המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט כתב:רק שחלילה ההפסד הזה לא יכניס את החבר'ה לדיכאון וזה יעלה לנו בגביע קופל.
חנו'ש כתב:מכביסט כתב:רק שחלילה ההפסד הזה לא יכניס את החבר'ה לדיכאון וזה יעלה לנו בגביע קופל.
לא נראה לי.
האופי של החבורה הזו מדהים מידי בשביל שזה יקרה, והיריבות חלשות מידי.
וגם אם כן, חסר להנהלה שזה יזיז לה, ורק בגלל זה תתחיל שוב פעם להיכנס לפאניקה ולבנות את הקבוצה מחדש.
barker8 כתב:מכביסט כתב:רק שחלילה ההפסד הזה לא יכניס את החבר'ה לדיכאון וזה יעלה לנו בגביע קופל.
זה באמת מדכא שצריך להמשיך לשחק בליגה אחרי פיספוס שכזה
מכביסט כתב:חנו'ש כתב:מכביסט כתב:רק שחלילה ההפסד הזה לא יכניס את החבר'ה לדיכאון וזה יעלה לנו בגביע קופל.
לא נראה לי.
האופי של החבורה הזו מדהים מידי בשביל שזה יקרה, והיריבות חלשות מידי.
וגם אם כן, חסר להנהלה שזה יזיז לה, ורק בגלל זה תתחיל שוב פעם להיכנס לפאניקה ולבנות את הקבוצה מחדש.
זה מה שהכי מפחיד אותי כי זה בדיוק מה שקורה אחרי אובדן תארים בארץ
וצריך גם לזכור שהשיפוט שם הולך להיות מאוד לרעתו,
קופל כבר ידאג לזה והוא יעשה את הכל אבל את הכל כדי למנוע מאיתנו את התואר ולעזור לחבר העבריין שלו ולי-ם קבוצתו האהודה לקחת אותו.
בפיינל פור הזה אנחנו הולכים להילחם נגד כל העולם כי כולם יהיו נגדנו.
ShonMTA כתב:מאכזב מאוד... כמה רציתי את הגביע הזה. אבל פנא טובים יותר כרגע אז זה מפחית טיפה מהאכזבה, בפעם הבאה אנו נהיה הטובים יותר.
עוד דבר, 14 גמרים, 9 פעמים סגנית. איך יכול להיות למכבי? מאזן לא מחמיא, ולדעתי לא מוצדק . אבל עדיין... לא כיף לראות.
יש למישהו הסבר איך זה?
אורי כתב:אין שום סיבה שדייויד בלאט לא יהיה האוברדוביץ' של מכבי בעשור הקרוב.
אורי כתב:אין שום סיבה שדייויד בלאט לא יהיה האוברדוביץ' של מכבי בעשור הקרוב.
מקאדו כתב:אורי כתב:אין שום סיבה שדייויד בלאט לא יהיה האוברדוביץ' של מכבי בעשור הקרוב.
דוקא יש , וזה לא קשור לכמה דיויד בלאט מאמן גדול או לא ( הוא ענק) , זה קשור יותר לתקציבים ויכולות כספיות שהקבוצה מסוגלת להעמיד , בפנא למשל לא היו מודאגים עכשיו עם הסגל של מכבי שכל השחקניןם יברחו , הם היו פשוט מוציאים את פנקס השייקים ומשלמים את הסכומים שהשחקנים פחות או יותר רוצים ( בתנאי שז'ליקו היה חושב שהם שווים אותם ) והיו משאירים את מי שהם רוצים .
עם כל הכבוד לאוברדוביץ שהוא באמת מאמן עצום , אני לא מאמין שהיה זוכה בכל כך הרבה גביעים עם התקציבים של מכבי , זה הרבה יותר קל כשייש לך את היכולת להביא כמעט כל שחקן מאירופה שאתה רוצה , בלאט יצטרך להמשיך ולהסתמך על שחקנים צעירים ומוכשרים אבל לפני פריצה או על 'כישרונות לא ממוצים' כמו סופו ולקוות להצלחות מסחררות כמו השנה או תחילת העשור הקודם ... זה הרבה יותר קשה.
Mta_atic כתב:אם היינו מדברים לפני 4-5 שנים,
במצב כזה היה החלפת סגל.
השנים שעברו ללא התארים לימדו את ההנהלה שיעור בענווה ובהתנהלות.
לא כל הפסד הוא כישלון, ולא כל פעם שלא מגיעים למקום ראשון צריך לעשות אוברול.
זה פוגע בקבוצה, ומי כמו פאו הוכיחה לנו היום שהמשכיות וניסיון זה אחד הפקטורים הכי מכריעים לעונה שהולכת עד הסוף.
באופן כללי זה לא סוד שההנהלה מאד מרוצה מהתלכיד שנוצר בקבוצה.
אם תהיה להם היכולת - כל השחקנים ישארו.
חנו'ש כתב:Mta_atic כתב:אם היינו מדברים לפני 4-5 שנים,
במצב כזה היה החלפת סגל.
השנים שעברו ללא התארים לימדו את ההנהלה שיעור בענווה ובהתנהלות.
לא כל הפסד הוא כישלון, ולא כל פעם שלא מגיעים למקום ראשון צריך לעשות אוברול.
זה פוגע בקבוצה, ומי כמו פאו הוכיחה לנו היום שהמשכיות וניסיון זה אחד הפקטורים הכי מכריעים לעונה שהולכת עד הסוף.
באופן כללי זה לא סוד שההנהלה מאד מרוצה מהתלכיד שנוצר בקבוצה.
אם תהיה להם היכולת - כל השחקנים ישארו.
מתי הם למדו את זה?
כי עד הקיץ האחרון עדיין היתה פאניקה והחלפת הסגל בגלל השטות של קופל.
אין ספק שבסוף הכל יצא לטובה ונבנתה אחלה קבוצה, אבל חבל שזה הגיע מתוך פאניקה ולא מתוך מחשבה רצינית.
jol9 כתב:מקאדו כתב:אורי כתב:אין שום סיבה שדייויד בלאט לא יהיה האוברדוביץ' של מכבי בעשור הקרוב.
דוקא יש , וזה לא קשור לכמה דיויד בלאט מאמן גדול או לא ( הוא ענק) , זה קשור יותר לתקציבים ויכולות כספיות שהקבוצה מסוגלת להעמיד , בפנא למשל לא היו מודאגים עכשיו עם הסגל של מכבי שכל השחקניןם יברחו , הם היו פשוט מוציאים את פנקס השייקים ומשלמים את הסכומים שהשחקנים פחות או יותר רוצים ( בתנאי שז'ליקו היה חושב שהם שווים אותם ) והיו משאירים את מי שהם רוצים .
עם כל הכבוד לאוברדוביץ שהוא באמת מאמן עצום , אני לא מאמין שהיה זוכה בכל כך הרבה גביעים עם התקציבים של מכבי , זה הרבה יותר קל כשייש לך את היכולת להביא כמעט כל שחקן מאירופה שאתה רוצה , בלאט יצטרך להמשיך ולהסתמך על שחקנים צעירים ומוכשרים אבל לפני פריצה או על 'כישרונות לא ממוצים' כמו סופו ולקוות להצלחות מסחררות כמו השנה או תחילת העשור הקודם ... זה הרבה יותר קשה.
זה נכון אבל לא מאוד קשור.
דייויד בהחלט יכול וצריך להפוך לאוברדוביץ'/פרגוסון/וונגר/פופוביץ' של מכבי. למצוא את הדרך שלו, ולהטמיע אותה בכל סגל שחקנים שייקבל.
אני מאוד אוהב את מה שדייויד מייצג ומביא עימו. ד"א צריך לזכור שגם השועל לא תמיד הצליח. למעשה הוא כשל פעמיים בשלב הטופ 16 ב-4 השנים האחרונות. אבל הוא קיבל את הזמן
לבנות ולשפר את הקבוצה. גם דייויד צריך לקבל את הגב הזה אם וכאשר יהיו עונות פחות מוצלחות.
מקאדו כתב:אורי כתב:אין שום סיבה שדייויד בלאט לא יהיה האוברדוביץ' של מכבי בעשור הקרוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים