31 יולי 2016, 09:14
31 יולי 2016, 09:29
jol9 כתב:yzafrir כתב:אף שחקן מבין הרשימה שהזכרתי לא הגיע לפה כשם גדול . דווקא אלו שכן גמרו את העונה בכישלון ( פארמר , ארויו...)
.אני מעדיף להיות בין ה-7000 שמחדשים מנוי קבוע מאשר ב4000 מזדנבים רק אחרי עונה טובה.
ממש לא מזיז לי מה את חושבים על זה.
אתה באמת מאמין שהעונה הבאה תיגמר כמו אלה שציינת?
jol9 כתב:yzafrir כתב:אף שחקן מבין הרשימה שהזכרתי לא הגיע לפה כשם גדול . דווקא אלו שכן גמרו את העונה בכישלון ( פארמר , ארויו...)
.אני מעדיף להיות בין ה-7000 שמחדשים מנוי קבוע מאשר ב4000 מזדנבים רק אחרי עונה טובה.
ממש לא מזיז לי מה את חושבים על זה.
אתה באמת מאמין שהעונה הבאה תיגמר כמו אלה שציינת?
31 יולי 2016, 09:49
31 יולי 2016, 09:50
yzafrir כתב:לא הכל בחיים זה שחור ולכן , היו הרבה עונות שמכבי הגיעה להצלבה שהיו בהחלט עונות טובות . אפילו עם פארגו לפני שנתיים הגענו להצלבה והיו רגעים מאוד מהנים בעונה ההיא. העונה האחרונה הייתה הגרוע בהיסטוריה של מכבי אבל אני לא מאמין שהעונה נגיע לאותו מצב , בטח כשהסגל עוד לא סגור.
בו ניהיה ריאלים , מכבי מבחינת תקציב היא מקום 12-13 ביורוליג , ויש עוד קבוצות באירופה לא ביורוליג עם תקציבים גדולים משלנו שכם כן נלחמות על שחקנים.
בשיטה החדשה מכבי קבוצה שתלחם על עליה לטופ 8 , מעבר לזה זה הישג גדול . אין עוד טופ 16 שמגיעות לשם תמיד שתיים או שלוש נמושות שהצליחו להפתיע בשלב הבתים ולעלות. הפעם זה 16 קבוצות שונות את עצמם במיוחד לרמה הזאת...
האם זה מספק אותי ? במציאות של ה6-7 שנים האחרונות בהחלט כן . בהתחשב במסורת שיש למכבי ברור שלא.
31 יולי 2016, 09:56
31 יולי 2016, 10:08
dod כתב:yzafrir כתב:לא הכל בחיים זה שחור ולכן , היו הרבה עונות שמכבי הגיעה להצלבה שהיו בהחלט עונות טובות . אפילו עם פארגו לפני שנתיים הגענו להצלבה והיו רגעים מאוד מהנים בעונה ההיא. העונה האחרונה הייתה הגרוע בהיסטוריה של מכבי אבל אני לא מאמין שהעונה נגיע לאותו מצב , בטח כשהסגל עוד לא סגור.
בו ניהיה ריאלים , מכבי מבחינת תקציב היא מקום 12-13 ביורוליג , ויש עוד קבוצות באירופה לא ביורוליג עם תקציבים גדולים משלנו שכם כן נלחמות על שחקנים.
בשיטה החדשה מכבי קבוצה שתלחם על עליה לטופ 8 , מעבר לזה זה הישג גדול . אין עוד טופ 16 שמגיעות לשם תמיד שתיים או שלוש נמושות שהצליחו להפתיע בשלב הבתים ולעלות. הפעם זה 16 קבוצות שונות את עצמם במיוחד לרמה הזאת...
האם זה מספק אותי ? במציאות של ה6-7 שנים האחרונות בהחלט כן . בהתחשב במסורת שיש למכבי ברור שלא.
צפריר, נגיד שמכבי יכולה להיות רק מקום 12-13 ביורוליג מבחינת תקציב - כי התקציב צריך להיות מאוזן ויש עשרות מקבלי משכורות - נגיד.
למה בתקציב כזה בונים קבוצות כל כך מחורבנות כבר שנים?
למה בכל קבוצות הליגה יש זרים טובים יותר מהזרים של מכבי?
31 יולי 2016, 10:33
בליגה יש זרים טובים יותר מסילי, מסמית' (במצבו האמיתי ולא האוטופי). כשיגיעו שאר הזרים נמשיך את ההשוואה.yzafrir כתב:בליגה יש זרים יותר טובים ממכבי ? מי יותר טוב מווימס או זיברס ? גם מסמית' (בריא) אין אף שחקן יותר טוב ממנו...
להזכירך לפני שנתיים הפסדנו לאילת בסדרת חצי גמר. בשנה שעברה הפסדנו לראשון.yzafrir כתב:אבל מכבי מעל הליגה בכל מקרה למעט הפועל ירושלים שמעלה תקציב כל הזמן ומתקדמת...
31 יולי 2016, 10:41
31 יולי 2016, 10:49
31 יולי 2016, 10:51
dod כתב:מה עם החתמה של דונטה?
אני חושב שזו החתמה ראויה לבין המיצרים.
31 יולי 2016, 12:28
yzafrir כתב:לא הכל בחיים זה שחור ולכן , היו הרבה עונות שמכבי הגיעה להצלבה שהיו בהחלט עונות טובות . אפילו עם פארגו לפני שנתיים הגענו להצלבה והיו רגעים מאוד מהנים בעונה ההיא. העונה האחרונה הייתה הגרוע בהיסטוריה של מכבי אבל אני לא מאמין שהעונה נגיע לאותו מצב , בטח כשהסגל עוד לא סגור.
31 יולי 2016, 14:23
31 יולי 2016, 14:42
31 יולי 2016, 14:44
felix_r כתב:דנטה ג'ונס מתאים לעמדה 2 או שהוא כבר סוס מת?
31 יולי 2016, 14:46
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:דנטיי ג'ונס מתאים לעמדה 2 או שהוא כבר סוס מת?
דומיניק?
31 יולי 2016, 14:50
31 יולי 2016, 14:54
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:דנטיי ג'ונס מתאים לעמדה 2 או שהוא כבר סוס מת?
דומיניק?
לא, אני מדבר על דנטיי ג'ונס ששוחרר מקליבלנד
31 יולי 2016, 14:56
31 יולי 2016, 14:56
dod כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:דנטיי ג'ונס מתאים לעמדה 2 או שהוא כבר סוס מת?
דומיניק?
לא, אני מדבר על דנטיי ג'ונס ששוחרר מקליבלנד
פליקס, אתה נואש
31 יולי 2016, 14:57