תראו אני מסתכל על פניני שהוא צלף שלשות טוב , במיוחד מהמקומות האלו שהוא מנסה מהם ובמיוחד בבית בהיכל.
אתמול וגם בחמישי הוא באמת השתדל, לא לקח זריקות קשות, לקח זריקות פנויות וזרק נכון בצורה נכונה! יש זריקות שאתה רואה שזה לא יכנס והזריקות של פניני נראות כאילו שהם הולכות להכנס, אני באמת לא מבין את זה... הכדורים פעם אחר פעם פוגעים בטבעת... מה זה בדיוק משבר שעובר על קלעי? הרי אם הוא זורק מצויין.... נראה לי שזה פשוט חוסר מזל שאם יכניס איזה שלשה אחת בהיכל יהיו עוד.
רבים אומרים וגם אני מסכים עם זה שגיא עולה טוב מהספסל אבל יכול להיות שדווקא עכשיו גיא צריך לפתוח.
השאלה השניה שלי היא לגבי לנגפורד, לנגפורד לא היה עם הקבוצה במחנה האימונים ובינתיים התגובות עליו מאוד לא מעודדות. אני אישית מאוד אוהב את השחקן ואני בכלל לא חושב שהוא אשם או משהו כזה ושאליו באים בטענות אני לא חושב שהן מוצדקות.
אומרים שהוא הולך עם הראש בקיר, יש המון שחקנים כאלו שהולכים עם הראש בקיר שזה מצליח זה טוב שזה לא מצליח זה לא טוב, אבל אני חושב שיש פה משהו מסויים שאומרים כאילו שקית' לא מקשיב לבלאט, מצד שני אני רואה את בלאט כן מנסה לשתף אותו, אבל נראה לי לפחות רק נראה שגם לא מייצרים לו תרגילים. יהיה מעניין לראות אותו משחק טוב שהקבוצה גם עצמה תהיה טובה.
ההפסד אתמול היה קשה ומביש, מכבי לא הצליחה לעשות דברים פשוטים, אבל אנחנו מתקרבים למשחק מול מילאנו וצריך לקוות ולהאמין ולהתפלל לנצחון ובעזרת השם אנחנו ננצח אותם!