ת'רד המלפפונים - חיפושים אחר מחליף למילר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים - חיפושים אחר מחליף למילר

הודעהעל ידי dod » 31 יולי 2016, 09:14

מה עם החתמה של דונטה?
אני חושב שזו החתמה ראויה לבין המיצרים.
dod

הודעהעל ידי yzafrir » 31 יולי 2016, 09:29

jol9 כתב:
yzafrir כתב:אף שחקן מבין הרשימה שהזכרתי לא הגיע לפה כשם גדול . דווקא אלו שכן גמרו את העונה בכישלון ( פארמר , ארויו...)
.אני מעדיף להיות בין ה-7000 שמחדשים מנוי קבוע מאשר ב4000 מזדנבים רק אחרי עונה טובה.
ממש לא מזיז לי מה את חושבים על זה.

אתה באמת מאמין שהעונה הבאה תיגמר כמו אלה שציינת?
jol9 כתב:
yzafrir כתב:אף שחקן מבין הרשימה שהזכרתי לא הגיע לפה כשם גדול . דווקא אלו שכן גמרו את העונה בכישלון ( פארמר , ארויו...)
.אני מעדיף להיות בין ה-7000 שמחדשים מנוי קבוע מאשר ב4000 מזדנבים רק אחרי עונה טובה.
ממש לא מזיז לי מה את חושבים על זה.

אתה באמת מאמין שהעונה הבאה תיגמר כמו אלה שציינת?

לא הכל בחיים זה שחור ולכן , היו הרבה עונות שמכבי הגיעה להצלבה שהיו בהחלט עונות טובות . אפילו עם פארגו לפני שנתיים הגענו להצלבה והיו רגעים מאוד מהנים בעונה ההיא. העונה האחרונה הייתה הגרוע בהיסטוריה של מכבי אבל אני לא מאמין שהעונה נגיע לאותו מצב , בטח כשהסגל עוד לא סגור.
בו ניהיה ריאלים , מכבי מבחינת תקציב היא מקום 12-13 ביורוליג , ויש עוד קבוצות באירופה לא ביורוליג עם תקציבים גדולים משלנו שכם כן נלחמות על שחקנים.
בשיטה החדשה מכבי קבוצה שתלחם על עליה לטופ 8 , מעבר לזה זה הישג גדול . אין עוד טופ 16 שמגיעות לשם תמיד שתיים או שלוש נמושות שהצליחו להפתיע בשלב הבתים ולעלות. הפעם זה 16 קבוצות שונות את עצמם במיוחד לרמה הזאת...
האם זה מספק אותי ? במציאות של ה6-7 שנים האחרונות בהחלט כן . בהתחשב במסורת שיש למכבי ברור שלא.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Mitelka » 31 יולי 2016, 09:49

אני כל כך מיואש. אני אתרגש אפילו מהחתמה של בוגטין כטועם ראשי במזנון. רק שיהיה משהו. בבקשה מכבי. משהו.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי dod » 31 יולי 2016, 09:50

yzafrir כתב:לא הכל בחיים זה שחור ולכן , היו הרבה עונות שמכבי הגיעה להצלבה שהיו בהחלט עונות טובות . אפילו עם פארגו לפני שנתיים הגענו להצלבה והיו רגעים מאוד מהנים בעונה ההיא. העונה האחרונה הייתה הגרוע בהיסטוריה של מכבי אבל אני לא מאמין שהעונה נגיע לאותו מצב , בטח כשהסגל עוד לא סגור.
בו ניהיה ריאלים , מכבי מבחינת תקציב היא מקום 12-13 ביורוליג , ויש עוד קבוצות באירופה לא ביורוליג עם תקציבים גדולים משלנו שכם כן נלחמות על שחקנים.
בשיטה החדשה מכבי קבוצה שתלחם על עליה לטופ 8 , מעבר לזה זה הישג גדול . אין עוד טופ 16 שמגיעות לשם תמיד שתיים או שלוש נמושות שהצליחו להפתיע בשלב הבתים ולעלות. הפעם זה 16 קבוצות שונות את עצמם במיוחד לרמה הזאת...
האם זה מספק אותי ? במציאות של ה6-7 שנים האחרונות בהחלט כן . בהתחשב במסורת שיש למכבי ברור שלא.

צפריר, נגיד שמכבי יכולה להיות רק מקום 12-13 ביורוליג מבחינת תקציב - כי התקציב צריך להיות מאוזן ויש עשרות מקבלי משכורות - נגיד.
למה בתקציב כזה בונים קבוצות כל כך מחורבנות כבר שנים?
למה בכל קבוצות הליגה יש זרים טובים יותר מהזרים של מכבי?
dod

הודעהעל ידי קובי » 31 יולי 2016, 09:56

אפשר לסגור עם 2 החתמות משוגעות: נייט רובינסון ואמארה סטודמאייר.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yzafrir » 31 יולי 2016, 10:08

dod כתב:
yzafrir כתב:לא הכל בחיים זה שחור ולכן , היו הרבה עונות שמכבי הגיעה להצלבה שהיו בהחלט עונות טובות . אפילו עם פארגו לפני שנתיים הגענו להצלבה והיו רגעים מאוד מהנים בעונה ההיא. העונה האחרונה הייתה הגרוע בהיסטוריה של מכבי אבל אני לא מאמין שהעונה נגיע לאותו מצב , בטח כשהסגל עוד לא סגור.

צפריר, נגיד שמכבי יכולה להיות רק מקום 12-13 ביורוליג מבחינת תקציב - כי התקציב צריך להיות מאוזן ויש עשרות מקבלי משכורות - נגיד.
למה בתקציב כזה בונים קבוצות כל כך מחורבנות כבר שנים?
למה בכל קבוצות הליגה יש זרים טובים יותר מהזרים של מכבי?

בליגה יש זרים יותר טובים ממכבי ? מי יותר טוב מווימס או זיברס ? גם מסמית' (בריא) אין אף שחקן יותר טוב ממנו...
לגבי עניין מקבלי המשכורת וכו' לא ראיתי את הדוחות הכספיים של מכבי כך שאני לא יודע אם זה נכון או לא.
בתקציב שיש למכבי היא עושה בדיוק מה שהיא יכולה. כלומר הישראלים הכי טובים שיכולה להביא (למעט כספי וטיוס) , זר אחד או שניים ברמה גבוהה ביורוליג , והשאר זרים לא מוכחים היורוליג אבל עם פוטנציאל שאולי ימומש ואולי לא....אבל מכבי מעל הליגה בכל מקרה למעט הפועל ירושלים שמעלה תקציב כל הזמן ומתקדמת...
אם התקציב היה משחק על הפרקט אז אנחנו מקום 13-12 אבל בגלל הניסיון של מכבי היא יכולה להשיג מעבר לזה...עד כמה ? תלוי בהרבה דברים שקורים במהלך העונה ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי dod » 31 יולי 2016, 10:33

yzafrir כתב:בליגה יש זרים יותר טובים ממכבי ? מי יותר טוב מווימס או זיברס ? גם מסמית' (בריא) אין אף שחקן יותר טוב ממנו...
בליגה יש זרים טובים יותר מסילי, מסמית' (במצבו האמיתי ולא האוטופי). כשיגיעו שאר הזרים נמשיך את ההשוואה.

yzafrir כתב:אבל מכבי מעל הליגה בכל מקרה למעט הפועל ירושלים שמעלה תקציב כל הזמן ומתקדמת...
להזכירך לפני שנתיים הפסדנו לאילת בסדרת חצי גמר. בשנה שעברה הפסדנו לראשון.
dod

הודעהעל ידי Number8 » 31 יולי 2016, 10:41

יש לי הרגשה שכולם פה הולכים לאכול את הכובע לגבי סילי.

ונחזור לענייננו - הדבר היחיד היחיד(!) שחיובי בכל תקופת הרכש הקיצית הנוראית השנה הוא זה שנראה שלקח אחד הופק מהעונה שעברה וזה לא להחתים שחקנים כדי לסמן וי. כן, היסטואציה עם רוצ'סטי הנדריקס ומילר דפקה את ההחתמות, אבל בעונה כמו עונה שעברה מכבי כבר היתה מחתימה שחקנים עלובים כלשהם כדי למלא את החורים האלה.

אני לא מיתמם, וברור לי שגם השוק לא רווי בשחקנים כבר, אבל נראה שיש רצון לא לחזור על השטות של שנה שעברה, ושיבחרו את השחקנים בקפידה. לי יש הרגשה שאף אחד מהשמות שעלו עד עכשיו בכלל בקשר עם מכבי. הכל ספינים של סוכנים. ההחתמה הבאה תהיה שם שלא שמענו ממנו בכלל, הימור שלי איזה מישהו שרצה לקבל הצעה מהnba ולא קיבל.
Number8

הודעהעל ידי Mitelka » 31 יולי 2016, 10:49

אני לא יודע מה זה לאכול את הכובע עם סילי. העניין איתו תלוי בתפקיד שמייעדים לו. הוא אמור להיות החתמה מאוד סולידית של מכבי - מחליף לגארדים ב400 אלף דולר לעונה והוא לגמרי לדעתי בסיטואציה הזו הולך להיות "נקודת אור". אבל בלי גארד מוביל ופתיחת עונה שהוא הקלעי המוביל יגרמו מין הסתם ל"מה זה השחקן הזה שקולע 8-10 נקודות בעמדה הכי חשובה שלנו" וכו'.

הוא את שלו ייתן השאלה מה מצפים ממנו.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי er79 » 31 יולי 2016, 10:51

dod כתב:מה עם החתמה של דונטה?
אני חושב שזו החתמה ראויה לבין המיצרים.

לא, תודה
er79

הודעהעל ידי jol9 » 31 יולי 2016, 12:28

אני חושב שאתה לא מפרש נכון את המציאות.

אני יכול לקבל את הטענות שלך שבהן אתה אומר - אני רוצה לשמור על המקום שלי בהיכל, כיף לי להגיע
בימי חמישי להיכל no matter what, שווה לי לסבול עשר עונות בינוניות-גרועות בשביל עונה אחת חלומית,
וכד'.
כל אלה הן טענות לגיטימיות לחלוטין.

אבל טענות שבהן אתה למעשה מסנגר על התנהלות ההנהלה ובניית הקבוצה בשנים האחרונות, היא לחלוטין
לא קשורה למציאות.
למשל:
1. למכבי יש את ההכנסות הכי גבוהות ביורוליג, ולכן אין שום סיבה שמכבי תעמיד תקציב בתחתית היורוליג.
2. גם במצב הנוכחי, התקציב הכללי של מכבי הוא לא בתחתית היורוליג. תקציב השחקנים לעומת זאת
הוא בהחלט כן. למה?
3. גם בתקציב הרעוע שנשאר לסגל השחקנים, חייבים לעשות עבודה הרבה יותר טובה ממה שנעשית
בשנים האחרונות (וזה כולל אותה עונת טרבל חלומית שהיה בה הרבה הרבה יותר מזל משכל).
4. מכבי בשום אופן לא מעל הליגה. כמות ההפסדים (והתבוסות) של הקבוצה בשנים האחרונות
מצביעה על כך בבירור. להגיד אחרת, זה פשוט להתעלם מהמציאות.
למה קבוצה בעלת תקציב גבוה פי 5-10 משאר קבוצות הליגה, לא מסוגלת להיות דומיננטית וטובה
יותר מאותן הקבוצות?
5. להגיד שמכבי צריכה להילחם על טופ 8, זה למעשה להכשיר את השרץ. הרי להילחם זה בעצם פעם
לעלות ופעם לא לעלות. וזה בדיוק איך שההנהלה הנוכחית אילפה אותנו לחשוב. נפסיד? לא נורא, העיקר
שנהנים.
מכבי צריכה להיות חברה קבועה בטופ 8, גם ע"פ ההכנסות, גם ע"פ התקציב הכללי, גם ע"פ המסורת, גם ע"פ
הקהל. מה לעשות שהיא בבוטום 8 בכל אירופה (לא רק ביורוליג) בהתנהלות וביעילות וזאת התוצאה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי RonB » 31 יולי 2016, 14:23

איזה שיעמום. פשוט שיחתימו כבר מישהו, אפילו את טפירו.
RonB

הודעהעל ידי felix_r » 31 יולי 2016, 14:42

דנטה ג'ונס מתאים לעמדה 2 או שהוא כבר סוס מת?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 31 יולי 2016, 14:44

felix_r כתב:דנטה ג'ונס מתאים לעמדה 2 או שהוא כבר סוס מת?

דומיניק?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 31 יולי 2016, 14:46

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:דנטיי ג'ונס מתאים לעמדה 2 או שהוא כבר סוס מת?

דומיניק?

לא, אני מדבר על דנטיי ג'ונס ששוחרר מקליבלנד
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 31 יולי 2016, 14:50

זקן מדי?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי dod » 31 יולי 2016, 14:54

felix_r כתב:
החציל האצטקי כתב:

דומיניק?

פליקס, אתה נואש
dod

הודעהעל ידי אחדשיודע » 31 יולי 2016, 14:56

קשיש.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 31 יולי 2016, 14:56

dod כתב:
felix_r כתב:
החציל האצטקי כתב:

דומיניק?

פליקס, אתה נואש

אני לא מציע אותו. אני סתם שואל, כי אני לא הכי עוקב אחרי ה NBA, ולא ממש מכיר את מצבו של השחקן
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 31 יולי 2016, 14:57

לא רלוונטי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים