אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 דצמבר 2011, 15:46

לא יקרה..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 08 דצמבר 2011, 15:57

Holiday_Armadillo כתב:לא יקרה..

ברור שלא. רק לא מובן לי מהיכן הספקולציה הטפשית הזו ומהיכן המחשבה התמימה (או האווילית) שקבוצה עשירה מאוד תשחרר סתם כך את אחד השחקנים הטובים ביותר שלה באמצע העונה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 דצמבר 2011, 16:02

קודי כתב:

ברור שלא. רק לא מובן לי מהיכן הספקולציה הטפשית הזו ומהיכן המחשבה התמימה (או האווילית) שקבוצה עשירה מאוד תשחרר סתם כך את אחד השחקנים הטובים ביותר שלה באמצע העונה.

ורד כהן כבר הנפיצה דברים יותר הזויים מזה..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אבי » 08 דצמבר 2011, 16:44

קודי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/1883753

אין ספק שמדובר במועמד הטוב ביותר להגיע. עדיף עשרות מונים על כל מיני מאלטים ואחרים. הבעיה היא שאני לא רואה איזו סיבה יש לקבוצה עשירה לשחרר את אחד השחקנים הטובים ביותר שלה באמצע העונה ולכן אני לא מאמין שזה יקרה.

להביא שחקן יורוקאפ שאפילו לא משחק בתור רכז?
מיותר לגמרי.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי קודי » 08 דצמבר 2011, 16:50

אבי כתב:
קודי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/1883753

אין ספק שמדובר במועמד הטוב ביותר להגיע. עדיף עשרות מונים על כל מיני מאלטים ואחרים. הבעיה היא שאני לא רואה איזו סיבה יש לקבוצה עשירה לשחרר את אחד השחקנים הטובים ביותר שלה באמצע העונה ולכן אני לא מאמין שזה יקרה.

להביא שחקן יורוקאפ שאפילו לא משחק בתור רכז?
מיותר לגמרי.

אני מקווה שאתה אומר את זה בצחוק. הלפרין טוב יותר (בהרבה) מכל מועמד שהוזכר כאן או בכל אתר אחר והוא גם השחקן היחיד שאם יגיע גם ימשיך כאן אחרי העונה הזו. רק חבל שאין סיכוי שזה יקרה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי מכביסט » 08 דצמבר 2011, 17:00

הוא בכלל לא רכז
ומכבי צריכה רכז חד משמעי!
מכביסט

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 08 דצמבר 2011, 17:09

מכביסט כתב:הוא בכלל לא רכז

הוא יותר רכז מאוחיון וממאלט
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 דצמבר 2011, 17:19

JasonWilliams12 כתב:

הוא יותר רכז מאוחיון וממאלט

לא זכור לי פעם אחת שהסכמתי איתך על משהו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yarinsaky » 08 דצמבר 2011, 17:24

זה נכון אבל צריך להביט על התמונה הכוללת שהיא די עגומה בשלב זה של העונה. אם היה מדובר בקיץ הייתי אומר שזה צעד לא נכון להביא אותו לעמדה הזאת, עכשיו יש בשוק שחקנים פחות טובים או רחוקים מכושר משחק, מה עוד שקשה לשחקנים שלא מכירים את המערכת להשתלב באמצע העונה.

בלי קשר, או איתו, פאפלוקאס חייב לקבל יותר דקות בעמדת הרכז.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 08 דצמבר 2011, 17:39

yarinsaky כתב:

זה נכון אבל צריך להביט על התמונה הכוללת שהיא די עגומה בשלב זה של העונה. אם היה מדובר בקיץ הייתי אומר שזה צעד לא נכון להביא אותו לעמדה הזאת, עכשיו יש בשוק שחקנים פחות טובים או רחוקים מכושר משחק, מה עוד שקשה לשחקנים שלא מכירים את המערכת להשתלב באמצע העונה.

בלי קשר, או איתו, פאפלוקאס חייב לקבל יותר דקות בעמדת הרכז.

אני חושב שאם הוא מגיע הוא צריך להיות במקום אוחיון (שיהיה שחקן פוסטר) ולתת יותר דקות לסבאלוקאס
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי jol9 » 08 דצמבר 2011, 18:46

מסכים - זה לא יקרה. לא יודע אם השמועה הזאת נכונה - כנראה שלא, אבל אם כן, אז מכבי תצא די פארשית כאן,
כי את נושא המס היה אפשר לפתור, ואני בטוח שבייאאוט יעלה למכבי לא פחות מהסידור עם המס.

בכל מקרה, הלפרין יהיה רלוונטי רק בקיץ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 דצמבר 2011, 19:03

jol9 כתב:

מסכים - זה לא יקרה. לא יודע אם השמועה הזאת נכונה - כנראה שלא, אבל אם כן, אז מכבי תצא די פארשית כאן,
כי את נושא המס היה אפשר לפתור, ואני בטוח שבייאאוט יעלה למכבי לא פחות מהסידור עם המס.

אני מסכימה אבל חייבת להדגיש שויתור על המתנה למס ההכנסה היה בחירה של הלפרין בלבד ומכבי היו מאוד מאוכזבים מזה שהוא בחר לא לחכות..ככה שזה לא עניין של ''הם יכלו לסגור את זה בפחות ובחרו שלא אז עכשיו יצטרכו לשלם יותר''..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 08 דצמבר 2011, 19:09

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:

אני מסכימה אבל חייבת להדגיש שויתור על המתנה למס ההכנסה היה בחירה של הלפרין בלבד ומכבי היו מאוד מאוכזבים מזה שהוא בחר לא לחכות..ככה שזה לא עניין של ''הם יכלו לסגור את זה בפחות ובחרו שלא אז עכשיו יצטרכו לשלם יותר''..

מאוכזבים... OK. הלפרין עשה את מה שטוב לו. אם יש מישהו בפורום שהיה מוכן לסכן 300-400 אלף דולר, שיקום.
מכבי מצידה גם עשתה כנראה את הדבר הנכון עבורה.

בסופו של דבר שני מעשים שהם כביכול מעשים נכונים יצרו מציאות שהיא אולי לא נכונה עבור שניהם (עבור יותם היא מן הסתם יותר טובה).

אין מה לדבר על יותם כרגע. לא רואה סרט שהדבר הזה קורה, אם כי אני מסכים עם קודי. יותם שחקן הרבה יותר טוב מכל אחד אחר שמוזכר בהקשר של מכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 08 דצמבר 2011, 19:13

יוני , רוב החברים שלי שהם בעלי עסקים עושים הכל כדי בחודשי החורף , הם ובעיקר משפחה שלהם לא יהיו ברוסיה , במיוחד בסנט פטרבורג הקפוא ... חלקם מעבירים חורף כאן חלקם בספרד או איטליה . אולי גם להלפרין חראה שם ? הרי הוא כבר לא ילד בן 20 , יש לו ילד ואשה . לך תדע מה הולך שם ......
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 דצמבר 2011, 19:14

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:

מאוכזבים... OK. הלפרין עשה את מה שטוב לו. אם יש מישהו בפורום שהיה מוכן לסכן 300-400 אלף דולר, שיקום.
מכבי מצידה גם עשתה כנראה את הדבר הנכון עבורה.

בסופו של דבר שני מעשים שהם כביכול מעשים נכונים יצרו מציאות שהיא אולי לא נכונה עבור שניהם (עבור יותם היא מן הסתם יותר טובה).

אין מה לדבר על יותם כרגע. לא רואה סרט שהדבר הזה קורה, אם כי אני מסכים עם קודי. יותם שחקן הרבה יותר טוב מכל אחד אחר שמוזכר בהקשר של מכבי.

מעולם לא הסתרתי את העובדה שאני מבינה שכדורסל בשביל אוהדים זה רומנטיקה ובשביל שחקנים זה ביזנס..בגלל זה אין לי בעיה שהלפרין הלך למקום שבו הוא מרוויח יותר כסף..פשוט אני יודעת שיתחילו פה ''פדרמן הקמצן'',''מכבי רצו לחסוך ובגלל זה נדפקים עכשיו'' וכל מיני סיסמאות שחוקות..אז..פשוט הקדמתי תרופה למכה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 08 דצמבר 2011, 19:19

טיקי חוזר כתב:יוני , רוב החברים שלי שהם בעלי עסקים עושים הכל כדי בחודשי החורף , הם ובעיקר משפחה שלהם לא יהיו ברוסיה , במיוחד בסנט פטרבורג הקפוא ... חלקם מעבירים חורף כאן חלקם בספרד או איטליה . אולי גם להלפרין חראה שם ? הרי הוא כבר לא ילד בן 20 , יש לו ילד ואשה . לך תדע מה הולך שם ......

יכול להיות...
לדעתי עשו פה קצת דמוניזציה לסנט פטרבורג. סבתא שלי עברה שם יותר מ-60 חורפים (כולל המצור הגדול במלחמה) ולא קרה לה שום דבר. אמא שלי
עברה שם 40 חורפים וגם לה לא קרה שום דבר. ואפילו אני עברתי שם 8 חורפים וגם לי לא קרה שום דבר.

לדעתי עדיף קור קפוא מהחום הנוראי של יולי-אוגוסט במישור החוף.
בכל מקרה, מה שאתה אומר, והעובדה שבשנה הבאה בטוח כבר לא יהיו בעיות, יביאו את יותם סוף סוף למכבי...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 08 דצמבר 2011, 19:26

jol9 כתב:לדעתי עדיף קור קפוא מהחום הנוראי של יולי-אוגוסט במישור החוף.

תלוי בבנאדם, אני למשל יותר בנאדם של קיץ והייתי מעדיפה את חום יולי אוגוסט של מישור החוף על הקור של החורף ברוסיה (למרות שמזלי שאני בכלל ירושלמית... :D )
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים