המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
EulGam05 כתב:לא נורא, הרי החתמנו שחקן שעד לפני חודש נחשב פה בפורום לאחד משלושת הגארדים הטובים באירופה.
yarinsaky כתב:EulGam05 כתב:לא נורא, הרי החתמנו שחקן שעד לפני חודש נחשב פה בפורום לאחד משלושת הגארדים הטובים באירופה.
מי זה ?
קודי כתב:לא יודע אם משתמשים בלנגפורד טוב או לא. מה שאני כן יודע והוא ברור לכולם הוא שלא לנגפורד ולא אף אחד אחר בסגל יכול למלא את החור העצום שיותיר אחריו פרמאר. אני גם לא מניח ולא מצפה שיגיע שחקן שיוכל לעשות את זה, אבל כדי שיגיע שחקן שיכול לתת משהו ממה שפרמאר נתן, במיוחד שתחום ניהול ההתקפה, יצירת המצבים וחדירה להגנת היריב כשהכל תקוע, מכבי יצטרכו לשלם הרבה כסף ואני לא חושב שהם מתכננים לעשות את זה. עוד גארד רול פלייר לא ממש יעזור כי יש כבר שניים כאלה (מה לעשות, פאפאס בגילו ובכושרו הנוכחי הוא כזה וכך גם אוחיון).
asafb96 כתב:נכון מאוד, ובגלל זה העזיבה של פארמר אולי באה בזמן טוב בשביל לאנגפורד. אולי עכשיו הוא יקבל יותר את הכדור ביד, ויותר חופש ליצור לאחרים ולעצמו, כי מהמעט שראינו בתחילת הרבע השלישי, הוא יודע לעשות את זה. פעמיים סיים בלייאפ קל, ופעמיים סחט עבירה. הבעיה איתו כרגע זה שהוא קולע באחוזים מזעזעים. חייב לעבוד חזק מאוד על הקליעה שלו מכל טווח
roy1000 כתב:קודי כתב:לא יודע אם משתמשים בלנגפורד טוב או לא. מה שאני כן יודע והוא ברור לכולם הוא שלא לנגפורד ולא אף אחד אחר בסגל יכול למלא את החור העצום שיותיר אחריו פרמאר. אני גם לא מניח ולא מצפה שיגיע שחקן שיוכל לעשות את זה, אבל כדי שיגיע שחקן שיכול לתת משהו ממה שפרמאר נתן, במיוחד שתחום ניהול ההתקפה, יצירת המצבים וחדירה להגנת היריב כשהכל תקוע, מכבי יצטרכו לשלם הרבה כסף ואני לא חושב שהם מתכננים לעשות את זה. עוד גארד רול פלייר לא ממש יעזור כי יש כבר שניים כאלה (מה לעשות, פאפאס בגילו ובכושרו הנוכחי הוא כזה וכך גם אוחיון).
אין אפשרות למצוא באירופה שחקן עם הצעד הראשון של פארמר. הקלות שבא הוא שובר את ההגנה פשוט מדהימה - הבחור פליימייקר נהדר. ועוד לא הזכרתי את האופי. אני מאמין שיגיע יותר סדרן עבודה. אין לך שחקן באירופה שיכול לעשות מה שעשה פה פארמר.
קודי כתב:לא יודע אם משתמשים בלנגפורד טוב או לא. מה שאני כן יודע והוא ברור לכולם הוא שלא לנגפורד ולא אף אחד אחר בסגל יכול למלא את החור העצום שיותיר אחריו פרמאר. אני גם לא מניח ולא מצפה שיגיע שחקן שיוכל לעשות את זה, אבל כדי שיגיע שחקן שיכול לתת משהו ממה שפרמאר נתן, במיוחד שתחום ניהול ההתקפה, יצירת המצבים וחדירה להגנת היריב כשהכל תקוע, מכבי יצטרכו לשלם הרבה כסף ואני לא חושב שהם מתכננים לעשות את זה. עוד גארד רול פלייר לא ממש יעזור כי יש כבר שניים כאלה (מה לעשות, פאפאס בגילו ובכושרו הנוכחי הוא כזה וכך גם אוחיון).
jol9 כתב:קודי כתב:לא יודע אם משתמשים בלנגפורד טוב או לא. מה שאני כן יודע והוא ברור לכולם הוא שלא לנגפורד ולא אף אחד אחר בסגל יכול למלא את החור העצום שיותיר אחריו פרמאר. אני גם לא מניח ולא מצפה שיגיע שחקן שיוכל לעשות את זה, אבל כדי שיגיע שחקן שיכול לתת משהו ממה שפרמאר נתן, במיוחד שתחום ניהול ההתקפה, יצירת המצבים וחדירה להגנת היריב כשהכל תקוע, מכבי יצטרכו לשלם הרבה כסף ואני לא חושב שהם מתכננים לעשות את זה. עוד גארד רול פלייר לא ממש יעזור כי יש כבר שניים כאלה (מה לעשות, פאפאס בגילו ובכושרו הנוכחי הוא כזה וכך גם אוחיון).
נראה לי שזה לא ברור לכולם כאן.
לי אישית לא ברור איך אפשר לצפות שפאפאס המחוק מהרוטציה, אוחיון שהוא שחקן מוגבל מאוד, לאנגפורד שהוא שחקן עם אופי אחר לגמרי ובכושר רע ימלאו את החסר.
קודי כתב:זה ברור ואין לי ציפיות שיגיע שחקן שאפילו קרוב ברמתו לפרמאר. אני מקווה שמי שיגיע יוכל לתת חלק ממה שפרמאר נתן, לא הרבה יותר מזה. אם במקביל גם לנגפורד יעשה 2-3 צעדים קדימה אז אולי הפגיעה בקבוצה תהיה סבירה. בכל מקרה, עוד רול פלייר לצד פאפאס ואוחיון לא יתן כלום. מכבי צריכה שחקן שהוא לא סתם סדרן עבודה אלא גם אחד שיוכל לעשות כמה דברים מעבר לזה. ברור שזה לא זול ולא בטוח שיש כאלה בכלל בשוק, אבל אני מניח שאפשר למצוא שחקן סביר כזה באחת הקבוצות האירופאיות ולשלם עליו ביי אאוט (בשביל זה אבי אבן עושה סקאוטינג, לא?). זה בטח עדיף מלחכות עוד חודש לסיום המחנות בארה״ב בתקווה שיפול משם איזה כוכב.
roy1000 כתב:קודי כתב:זה ברור ואין לי ציפיות שיגיע שחקן שאפילו קרוב ברמתו לפרמאר. אני מקווה שמי שיגיע יוכל לתת חלק ממה שפרמאר נתן, לא הרבה יותר מזה. אם במקביל גם לנגפורד יעשה 2-3 צעדים קדימה אז אולי הפגיעה בקבוצה תהיה סבירה. בכל מקרה, עוד רול פלייר לצד פאפאס ואוחיון לא יתן כלום. מכבי צריכה שחקן שהוא לא סתם סדרן עבודה אלא גם אחד שיוכל לעשות כמה דברים מעבר לזה. ברור שזה לא זול ולא בטוח שיש כאלה בכלל בשוק, אבל אני מניח שאפשר למצוא שחקן סביר כזה באחת הקבוצות האירופאיות ולשלם עליו ביי אאוט (בשביל זה אבי אבן עושה סקאוטינג, לא?). זה בטח עדיף מלחכות עוד חודש לסיום המחנות בארה״ב בתקווה שיפול משם איזה כוכב.
אני גם חושב שעדיף לחפש שחקן באירופה מאשר לחכות למחנות. אני דווקא כן הייתי הולך על האופציה של סדרן עבודה שיכול לקלוע שלשה חופשית. זה מה שצריך בשביל להשלים את אוחיון ופאפאס.
קודי כתב:אני יודע שיסקלו אותי כאן אבל מה עם המלפפון הנצחי צ׳אטמן, שנותן עונה נהדרת בטורקיה? נראה לי שלחצי שנה הוא יכול להיות בסדר גמור. אני יודע שירושלים מאוד רצו אותו אבל הוא לא הגיע בגלל פערי שכר קטנים (הביי אאוט שלו נמוך). זה לא שם שהייתי אפילו חושב עליו בטעות בקיץ, אבל במצב הנוכחי הוא יכול לבוא בחשבון. מה דעתכם?
קודי כתב:שמות? רעיונות?
roy1000 כתב:קודי כתב:שמות? רעיונות?
אין לי מישהו שעולה לי לראש, אבל דווקא ההצעה שלך לגבי צ'טמן היא לא רעה. מה עם פופוביץ'?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים