קית' לנגפורד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: קית' לנגפורד

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 נובמבר 2011, 12:43

איך חתמו איתו בלי סעיף שחרור ? מוזר. הרי זה שחקן שעבר פציעה לא קלה ולא שיחק תקופה ארוכה.
אני נוטה להאמין שזה לא יקרה כל כך מהר, אחרת זו טיפשות בריבוע. לא מחתימים זר כמעט במיליון וזורקים אותו כל כך מהר.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 22 נובמבר 2011, 12:46

yarinsaky כתב:איך חתמו איתו בלי סעיף שחרור ? מוזר. הרי זה שחקן שעבר פציעה לא קלה ולא שיחק תקופה ארוכה.
אני נוטה להאמין שזה לא יקרה כל כך מהר, אחרת זו טיפשות בריבוע. לא מחתימים זר כמעט במיליון וזורקים אותו כל כך מהר.

אני מניח שבמקרה שהוא היה מגיע פצוע לא היתה בעיה לשחרר אותו. אל תשכח שמדובר בשחקן שהרוויח פי 2 או יותר עד לאחרונה, אז אתה רוצה גם להביא אותו בחצי מחיר וגם שתהיה לך אפשרות לחתוך אותו בכל רגע בלי פיצוי?
אני נוטה להאמין כמוך, שזו סתם הפלצה של אוהבי מכבי מוואלה ושלאנשי מכבי יש מספיק סבלנות כדי לתת לו עוד כמה שבועות של חסד.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2011, 12:56

מעבר לזה שמדובר בוואלה עם כל חוסר האמינות שלה, זה פשוט נשמע לי לא רציני.

קשה לי להאמין שזאת ההתנהלות, אלא במקרה שבו שחרור של לאנגפורד משאיר הרבה כסף בקופה, ואז הדבר יכול להיות הגיוני.

בשורה התחתונה, אני לא חושב שיש כאן מישהו שלא מאוכזב מההשתלבות הסופר איטית שלו. הוא לא נתן עד עכשיו משחק אחד של סקורר סביר.
מצד שני, ההתנהלות הזאת באמת מתחילה להזכיר לי את עונת אפי הסיוטית, וכולם מתחילים לשאת באשמה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 22 נובמבר 2011, 13:00

עוד אחד מהשטויות של ואלה . האתר הזה יעשה הכל כדי לפגוע במכבי !!!
אני לא מאמין שרוצים לשחרר אותו אם בלאט רק לפני שבועיים אמר שיקח לו לפחות חודש להיכנס לעניינים . ודווקא הוא מראה קוו שיפור ממשחק למשחק.
בקיצור עוד בולשיט של וואלה ...
איך אפשר להיות מאוכזב משחקן שלא שיחק כמעט שנה והגיע לקבוצה בשלב כזה ? היה ברור שיקח לו זמן להשתלב במיוחד שאין כמעט אימונים...
אם שחקן זורק זריקות טובות ומחטיא אותם כי הוא לא בכושר והרי ברור לכל שכשהוא בכושר הוא מכניס אותם בלי בעיה , אין ממה להתאכזב אלא רק להיות סבלניים
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 22 נובמבר 2011, 13:01

jol9 כתב:מעבר לזה שמדובר בוואלה עם כל חוסר האמינות שלה, זה פשוט נשמע לי לא רציני.

קשה לי להאמין שזאת ההתנהלות, אלא במקרה שבו שחרור של לאנגפורד משאיר הרבה כסף בקופה, ואז הדבר יכול להיות הגיוני.

בשורה התחתונה, אני לא חושב שיש כאן מישהו שלא מאוכזב מההשתלבות הסופר איטית שלו. הוא לא נתן עד עכשיו משחק אחד של סקורר סביר.
מצד שני, ההתנהלות הזאת באמת מתחילה להזכיר לי את עונת אפי הסיוטית, וכולם מתחילים לשאת באשמה.

ומה תעשה עם כל הכסף בקופה? את מי תביא?
אני מקווה כמוך שמדובר בסיפור מצוץ מהאצבע ושההתנהלות של מכבי קצת יותר שפויה ורציונלית.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2011, 13:21

קודי כתב:
jol9 כתב:מעבר לזה שמדובר בוואלה עם כל חוסר האמינות שלה, זה פשוט נשמע לי לא רציני.

ומה תעשה עם כל הכסף בקופה? את מי תביא?
אני מקווה כמוך שמדובר בסיפור מצוץ מהאצבע ושההתנהלות של מכבי קצת יותר שפויה ורציונלית.

כששחף יתעורר הוא יגיד לך מה הולכים לעשות עם הכסף הזה... :happy2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 22 נובמבר 2011, 13:27

ואני מקווה שאנשים פה יתבגרו ויפסיקו לשחק אותה ילדים קטנים , מי שבבעיה פה זו לא הנהלת מכבי אלא מי שאוכל פעם אחר פעם את השטויות שוואלה ממציאים בלי לתת שום דין וחשבון כשזה מתברר כפלופ , הם כבר שיחררו חצי הסגל ורמת האמינות שלהם לא מדגדגת את one ביום רע.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2011, 13:29

יוסי22 כתב:ואני מקווה שאנשים פה יתבגרו ויפסיקו לשחק אותה ילדים קטנים , מי שבבעיה פה זו לא הנהלת מכבי אלא מי שאוכל פעם אחר פעם את השטויות שוואלה ממציאים בלי לתת שום דין וחשבון כשזה מתברר כפלופ , הם כבר שיחררו חצי הסגל ורמת האמינות שלהם לא מדגדגת את one ביום רע.

אולי החוק החדש של העיתונות יעזור בעניין הזה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 22 נובמבר 2011, 13:34

השאלה היא למה כל פעם נמצא החכמולוג שמביא לפה את הזבל הזה .

הייתי מציע לשים פה סקר עם השאלה הבאה : האם אתה רוצה לראות פה כתבות מהאתר המגעיל הזה?
1. כן , אני בעד חופש המידע גם אם מדובר בגיבובי שטויות עם אחוזי פגיעה של גבינה רכה .
2. לא , אני מעדיף שלא להשחית את זמני על שטויות שהגיעו ממוחו הקודח של עוד אכול שנאה מוואלה.
יוסי22

הודעהעל ידי Chen » 22 נובמבר 2011, 14:53

קודי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/3825/1879218

כבר שוקלים לשחרר אותו? אם היה לו סעיף יציאה והיו אלטרנטיבות מדהימות בשוק אז ניחא, אבל לשחרר אותו בשביל לתת יותר דקות לאוחיון ולסמית? נשמע לי הזוי, אלא אם כן יש בעיה עם הפציעה שלו. אחרת צריך פשוט סבלנות, כי כדורסל יש לו ואת סגנון המשחק שלו בלאט ידע היטב עוד לפני שהוא נחת כאן. לדעתי צריך עוד קצת סבלנות והתוצאות יגיעו.

בדיחה טובה :laugh1

למה שקבוצה תשחרר שחקן כזה, בלעדיו יהיה טוב יותר?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי itai7 » 22 נובמבר 2011, 15:08

וואלה מבחינתי מקבילים לONE מבחינת השטיות שלהם
itai7

הודעהעל ידי יוסי22 » 22 נובמבר 2011, 15:20

itai7 כתב:וואלה מבחינתי מקבילים לONE מבחינת השטיות שלהם

הם הרבה יותר גרועים , גם מבחינת אחוזי פגיעה וגם מבחינת הכוונה אצל וואן זו חובבנות פה זו הטעיה במזיד שאני לא מבין איך הם עוד לא חטפו תביעה שתגרום להם להפסיק עם הדבר הזה .

מה שנשאר לנו בינתיים זה להתעלם ולא לשחק לידיים שלהם , הרי המטרה שלההם זה ליצור באזז שיפגע במכבי ואין שום סיבה שנשתף עם זה פעולה.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2011, 15:28

יוסי22 כתב:
itai7 כתב:וואלה מבחינתי מקבילים לONE מבחינת השטיות שלהם

הם הרבה יותר גרועים , גם מבחינת אחוזי פגיעה וגם מבחינת הכוונה אצל וואן זו חובבנות פה זו הטעיה במזיד שאני לא מבין איך הם עוד לא חטפו תביעה שתגרום להם להפסיק עם הדבר הזה .

מה שנשאר לנו בינתיים זה להתעלם ולא לשחק לידיים שלהם , הרי המטרה שלההם זה ליצור באזז שיפגע במכבי ואין שום סיבה שנשתף עם זה פעולה.

היום הבנתי למה זה מאוד קשה לתבוע דיבה ולנצח.
לעעתונאי מספיק להוכיח שאין כוונת זדון בפרסומים בשביל לצאת נקי מהסיפור. לך תוכיח שיש שם כוונת זדון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 נובמבר 2011, 15:37

כבר שוקלים לשחרר אותו? אם היה לו סעיף יציאה והיו אלטרנטיבות מדהימות בשוק אז ניחא, אבל לשחרר אותו בשביל לתת יותר דקות לאוחיון ולסמית? נשמע לי הזוי, אלא אם כן יש בעיה עם הפציעה שלו. אחרת צריך פשוט סבלנות, כי כדורסל יש לו ואת סגנון המשחק שלו בלאט ידע היטב עוד לפני שהוא נחת כאן. לדעתי צריך עוד קצת סבלנות והתוצאות יגיעו.

כבר דאגתי שוואלה לא יפרסמו כתבה על שחרור פוטנציאלי של שחקן..
זה אומר שביום חמישי הוא נותן משחק של מדד 99 ו-150% מכל הטווחים..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 נובמבר 2011, 15:53

yzafrir כתב:חנוש' מה לאנגפורד אשם שפניני לא פוגע זריקות טובות ? מה הוא אשם שאוחיון מסיים חדירות טובות שלו בלבנה על הסל ? ....המצב כרגע הוא ששחקנים לא נימצאים בכושר טוב אבל הסגנון הקבוצתי של מכבי לא השתנה בכלל ואותם תרגילים ממשיכים להתבצע .
והאמת בדיוק לרגעים כאלו יש שחקנים כמו לאנגפורד , כשלא ניכנס כלום הוא צריך לנסות לחדור עד הסוף...

לא התכוונתי להאשים אותו בכל הבעיות של הקבוצה, וברור שלא הוא אשם בכושר הקליעה הרע של פניני (שהתחיל עוד לפני שהגיע), או בזה שאוחיון הוא שחקן התקפה בינוני (וזה הוא היה תמיד). אבל יש מקרים בהם שחקן אחד יכול להשפיע על צורת משחק של כל הקבוצה.
כמו שהרבה טענו שנה שעברה שדווקא אחרי שפרקינס נפצע, ההתקפה של מכבי השתפרה ונהיתה זורמת יותר כאילו הוא הפריע להתקפה של מכבי (מה שאני אישית לא ממש מסכימה).

זו סתם הרגשה ולא איזה משהו מבוסס, וכמובן שיכול להיות שזה סתם בגלל תקופה רעה ולא קשורה ללאנגפורד.

אגב, לגבי השטויות של וואלה, אז נראה לי שהסיבה היחידה שבמכבי יעיפו אותו כבר עכשיו זה רק בשל בעיות משמעת שאנחנו לא מודעים או שגילו משהו לגבי הפציעה שלו.
לא רואה שום היגיון בזה שמכבי יעיפו אותו כבר עכשיו בשל סיבות מקצועיות.
אנחנו אומנם אוהבים לבקר את ההנהלה אבל לכזו רמת טמטום הם עדיין לא הגיעו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 22 נובמבר 2011, 22:54

אני לא מאמין לכתבה, אבל משהו לא מסתדר לי עם השחקן הזה. יש לי הרגשה שהוא לא אותו שחקן שהיה לפני הפציעה. תשווה אותו ללנגפורד שלפני הפציעה וללא ספק מדובר בשחקן יותר איטי שקשה לו הרבה יותר לעבור את השחקן שלו ולסיים בטבעת. אפשר לתרץ את זה בכושר משחק או כושר גופני לקוי, אבל יש לי תחושה שמדובר בבעיה פיזית ולא בטוח בכזו שיכולה להיפתר. משהו פשוט לא מסתדר איתו - זה לא השחקן שראינו בחימקי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2011, 23:00

roy1000 כתב:

אני לא מאמין לכתבה, אבל משהו לא מסתדר לי עם השחקן הזה. יש לי הרגשה שהוא לא אותו שחקן שהיה לפני הפציעה. תשווה אותו ללנגפורד שלפני הפציעה וללא ספק מדובר בשחקן יותר איטי שקשה לו הרבה יותר לעבור את השחקן שלו ולסיים בטבעת. אפשר לתרץ את זה בכושר משחק או כושר גופני לקוי, אבל יש לי תחושה שמדובר בבעיה פיזית ולא בטוח בכזו שיכולה להיפתר. משהו פשוט לא מסתדר איתו - זה לא השחקן שראינו בחימקי.

בגדול, כושר אישי לקוי וחוסר ביטחון אמורים לתת לספק הסבר סביר לתופעה הזאת.
תוסיף לזה את העובדה שלאנגפורד צריך להתרגל לשחק בקבוצה גדולה, שבה הוא לא המרכז, וכנראה שגם זה קשה. כשהוא מנסה מהלך של 1 על 1, הקטע
שהוא צריך למסור, יושב אצלו בראש כנראה, ואז הכל נראה מהוסס ולא זורם.

הקליעה שלו השתפרה מאוד בחודש הזה, ככה שאולי גם העניינים האחרים ישתפרו.
אבל בכל מקרה יש לו עוד הרבה עבודה גם במישור האישי וגם הקבוצתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 23 נובמבר 2011, 07:02

רואים לפי ההתקדמות בזריקה שלו שהוא פשוט היה בכושר לקוי ועכשיו הולך ומשתפר . בהתחלה הוא בקושי פגע בטבעת אפילו בזריקות עונשין והיום הוא כבר יותר טוב...אני מאמין שבבדיקות המקיפות שעשו לו כשהגיע (במיוחד שיודעים על הפציע שלו..) היו מזהים אם יש בעיה רפואית ולא היו מחתימים אותו אבל כנראה שהוא בריא כך שרק הכושר הלקוי משפיע כנראה .
בכלל אני לא חושב שיש מה להיכנס ללחץ לגביו במיוחד שהוא מראה קוו שיפור , אומנם לא בקצב שחשבנו אבל בהחלט משתפר .
זו איזו נקודה שצריך לקחת אותה בחשבון לעתיד כשמחליטים להביא שחקן במהלך העונה , קשה להיכנס לכושר כלכך מהר וכל החיזוקי אינסטנט האלו לא תמיד עובדים , לא בגלל שהשחקן לא טוב אלא בגלל שההשתלבות איטית בדרך כלל...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 23 נובמבר 2011, 07:07

אחת הבעיות היותר גדולות, שתהיה גם בעיה גדולה כשפרמאר יעזוב, היא שבאמצע עונה כזו כמעט בלתי אפשרי לשלב שחקן חדש. יש כל כך הרבה משחקים וכל כך מעט אימונים שקשה לשנות דברים ולהתאים אותם בשביל שחקן חדש וקשה גם לאותו שחקן להיכנס לעניינים, מאחר שאין לו כמעט אימונים לעשות זאת. ברור שעבור שחקן כמו לנגפורד (וגם צביקה שרף אומר את זה בטור שלו) - מכבי צריכה לשנות קצת ולהתאים לפחות חלק מהמשחק שלה אליו (הוא הרי לא ישתנה ויתאים את עצמו לקבוצה) וזה דבר לא פשוט שלוקח לא מעט זמן.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 23 נובמבר 2011, 07:21

זו גם תשובה למי שחושב שאם פארמר עוזב יגיע איזה מחליף וצ'יק צ' אק הוא הולך להיות כוכב במכבי, זה לא הולך כך.
תראו כמה זמו לוקח לדרון וויליאמס עד שהוא סוף סוף השחקן של הנ.ב.א. רק אחרי חודשיים זה קורה אצלו.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־40 אורחים