איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:האמת, זה קצת מרגש. מישהו הזהיר אותו מהשנאה שלנו, וזה אפילו לא מישהו מפה. נוגע ללב, אם אתם שואלים. תכל'ס אנחנו האופיזיציה היחידה שיש למה שקורה היום.
אני יודע שזה קלוש, אבל אל תחדש את המנוי. אחרת נשפוט אותך תחת "החוק לעשיית דין בפדרמנים ועוזריהם".
בוא אני אשאל אותך שאלה. ולא רק אותך. גם את השאר.
יש לך דבר אחד שמשמח אותך בחיים יותר מכל דבר אחר. וזה בפער גדול מהשאר.
היית מוותר עליו בגלל כסף ? וכשיש לך את הכסף הזה ואתה עובד בשבילו ?.
אני מאמין שלרוב האנשים פה, שנגד פדרמן ושות' ובגלל זה לא מתעניינים בקניית מנוי, יש להם משהו אחר שהם אוהבים.
אם זה מחשבים, אם זה ספורט, או כל תחביב אחר. לי אין את זה. אז כן, נאלץ לשלם את הכסף.
אני לא חולק חלילה על מה שעושה אותך מאושר, אבל אני לא מדבר פה על הכסף(למרות שיש דיון לא קטן שאפשר לנהל על מחיר המנויים), הפואנטה שלי היא דווקא אחרת. אתה אומר שאתה משלם את הכסף כי אתה אוהב את מכבי, ובעיניי דווקא זו הסיבה לא לשלם. ואפילו לא כי אתה משלם כסף להנהלה הכי מבחילה ביקום, עזוב, בוא נתעלם מהרגשות כלפיהם. נטו בקטע מקצועית-הם רוצחים את הקבוצה שלנו. כל שקל שהם מקבלים זה עוד חמצן, זה עוד אישוש לזה שלא משנה מה הם יעשו, הם מקבלים אישור, תמיכה, זריקת מוטיבציה מהאנשים המסורים ששופכים עליהם ערימות של כסף(לפי הערכות, בערך שמונים אחוז מהתקציב של מכבי מגיע מהכנסות טבעיות, אם מישהו יודע אחרת, אשמח שיתקן אותי). אם הכסף ימשיך לזרום, הם פשוט ימשיכו בשלהם, מה שיהפוך אותנו, במהלך השנים, לקבוצה עשירה, שבעה, לא הישגית ומתה מבפנים.
אם זה מה שמסב לך אושר, הכסף זו לא הנקודה, כי זה לא משהו שמודדים בכסף. אבל דווקא כדי שתהיה לך סיבה להמשיך ולאהוב את מכבי(וסלח לי, אני לא מהאלו של "באש ובמים", כי זה לא כישלון משמיים, זו המערכת), צריך לנקוט עמדה. אני מקבל את זה שאתה קונה מנוי, זכותך, אני לא אתעלל בך בגלל זה, אני לא מתכוון להישמע אגרסיבי.