המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itay92 כתב:jol9 כתב:itay92 כתב:אני חושב שהיה צריך להחתים שחקן אחר ובעמדה אחרת מלאנגפורד,היה צריך רכז והחתימו 2.5.
לאנגפורד פשוט תוקע את משחק ההתקפה,כל חדירה שלו יש לי פלאשבאקים לאנדרסון.
לפחות שאנדרסון היה טוב נצחנו עם לאנגפורד אפילו את זה לא.
איתי, אני מבין מה אתה אומר, אבל זה לא מסתדר לי עם מה שהיה היום על המגרש.
אני לא חובב גדול של חדירות ראש בקיר לסל, אבל לאנגפורד היה היחיד שיזם היום, היה היחיד שניסה גם למסור ולייצר אסיסטים, והיחיד ששיחק
מעל הממוצע שלו.
אני באמת שואל אותך - אם לאנגפורד לא היה, איך מכבי היתה עוברת את החמישים נקודות?
אני אגיד עכשיו משהו שלדעתי הרבה אנשים לא יסכימו איתי.
אפשר היה לוותר על החתמת לאנגפורד,ובדקות ובמאמץ שניסו להכניס אותו למערכת היו משקיעים בשאייר.
שאאיר עם כל הירידות שלכם עליו שחקן לא רע,חושב קבוצתי מנהל משחק יותר טוב מלאנגפורד(אם אפשר להגיד שהוא מנהל משחק בכלל) וקולע שלשות טוב יותר ממנו(על זה לדעתי אין ויכוח),החסרון העיקרי שלו זה הגנה רכה ובעיקר מחסור באגרסביות.
לדעתי וויתרו מהר על שאייר כי הוא לא נחשב זר וכי הוא לא עלה להם מיליון דולר.
למשל אם המצב היה הפוך ולאנגפורד היה יהודי שעולה 200K יש מצב שהיו חותכים אותו.
שחקן צעיר כזה שרק הגיע לספורט המקצועני ולאירופה צריך הרבה דקות משחק ובטחון,ואת זה היה אפשר לתת לו,ולדעתי היה מתפתח פה שחקן טוב.
Ido_Maccabi כתב:מצטער, אני ממש לא מתלהב ללאנגפורד. עוד שחקן בשיטת ההתקפה הכוחנית- נזרוק הרבה, חלק יכנס.
אתם קולטים שחלק גדול מהמשחק מרכז את ההתקפה שחקן שהוא 2 מובהק, שלא יכול לחשוב מסירה בכלל?
אי אפשר לנצח משחק כשאתה קולע ב 21% משלוש, והיריבה קולעת 60%. קארול לא מסוגל להחטיא גם אם הוא רוצה.
למכבי אין גארד שגם קולע וגם מוסר, ולדעתי אין טעם להביא אחד כזה בינוני העונה. ללכת בכל הכוח על העונה הבאה, להאריך חוזים למי שצריך, סקאוטינג...
קודי כתב:אם לא היה כתוב שפיני רשם את הטור הזה הייתי משוכנע שמדובר בטור של אחד האוהדים הפחות מבינים. פשוט ניתוח מגוחך למשחק שנעשה כנראה תוך כדי שינה.
jol9 כתב:itay92 כתב:jol9 כתב:itay92 כתב:אני חושב שהיה צריך להחתים שחקן אחר ובעמדה אחרת מלאנגפורד,היה צריך רכז והחתימו 2.5.
לאנגפורד פשוט תוקע את משחק ההתקפה,כל חדירה שלו יש לי פלאשבאקים לאנדרסון.
לפחות שאנדרסון היה טוב נצחנו עם לאנגפורד אפילו את זה לא.
איתי, אני מבין מה אתה אומר, אבל זה לא מסתדר לי עם מה שהיה היום על המגרש.
אני לא חובב גדול של חדירות ראש בקיר לסל, אבל לאנגפורד היה היחיד שיזם היום, היה היחיד שניסה גם למסור ולייצר אסיסטים, והיחיד ששיחק
מעל הממוצע שלו.
אני באמת שואל אותך - אם לאנגפורד לא היה, איך מכבי היתה עוברת את החמישים נקודות?
אני אגיד עכשיו משהו שלדעתי הרבה אנשים לא יסכימו איתי.
אפשר היה לוותר על החתמת לאנגפורד,ובדקות ובמאמץ שניסו להכניס אותו למערכת היו משקיעים בשאייר.
שאאיר עם כל הירידות שלכם עליו שחקן לא רע,חושב קבוצתי מנהל משחק יותר טוב מלאנגפורד(אם אפשר להגיד שהוא מנהל משחק בכלל) וקולע שלשות טוב יותר ממנו(על זה לדעתי אין ויכוח),החסרון העיקרי שלו זה הגנה רכה ובעיקר מחסור באגרסביות.
לדעתי וויתרו מהר על שאייר כי הוא לא נחשב זר וכי הוא לא עלה להם מיליון דולר.
למשל אם המצב היה הפוך ולאנגפורד היה יהודי שעולה 200K יש מצב שהיו חותכים אותו.
שחקן צעיר כזה שרק הגיע לספורט המקצועני ולאירופה צריך הרבה דקות משחק ובטחון,ואת זה היה אפשר לתת לו,ולדעתי היה מתפתח פה שחקן טוב.
אתה לא בכיוון. לא רק שגם עם לאנגפורד, ואפילו עם לאנגפורד ועם פארמר, היה למכבי קו אחורי בינוני, אז בלי שניהם???
אוחיון, בורשטיין, שייר, פאפאס, סמית' ופניני?? אתה רציני?
לא היינו עוברים את החצי, וקבוצה כזאת תילחם עם הפיינל פור של הקופליג, גם אם האוורד ופאו גאסול יישחקו בקו הקדמי.
itay92 כתב:קודם כל מתברר שגם פאפאס היה טעות ובמקומו היה צריך להביא רכז אבל זה כבר לת'רד אחר נראה לי.
שנית,ברור שהיה צריך להביא עוד שחקן אבל היה אפשר לחכות קצת ולחפש יותר לעומק,ובזמן שמחפשים ומחכים היה אפשר לתת עוד דקות לשאייר.
אני לא בקיא בשוק השחקנים ולא יודע מי היה פנוי,אילו אופציות היו,אולי בלאט חשב שלאנגפורד הוא האופציה הטובה ביותר שיכל למצוא.
דרך אגב לא סתם לאנגפורד לא עבר בשום קבוצה גדולה,סגנון המשחק שלו לא מתאים לשום קבוצת צמרת,מאוד מתאים לקבוצות קטנות ובינוניות כמו חימקי למשל.
MTA2311 כתב:קודי כתב:אם לא היה כתוב שפיני רשם את הטור הזה הייתי משוכנע שמדובר בטור של אחד האוהדים הפחות מבינים. פשוט ניתוח מגוחך למשחק שנעשה כנראה תוך כדי שינה.
עוד אחד קופץ? אני אשמח לשמוע על דבר לא נכון אחד שנכתב בטור הזה, חוץ מהאמירה הצינית על לנגפורד
Euro_Basket כתב:Ido_Maccabi כתב:מצטער, אני ממש לא מתלהב ללאנגפורד. עוד שחקן בשיטת ההתקפה הכוחנית- נזרוק הרבה, חלק יכנס.
אתם קולטים שחלק גדול מהמשחק מרכז את ההתקפה שחקן שהוא 2 מובהק, שלא יכול לחשוב מסירה בכלל?
אי אפשר לנצח משחק כשאתה קולע ב 21% משלוש, והיריבה קולעת 60%. קארול לא מסוגל להחטיא גם אם הוא רוצה.
למכבי אין גארד שגם קולע וגם מוסר, ולדעתי אין טעם להביא אחד כזה בינוני העונה. ללכת בכל הכוח על העונה הבאה, להאריך חוזים למי שצריך, סקאוטינג...
לנגפורד לא רכז. אפילו לא קומבו. לבוא אליו בטענות שהוא לא מנהל משחק זה כמו לבוא בטענות לפניני שהוא לא חוסם זריקות.
קודי כתב:MTA2311 כתב:קודי כתב:אם לא היה כתוב שפיני רשם את הטור הזה הייתי משוכנע שמדובר בטור של אחד האוהדים הפחות מבינים. פשוט ניתוח מגוחך למשחק שנעשה כנראה תוך כדי שינה.
עוד אחד קופץ? אני אשמח לשמוע על דבר לא נכון אחד שנכתב בטור הזה, חוץ מהאמירה הצינית על לנגפורד
לא יודע אם נכון או לא, כנראה הרוב נכון. אבל מדובר באוסף של קלישאות, חוכמות בדיעבד, סיסמאות פופוליסטיות ועוד כמה אימרות שפר של אדם שאני בכלל לא בטוח שראה את המשחק.
קודי כתב:אגב, זו התבוסה הגדולה ביותר של מכבי ביורוליג ב-15 שנים האחרונות! בשנת 96 הפסדנו לאורטז בהפרש זהה. עצוב.
jol9 כתב:קודי כתב:MTA2311 כתב:קודי כתב:אם לא היה כתוב שפיני רשם את הטור הזה הייתי משוכנע שמדובר בטור של אחד האוהדים הפחות מבינים. פשוט ניתוח מגוחך למשחק שנעשה כנראה תוך כדי שינה.
לא יודע אם נכון או לא, כנראה הרוב נכון. אבל מדובר באוסף של קלישאות, חוכמות בדיעבד, סיסמאות פופוליסטיות ועוד כמה אימרות שפר של אדם שאני בכלל לא בטוח שראה את המשחק.
מסכים. סתם מלל. MTA לא הבנתי מה ראית בטור הזה שלא ראית כאן בפורום.
אה, וכמובן ההאשמה הקבועה שאליהו לא שמר את מירוטיץ'...
yzafrir כתב:קראתי עכשיו את כל התרד מההתחלה וזה פשוט משעשע....
אני לא מבין משהו , אתם באמת מופתעים פה מהתוצאה ??
מישהו באמת האמין שיש סיכוי ?? האא כן היו פה כאלה שיש להם הרגשה טובה....
חנו'ש כתב:קודי כתב:אגב, זו התבוסה הגדולה ביותר של מכבי ביורוליג ב-15 שנים האחרונות! בשנת 96 הפסדנו לאורטז בהפרש זהה. עצוב.
באמת??![]()
לא היו לנו תבוסות גדולות יותר מול בארסה וריאל בעונת אפי-פיני?
itai7 כתב:קיצר כל האדריאטית הזו זה הבעיה העיקרית וזהו, די לקדוח.
yzafrir כתב:קראתי עכשיו את כל התרד מההתחלה וזה פשוט משעשע....
אני לא מבין משהו , אתם באמת מופתעים פה מהתוצאה ??
מישהו באמת האמין שיש סיכוי ?? האא כן היו פה כאלה שיש להם הרגשה טובה....
אני חושב שהמשחק הזה נתן לנו כמה תשובות די ברורות על מצב הקבוצה .
יוסי , אני מקווה שקיבלת את התשובה שלך לגבי זה שמכבי לא יכולה להסתדר בלי פארמר , ושפתאום זה שמכבי תלחם על מקומות 3-4 בבית זה לא כלכך הזוי....
פאפס היום קיבל הזדמנות והיה כלכך חלש שפשוט טוב שדיויד הוציא אותו מהר...הנבואה שלי לגביו הולכת ומתגשמת (הכובע של דפני...)
אוחיון הוא שחקן רול פלייר שאמור לעלות מהספסל ולהביא קצת רוח לחימה והגנה אבל כשראיתי שהוא פותח בחמישיה רציתי להקיא...
רוי , מה נטפלת היום לשייר ?? יש מספיק אפסים בקבוצה הזאת שאפשר להתפל עליהם...
סמית' הפרופסור ?? פחחחחח....לכל אלו שאמרו פעם שאיידסון אנמי , אז הוא הגדיר את המושג הזה מחדש..... הדבר היחיד הטוב בוא זה שהוא לפחות לא מזיק ....
המילה הטובה היחידה מגיע היום ללאנגפורד שבאמת נתן הכל היום וגם את המהלכים שעשה אחד על אחד הוא עשה בסוף שעון כשלא נשאר לו כלכך ברירה כי פשוט לא היה לו למי להוציא כדור .
לפחות הוא ידע לקרוא את זה שהגבוהים משחקים טוב יחסית בהתקפה ומסר להם טוב היום .
אגב כמו שאמרו מקודם , הוא לא רכז ואני בטוח שהוא גם לא אוהב להיות רכז...אבל כנראה שאין לנו ברירה...
על סופו אין מה לומר , השחקן בא פצוע ובאמת נתן כל מה שיכל , אבל בלי סופו כשיר זה כמעט בילתי אפשרי , לכל אלו שצחקו עם כל המשוואת בתחילת התרד , אני מקווה שקיבלתם את התשובה הסופית...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־32 אורחים