15 אוקטובר 2016, 18:28
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:נטו בגלל הארלי קווין
ואפילו לא ראיתי את הסרט, היא פשוט עושה לי את זה בקטע מפגר
גם אני לא ראיתי את הסרט
בקומיקס היא עם פויזן אייבי, רק אומרת
לא ברור לי איך אף מפיק פורנו לא הוציא את הסרט הזה לפועל (או לחילופין איך יש סרט כזה ואני לא נתקלתי בו)
זוכר שאמרת שאתה לא יודע איך להגיב לוידוי האפרסקים שלי? אז אני עכשיו
15 אוקטובר 2016, 18:38
15 אוקטובר 2016, 19:44
MTA2311 כתב:קישור בפרטי?
15 אוקטובר 2016, 20:42
MaccabiTA כתב:jol9 כתב:מקנא בך הודאל... אצלי כל טיול שהוא מעל לשלושה ימים, כולל 3 מזוודות ושלושה תיקים במשקל כולל של 85 קילו, והכל על הגב שלי.
חבר שלי היה בקובה, וזה מדהים לפי מה שהבנתי.
חבר אחר נמצא עכשיו במקסיקו ושולח תמונות מדהימות.
בקיצור תענוג של מקום
אל תקשיב להם יבגני, אתה הזקן הכי מגניב שהכרתי
אתה תמיד מוזמן להצטרף, תגיד לאישה שאתה הולך לחפש את עצמך וזה או זה או לקנות הארלי
15 אוקטובר 2016, 20:42
jol9 כתב:MaccabiTA כתב:jol9 כתב:מקנא בך הודאל... אצלי כל טיול שהוא מעל לשלושה ימים, כולל 3 מזוודות ושלושה תיקים במשקל כולל של 85 קילו, והכל על הגב שלי.
בקיצור תענוג של מקום
אתה תמיד מוזמן להצטרף, תגיד לאישה שאתה הולך לחפש את עצמך וזה או זה או לקנות הארלי
שכחת את האופציה השלישית:
או לחפש את עצמי או לקנות הארלי או ללכת ב11 בלילה לסופרפארם לקנות נורופן לילדים.
15 אוקטובר 2016, 20:46
MaccabiTA כתב:jol9 כתב:MaccabiTA כתב:jol9 כתב:מקנא בך הודאל... אצלי כל טיול שהוא מעל לשלושה ימים, כולל 3 מזוודות ושלושה תיקים במשקל כולל של 85 קילו, והכל על הגב שלי.
בקיצור תענוג של מקום
שכחת את האופציה השלישית:
התגובות שלך גורמות לי לרצות למצוא את הבחורה הנכונה ולשלוף כבר טבעת
15 אוקטובר 2016, 20:47
jol9 כתב:MaccabiTA כתב:jol9 כתב:MaccabiTA כתב:jol9 כתב:מקנא בך הודאל... אצלי כל טיול שהוא מעל לשלושה ימים, כולל 3 מזוודות ושלושה תיקים במשקל כולל של 85 קילו, והכל על הגב שלי.
בקיצור תענוג של מקום
שכחת את האופציה השלישית:
התגובות שלך גורמות לי לרצות למצוא את הבחורה הנכונה ולשלוף כבר טבעת
אל תשים לב... תסכול של יום שבת.
15 אוקטובר 2016, 20:47
jol9 כתב:אל תשים לב... תסכול של יום שבת.
15 אוקטובר 2016, 20:49
15 אוקטובר 2016, 20:50
MTA2311 כתב:גם היום יש את ההורים הנוראיים האלה שלא מחסנים
15 אוקטובר 2016, 20:52
15 אוקטובר 2016, 20:53
jol9 כתב:היא לא חולה... זה היה סתם תסכול... יום קשה.
15 אוקטובר 2016, 23:30
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:מאיפה בכלל מתחילים לתכנן טיול של 4 חודשים? זה מרגיש גדול עליי
כמה זמן יש לך עד הטיול? אם התשובה היא ''לא מעט'' אז תתחיל לאט לאט
זה נראה גדול עכשיו אבל אם אתה לא צריך לתכנן את הכל בבת אחת זה לא כזה נוראי
מתכנן להתחיל בסוף דצמבר או בינואר אז יש זמן
ההתלבטות הכי רצינית היא אם לטוס לבד או עם חבר.. שמעתי ביקורות מאוד חיוביות מאנשים שאני מעריך את דעתם על לטייל לבד, אבל יש בזה משהו קצת מפחיד
בכל מקרה התחלתי ללמוד קצת ספרדית
23 אוקטובר 2016, 17:33
23 אוקטובר 2016, 17:45
yanay21 כתב:היי יהודים טובים. שאלה למביני עניין-אם מדובר על חודשי הקיץ, כלומר, כשיקר, כמה הייתם מעריכים שעולים שלושה שבועות באירופה, בהנחה ומדובר בערים די מבוקשות, כמו פריז, ברלין, מדריד?
23 אוקטובר 2016, 17:47
jol9 כתב:yanay21 כתב:היי יהודים טובים. שאלה למביני עניין-אם מדובר על חודשי הקיץ, כלומר, כשיקר, כמה הייתם מעריכים שעולים שלושה שבועות באירופה, בהנחה ומדובר בערים די מבוקשות, כמו פריז, ברלין, מדריד?
שאלה מאוד קשה כי זה תלוי ביותר מדי גורמים.
אני רק יכול להגיד לך שאם אתה רוצה להוזיל עלויות, אז תזמין לואו קוסט, כמה חודשים מראש,
ותתפשר על מקומות הלינה (שבטיול גדול הם סעיף ההוצאה המרכזי).
בהנחה ואתה מוציא 400 יורו על טיסה, ומוצא מקום ב60-70 יורו ללילה, תעשה את החשבון על הדברים
הנוספים שהם מחוייבים כמו מזון, תחבורה וכניסה לאתרים (נניח עוד 50-100 יורו ליום בממוצע).
שאר הדברים כמו שופינג, בילויים וכד' כבר תלויים בך.
23 אוקטובר 2016, 17:48
jol9 כתב:yanay21 כתב:היי יהודים טובים. שאלה למביני עניין-אם מדובר על חודשי הקיץ, כלומר, כשיקר, כמה הייתם מעריכים שעולים שלושה שבועות באירופה, בהנחה ומדובר בערים די מבוקשות, כמו פריז, ברלין, מדריד?
אני רק יכול להגיד לך שאם אתה רוצה להוזיל עלויות, אז תזמין לואו קוסט, כמה חודשים מראש,
בהנחה ואתה מוציא 400 יורו על טיסה, ומוצא מקום ב60-70 יורו ללילה, תעשה את החשבון על הדברים
הנוספים שהם מחוייבים כמו מזון, תחבורה וכניסה לאתרים (נניח עוד 50-100 יורו ליום בממוצע).
23 אוקטובר 2016, 17:49
שמואל1 כתב:jol9 כתב:yanay21 כתב:היי יהודים טובים. שאלה למביני עניין-אם מדובר על חודשי הקיץ, כלומר, כשיקר, כמה הייתם מעריכים שעולים שלושה שבועות באירופה, בהנחה ומדובר בערים די מבוקשות, כמו פריז, ברלין, מדריד?
400 יורו זה הרבה.
בלואו קוסט אפשר לטוס בהרבה פחות (כמובן לא בטיסה ישירה).
אני טסתי ללונדון ב- 250 דולר כולל מזוודה.
23 אוקטובר 2016, 17:49
שמואל1 כתב:jol9 כתב:yanay21 כתב:היי יהודים טובים. שאלה למביני עניין-אם מדובר על חודשי הקיץ, כלומר, כשיקר, כמה הייתם מעריכים שעולים שלושה שבועות באירופה, בהנחה ומדובר בערים די מבוקשות, כמו פריז, ברלין, מדריד?
400 יורו זה הרבה.
בלואו קוסט אפשר לטוס בהרבה פחות (כמובן לא בטיסה ישירה).
אני טסתי ללונדון ב- 250 דולר כולל מזוודה.
23 אוקטובר 2016, 17:50
yanay21 כתב:jol9 כתב:yanay21 כתב:היי יהודים טובים. שאלה למביני עניין-אם מדובר על חודשי הקיץ, כלומר, כשיקר, כמה הייתם מעריכים שעולים שלושה שבועות באירופה, בהנחה ומדובר בערים די מבוקשות, כמו פריז, ברלין, מדריד?
מבחינת לינה, אני מכוון להוסטלים זולים. אמנם זה בטוח יתייקר, אבל כרגע יש כל מיני הוסטלים נחמדים עד 100 שקל ללילה כזה, לפחות בפריז, אז זה לפחות יכול לצאת בסדר. אתה יודע אם יש איזה כרטיס תחבורה כלל אירופי? כלומר, לא רק לרכבות, אלא בכלל, גם "פנימי"?
ותודה על המענה