כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: המירוץ לנשיאות ארה״ב

08 אוקטובר 2016, 03:04

yanay21 כתב:שורות של קוק, אני מניח. והרבה מהן

זה דורש כמות ברמה של פאבלו אסקובר ביום טוב

08 אוקטובר 2016, 03:22

תמונה

08 אוקטובר 2016, 03:30

מה שמצחיק זה ש-CNN לא יכלו לוותר על ההזדמנות להרוג את טראמפ סופית, אז הם אפילו לא צינזרו את המילה הזאת כשהם השמיעו את הקלטת

08 אוקטובר 2016, 03:56

Holiday_Armadillo כתב:מה שמצחיק זה ש-CNN לא יכלו לוותר על ההזדמנות להרוג את טראמפ סופית, אז הם אפילו לא צינזרו את המילה הזאת כשהם השמיעו את הקלטת

את היית מתאפקת? אני לא

08 אוקטובר 2016, 03:57

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מה שמצחיק זה ש-CNN לא יכלו לוותר על ההזדמנות להרוג את טראמפ סופית, אז הם אפילו לא צינזרו את המילה הזאת כשהם השמיעו את הקלטת

את היית מתאפקת? אני לא

פוקס ניוז עדיין לא שמעו על הקלטת

08 אוקטובר 2016, 03:58

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:

את היית מתאפקת? אני לא

בטח ימצאו איזו קלטת של ביל מלפני שלושים שנה. או תקליט ויניל שלו מדבר מלוכלך

08 אוקטובר 2016, 04:03

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:

את היית מתאפקת? אני לא

באתר של הפועל עדיין לא עדכנו את התוצאה של הדרבי

08 אוקטובר 2016, 04:09

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:

את היית מתאפקת? אני לא

באתר של הפועל עדיין לא עדכנו את התוצאה של הדרבי

בערך כמו שמכבי מצייצת על פארקר כשאנחנו בפיגור 20

08 אוקטובר 2016, 04:13

הוא לא צוחק, ינאי

תמונה

08 אוקטובר 2016, 04:15

אוי, זה מדהים

08 אוקטובר 2016, 04:24

פוקס ניוז מתרכזים במסמכים המשעממים שוויקיליקס הדליפו על הילארי
literally היחידים

08 אוקטובר 2016, 04:25

כמה משעממים? אין שם כלום?

בדיוק לפני כמה דקות פורסם שפול ראיין ביטל הופעה משותפת שלו ושל טראמפ מחר, בעקבות ההערות הדוחות האלו

08 אוקטובר 2016, 04:28

yanay21 כתב:כמה משעממים? אין שם כלום?

בדיוק לפני כמה דקות פורסם שפול ראיין ביטל הופעה משותפת שלו ושל טראמפ מחר, בעקבות ההערות הדוחות האלו

במונחים של ''הדלפות'' ו''וויקיליקס'' הם יכלו באותה מידה לפרסם את רשימת הקניות שלה

08 אוקטובר 2016, 04:35

Holiday_Armadillo כתב:

במונחים של ''הדלפות'' ו''וויקיליקס'' הם יכלו באותה מידה לפרסם את רשימת הקניות שלה

כמו שקראתי בתגובה רנדומלית:"בשלב הזה, יכולים להתפרסם מסמכים שיוכיחו שהילארי היא כלתו של לוציפר, והיא עדיין תהיה המועמדת העדיפה"

08 אוקטובר 2016, 04:39

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כמו שקראתי בתגובה רנדומלית:"בשלב הזה, יכולים להתפרסם מסמכים שיוכיחו שהילארי היא כלתו של לוציפר, והיא עדיין תהיה המועמדת העדיפה"

ברגע שמפרסמים קלטת של טראמפ, חודש לפני הבחירות, אומר grab her by the pussy, הילארי יכולה להגיד שהיא תעשה ממשלה רק ממוסלמים והיא עדיין תנצח

08 אוקטובר 2016, 05:11

תמונה

08 אוקטובר 2016, 08:29

שטויות. הקלטת הזו לא תשפיע בכלום. זה קשקוש. יש גבול גם לזלזול באינטילגנציה של הבוחר האמריקאי.

08 אוקטובר 2016, 09:50

roy1000 כתב:שטויות. הקלטת הזו לא תשפיע בכלום. זה קשקוש. יש גבול גם לזלזול באינטילגנציה של הבוחר האמריקאי.

מסכים איתך לגמרי.

באופן כללי, תקשורת וסקרים תמיד נוטים לטובת המועמד מהצד המועדף עליהן.
אצלנו הסקרים ניפחו את בוז'י והקטינו את ביבי בשביל ליצור סחף של מצביעים ולהשפיע באופן ישיר על תוצאות
הבחירות, וגרמו בדיוק לדבר ההפוך.
אני מאמין ששם זה בדיוק אותו הדבר.

אני די בטוח שברגע שטראמפ וקלינטון בשוויון, או ביתרון קל של הילרי, אז זה אומר שטראמפ יינצח.

08 אוקטובר 2016, 16:37

jol9 כתב:
roy1000 כתב:שטויות. הקלטת הזו לא תשפיע בכלום. זה קשקוש. יש גבול גם לזלזול באינטילגנציה של הבוחר האמריקאי.

מסכים איתך לגמרי.

באופן כללי, תקשורת וסקרים תמיד נוטים לטובת המועמד מהצד המועדף עליהן.
אצלנו הסקרים ניפחו את בוז'י והקטינו את ביבי בשביל ליצור סחף של מצביעים ולהשפיע באופן ישיר על תוצאות
הבחירות, וגרמו בדיוק לדבר ההפוך.
אני מאמין ששם זה בדיוק אותו הדבר.

אני די בטוח שברגע שטראמפ וקלינטון בשוויון, או ביתרון קל של הילרי, אז זה אומר שטראמפ יינצח.

לא מסכים. נייט סילבר חזה בבחירות האחרונות את התוצאות. כלומר, לא רק "אובמה מנצח", אלא גם בכל מדינה. ולדעתי גם את כל מירוצי הסנאט חוץ מאחד. כמובן שנגלה אם אתה צודק או לא רק אם הם יהיו בשוויון, כרגע הם לא שם.

08 אוקטובר 2016, 17:09

you talking to me?

https://twitter.com/esheikh_/status/784697434953904128
נושא נעול