רוי, אני לא יודע אם יש קשר ביניכם, אבל זה דיי ברור באיזה צד השועל.
אני מוצא את ההודעות שלך מלאות בפסאודו פסיכולוגיה זולה ומניפולטיבית, ואני אסביר.
הטוב והרע, המקל והגזר:
roy1000 כתב:נראה לי שהאחריות פה היא עליי. הוא ככל הנראה נעלב מאוד ממשהו שאמרתי, אבל לא נראה לי שאף אחד יכל לצפות לתגובה כזו.
- הטוב: שמח שלקחת אחריות!
- הרע: ..ומיד התנערת ממנה.
נעלבתי - בטוח שלא, החזרתי כשנשבר לי - בוודאי שכן!
מדובר בהרבה דברים שאמרת, וגם פירטתי לך אותם, אז חזקת התמימות לא תקפה פה.
למעשה, לא ציפית שמישהו יעז לדבר איתך באותו סגנון שכ"כ התרגלת להשפיל איתו אחרים, ומשם כל ההיעלבות
שלך, מאז ועד היום.
roy1000 כתב:הלקח שלי מהסיפור איתו ועם טוז'ה זה פשוט להנמיך את הטונים כי באמת יש אנשים שלוקחים את הויכוחים פה למקומות שמעבר לפורום. אני חולה כדורסל בערך מגיל 3 ואני מאוד אוהב לדבר ולהתווכח עם אנשים על כדורסל, אבל נראה לי שזה עבר בהרבה את הגבול של התלהטות רגילה. זה כבר נראה לי הולך למקום מסוכן מעבר לתחום הוירטואלי ואני לא רוצה להיות אחראי למשהו כזה.
- הטוב: מפיק לקחים ויהיה נחמד יותר אל חברי הפורום!
- הרע: אל תשאל, אתה עוד תקרא עליי בעיתון.
ואני אדאג לקשר את זה אלייך.
כי מה החיים שלי שווים כשאתה טוען שאתה לא רואה מה אני כותב, אבל בפועל רואה הכל
roy1000 כתב:אני באמת מבקש ממך (ומאחרים פה) פשוט לעזוב את הסיפור הזה. עשיתי טעות כשהתייחסתי למה שחציל כתב. אני חושב שזה עלול ללכת למקום מאוד לא טוב.
- הטוב: וואו, מודה בטעות ואף משכין שלום!
- הרע: פה צחקתי בקול. באמת.
בהצלחה עם לנסות לשכנע אנשים שהבנאדם שמשתתף הכי פחות באוף טופיק ולא שלח מעולם לאף אחד הודעה (אבל עונה לכולם בנימוס), ייקח את "זה" מהעולם הוירטואלי אל העולם האמיתי, ושאר השטויות שאתה רומז להן בדרמה האמריקאית שאתה מנסה לתוות לאנשים פה בראש. מקסימום.. אלך אחרייך במקום העבודה ואחזיק שלטי ענק עם ציטוטים לא הגיוניים שלך, ומי שמבין כדורסל שם יהיה כזה "WTF זה לא הגיוני מה שרוי כתב בפורום הזה!". אבל אני יכול להבין את החשש הבדוי, עם השטויות שאתה כותב לפעמים, ההשלכות החברתיות אכן עלולות להיות קשות...
לקוראים המתעניינים, הקוראים שמרגישים שנתפסו בני ערובה בסבונייה יומית, תופסי הטרמפים, המנהלים ושאר החבר'הלייצים (מי כותב דבר כזה בכלל? בטוח משהו דפוק בי):
הכל בסדר, תמשיכו לדבר כדורסל, אל תתנו לאף אחד להפחיד אתכם.
זה הבנאדם, הוא לא הולך להשתנות, וזה אני, גם אני לא הולך להשתנות.
אלא אם כן מישהו ישכנע אותי שזה עובר על חוקי הפורום ו/או המוסר לענות לחבר פורום שאיגנר אותך על ענייני כדורסל.
על החתום,
your loving terminator