המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:חשבתי על זה בסוף השבוע והגעתי למסקנה שהחתמת כספי דווקא תועיל למכבי(ואפילו מתבקשת מאוד אחרי המשחק הזה)
jol9 כתב:הם קולעים סל פעם בשתי דקות. אין אנרגיות ואין ממש רצון.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:חשבתי על זה בסוף השבוע והגעתי למסקנה שהחתמת כספי דווקא תועיל למכבי(ואפילו מתבקשת מאוד אחרי המשחק הזה)
אני חושב ששעון החול של סמית' מתחיל לזרום. אם בינואר כשכספי מגיע הוא יישאר בכושר הנוכחי, הוא פשוט לא יהיה פה.
ankram כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:חשבתי על זה בסוף השבוע והגעתי למסקנה שהחתמת כספי דווקא תועיל למכבי(ואפילו מתבקשת מאוד אחרי המשחק הזה)
אני חושב ששעון החול של סמית' מתחיל לזרום. אם בינואר כשכספי מגיע הוא יישאר בכושר הנוכחי, הוא פשוט לא יהיה פה.
יש יותר סיכוי שלנגפורד לא יהיה פה.
roy1000 כתב:ankram כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:חשבתי על זה בסוף השבוע והגעתי למסקנה שהחתמת כספי דווקא תועיל למכבי(ואפילו מתבקשת מאוד אחרי המשחק הזה)
לנגפורד יקר מדי בשביל לחתוך.
ankram כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:חשבתי על זה בסוף השבוע והגעתי למסקנה שהחתמת כספי דווקא תועיל למכבי(ואפילו מתבקשת מאוד אחרי המשחק הזה)
ankram כתב:פניני פשוט זוועה , פשוט זוועה.
Holiday_Armadillo כתב:בין אם ננצח או נפסיד(והכסף שלי על הפסד),רק שתי מילים יכולות לתאר את מכבי היום-גועל נפש
ankram כתב:Holiday_Armadillo כתב:בין אם ננצח או נפסיד(והכסף שלי על הפסד),רק שתי מילים יכולות לתאר את מכבי היום-גועל נפש
ככה זה שאסור להפסיד אף משחק. רחמי על השחקנים.
ankram כתב:Holiday_Armadillo כתב:בין אם ננצח או נפסיד(והכסף שלי על הפסד),רק שתי מילים יכולות לתאר את מכבי היום-גועל נפש
ככה זה שאסור להפסיד אף משחק. רחמי על השחקנים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים