פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים - חיפושים אחר מחליף למילר

26 יולי 2016, 15:34

החציל האצטקי כתב:גאודלוק קומבו גארד לכל דבר ועניין. שחקן שמחזיק המון בכדור ומייצר מפיק אנד רול ומבידודים. גם אם תריץ אותו על חסימות הוא יקח כדור אח"כ ויעשה מזה משהו, לא יעיף לבנה.
האמת שאני גם מסכים עם ליאב שבמאני טיים השחקן שמכבי תרצה עם הכדור זה הקומבו הזה שיידע לייצר לעצמו ולאחרים נקודות, ביחד עם ווימס וסמית' או סילי.

הרגע תיארת בדיוק את השחקן שמכבי צריכה.

26 יולי 2016, 15:35

שמואל1 כתב:
החציל האצטקי כתב:גאודלוק קומבו גארד לכל דבר ועניין. שחקן שמחזיק המון בכדור ומייצר מפיק אנד רול ומבידודים. גם אם תריץ אותו על חסימות הוא יקח כדור אח"כ ויעשה מזה משהו, לא יעיף לבנה.
האמת שאני גם מסכים עם ליאב שבמאני טיים השחקן שמכבי תרצה עם הכדור זה הקומבו הזה שיידע לייצר לעצמו ולאחרים נקודות, ביחד עם ווימס וסמית' או סילי.

הוא לא ישמור על כלום והוא הד קייס. הוא לא שחקן קבוצתי במיוחד.
הוא מיני ממבה. על כל החבילה.

26 יולי 2016, 15:40

החציל האצטקי כתב:
שמואל1 כתב:

הוא לא ישמור על כלום והוא הד קייס. הוא לא שחקן קבוצתי במיוחד.
הוא מיני ממבה. על כל החבילה.

אין שחקן מושלם.
אני מוכן לשלם את המחיר שאמרת ולקבל חבילה מלאה בהתקפה וניסיון ברמות הגבוהות.

26 יולי 2016, 15:41

שמואל, בשיא הרצינות, אני מחכה ליום שנסכים על משהו, יהיה כיף.

26 יולי 2016, 15:44

LIAV10 כתב:שמואל, בשיא הרצינות, אני מחכה ליום שנסכים על משהו, יהיה כיף.

:thumbup

26 יולי 2016, 15:47

לא הבנתי, מה אנחנו מחפשים ? את מייקל גורדן הבא ? מחפשים שחקן הגנה ?.
אם אתם מצפים לשחקן כמו גוואדאלוק + יכולות הגנתיות, יש לי תחושה שאתם תצטרכו לחכות קצת זמן.

26 יולי 2016, 15:47

אגב, אני אישית מוכן כבר והכנתי את עצמי טוב טוב לתבוסות משפילות העונה...בעונות האחרונות זה עוד כאב קצת לעונה הקרובה אני בא מוכן...

26 יולי 2016, 15:51

my man כתב:אגב, אני אישית מוכן כבר והכנתי את עצמי טוב טוב לתבוסות משפילות העונה...בעונות האחרונות זה עוד כאב קצת לעונה הקרובה אני בא מוכן...

יש שיגידו בשל

26 יולי 2016, 15:57

my man כתב:אגב, אני אישית מוכן כבר והכנתי את עצמי טוב טוב לתבוסות משפילות העונה...בעונות האחרונות זה עוד כאב קצת לעונה הקרובה אני בא מוכן...

אבל על הגביע לא תוותר

26 יולי 2016, 15:58

Holiday_Armadillo כתב:

אבל על הגביע לא תוותר

גביע ווינר ?.

26 יולי 2016, 15:59

איתי-שגב כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אבל על הגביע לא תוותר

גביע ווינר ?.

אין אף ווינר בגביע הזה

26 יולי 2016, 16:00

ברור לי לגמרי שזה מה שהולך להיות השנה. אין לי שום כוונה לענות את עצמי כמו בשנה שעברה. הפעם הטלוויזיה פשוט תעבור לערוץ אחר.

26 יולי 2016, 16:06

roy1000 כתב:

ברור לי לגמרי שזה מה שהולך להיות השנה. אין לי שום כוונה לענות את עצמי כמו בשנה שעברה. הפעם הטלוויזיה פשוט תעבור לערוץ אחר.

בדיוק!
לדעתי,
1. ארז לא מסוגל לקחת קבוצה עם שאיפות(או שאנחנו בלי?!) לעונה ארוכה ומפרכת כמו הקרובה.
2. מקל ויוגי לא מספיק איכותיים(בלשון המעטה) בשביל להחזיק קבוצה עם שאיפות.
3. קו קדמי שכולל כרגע את צירבס אלכסנדר ושגב לא מספיק איכותי בשביל קבוצה עם שאיפות
4. הסגל שלנו לא מספיק טוב בשביל לעבור את העונה הזו בלי בזיונות והשפלות.
5. לא יבואו שחקנים שיהפכו את הסגל הזה לטוב יותר.

26 יולי 2016, 16:07

ככל שהימים עוברים אני יותר ויותר חושב שהיקסון לא יקבל חוזה באן בי איי, אלא אם כן יחזור לקליבלנד.
לדעתי היקסון/סראפין ישארו בלי קבוצה.
הייתי מביא שלושה שחקנים מעבר לים, נניח את ראס סמית׳, ראיין קלי וסראפין.
אפשר להמר גם על סטרץ׳ פור אחר.
נערך לאחרונה על ידי LIAV10 בתאריך 26 יולי 2016, 16:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

26 יולי 2016, 16:08

LIAV10 כתב:ככל שהימים עוברים אני יותר ויותר חושב שהיקסון לא יקבל חוזה באן בי איי, אלא אם כן יחזור לקליבלנד.

ו..אז..

26 יולי 2016, 16:16

my man כתב:
LIAV10 כתב:ככל שהימים עוברים אני יותר ויותר חושב שהיקסון לא יקבל חוזה באן בי איי, אלא אם כן יחזור לקליבלנד.

ו..אז..

ואז לעשות מחטף סטייל אודו שהגיע במיליון דולר.

26 יולי 2016, 16:23

מאוד מוזר שג׳ף אדריאן לא עלה הקיץ.
אם לא היה כבר בן 30 הייתי רוצה.

26 יולי 2016, 16:24

JJ היקסון זה חלום, לא מאמין שיש סיכוי שישאר בלי קבוצה, וגם אם כן בטח ישמח ללכת לסין או לקבוצה אחרת באירופה שתשלם סכום נכבד שהיא לא מכבי. הסיכוי היחיד שלנו להביא אותו זה אם הוא התאהב בישראל מהתקופה הקצרה בבני הרצליה והוא יהיה מוכן לוותר על כסף כדי להנות מהשמש של תל אביב.

26 יולי 2016, 16:28

אני חושב שמכבי בכלל לא צריכה לחפש מחליף למילר ולכוון לסוג גבוהים כמו קורי ג'פרסון וראיין קלי שילוב של שניהם ביחד יכול להיות מצוין , גם קליעה גם אתלטיות גם הגנה וגם סייז טוב...
מאז וויציץ באסטון לא היה לנו קו קדמי גבוה , תמיד היה איזה 3וחצי שהתחפש ל4 או איזה 4 נמוך שהביאו מהליגה.

26 יולי 2016, 16:36

Chen כתב:JJ היקסון זה חלום, לא מאמין שיש סיכוי שישאר בלי קבוצה, וגם אם כן בטח ישמח ללכת לסין או לקבוצה אחרת באירופה שתשלם סכום נכבד שהיא לא מכבי. הסיכוי היחיד שלנו להביא אותו זה אם הוא התאהב בישראל מהתקופה הקצרה בבני הרצליה והוא יהיה מוכן לוותר על כסף כדי להנות מהשמש של תל אביב.

JJ היקסון הוא קלאסי סין.
הוא שיחק בבני השרון?! לא זכרתי.
נושא נעול