב.
כנראה לא נראה אותו במכבי למרות שאני חושב שהוא לא מסוג השחקנים שכסף הוא השיקול היחידי שלהם. אבל אם הוא היה רוצה להיות כאן הייתי מקבל אותו בברכה למרות שהוא לא בתפקיד שמכבי צריכה.
לעומת זאת אני מאוד מקווה שכספי לא יגיע. מבחינתי בנ.ב.א הוא סימן את עצמו כשחקן אפור במקום לפתח את הכישרון שלו כמו שחקנים שהם גם לא כישרונות גדולים מבחינתי, כמו גלינארי.
ולגבי קובי מול וויד. וויד בפירוש. וויד היה תמיד מהטובים בנבחרת ארה"ב מול נבחרות אירופאיות. באירופה הוא פוינט פורוורד מדהים. קובי פחות בנוי למשחק האירופאי הצפוף מוויד.
לא מסכים בכלל לגבי כספי.
עמרי עבד יפה מאוד על דברים מסויימים. הוא שומר טוב, הוא אתלט, לא מפחד ממגע ויודע לקחת ריבאונדים.
הוא חיזק מאוד את הקליעה שלו מבחוץ, ובדברים בהם הוא היה תמיד חזק כמו הריצה במגרש הפתוח והתנועה ללא כדור, הוא נשאר חזק.
שילוב שלו עם אליהו יכול להפוך את מכבי לקבוצה סילונית ובלתי עצירה במגרש הפתוח.
גלינארי הוא שחקן מאוד מאוד מוכשר, יותר מעמרי לדעתי, ולכן גם הפער בינהם.
jol9 כתב:yellowaura כתב:דוראנט שחקן מדהים בגלל האופי המצוין שלו. הוא לא אנוכי, שחקן קבוצתי למרות שהוא עושה הרבה נק', צנוע ומצליח מול קבוצות אירופאיות בנבחרת ארה"ב.
לא מסכים בכלל לגבי כספי.
עמרי עבד יפה מאוד על דברים מסויימים. הוא שומר טוב, הוא אתלט, לא מפחד ממגע ויודע לקחת ריבאונדים.
הוא חיזק מאוד את הקליעה שלו מבחוץ, ובדברים בהם הוא היה תמיד חזק כמו הריצה במגרש הפתוח והתנועה ללא כדור, הוא נשאר חזק.
שילוב שלו עם אליהו יכול להפוך את מכבי לקבוצה סילונית ובלתי עצירה במגרש הפתוח.
גלינארי הוא שחקן מאוד מאוד מוכשר, יותר מעמרי לדעתי, ולכן גם הפער בינהם.
EulGam05 כתב:סטודמאייר זה יפה וטוב אבל מי בדיוק הולך לממן לו את ביטוח הברכיים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־6 אורחים