המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

roy1000 כתב:שמואל, זה אפילו לא קרוב לזה. מקום שלישי מדיח מקום ראשון זו לא סנסציה. OKC הייתה מועמדת ריאלית לאליפות לכל אורך העונה. זו הפתעה, אבל לא סנסציה.

שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל, זה אפילו לא קרוב לזה. מקום שלישי מדיח מקום ראשון זו לא סנסציה. OKC הייתה מועמדת ריאלית לאליפות לכל אורך העונה. זו הפתעה, אבל לא סנסציה.
גולדן סטייט זו הקבוצה הטובה בכל הזמנים (עובדתית).
זאת סנסציה עצומה.
אחדשיודע כתב:זה הזמן להגיד באמת שרק 9 קבוצות בהיסטוריה של ה-NBA חזרו מפיגור 3:1 (מאז שעברו לסדרות של הטוב מ-7 משחקים ב-1958).
האחרונה דווקא לא מזמן - יוסטון, בחצי גמר המערב מול הקליפרס בעונה שעברה.
לא רוצה להספיד אף אחד, אבל נראה כרגע שיש סיכוי טוב לגמר שני ברציפות עם שני מאמני רוקי.
my man כתב:כרמל מה קורה לקבוצה שלך? שואל ברצינות!

Holiday_Armadillo כתב:ינאי, זוכר את השיחה שלנו מלפני כמה שבועות? אנחנו גרמנו לזה ואמרנו את זה עוד בזמנו
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל, זה אפילו לא קרוב לזה. מקום שלישי מדיח מקום ראשון זו לא סנסציה. OKC הייתה מועמדת ריאלית לאליפות לכל אורך העונה. זו הפתעה, אבל לא סנסציה.
גולדן סטייט זו הקבוצה הטובה בכל הזמנים (עובדתית).
זאת סנסציה עצומה.
yanay21 כתב:מה שבאמת מדכא אותי, זה שהמצ'אפ של הקאבס הרבה יותר טוב ונוח מול OKC. שלא לדבר על ביתיות. למרות שזה יהיה מדהים אם דוראנט ינצח, ויראה ללברון שאפשר לקחת אליפות גם אם נשארים במקום.
felix_r כתב:yanay21 כתב:מה שבאמת מדכא אותי, זה שהמצ'אפ של הקאבס הרבה יותר טוב ונוח מול OKC. שלא לדבר על ביתיות. למרות שזה יהיה מדהים אם דוראנט ינצח, ויראה ללברון שאפשר לקחת אליפות גם אם נשארים במקום.
מי אמר לך שהקאבס יהיו בגמר?
yanay21 כתב:felix_r כתב:yanay21 כתב:מה שבאמת מדכא אותי, זה שהמצ'אפ של הקאבס הרבה יותר טוב ונוח מול OKC. שלא לדבר על ביתיות. למרות שזה יהיה מדהים אם דוראנט ינצח, ויראה ללברון שאפשר לקחת אליפות גם אם נשארים במקום.
מי אמר לך שהקאבס יהיו בגמר?
כלום לא מאה אחוז, כמובן, אבל הראפטורס בשני המשחקים האחרונים היו הרבה מעל הרמה שלהם בפלייאוף. קליבלנד הייתה די בינונית, ועדיין המשחק הרביעי היה ממש צמוד. אני לא חושב שלאורי ודרוזן יכולים לשמור על הרמה הזו במשחקי חוץ, וכרגע זו בעצם סדרה של שלושה משחקים, שניים מהם בקליבלנד. ברור שיכול לקרות מצב כזה שקליבלנד לא מגיעה לגמר, אבל לדעתי הסיכוי הזה קלוש. הקהל ידחוף אותם, והם קבוצה טובה יותר באופן משמעותי, שפשוט התרשלה מעבר למצופה. זה לא אומר שהיא לא תפסיד, אבל הסדרה הזו בידיים של הקאבס. מאה אחוז של קליבלנד זה טוב יותר ממאה אחוז של טורונטו. והלוואי שאני טועה והם לא יגיעו לגמר, אני אפילו אשמח לטעות, במקרה הזה.
MaccabiTA כתב:מה שבאמת הביא שינוי בסדרה של הרפטורס-קאבס היו הברכות של בלאט לטיירון שהיו נאחס מוסווה היטב. כל הכבוד דיוויד

MaccabiTA כתב:מה שבאמת הביא שינוי בסדרה של הרפטורס-קאבס היו הברכות של בלאט לטיירון שהיו נאחס מוסווה היטב. כל הכבוד דיוויד
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־38 אורחים