04 דצמבר 2011, 20:42
חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:yarinsaky כתב:אני אומר לך באחריות, חביב, מעולם לא היה במכבי רכז פותח כל כך חלש התקפית כמו אוחיון - 3.6 נקודות ב 20 אחוז לשתיים ! ( 28 אחוז לשלוש ) ב 18 דקות משחק כמעט.
פאפלוקאס עם 5 נקודות, 54 אחוז לשתיים, 25 אחוז לשלוש. כל זה בפחות דקות, רק 12.5 דקות למשחק.
מה כאן היתרון הבולט של אוחיון ? קצת הגנה זריזה יותר ? זו הסיבה ? יכול להיות.
נו, אבל זה בדיוק האבסורד. אם פאפאלוקאס נותן למכבי פחות או יותר את אותו הדבר כמו שחקן שלטענתך, הוא הרכז הפותח החלש ביותר שנראה כאן, אז בשביל מה היבאו את פאפאלוקאס? לא היה כדאי לשים את הכסף הזה על שחקן שיהיה רכז ראשון ולשמור את אוחיון כרכז מחליף?
אבל זה בדיוק מה שאנחנו מתלוננים כאן כבר חודשים.
איך לעזאזל בנו קבוצה עם רכזים מחליפים ובלי שחקן אחד מוביל בקו האחורי, ואני מדברת על אחד שממש ישאר עד סוף העונה.
לא פאפאס ולא אוחיון צריכים ויכולים להיות הרכזים המובילים של מכבי!!
04 דצמבר 2011, 20:45
04 דצמבר 2011, 20:48
חביב אורנג'ד כתב:אסף - הנה דוגמא - המשחק מול מדריד.
פאפאלוקס משחק קרוב ל 10 דקות מאבד שני כדורים, מחטיא שתי זריקות ומבצע שתי עבירות.
גם מול שרלרואה הוא ממש לא היה להיט גדול.
אגב, בליגה האדריאטית ניתן למצוא עוד משחקים בהם פאפאלוקאס היה די חלש.
מול לובליאנה, צדיבטה ופרטיזן, הוא זכה ל12-15 דקות והיה בינוני עד חלש.
חני את צודקת ובדיוק בגלל מה שאמרת, אני לא מאוכזב מאוחיון.
שוב, אני ציפיתי משאייר, בורשטיין ופאפאלוקאס יותר. אבל זה כנראה רק אני.
04 דצמבר 2011, 20:52
04 דצמבר 2011, 20:54
04 דצמבר 2011, 21:05
JasonWilliams12 כתב:אנחנו משלמים על זה פדרמן סופר את המזומנים
04 דצמבר 2011, 21:06
חביב אורנג'ד כתב:אסף - הנה דוגמא - המשחק מול מדריד.
פאפאלוקס משחק קרוב ל 10 דקות מאבד שני כדורים, מחטיא שתי זריקות ומבצע שתי עבירות.
04 דצמבר 2011, 21:08
04 דצמבר 2011, 21:08
חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:אסף - הנה דוגמא - המשחק מול מדריד.
אולי חוץ משאייר, זה באמת רק אתה.
אגב, איך אתה בתור אחד שממש לא סובל את בורשטיין, מצפה ממנו עוד למשהו??
04 דצמבר 2011, 21:11
חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:אסף - הנה דוגמא - המשחק מול מדריד.
כבר אמרתי זאת קודם, לי לא היו ציפיות מבורשטיין, אבל כאן היה קונצזוס שהוא שחקן טוב יותר מאוחיון או שלפחות, הוא יזכה ליותר דקות מאשר אוחיון, לו יעדו את תפקיד נער הפוסטר (תפקיד אליו בסופו של דבר הגיע שאייר).
04 דצמבר 2011, 21:18
asafb96 כתב:חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:אסף - הנה דוגמא - המשחק מול מדריד.
כבר אמרתי זאת קודם, לי לא היו ציפיות מבורשטיין, אבל כאן היה קונצזוס שהוא שחקן טוב יותר מאוחיון או שלפחות, הוא יזכה ליותר דקות מאשר אוחיון, לו יעדו את תפקיד נער הפוסטר (תפקיד אליו בסופו של דבר הגיע שאייר).
ממש ממש לא היו פה שום קונצנזוס לגבי בורשטיין. 100% לא היה ולא נברא. הדבר היחיד ש"ציפו" מבורשטיין פה, זה להתלבש למשחקי היורוליג (בכל זאת, קפטן), ולשחק בדקות גארבג'. אתה שוב ממציא עובדות לא קיימות.
04 דצמבר 2011, 21:24
asafb96 כתב:חביב אורנג'ד כתב:אסף - הנה דוגמא - המשחק מול מדריד.
כן, וגם מסר 3 אסיסטים, הוריד 2 ריבאונד, וזה בשבוע שהוא לא ראה מגרש
מול שראלואה? 7 דקות, רבאק. נתן 2 נקודות, ריבאונד, אסיסט, ו0 איבודים. כמה כבר אפשר לצפות משחקן ששיחק 7 דקות
נגד לובליאנה-היה פושר. נגד צדביטה-לא שיחק שניה, ונגד פרטיזן שיחק 5 דקות. אל תמציא עובדות שלא קיימות
ציפית יותר מבורשטיין ופאפאס? תוכל בבקשה להסביר לי, מה ציפית מהם (שוב, בהתייחס לדקות ולקרדיט שהם מקבלים)
04 דצמבר 2011, 21:41
asafb96 כתב:אוחיון לא יקבל דקות כגארד ה5, איזה דקות הוא יקבל? בוא תכתוב לי איזה דיאגרמה שבא אוחיון מקבל דקות כגארד ה5 כמו שאתה טוען, כשיש את פארמר, פארגו, גארד זר, שאייר, וגם סמית' שישחק 2 לפרקים לפניו. הוא יקבל דקות בליגה ובאדריאטית, גם אחרי שפארמר יעזוב, וכך צריך ליהיות
הלבשת בורשטיין כגארד ה5 לא תגרום למכבי שום נזק, בפירוש לא. ואני לא אחזור על זה שוב, כי זה כבר ניהיה מעצבן
04 דצמבר 2011, 21:47
חביב אורנג'ד כתב:asafb96 כתב:אוחיון לא יקבל דקות כגארד ה5, איזה דקות הוא יקבל? בוא תכתוב לי איזה דיאגרמה שבא אוחיון מקבל דקות כגארד ה5 כמו שאתה טוען, כשיש את פארמר, פארגו, גארד זר, שאייר, וגם סמית' שישחק 2 לפרקים לפניו. הוא יקבל דקות בליגה ובאדריאטית, גם אחרי שפארמר יעזוב, וכך צריך ליהיות
הלבשת בורשטיין כגארד ה5 לא תגרום למכבי שום נזק, בפירוש לא. ואני לא אחזור על זה שוב, כי זה כבר ניהיה מעצבן
כן... כנראה יש לי בעיות זכרון...![]()
באמת אף אחד לא חשב כאן שבורשטיין יתלבש ע"ח אוחיון (וכדמוני, התלבשות גוררת יותר דקות משחק).
זה גם מבלי להזכיר כאלו שטענו שאוחיון לא יקבל דקה ביורוליג ומישהו שטען שהיכולת של בורשטיין בנבחברת מוכיחה שהוא טוב יותר מאוחיון.
זכרון סלקטיבי.. נו שויין...
04 דצמבר 2011, 21:52
04 דצמבר 2011, 21:55
04 דצמבר 2011, 21:57
חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:asafb96 כתב:אוחיון לא יקבל דקות כגארד ה5, איזה דקות הוא יקבל? בוא תכתוב לי איזה דיאגרמה שבא אוחיון מקבל דקות כגארד ה5 כמו שאתה טוען, כשיש את פארמר, פארגו, גארד זר, שאייר, וגם סמית' שישחק 2 לפרקים לפניו. הוא יקבל דקות בליגה ובאדריאטית, גם אחרי שפארמר יעזוב, וכך צריך ליהיות
כן... כנראה יש לי בעיות זכרון...![]()
באמת אף אחד לא חשב כאן שבורשטיין יתלבש ע"ח אוחיון (וכדמוני, התלבשות גוררת יותר דקות משחק).
זה גם מבלי להזכיר כאלו שטענו שאוחיון לא יקבל דקה ביורוליג ומישהו שטען שהיכולת של בורשטיין בנבחברת מוכיחה שהוא טוב יותר מאוחיון.
זכרון סלקטיבי.. נו שויין...
קודם כל זה בדיוק מה שאמרתי, שאיך שהוא רק אתה זוכר משפט אחד שאמר משתמש אחד פעם והופך את זה לקונצנזוס.
דבר שני, איך הסקת בדיוק מהמשפט הזה שכל הפורום מצפה שבורשטיין יהיה יותר ממה שהוא עכשיו, כי מישהו חשב שהוא צריך להיות הגארד ה-5 ברוטציה?
לא ברורה לי הסקת המסקנות שלך.
04 דצמבר 2011, 22:03
felix_r כתב:עד עכשיו אני לא מבין על מה אתם מתווכחים פה באשכול?
הרי השאלה היא מי יחליף את החקלאי הירדני?
04 דצמבר 2011, 22:07
04 דצמבר 2011, 22:21