אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - פארמר יישאר? עוד שחקן NBA יבוא?

הודעהעל ידי קודי » 20 נובמבר 2011, 13:45

roy1000 כתב:
קודי כתב:
roy1000 כתב:
yarinsaky כתב:נדמה לי שלהלפרין יש חוזה לשנתיים ברוסיה, אין לי מושג אם יש לו אפשרות יציאה.
לדעתי מכבי תלך רק על אחד מהשניים בגלל עלות גבוהה של מס לישראלים. שניהם יהיו יקרים יחסית כנראה.

לאנגסברג יכול לשחק 3, ככה ששניהם יכולים לחיות טוב מאוד ביחד. האמת שחמישייה עם הלפרין, לאנדסברג ואליהו תהיה דבר מצויין למכבי ותפתור לחלוטין את כל העניין של האדריטית.

כן, רק שהחמישיה הזו רכה בהגנה כמו מרגרינה ביום שמש.

הלפרין רך בהגנה? לאנדסברג?

ראית איך חיפה שומרת (בעצם זה משהו שאי אפשר לראות כי הוא לא קיים)? הלפרין שומר סביר אבל לא יותר מזה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2011, 13:49

קודי כתב:ראית איך חיפה שומרת (בעצם זה משהו שאי אפשר לראות כי הוא לא קיים)? הלפרין שומר סביר אבל לא יותר מזה.

לא ראיתי. בכל מקרה לאנדסברג אתלטי מספיק בשביל להיות שומר טוב. אם יש משהו שמכבי טובה בו זה לממש את הפוטנציאל ההגנתי של השחקנים שלה. הלפרין הפך בשבנים האחרונות להיות שומר לא רע בכלל.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 20 נובמבר 2011, 13:53

roy1000 כתב:
קודי כתב:ראית איך חיפה שומרת (בעצם זה משהו שאי אפשר לראות כי הוא לא קיים)? הלפרין שומר סביר אבל לא יותר מזה.

לא ראיתי. בכל מקרה לאנדסברג אתלטי מספיק בשביל להיות שומר טוב. אם יש משהו שמכבי טובה בו זה לממש את הפוטנציאל ההגנתי של השחקנים שלה. הלפרין הפך בשבנים האחרונות להיות שומר לא רע בכלל.

גם אליהו אתלטי מספיק בשביל להיות שומר טוב...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 20 נובמבר 2011, 13:59

לא אוהב במיוחד את השמירה של הלפרין, הרבה מדי פעמים הוא מאבד את הקלעי שלו בשמירה , במיוחד אחרי יציאה מחסימה, והוא שולח יד לעבר השחקן במקום להישאר איתו . יש לו רגליים כבדות מדי.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2011, 14:45

קודי כתב:יוני ורועי - אני חושב כמוכם שלא סביר שלנגפורד ישאר אבל מסיבות אחרות לחלוטין. אני בהחלט חושב שהוא אחד הגארדים היותר טובים ומגוונים שיש ביבשת, אבל מכיוון שיש לו אופציה דו-צדדית אז אם הוא יהיה נהדר השנה סביר שמכבי לא תוכל לשלם לו את הסכומים שיציעו לו בקיץ ואם הוא יהיה גרוע או סתם בינוני מכבי לא תרצה שהוא ישאר. כך שבכל מקרה הסיכוי שהוא ישאר נמוך מאוד. מה שלא יהיה, ההחלטה להחתים רכז אחד (פרמאר) על חוזה זמני ורכז שני (פאפאס) על סף פרישה קבעה שלפחות בעמדה הזו יהיה צורך באיוש מחדש בקיץ הקרוב. תוסיפו לזה את הסיכוי הנמוך מאוד שלנגפורד ישאר, את סמית' שעל סמך יכולתו עד עכשיו (פחות מ-6 נק' למשחק ביורוליג בלי תרומה באסיסטים או בריבאונדים) אין הרבה סיכוי שישאר ואת סופו והנדריקס שמסיימים חוזה בקיץ, ותקבלו שוב בניה מחדש של קבוצה בקיץ הקרוב. העיקר שימשיכו לספר לנו את המנטרות על החשיבות של ההמשכיות.

כן, זה כנראה נכון. אבל יש עוד זמן.

אם אני צריך להמר, אז יהיו לפחות 5 שחקנים משמעותיים שימשיכו. אבל בהחלט יש סיכוי די גבוה שנראה הרבה שחקנים חדשים בעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2011, 14:51

roy1000 כתב:
קודי כתב:יוני ורועי - אני חושב כמוכם שלא סביר שלנגפורד ישאר אבל מסיבות אחרות לחלוטין. אני בהחלט חושב שהוא אחד הגארדים היותר טובים ומגוונים שיש ביבשת, אבל מכיוון שיש לו אופציה דו-צדדית אז אם הוא יהיה נהדר השנה סביר שמכבי לא תוכל לשלם לו את הסכומים שיציעו לו בקיץ ואם הוא יהיה גרוע או סתם בינוני מכבי לא תרצה שהוא ישאר. כך שבכל מקרה הסיכוי שהוא ישאר נמוך מאוד. מה שלא יהיה, ההחלטה להחתים רכז אחד (פרמאר) על חוזה זמני ורכז שני (פאפאס) על סף פרישה קבעה שלפחות בעמדה הזו יהיה צורך באיוש מחדש בקיץ הקרוב. תוסיפו לזה את הסיכוי הנמוך מאוד שלנגפורד ישאר, את סמית' שעל סמך יכולתו עד עכשיו (פחות מ-6 נק' למשחק ביורוליג בלי תרומה באסיסטים או בריבאונדים) אין הרבה סיכוי שישאר ואת סופו והנדריקס שמסיימים חוזה בקיץ, ותקבלו שוב בניה מחדש של קבוצה בקיץ הקרוב. העיקר שימשיכו לספר לנו את המנטרות על החשיבות של ההמשכיות.

אני לא חושב שזה דומה למקרים קודמים שבהם מכבי ויתרה על שחקנים כי הם היו יקרים מידי. בניה מחדש זה די כורח המציאות במצב שנוצר. בת'כלס, אין אף שחקן במכבי שהייתי מחתים לתקופה ארוכה.

את אליהו הייתי מחתים עד הפנסיה. גם את סופו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 20 נובמבר 2011, 14:54

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

אני לא חושב שזה דומה למקרים קודמים שבהם מכבי ויתרה על שחקנים כי הם היו יקרים מידי. בניה מחדש זה די כורח המציאות במצב שנוצר. בת'כלס, אין אף שחקן במכבי שהייתי מחתים לתקופה ארוכה.

גם אני. אותו הדבר לגבי פניני, בלו והנדריקס (איפה תמצא סנטר מחליף ברמה שלו, עם האופי שלו ובשכר שלו?). אגב, אם פרקינס יעשה העונה סימנים של חזרה לכושר מלא אני חושב שחובה לעשות מאמץ להחתים אותו לכמה שנים טובות.
סתם לדוגמא: בתחילת העונה ויטוריה הציעה על הנדריקס את שכרו בתוספת חצי מיליון דולר ואני מניח שאם הוא היה בשוק גם בקיץ אז הוא היה מקבל הצעות נוספות גבוהות משמעותית משכרו. המשכיות זה אומר להחתים אותו היום לעוד שנתיים או שלוש בשכרו הנוכחי או אפילו במעט יותר ולא לחכות שיתן איזה משחק או שניים גדולים לקראת סוף העונה ואז לאבד אותו לגדולות. במכבי חשבו שהנה בחצי מחיר הם מביאים תחליף טוב שגם יודע לחסום (שון ג'יימס) ורואים משחק אחרי משחק שאין מה להשוות ביניהם. תזכרו כמה מרוויח שחקן כמו באטיסטה, שהנדריקס לטעמי שחקן טוב בהרבה, ותבינו שריצ'י הוא מציאה.
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2011, 15:19

קודי כתב:גם אליהו אתלטי מספיק בשביל להיות שומר טוב...

האמת שהסיפורים על איך אליהו יכול להיות שומר טוב הם קצת מופרכים. הוא יכול להיות שומר טוב בעמדה 3, אבל הוא פשוט לא פיזי מספיק לשמוק על עמדה 4. אני חושב שלנדסברג יהיה שחקן הגנה טוב במכבי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2011, 15:22

קודי כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:

גם אני. אותו הדבר לגבי פניני, בלו והנדריקס (איפה תמצא סנטר מחליף ברמה שלו, עם האופי שלו ובשכר שלו?). אגב, אם פרקינס יעשה העונה סימנים של חזרה לכושר מלא אני חושב שחובה לעשות מאמץ להחתים אותו לכמה שנים טובות.
סתם לדוגמא: בתחילת העונה ויטוריה הציעה על הנדריקס את שכרו בתוספת חצי מיליון דולר ואני מניח שאם הוא היה בשוק גם בקיץ אז הוא היה מקבל הצעות נוספות גבוהות משמעותית משכרו. המשכיות זה אומר להחתים אותו היום לעוד שנתיים או שלוש בשכרו הנוכחי או אפילו במעט יותר ולא לחכות שיתן איזה משחק או שניים גדולים לקראת סוף העונה ואז לאבד אותו לגדולות. במכבי חשבו שהנה בחצי מחיר הם מביאים תחליף טוב שגם יודע לחסום (שון ג'יימס) ורואים משחק אחרי משחק שאין מה להשוות ביניהם. תזכרו כמה מרוויח שחקן כמו באטיסטה, שהנדריקס לטעמי שחקן טוב בהרבה, ותבינו שריצ'י הוא מציאה.

כן. לא נראה לי שהיו הרבה אנשים בפורום שהעדיפו את ריצ' על ג'יימס.
סה"כ ג'יימס הוא אחלה שחקן, אבל כנראה שיש סיבה לזה שהוא שיחק כמה שנים בליגה שלנו.

הבעיה היא שמכבי לא נוטה לעשות את מה שאתה מציע, למרות שככה בדיוק היא איבדה את צ'אק. לפחות במקרה של סופו, הייתי עושה את החריגה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2011, 15:22

jol9 כתב:את אליהו הייתי מחתים עד הפנסיה. גם את סופו.

אליהו כבר חתום עד הפנסיה... סופו זה שחקן שמסוכן להחתים על חוזה אורך טווח, מה גם שאני לא חושב שהוא יסכים.
פניני ובלו זה שחקנים שאפשר להחתים עד הפנסיה (בלו הופך להיות השארפ החדש). ויש עוד שחקן אחד שאפשר להחתים עד הפנסיה, אבל הוא משחק ברוסיה כרגע.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 20 נובמבר 2011, 15:25

roy1000 כתב:

אליהו כבר חתום עד הפנסיה... סופו זה שחקן שמסוכן להחתים על חוזה אורך טווח, מה גם שאני לא חושב שהוא יסכים.
פניני ובלו זה שחקנים שאפשר להחתים עד הפנסיה (בלו הופך להיות השארפ החדש). ויש עוד שחקן אחד שאפשר להחתים עד הפנסיה, אבל הוא משחק ברוסיה כרגע.

והייתי מוסיף גם את הנדריקס - אמנם לא עד הפסניה אבל בקלות לעוד שנתיים-שלוש. כמו שאמר יוני - ככה בדיוק איבדנו את צ'אק ומי שהיום לא מוכן להשאיר אותו ב-500-600 אלף דולר יגלה בקיץ שגם במיליון דולר יהיה קשה או אפילו בלתי אפשרי להשאיר אותו. לגבי סופו - לא יודע מה זה מסוכן אבל הייתי בהחלט מנסה לעשות זאת, למרות שגם לי נראה שהוא לא יסכים.
אבל יותר מכולם - הייתי משאיר עד הפנסיה (וגם אחריה) את האיש על הקווים.
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2011, 15:27

קודי כתב:גם אני. אותו הדבר לגבי פניני, בלו והנדריקס (איפה תמצא סנטר מחליף ברמה שלו, עם האופי שלו ובשכר שלו?). אגב, אם פרקינס יעשה העונה סימנים של חזרה לכושר מלא אני חושב שחובה לעשות מאמץ להחתים אותו לכמה שנים טובות.

אני חושב שישי סיכוי שהנדריקס די גמר את הסיפור במכבי. הוא הופך להיות יקר מידי בשביל להחזיק בתור מחליף. מצד שני, אני לא בטוח שהגדולות באמת ירדפו אחרי, ככה שיש סיכוי. אם אפשר בסכום סביר, הייתי בהחלט מחתים אותו לשלוש-ארבע שנים, אבל נראה לי שקובוצות כמו ויטוריה יוציאו אותו מטווח המחירים של מכבי לשחקן מחליף.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 20 נובמבר 2011, 15:32

roy1000 כתב:
קודי כתב:גם אני. אותו הדבר לגבי פניני, בלו והנדריקס (איפה תמצא סנטר מחליף ברמה שלו, עם האופי שלו ובשכר שלו?). אגב, אם פרקינס יעשה העונה סימנים של חזרה לכושר מלא אני חושב שחובה לעשות מאמץ להחתים אותו לכמה שנים טובות.

אני חושב שישי סיכוי שהנדריקס די גמר את הסיפור במכבי. הוא הופך להיות יקר מידי בשביל להחזיק בתור מחליף. מצד שני, אני לא בטוח שהגדולות באמת ירדפו אחרי, ככה שיש סיכוי. אם אפשר בסכום סביר, הייתי בהחלט מחתים אותו לשלוש-ארבע שנים, אבל נראה לי שקובוצות כמו ויטוריה יוציאו אותו מטווח המחירים של מכבי לשחקן מחליף.

ליד שחקן כמו סופו, בתקווה שישאר, אתה חייב גבוה מחליף שהוא יותר מסתם מחליף אלא אחד שיכול גם לשחק כמעט משחק שלם ולהיות הגבוה המוביל. שחקן כזה עולה הרבה כסף ובמחיר שעולה היום הנדריקס (500-600 אלף דולר) לא תמצא שחקן טוב יותר ופחות מזה תקבל במקרה הטוב שון ג'יימס ובמקרה הפחות טוב איזה חייזר שמנגר את הטבעת. אני לא חושב שיש למכבי את הפריבילגיה לוותר על שחקן כמוהו, אבל סביר להניח שאתה צודק ושבמכבי יתחילו להעריך אותו ולהתגעגע אליו רק אחרי שלא יהיה כאן.
הבעיה היותר גדולה מבחינת עלות הוא מילאן מצ'באן, אחד שיעלה בעונה הבאה יותר מהנדריקס והוא אחד ממספרי 4 המוכשרים ביבשת, אבל נופל על העמדה אולי הכי איכותית של מכבי שגם מורכבת משני ישראלים, ולכן יש כאן דילמה קשה מה לעשות איתו.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2011, 15:43

roy1000 כתב:
קודי כתב:גם אליהו אתלטי מספיק בשביל להיות שומר טוב...

האמת שהסיפורים על איך אליהו יכול להיות שומר טוב הם קצת מופרכים. הוא יכול להיות שומר טוב בעמדה 3, אבל הוא פשוט לא פיזי מספיק לשמוק על עמדה 4. אני חושב שלנדסברג יהיה שחקן הגנה טוב במכבי.

מה שחשוב שלא יהיה חור, שכולם יישחקו עליו בלי בושה, והוא בהחלט שיפר את העניין הזה.
היכולת המאגית שלו לחטוף שלשות וג'אמפים על הראש, היא תעלומה בשבילי, כי דווקא זה הכוח הגדול שלו כביכול - ידיים ארוכות וזריזות, שאמורים להפריע לקלעים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2011, 15:46

קודי כתב:ליד שחקן כמו סופו, בתקווה שישאר, אתה חייב גבוה מחליף שהוא יותר מסתם מחליף אלא אחד שיכול גם לשחק כמעט משחק שלם ולהיות הגבוה המוביל. שחקן כזה עולה הרבה כסף ובמחיר שעולה היום הנדריקס (500-600 אלף דולר) לא תמצא שחקן טוב יותר ופחות מזה תקבל במקרה הטוב שון ג'יימס ובמקרה הפחות טוב איזה חייזר שמנגר את הטבעת. אני לא חושב שיש למכבי את הפריבילגיה לוותר על שחקן כמוהו, אבל סביר להניח שאתה צודק ושבמכבי יתחילו להעריך אותו ולהתגעגע אליו רק אחרי שלא יהיה כאן.
הבעיה היותר גדולה מבחינת עלות הוא מילאן מצ'באן, אחד שיעלה בעונה הבאה יותר מהנדריקס והוא אחד ממספרי 4 המוכשרים ביבשת, אבל נופל על העמדה אולי הכי איכותית של מכבי שגם מורכבת משני ישראלים, ולכן יש כאן דילמה קשה מה לעשות איתו.

הנדריקס אחרי השנתיים במכבי הוא שחקן של מליון דולר פלוס מינוס ואני לא חושב שמכבי יחזיקו אותו בסכום הזה. מאצ'בן יכול לשחק רק בעמדה 4 ככה שלמרות שמדובר בשחקן מוכשר, אין למכבי אפשרות להחזיק אותו.
roy1000

הודעהעל ידי ארגטינאי » 20 נובמבר 2011, 15:57

מצב'בן חתום ל4 שנים ודיווד בלאט רוצה אותו שנה הבאה
ארגטינאי

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2011, 15:59

ארגטינאי כתב:מצב'בן חתום ל4 שנים ודיווד בלאט רוצה אותו שנה הבאה

זה לא תלוי רק בבלאט.
roy1000

הודעהעל ידי ארגטינאי » 20 נובמבר 2011, 16:02

מצ'בן משחק נהדר בפרטיזן וקולע נקודות 15.4 וריבאונד 8.4 הוא רק מושאל השנה וחוזר למכבי שנה הבאה

גם הנהלה רוצה אותו

דיווד בלו יכול לשחק בעמדה 3 וגם הוא לא צעיר בן 31.5 אליהו לא קולע מ3 ולא לוקח ריבאונד הרבה
ארגטינאי

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2011, 17:02

roy1000 כתב:

מי זה קירילנקו?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2011, 17:07

ארגטינאי כתב:מצ'בן משחק נהדר בפרטיזן וקולע נקודות 15.4 וריבאונד 8.4 הוא רק מושאל השנה וחוזר למכבי שנה הבאה

גם הנהלה רוצה אותו

דיווד בלו יכול לשחק בעמדה 3 וגם הוא לא צעיר בן 31.5 אליהו לא קולע מ3 ולא לוקח ריבאונד הרבה

זה לא אידיאלי כי לבלו יש המון יתרונות כארבע. מנגד מה באמת אפשר לעשות?

סהכ בניה מחושבת יותר תפתור כמה בעיות. כלומר בהינתן השחקנים - בלו, מצ'באן וליאור איך משלימים את שאר הקן הקדמי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים