המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:הוא לא אחד הקווים האחוריים החלשים שהיו אלא החלש ביותר, בוודאי שבעשור האחרון.
Angelstrong כתב:קודי כתב:הוא לא אחד הקווים האחוריים החלשים שהיו אלא החלש ביותר, בוודאי שבעשור האחרון.
+1
ואני מקווה שאנשים פה לא בונים שאוחיון יעשה משהו חוץ מלהחטיא לייאפים
קובי כתב:במיידי, אין מה לעשות, מלבד להשתמש בכלים הקיימים.
פאפאס חייב לקבל קרדיט מוגדל ולקבל יותר דקות. כל העניינים האישיים ודברים מאחורי הקלעים לא מעניינים עוד. הוא היחיד בקו האחורי שיכול לתת פה דקות איכותיות ביורוליג.
לאנגפורד הוא עב"מ בקבוצה. כל פעולה שלו נראית פשוט מנותקת ממה שהקבוצה עושה. הצוות המקצועי יצטרך לחפש דרכים יצירתיות לשלבו ולא לתת לו להתפרע ב-2 דקות אחרונות, כאשר הכל נראה אבוד.
אוחיון טוב למספר דקות של קווץ' הגנתי, אבל בהתקפה, גם קבוצות היורוליג למדו שהוא לא שווה הרבה וכשהוא נמצא על המגרש ההגנה מצטופפת פנימה לסופו.
בורשטיין פשוט גמור - לא מתאים לרמות הגבוהות. קצ'מן עבר אותו היום כאילו היה אוויר.
Ido_Maccabi כתב:הוא קו אחורי שהבעיה העיקרית שלו היא חוסר יכולת לייצר נקודות... פאפאס לא עושה את זה, אוחיון לא עושה את זה, בורשטיין לא עושה את זה, ולאנגפורד מזכיר לי סיוט מלפני שנתיים שהייתי מת לשכוח.
אמנם אני לא אוהב את תופעת ה- הפסד = קטילת הקבוצה, אבל הקו האחורי של מכבי פשוט לא מספיק טוב.
קודי כתב:קובי כתב:במיידי, אין מה לעשות, מלבד להשתמש בכלים הקיימים.
פאפאס חייב לקבל קרדיט מוגדל ולקבל יותר דקות. כל העניינים האישיים ודברים מאחורי הקלעים לא מעניינים עוד. הוא היחיד בקו האחורי שיכול לתת פה דקות איכותיות ביורוליג.
לאנגפורד הוא עב"מ בקבוצה. כל פעולה שלו נראית פשוט מנותקת ממה שהקבוצה עושה. הצוות המקצועי יצטרך לחפש דרכים יצירתיות לשלבו ולא לתת לו להתפרע ב-2 דקות אחרונות, כאשר הכל נראה אבוד.
אוחיון טוב למספר דקות של קווץ' הגנתי, אבל בהתקפה, גם קבוצות היורוליג למדו שהוא לא שווה הרבה וכשהוא נמצא על המגרש ההגנה מצטופפת פנימה לסופו.
בורשטיין פשוט גמור - לא מתאים לרמות הגבוהות. קצ'מן עבר אותו היום כאילו היה אוויר.
דווקא במיידי יש מה לעשות. לא לומר "אנחנו נחכה למחנות ונחכה ונראה ונבחן ונדון" אלא לחרוש את אירופה, לשלוף את הארנק מהכיס ולהביא את הגארד הכי טוב שאפשר להביא ועכשיו. מה, רוצים עוד שחקן שיגיע עוד חודש ויקח לו עוד חודשיים להסתגל ואז כבר נהיה אחרי הטופ 16? הרי שני שחקנים מצויינים שהגיעו באמצע עונה - מצ'באן ולנגפורד - לא הצליחו להשתלב במשך תקופה ארוכה מאוד במכבי אז איזו סיבה יש ששחקן חדש שיגיע יכנס לעניינים תוך שבוע-שבועיים.
yarinsaky כתב:ד"א, בלאט בעצמו אמר שבלי פארמר מכבי הייתה במצב קטסטרופלי לפני פתיחת העונה, היום אנחנו בלי פארמר והמצב לא יהיה הרבה יותר טוב.
שרף מתח היום ביקורת על מכבי בגלל התמהמהות עם המחליף.אבל הוא גם מוסיף שזה בכלל לא יהיה פשוט למצוא שחקן משמעותי היום.
קובי כתב:קודי כתב:קובי כתב:במיידי, אין מה לעשות, מלבד להשתמש בכלים הקיימים.
דווקא במיידי יש מה לעשות. לא לומר "אנחנו נחכה למחנות ונחכה ונראה ונבחן ונדון" אלא לחרוש את אירופה, לשלוף את הארנק מהכיס ולהביא את הגארד הכי טוב שאפשר להביא ועכשיו. מה, רוצים עוד שחקן שיגיע עוד חודש ויקח לו עוד חודשיים להסתגל ואז כבר נהיה אחרי הטופ 16? הרי שני שחקנים מצויינים שהגיעו באמצע עונה - מצ'באן ולנגפורד - לא הצליחו להשתלב במשך תקופה ארוכה מאוד במכבי אז איזו סיבה יש ששחקן חדש שיגיע יכנס לעניינים תוך שבוע-שבועיים.
המיידי זה המשחק הקרוב. עד אז אין הרבה מה לעשות.
לגבי הבטחון שלך לגבי גארד שאפשר להביא, אני לא יודע מה אפשרי והאם קיים גארד ראוי מספיק בשביל לשבור את קופות החסכון לגביו.
אני את דעתי לגבי זרים כבר אמרתי - לא עוד פלסטרים למיניהם. רק שחקן שיחתום פה לעונה וחצי לפחות. שחקן שבחזון מתאים לתפיסת הקבוצה ולא רק לסתימת חורים כאן ועכשיו. שבענו מגוראן ירטין, די בראון ודומיהם.
yarinsaky כתב:בקיצור, עונה די אבודה, מה קודי ?