המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:אידסון ה"אנמי" היה לכל אורך הדרך שחקן של 4 ריבאונדים, 3 אסיסטים ו2 חטיפות. תמיד היה אפשר להרגיש אותו על המגרש ומה שהטריף היה בעיקר חוסר הנכונות שלו לאיים על הסל.
סמית' דווקא מאיים על הסל, הוא פשוט לא עושה את זה בצורה אינטיליגנטית ("היי, אני על השלוש, יש לי כדור- בוא נזרוק!") והוא פשוט לא מורגש בשום דבר למעט ריבאונד ההגנה.
החציל האצטקי כתב:אנדרסון היה חתיכת חרא בחדר ההלבשה. טאלנט-וויז הוא באמת מדהים, צעד ראשון קטלני, יד לא רעה, ריבאונד, הגנה.
העניין הוא שהוא לא יכל להביא אותם לידי ביטוי מתי שהקבוצה הייתה זקוקה לזה, משהו שצ'אק למשל עשה בצורה מרשימה, גם אם לאורך כל הדרך היה שקט בהרבה.
yarinsaky כתב:
מכבי לא צריכה זרים ברמה של פניני, היא צריכה זרים ברמה אחת או שתיים מעל. בעצם לדעתי פניני עדיף על סמית' .
הוא שחקן חכם בהרבה.
yarinsaky כתב:איזה קשר אתה רוצה ?![]()
אבל אם אתה רוצה לדעת לגבי איידסון מול אנדרסון, אני לוקח את איידסון בשתי ידיים לפני אנדרסון, בלי פקפוק בכלל. זה שחקן שעושה קבוצה, כמו שואמרים, השני מחריב אותה.
החציל האצטקי כתב:אה?
סמית' לא מכריח זריקות? הבנאדם קולע ב26% מעבר לקשת וזה שחקן שלאורך רוב הקריירה חי על קליעות מבחוץ.
מה זה "מכניס כדורים לסופו"? אינעל רבאק, גם סבתא שלי יכולה להכניס כדורים לסופו. פחות מאסיסט ב24 דקות למשחק זה נתון עלוב.
העזרה בריבאונד היא הנקודה החיובית היחידה שציינתי לגביו, ומהיכולת ההגנתית שלו אני פשוט לא מחזיק. שומר אישי סולידי ותו לא.
לי סיפרו על שחקן מגוון ומוכשר, בפועל אני רואה פועל שחור שלא מספק את הסחורה. זה בלוף.
yarinsaky כתב:את פניני היית מביא בתור זר למכבי ?
מכבי לא צריכה זרים ברמה של פניני, היא צריכה זרים ברמה אחת או שתיים מעל. בעצם לדעתי פניני עדיף על סמית' .
הוא שחקן חכם בהרבה.
סמית' לא מכריח זריקות? הבנאדם קולע ב26% מעבר לקשת וזה שחקן שלאורך רוב הקריירה חי על קליעות מבחוץ.
מה זה "מכניס כדורים לסופו"? אינעל רבאק, גם סבתא שלי יכולה להכניס כדורים לסופו. פחות מאסיסט ב24 דקות למשחק זה נתון עלוב.
העזרה בריבאונד היא הנקודה החיובית היחידה שציינתי לגביו, ומהיכולת ההגנתית שלו אני פשוט לא מחזיק. שומר אישי סולידי ותו לא.
לי סיפרו על שחקן מגוון ומוכשר, בפועל אני רואה פועל שחור שלא מספק את הסחורה. זה בלוף.
yarinsaky כתב:איזה קשר אתה רוצה ?![]()
אבל אם אתה רוצה לדעת לגבי איידסון מול אנדרסון, אני לוקח את איידסון בשתי ידיים לפני אנדרסון, בלי פקפוק בכלל. זה שחקן שעושה קבוצה, כמו שואמרים, השני מחריב אותה.
חביב אורנג'ד כתב:החציל האצטקי כתב:אה?
מסכים ובכלל אני חושב שההבדל בין אידסון לסמית' הוא תהומי. אידסון שחקן טוב בכמה דרגות מסמית' וגם יודע לעשות את כל מה שסמית' עושה, רק טוב יותר ואפילו טוב הרבה יותר.
אגב, סמית' הוא אחד החוטפים היותר גרועים שראיתי. חטף עד עכשיו 2 חטיפות בכל משחקי היורוליג ביחד. אידסון רשם ממוצע של קצת יותר מ2 חטיפות למשחק בודד בעונה שעברה.
כמו כן, את כמות האסיסטים שסמית' חילק, כמו גם את כמות העבירות שסמית' סחט עד כה בכל משחקי יורוליג, ניתן לספור על יד אחת.
לזכותו יאמר שהוא לא שחקן מזיק. הוא לא מנסה לעשות דברים אילהם הוא לא מסוגל והוא גם לא נוטה לאבד כדורים.
asafb96 כתב:yarinsaky כתב:את פניני היית מביא בתור זר למכבי ?
הוא שחקן חכם בהרבה.
נכון, פה אני מסכים איתך, וסמית' לא נראה עד עכשיו כזר שצריך להישאר מעבר לעונה הזאת. אבל תסכים איתי, שלא הוא, כמו פניני, שחקנים זוועה...
asafb96 כתב:yarinsaky כתב:איזה קשר אתה רוצה ?![]()
איזה קשר? הדיבור פה על אידסון-אנדרסון-היירסטון. איפה סמית' נכנס פה?אבל לא משנה..
אני לא סגור על החלק השני. גם אני הייתי אומר את זה אחרי השנה הראשונה של אנדרסון, אבל אחרי שראיתי שבקבוצה נורמלית, שלא הכל נופל עליו, כמו בבארסה, הוא שחקן אדיר, ויכול לתרום בלי לקחת הכל עליו (ואין מה לעשות, בלעדיו בעונה ההיא מכבי הייתי קבוצה מביכה. 0 כישרון התקפי חוץ ממנו). לא יודע..
אני מסכים שאידסון שחקן טוב, אבל אני לא אוהב את הסגנון שלו כל כך. נשען על סטטיסטיקה שבסוף כל משחק איכשהו נראת יפה, אבל על המגרש הוא פשוט מופיע פעם ב-
אמרו פה שאידסון זה שחקן שעושה דברים שלא רואים בסטטיסטיקה. לדעתי זה ממש הפוך. הסטטיסטיקה של אידסון לא משקפת את היכולת שלו במגרש. לא עושה עבירות בהגנה מה שמעלה לו ראנקינג. מכניס כדורים פנימה לסופו שהוא לבד (מה שגם ילד בן 7 יכול לעשות), ונרשם לו אסיסט על זה. שהקבוצה השניה מחטיאה, כולם רצים להתקפה כבר, הקבוצה השניה יורדת להגנה, והוא השחקן שנשאר כדי לאסוף את הריבאונד, מה שנרשם לו בסטטיסטיקה. חטף הרבה מאוד כדורים שנה שעברה, 2.6 אם אני לא טועה, מה שנראה כמו שחקן על בהגנה, אבל שרואים אותו, רואים שומר אישי בינוני מאוד, שחוטף הרבה כדורים בעיקר בגלל הלחץ של הגארדים.
לא יודע, נוצרה סטיגמה כזאת שהוא שחקן שעושה דברים שלא נראים בססטיסטיקה. לא יודע מאיפה זה בא. אני לא אומר שהוא שחקן חלש, ממש לא, יש לו יתרונות בהובלת הכדור, חכמת המשחק, יכולת המסירה, והידיים הארוכות, אבל הוא לא שחקן על כמו שזה נראה. לדעתי הוא ממש לא בטופ 3 בעמדת הסמול פורוורד באירופה, למרות שבשנים האחרונות העמדה הזאת היא החלשה ביותר ביורוליג.
שחקנים שכן נראים טוב יותר ממה שנראה בסטטיסטיקה, זה סמית', פניני, בלו, סופו.... לא צ'אקי, שלדעתי, אין בכלל ספק שמבחינת יכולות וכישרון, אנדרסון הרבה יותר טוב ממנו
yarinsaky כתב:גם אני לא חושב שמדובר על שחקן על כהגדרתך, בטח לא מתקרב לפארקר או אפילו לשישקבאב בשיאו , אבל כל זמן בזמנו והוא בטח אחד משלושת הסמולים הטובים באירופה היום.
עצם זה שהוא בברצלונה על חוזה גדול מאוד ועם סטטיסטיקה טובה מאוד גם שם כבר אומרת הכול. לא יודע מה עוד הוא צריך כדי לקבל את ההכרה הזאת.
מה לעשות שהתחליף שלו היום חייוור. אם היה מגיע שחקן ברמה גבוהה לא בטו שהיינו מזכירים אותו כל כך הרבה.
כאן היה התפקיד של בלאט למצוא מחליף טוב והוא לא הצליח. נון שלו.
חנו'ש כתב:asafb96 כתב:yarinsaky כתב:איזה קשר אתה רוצה ?![]()
איזה קשר? הדיבור פה על אידסון-אנדרסון-היירסטון. איפה סמית' נכנס פה?אבל לא משנה..
אני לא סגור על החלק השני. גם אני הייתי אומר את זה אחרי השנה הראשונה של אנדרסון, אבל אחרי שראיתי שבקבוצה נורמלית, שלא הכל נופל עליו, כמו בבארסה, הוא שחקן אדיר, ויכול לתרום בלי לקחת הכל עליו (ואין מה לעשות, בלעדיו בעונה ההיא מכבי הייתי קבוצה מביכה. 0 כישרון התקפי חוץ ממנו). לא יודע..
אני מסכים שאידסון שחקן טוב, אבל אני לא אוהב את הסגנון שלו כל כך. נשען על סטטיסטיקה שבסוף כל משחק איכשהו נראת יפה, אבל על המגרש הוא פשוט מופיע פעם ב-
אמרו פה שאידסון זה שחקן שעושה דברים שלא רואים בסטטיסטיקה. לדעתי זה ממש הפוך. הסטטיסטיקה של אידסון לא משקפת את היכולת שלו במגרש. לא עושה עבירות בהגנה מה שמעלה לו ראנקינג. מכניס כדורים פנימה לסופו שהוא לבד (מה שגם ילד בן 7 יכול לעשות), ונרשם לו אסיסט על זה. שהקבוצה השניה מחטיאה, כולם רצים להתקפה כבר, הקבוצה השניה יורדת להגנה, והוא השחקן שנשאר כדי לאסוף את הריבאונד, מה שנרשם לו בסטטיסטיקה. חטף הרבה מאוד כדורים שנה שעברה, 2.6 אם אני לא טועה, מה שנראה כמו שחקן על בהגנה, אבל שרואים אותו, רואים שומר אישי בינוני מאוד, שחוטף הרבה כדורים בעיקר בגלל הלחץ של הגארדים.
לא יודע, נוצרה סטיגמה כזאת שהוא שחקן שעושה דברים שלא נראים בססטיסטיקה. לא יודע מאיפה זה בא. אני לא אומר שהוא שחקן חלש, ממש לא, יש לו יתרונות בהובלת הכדור, חכמת המשחק, יכולת המסירה, והידיים הארוכות, אבל הוא לא שחקן על כמו שזה נראה. לדעתי הוא ממש לא בטופ 3 בעמדת הסמול פורוורד באירופה, למרות שבשנים האחרונות העמדה הזאת היא החלשה ביותר ביורוליג.
שחקנים שכן נראים טוב יותר ממה שנראה בסטטיסטיקה, זה סמית', פניני, בלו, סופו.... לא צ'אקי, שלדעתי, אין בכלל ספק שמבחינת יכולות וכישרון, אנדרסון הרבה יותר טוב ממנו
אז כנראה שהאנשים שמנהלים את ברצלונה הם די מטומטמים, אם אחרי עונה כל כך נהדרת של אנדרסון שם הם העדיפו להעיף אותו ולזרוק 2 מיליון דולר על לא אחר מ....איידסון....
asafb96 כתב:yarinsaky כתב:גם אני לא חושב שמדובר על שחקן על כהגדרתך, בטח לא מתקרב לפארקר או אפילו לשישקבאב בשיאו , אבל כל זמן בזמנו והוא בטח אחד משלושת הסמולים הטובים באירופה היום.
עצם זה שהוא בברצלונה על חוזה גדול מאוד ועם סטטיסטיקה טובה מאוד גם שם כבר אומרת הכול. לא יודע מה עוד הוא צריך כדי לקבל את ההכרה הזאת.
מה לעשות שהתחליף שלו היום חייוור. אם היה מגיע שחקן ברמה גבוהה לא בטו שהיינו מזכירים אותו כל כך הרבה.
כאן היה התפקיד של בלאט למצוא מחליף טוב והוא לא הצליח. נון שלו.
לא יודע, אני לוקח היום את סאן אמטריו, סוני ווימס, וסאטו לפניו. גם על מיקל, קינזי, ואולי אפילו היירסטון אני לא סגור. שלא לדבר על זה שרודי חוזק לאירופה שנה הבאה..
בכל מקרה, ברור לכולם סמית' הוא לא מציאה גדולה, אבל הוא שחקן שקט ורגוע, שתורם לקבוצה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים