מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:אחד הניסויים היותר עלובים שלך לצטט כרמל..
איזה?
מכירה את זה שאני מתנשא מעלייך בהבנת השפה העברית ואז יוצא לי ״ניסויים״ במקום ״ניסיונות״?
הלכתי להתאבד קצת.
חשבתי להעיר על זה, החלטתי להיפרד בתיקו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:אחד הניסויים היותר עלובים שלך לצטט כרמל..
איזה?
מכירה את זה שאני מתנשא מעלייך בהבנת השפה העברית ואז יוצא לי ״ניסויים״ במקום ״ניסיונות״?
הלכתי להתאבד קצת.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:כרמל, הפיצוץ של בית החולים. לפי מה שקראתי(אני מקווה ומאמין שזו לא הנפצה), הבניין היה אמור להתפוצץ בפעם אחת, וכל הקטע שהוא מסתובב ומסתכל עליו, ואז לוחץ שוב על הנפץ, זה מאולתר
אה, מגניב
למרות שמה שלקחתי מהסצינה הזאת זה את הית' לדג'ר/הג'וקר/מי מבדיל בכלל בתלבושת של אחות (רציני, אחד הדברים הגאוניים)
אני מת על הטרילוגיה הזו, אבל נורא כבד לחזור לסרטים מהסוג הזה, הם לא מהסוג שאתה נתקל בהם במקרה ועושה מרתון. ולא בקטע רע, אבל ככה זה
MTA2311 כתב:אני מת על הטרילוגיה הזו, אבל נורא כבד לחזור לסרטים מהסוג הזה, הם לא מהסוג שאתה נתקל בהם במקרה ועושה מרתון. ולא בקטע רע, אבל ככה זה
פעם ראשונה שאני שומע מישהו שאומר את זה
נפגעי אישית.
MTA2311 כתב:אני מת על הטרילוגיה הזו, אבל נורא כבד לחזור לסרטים מהסוג הזה, הם לא מהסוג שאתה נתקל בהם במקרה ועושה מרתון. ולא בקטע רע, אבל ככה זה
פעם ראשונה שאני שומע מישהו שאומר את זה
נפגעי אישית.
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:אחד הניסויים היותר עלובים שלך לצטט כרמל..
איזה?
הלכתי להתאבד קצת.
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:אחד הניסויים היותר עלובים שלך לצטט כרמל..
איזה?
הלכתי להתאבד קצת.
הערת לי על ללינק ודווקא על זה בחרת לוותר?
לא מאמין לך. It's too good to be true..
MTA2311 כתב:צריך להוסיף סמיילי של אפרסקים שיהיה אפשר לשים כל פעם שמישהו כותב פתאום הודעה רצינית\רגשנית מדי
מכביסט24 כתב:אל תרחמי פעם הבאה. גם אם יש סיכוי שזה יגרום לי לא לכתוב כאן יותר, תמיד תישארי את
MTA2311 כתב:צריך להוסיף סמיילי של אפרסקים שיהיה אפשר לשים כל פעם שמישהו כותב פתאום הודעה רצינית\רגשנית מדי
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:צריך להוסיף סמיילי של אפרסקים שיהיה אפשר לשים כל פעם שמישהו כותב פתאום הודעה רצינית\רגשנית מדי
או של ג'ו אלכסנדר מחייך
yanay21 כתב:יואו, אור וכרמל, לא מאמין שלא שאלתי.
"דירת המצויירים"?
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:יואו, אור וכרמל, לא מאמין שלא שאלתי.
"דירת המצויירים"?
אחד הדברים הכי פסיכוטיים ומהנים שאי פעם היו בטלוויזיה
yanay21 כתב:יואו, אור וכרמל, לא מאמין שלא שאלתי.
"דירת המצויירים"?
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:יואו, אור וכרמל, לא מאמין שלא שאלתי.
"דירת המצויירים"?
![]()
ראית גם את הסרט?
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:יואו, אור וכרמל, לא מאמין שלא שאלתי.
"דירת המצויירים"?
![]()
ראית גם את הסרט?
99٪ בטוחה שלא
דווקא לא מזמן רציתי לראות מחדש ושכחתי איך קראו לזה (גם באנגלית)
מכביסט24 כתב:אני מתלבט מה יותר מפתיע אותי, זה שכרמל מכירה וראתה כל סדרה שקיימת בערך בעולם הזה, או זה שיש לה זמן לזה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים