המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:עד שלא יסיימו עם שלושת ההחתמות החסרות , אי אפשר באמת לדעת איך הקבוצה תראה. אני לא מצטער לרגע שחידשתי את המנוי.
Assaf M כתב:http://www.eurohoops.net/featured/289705/dorsey-in-talks-with-barca-and-maccabi
דורסי במו"מ מתקדם עם מכבי ורוצה לשחק שם כי מפחד מריבוי הגבוהים של ברצלונה.
jol9 כתב:בגדול דורסי זה כיוון טוב.
אם לא בכשרון, אז בכח ובאגרסיביות. קבוצות כאלה יכולות להצליח יותר מהמצופה.
איכשהו נראה לי שנגמור עם הנדריקס בסוף. האם הוא גמור לגמרי, או שיש סיכוי שיחזור כמו שצריך
מהפציעה שלו?
cannon כתב:גם לי יש הרגשה כזו. נראה לי ששוב שירבבו את מכבי למיקסום משא ומתן. באירופה פורסם שלאוול לא יגיע למכבי עקב פיצוץ המשא ומתן. בטח על כסף... בכל מקרה מעדיף את דורסי שהוא חיה על לוואל.
סתם שני שמות נוספים שיכלו להיות מעניינים, פראן וסקז חתם בקבוצה קטנה בספרד. הייתי חותם עליו כסנטר שני. אוגוסטו לימה הושאל מריאל לז'לגיריס.
roy1000 כתב:yzafrir כתב:עד שלא יסיימו עם שלושת ההחתמות החסרות , אי אפשר באמת לדעת איך הקבוצה תראה. אני לא מצטער לרגע שחידשתי את המנוי.
המשפט האחרון די מיותר. גם אם יהיו אפס החתמות אתה לא תצטער וגם כשמשחקים ייגמרו בתבוסות אתה לא תצטער.
(מחכה להברקה חדשה על אוננות במקום כלשהו).
LIAV10 כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:עד שלא יסיימו עם שלושת ההחתמות החסרות , אי אפשר באמת לדעת איך הקבוצה תראה. אני לא מצטער לרגע שחידשתי את המנוי.
המשפט האחרון די מיותר. גם אם יהיו אפס החתמות אתה לא תצטער וגם כשמשחקים ייגמרו בתבוסות אתה לא תצטער.
(מחכה להברקה חדשה על אוננות במקום כלשהו).
אוננות בשער 7, אולם, שורה 3, מגיע לראש של פדרמן ביום טוב.
אנטוניו כתב:לא יודיע כמה זה נכון
אבל נאמר לי damjan rudez הקרואטי 2.08 עם יד קטלנית מהשלוש.
הוצע למכבי.
אנטוניו כתב:לא יודיע כמה זה נכון
אבל נאמר לי damjan rudez הקרואטי 2.08 עם יד קטלנית מהשלוש.
הוצע למכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים