נגמרה השביתה ב-NBA

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: נגמרה השביתה ב-NBA

הודעהעל ידי מכביסט24 » 26 נובמבר 2011, 11:30

MTA2311 כתב:
מכביסט27 כתב:מוזר ככל שזה ישמע, אבל אני לא דואג בצורה קיצונית מדי מעזיבתו של פרמאר..
מכירים את הקלישאה השחוקה "אין ואקום בכדורסל"? אז אולי מכבי תראה רע משחק אחד, שניים או שלושה גג, אבל בסוף בלאט יעשה את ההתאמות והשחקנים יאלצו לקבל על עצמם יותר אחריות.
מכבי היתה לפני פרמאר ותהיה גם אחריו, אנחנו נוהגים לומר את המשפט הזה אחרי כל שחקן שעוזב, אז מה שונה במקרה הזה?

זה לא יהיה קל, אבל יש לנו 12 שחקנים שרובם ברמות הגבוהות באירופה. אני גם לא חושב שזה יהיה צעד נכון עכשיו להוסיף עוד גארד לסגל (פרט לפרקינס שכבר מכיר את מכבי), מספיק קשה לשלב את לנגפורד..

נותר לי רק להודות לג'ורדן על החוויה שהוא נתן לנו, ו"לברך" את שאר הקבוצות שהביאו יותר משחקן NBA אחד על התפרקותם ההמונית :fuck

אתה מכיר את הקלישאה השחוקה "בשביל לנצח משחק כדורסל צריך לקלוע יותר נקודות מהיריב"? יש כרגע בקבוצה גארד שמסוגל לתת תפוקה התקפית? עד שלא יביאו שחקן ראוי במקומו מכבי תיראה השנה כמו שהיא נראתה מול שרלרואה, לובליאנה וירושלים

מכיר את הקלישאה השחוקה "לענות לבנאדם במשפטים שהוא משתמש בהם"? :thumbdown
אני עומד מאחורי המשפט שהדגשתי ב-100%. ואני לא מנסה להתחכם פה עם אף אחד, זאת פשוט אמונה וזה פשוט כדורסל. תפסיקו "להתגז'דר"...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי Euro_Basket » 26 נובמבר 2011, 11:33

מסכים. כמו שהשחקנים מילאו את הוואקום בעונה שעברה אחרי שפרקינס נפצע, אני מאמין (או לפחות מקווה) שזה מה שיקרה ביום אחרי פארמר.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי שחף » 26 נובמבר 2011, 11:36

Euro_Basket כתב:מסכים. כמו שהשחקנים מילאו את הוואקום בעונה שעברה אחרי שפרקינס נפצע, אני מאמין (או לפחות מקווה) שזה מה שיקרה ביום אחרי פארמר.

פרקינס נפצע לקראת סוף העונה, אנחנו אפילו לא באמצע העונה מה גם שמשחקים בשלוש מסגרות שונות.
שחף

הודעהעל ידי Euro_Basket » 26 נובמבר 2011, 11:39

אני לא חושב ששלוש מסגרות זו הבעיה, ובאדריאטית גם ג'ון שאייר ואלון שטיין יכולים לקבל יותר דקות כמחליפים. כבר ראיתי העונה שחקנים פחות טובים מהם.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2011, 11:40

וואו, כמו גשם באמצע אוגוסט, הדבר הזה הגיע.

טוב, אז זה סוג של אסון ספורטיבי קטן למכבי. אני לא מצליח להתנחם מזה שגם קבוצות אחרות מאבדות שחקנים. לריאל יש מספיק כסף בשביל להביא
תחליף לרודי, והוא יבוא מהר ויהיה שחקן מצויין.
מילאנו נפגעת מאוד, אבל היא לא רלוונטית מבחינת מכבי. אם שמתם לב, לקבוצה הזאת 2 ניצחונות העונה. אז הם לא יעלו לטופ 16, וואו, למי איכפת בכלל.
פרטיזן תיחלש, אבל גם היא לא קבוצה שמתמודדת מול מכבי ראש בראש.
אפס תילחש קצת אבל בכל מקרה, מכבי היתה מנצחת בנוקיה, גם איתו.

הקבוצות הגדולות האחרות... אולי רק צסקא, ולי יש תחושה שקירי יישאר שם ולא ייברח.

אבל מעבר לכל זה, המשקל הסגולי של פארמר במכבי, זהה לזה של קירילנקו בצסקא. מדובר במנוע של הקבוצה, ובמנהיג שלה, ובלעדיו היא נראית כמו חברוה
מבולבלת שלא יודעת מה לעשות עם עצמה, ומאוד מאוד חסרת אנרגיות. ראינו את זה היטב בשלושת המשחקים האחרונים לפני מילאנו.

אני לא ממש מפתח ציפיות לענייני ואקום. ספרו על הואקום שהתמלא אחרי שג'ורדן פרש ושיקאגו נשארה בלעדיו. או על הואקום שהשאירו סטוקטון ומאלון ביוטה. או על הואקום
שהשאיר פארקר במכבי, או על הואקום שהשאירו הפציעות של שחקנים גדולים לאורך השנים בקבוצות גדולות.
לפעמים זה מצליח, אבל בדר"כ לא.
לאנגפורד בכלל לא באיזור הזה, הוא לא רכז ולא יהיה רכז פתאום. אוחיון מסוגל לתת 10-15 דקות נחמדות, אבל הוא לא מנהיג והוא חלש מאוד בכל מה שקשור בסקורינג.
פאפאס הוא פאפאס - רכז ותיק ואיכותי, אבל לא אחד שיכול לסחוב עונה שלמה כרכז מוביל. פרקינס הוא סימן שאלה גדול.

בקיצור - זה בולשיט אחד גדול, ומכה קשה מאוד למכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 נובמבר 2011, 11:44

מכביסט27 כתב:
MTA2311 כתב:
מכביסט27 כתב:מוזר ככל שזה ישמע, אבל אני לא דואג בצורה קיצונית מדי מעזיבתו של פרמאר..
מכירים את הקלישאה השחוקה "אין ואקום בכדורסל"? אז אולי מכבי תראה רע משחק אחד, שניים או שלושה גג, אבל בסוף בלאט יעשה את ההתאמות והשחקנים יאלצו לקבל על עצמם יותר אחריות.
מכבי היתה לפני פרמאר ותהיה גם אחריו, אנחנו נוהגים לומר את המשפט הזה אחרי כל שחקן שעוזב, אז מה שונה במקרה הזה?

זה לא יהיה קל, אבל יש לנו 12 שחקנים שרובם ברמות הגבוהות באירופה. אני גם לא חושב שזה יהיה צעד נכון עכשיו להוסיף עוד גארד לסגל (פרט לפרקינס שכבר מכיר את מכבי), מספיק קשה לשלב את לנגפורד..

נותר לי רק להודות לג'ורדן על החוויה שהוא נתן לנו, ו"לברך" את שאר הקבוצות שהביאו יותר משחקן NBA אחד על התפרקותם ההמונית :fuck

אתה מכיר את הקלישאה השחוקה "בשביל לנצח משחק כדורסל צריך לקלוע יותר נקודות מהיריב"? יש כרגע בקבוצה גארד שמסוגל לתת תפוקה התקפית? עד שלא יביאו שחקן ראוי במקומו מכבי תיראה השנה כמו שהיא נראתה מול שרלרואה, לובליאנה וירושלים

מכיר את הקלישאה השחוקה "לענות לבנאדם במשפטים שהוא משתמש בהם"? :thumbdown
אני עומד מאחורי המשפט שהדגשתי ב-100%. ואני לא מנסה להתחכם פה עם אף אחד, זאת פשוט אמונה וזה פשוט כדורסל. תפסיקו "להתגז'דר"...
.

ניפגש במדריד עוד שבועיים. עלק ״זה פשוט כדורסל״
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Euro_Basket » 26 נובמבר 2011, 11:46

לנגפורד לא רכז, אבל בהחלט יכול לתת את הדקות של פארמר בעמדה 2.
בינתיים נצטרך להסתפק באוחיון/פאפאלוקאס בעמדת הרכז עד שיגיע תחליף, אם בכלל.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2011, 11:49

Euro_Basket כתב:אני לא חושב ששלוש מסגרות זו הבעיה, ובאדריאטית גם ג'ון שאייר ואלון שטיין יכולים לקבל יותר דקות כמחליפים. כבר ראיתי העונה שחקנים פחות טובים מהם.

אתה קצת חי בסרט. איזה אלון שטיין? אתה רציני תגיד?

פרקינס, על אף שהיה שחקן נפלא, ואני מאוד מאוד אוהב אותו, הוא לא פארמר. חוץ מזה, לידו היה את פארגו וגם את אידסון, ככה שהואקום בקו האחורי של מכבי לא היה כ"כ גדול.
מאחורי פארמר אין כלום. אין בקו האחורי שלנו אף שחקן מהסוג הזה.

חוץ מזה שכל זה קרה כשמכבי כבר היתה ביישורת האחרונה, מחוברת מאוד והיו לה שלושה שחקנים בקו האחורי שהיו בכושר נפלא - פארגו, אידסון ופניני. זה מצב שונה
ב180 מעלות מהמצב של מכבי היום, כשאין לה אף שחקן בקו האחורי בכושר טוב ומעלה, ורק את אוחיון בכושר מעל לממוצע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו » 26 נובמבר 2011, 11:50

Euro_Basket כתב:לנגפורד לא רכז, אבל בהחלט יכול לתת את הדקות של פארמר בעמדה 2.
אני רק מקווה שעכשיו בעקבות משחק טוב אחד של פאפאס או אוחיון מכבי לא יחליטו שלא צריך חיזוק או שיחזור מקרה לאמפה.
נערך לאחרונה על ידי מקאדו בתאריך 26 נובמבר 2011, 11:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
מקאדו

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2011, 11:51

Euro_Basket כתב:לנגפורד לא רכז, אבל בהחלט יכול לתת את הדקות של פארמר בעמדה 2.

פארמר לא באמת שיחק 2. הוא שיחק 1 ו-2. הוא היה הרכז האמיתי, הקלע האמיתי והיוצר האמיתי. מכל הדברים האלה, לאנגפורד אולי יכול ליצור לעצמו ולאחרים
אבל לא יותר מזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אורי » 26 נובמבר 2011, 11:56

שחף כתב:
אורי כתב:
רועי כתב:אני לא בטוח בזה. ההסכם אומר שמרגע ההודעה הרישמית על ביטול השביתה, יש לשחקנים 48 שעות לעזוב את המועדון..

נכון, ולא נראה לי שמישהו בארה''ב יגיד לעצמו ''יאללה בואו נעשה טובה קטנה לשימעון''. אני זוכר שקבוצות ה NBA ניסו למנוע בדרך משפטית מעבר של שחקנים עם חוזה לקבוצות באירופה בזמן השביתה, אז אין סיבה שמרגע שהיא נגמרת ששחקנים ימשיכו לפזז על המגרשים ביורוליג עוד יום נוסף.

נו ובלי טובה קטנה לשמעון גם אין טובה קטנה לפרטיזן והם נתקעים בלי פקוביץ' שהוא עוגן יותר גדול אצלהם מאשר פארמר. או במילים אחרות הם הופכים לקבוצה של שני שחקנים. לטווח המאוד קצר(דהיינו המשחק בבלאגרד שבוע הבא) זה אפילו טוב לנו.

נו ואתה משווה בין מכבי ששואפת כל עונה להיות בצמרת האירופית לפרטיזן עם תקציב של שלושה מיליון יורו ומבחינתה עלייה לטופ 16 זה הישג? הבעיה של מכבי לא תהיה נגד פרטיזן(למרות שבפיוניר זה לא תסריט הזוי שמכבי מפסידים גם עם פארמר), אלא נגד קבוצות קצת יותר יומרניות.
אם אני פרטיזן אני מביא שחקן כמו פקוביץ' גם אם אני יודע שהוא אצלי רק לחודש. ככה זה כשמגיעים בגישה של ''אין לי מה להפסיד, רק להרוויח''. גם ככה הם לא קבוצה שמכוונת לפיינל פור, אז מה איכפת להם להיעזר בשחקן שככל הנראה עזר להם מאוד להעפיל לטופ 16 מבית המוות?
אורי

הודעהעל ידי misha » 26 נובמבר 2011, 11:59

חבל לי שפארמר עוזב כי אני אני מאוד מחבב אותו אבל מצד שני שמח שתהיה עונה שם (שנה בלי NBA זה יותר מדי זמן בשבילי) ויהיה קצת סדר באירופה.

לגבינו, טוב שזה קרה עכשיו ולא בעוד חודש. בגדול, הבטחנו מקום בטופ 16 ורוב הסיכויים שגם במקרה הגרוע אנחנו אמורים לסיים במקום השני. אז יש לנו זמן עד תחילת טופ16, 18 בינואר, להכניס שחקן.
חודש וחצי לעשות את ההתאמות זה מספיק זמן.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Euro_Basket » 26 נובמבר 2011, 12:05

jol9 כתב:אתה קצת חי בסרט. איזה אלון שטיין? אתה רציני תגיד?

אני מדבר בשיא הרצינות. אתה לא באמת חושב שפאפאלוקאס צריך לרדוף אחרי הילדים של לאשקו ודומז'אלה במצב של 30 הפרש.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2011, 12:05

קודי כתב:המחנות יתחילו ב- 9 בדצמבר, כך שפרמאר ישחק בבלגראד אבל זה יהיה משחקו האחרון.

עד כמה שאני יודע, מהרגע שנחתם הסכם, אסור לפארמר לשחק בשום מקום פרט ל- NBA, ככה שיכול להיות שהיום זה המשחק האחרון שלו. נתן פה תקופה גדולה באמת.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2011, 12:06

misha כתב:חבל לי שפארמר עוזב כי אני אני מאוד מחבב אותו אבל מצד שני שמח שתהיה עונה שם (שנה בלי NBA זה יותר מדי זמן בשבילי) ויהיה קצת סדר באירופה.

לגבינו, טוב שזה קרה עכשיו ולא בעוד חודש. בגדול, הבטחנו מקום בטופ 16 ורוב הסיכויים שגם במקרה הגרוע אנחנו אמורים לסיים במקום השני. אז יש לנו זמן עד תחילת טופ16, 18 בינואר, להכניס שחקן.
חודש וחצי לעשות את ההתאמות זה מספיק זמן.

בדיוק בגלל זה הניצחון מול מילאנו היה קריטי. אני מניח שיחכו עד הטופ 16 להביא שחקן.
roy1000

הודעהעל ידי קובי » 26 נובמבר 2011, 12:13

תמונה
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2011, 12:19

Euro_Basket כתב:
jol9 כתב:אתה קצת חי בסרט. איזה אלון שטיין? אתה רציני תגיד?

אני מדבר בשיא הרצינות. אתה לא באמת חושב שפאפאלוקאס צריך לרדוף אחרי הילדים של לאשקו ודומז'אלה במצב של 30 הפרש.

זה נכון לגבי שייר בלבד. אלון שטיין הוא שחקן אימונים. אין לו מקום על הפרקט במסגרת תחרותית, כמו שלדרק שארפ, ולצורך העניין לגיא גודס אין.
אין הרבה הבדל מבחינתי בין יכולות הכדורסל של גודס ושל אלון שטיין בנקודה הזאת של הזמן.

מבחינת שייר - אין ספק, שהעזיבה הזאת של ג'ורדן, אמורה וחייבת לאפשר לו לשחק, לפחות באדריאטית ואולי קצת בליגה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 נובמבר 2011, 12:21

הייתה לי תחושה שזה יפול כרעם ביום בהיר.
עם כל הכבוד, אוחיון, לנגפורד וסמית' זה קו אחורי לא מספיק טוב.
לדעתי, מכבי תצטרך להביא שני זרים ולהפרד מאחד מבין סמית' או לנגפורד.
הקלפים שוב נטרפו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי where is the love? » 26 נובמבר 2011, 12:23

קודם כל תודה רבה לגורדן פארמר על כל מה שתרם ונתן, המון משחקים חשובים שבהם הוא היה מוביל וכמובן המון דבקות נאמנת לקבוצה, אני מאחל לו המון בהצלחה ואולי באמת יום אחד יחזור למכבי, הלוואי.

סיום השביתה היא בשורה טובה מאוד לכדורסל, וגם למכבי, בטווח הקצר זה בעייתי כמובן אבל לטווח הארוך זה יותר טוב, המצב בקבוצה עכשיו אולי לא מעודד אבל לאט לאט זה ישתפר לדעתי פניני פאפלוקאס ולגפורד יכנסו יותר חזק עכשיו לעניינים בקבוצה, ובכל אופן זה חשוב לנו ולמכבי ולאירופה שהעונה הזאת חוזרת להיות שפויה ובריאה, כל הכבוד על הסיום השביתה, בשורה משמחת שנותנת המון תקווה להמשך.

ושוב מילה לפארמר היה מצויין ותודה רבה רבה רבה! :heart
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי misha » 26 נובמבר 2011, 12:24

חביב אורנג'ד כתב:הייתה לי תחושה שזה יפול כרעם ביום בהיר.
עם כל הכבוד, אוחיון, לנגפורד וסמית' זה קו אחורי לא מספיק טוב.
לדעתי, מכבי תצטרך להביא שני זרים ולהפרד מאחד מבין סמית' או לנגפורד.
הקלפים שוב נטרפו.

שני זרים כמעט בטוח לא יהיו פה. אני אסתפק באחד טוב. גם אל תשכח שבליגה בכל העונה מותר לרשום 8 זרים ומכבי כבר רשמה 7.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־4 אורחים