ת'רד הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הסקאוטינג

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 אוקטובר 2016, 15:51

er79 כתב:אנחנו מדברים על שתי השעיות על אותה עבירה. דהיינו מדובר בשחקן מספיק מטומטם כדי להיתפס בשנית. עישן פעמיים, יעשן פעם שלישית, ובאירופה הוא ייבדק "שרירותית" כל שני וחמישי. זה מה שאתה רוצה? לא תמיד התאמה מקצועית זה הימור על הסוס הנכון. ישנם מספיק שחקנים מתאימים שאין להם רקורד רצידיביסטי ואייקיו של נעל בית.

מה? מי אמר שאני רוצה אותו או מעדיף אותו על פני אופציות אחרות?
אמרתי שזה לא מעניין אותי אם הוא נתפס ע"י שימוש במריחואנה, אלא אם הוא מתאים מקצועית או לא למה שמכבי צריכה. אתה סתם סוטה מהנושא.
אגב, מדובר בשחקן די חכם (ממש לא "אייקיו של נעל בית"). לוקח אותו מהבחינה הזאת על כל הטיפשים שיש לנו עכשיו בקו הקדמי.

ולא, באירופה לא בודקים כל שני וחמישי. לא בכיוון בכלל.
ב-NBA המעקב הרבה הרבה יותר הדוק מאירופה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי er79 » 22 אוקטובר 2016, 18:00

רק להבהיר, באייקיו של נעלי בית כוונתי הייתה לעד כמה אתה יכול להיות מטומטם כמקצוען שאתה נתפס פעמיים על סמים. ולא, אני לא סוטה משום נושא, התאמה מקצועית שווה לתחת שיש לך בקבוצה שחקן מסומם עוד יותר מהתחת.
er79

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 אוקטובר 2016, 18:35

א. לא נראה לי שהוא מסומם יותר מחבר אחד שיש לך כבר בקבוצה (וכנראה שהיו עוד כמה שלך ולי אין מושג שעישנו). פאקינג עישן מריחואנה, ביג דיל.
ב. הבנתי למה התכוונת כשכתבת "אייקיו של נעל בית", ואני אחזור על מה שאמרתי - הלוואי עלינו כאלו "מטומטמים".
ג. זה לא מעניין אם שחקן X נתפס על שימוש במריחואנה אם הוא בכלל לא מתאים מקצועית. אבל אם הוא מתאים לי מקצועית, אני כן אשקול את הצירוף שלו. היו עשרות שחקנים ב-NBA שנתפסו על שימוש בסמים (חלקם הגדול על שימוש בסמים קשים יותר) שהמשיכו לשחק אחרי תקופת ההשעיה כמו גדולים. חלקם שחקנים מוכרים מאוד.

וכדי להבהיר - הוא נתפס פעם אחת בקולג' (לא קשה במיוחד) עוד לפני שהיה מקצוען, ופעם אחת ב-NBA.
אחדשיודע

הודעהעל ידי er79 » 22 אוקטובר 2016, 22:34

הסכמנו שלא הסכמנו. עוד ביופורדים למיניהם, לא בבית ספרי.
er79

הודעהעל ידי BIG sofo » 23 אוקטובר 2016, 00:58

תומאס רובינסון שוחרר מהלייקרס
מתי הטיסה הקרובה מלוס אנג'לס לתל אביב?
BIG sofo

הודעהעל ידי my man » 23 אוקטובר 2016, 01:02

BIG sofo כתב:תומאס רובינסון שוחרר מהלייקרס
מתי הטיסה הקרובה מלוס אנג'לס לתל אביב?

טוב! די!
הוא לא יבוא! אתם כותבים פה כבר שבועיים שצריך שחקן אבל מכבי לא בעניין בכלל!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 אוקטובר 2016, 02:24

!!
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי sokol » 23 אוקטובר 2016, 11:18

נורבל פלה בן 23 עמדות 4-5 עונה ראשונה באירופה משחק בוארזה. אתלט גדול חוסם מהרמה הגבוהה ביותר שומר אישי וקבוצתי טוב. ריבאונדר מצויין ובהתקפה לא נגר יחסית נותן הרבה טיפים ואפילו קליעה סבירה מחצי מרחק. בקיצור בדיוק מה שמכבי צריכה ויעלה בין 200-300 אלף דולר

https://youtu.be/fbuCBRBQYUo
sokol

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2016, 00:52

אני חושב שאחד ה-Players to watch העונה זה לאו ווסטרמן.
בתקופה שהמניות של מקל בקריסה רצחנית, ומכבי מחפשת בנרות ישראלים איכותיים שאשכרה יוכלו לשחק ביורוליג, הוא חייב להיות חזק על הכוונת.
הצרפתי-יהודי הולך להעביר את העונה הקרובה תחת השרביט של שאראס שעושה רושם שמחזיק ממנו מאוד.

אמנם מאוד לא אתלטי, אבל הקליעה שלו התייצבה, הוא רכז טבעי (בשונה מה"טבעיים" שלנו) והוא חוטף נהדר, כשאני ממש לא בטוח שנופל הגנתית ממקל.
הסייז שלו (2.00 מ') שמאפשר לו לתפוס גם תפקיד של רכז או לחלופין תפקיד של 2 בורשטייני כזה, הופך אותו לנכס אפילו יותר משמעותי.

הוא אולי לא הכוכב הענק שקיוו שהוא יהיה, אבל אם כרגע יש ספקות לגבי האם הרכזים הישראלים שלנו טובים מספיק, אני חושב שלגביו יש אפילו פחות כאלה.
האמת שאם הייתה אפשרות לצרף אותו עוד העונה איכשהו, הייתי מכוון לשם. כאמור, לא יתפוס משבצת של זר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2016, 01:31

sokol כתב:נורבל פלה בן 23 עמדות 4-5 עונה ראשונה באירופה משחק בוארזה. אתלט גדול חוסם מהרמה הגבוהה ביותר שומר אישי וקבוצתי טוב. ריבאונדר מצויין ובהתקפה לא נגר יחסית נותן הרבה טיפים ואפילו קליעה סבירה מחצי מרחק. בקיצור בדיוק מה שמכבי צריכה ויעלה בין 200-300 אלף דולר

הצלחת לתפוס אותי. מעניין מאוד. לא הכרתי אותו.
מבירור מהיר יש לי נסיבות מקלות. הוא שיחק רק בטאייוואן, לבנון ועל ספסלי הדי-ליג, ויצא למקצוענים מבלי לשחק כדורסל מכללות בכלל.
היה פרוספקט של חמישה כוכבים בתיכונים (התיכוניסט שדורג ראשון בעמדת הסנטר במחזור שלו ב2011), אבל לא עמד בדרישות האקדמיות ופשוט לא הלך ללמוד.

משהו בסייז, פלואידיות, אתלטיות, מזכיר לי את באסטון.
עושה רושם של רים פרוטקטור נדיר. קצב החסימות שלו פר דקה הוא משוגע לגמרי. בלבנון ובטאיוואן הוא הצליח לשחק דקות קצת יותר משמעותיות ולהגיע למספרים לא רעים (משהו בין 12 ל-15 בטור הנקודות והריבאונדים, עם 3 חסימות למשחק).
כרגע הוא בסך הכל משחק ברמה המקצוענית באמת בפעם הראשונה, כסנטר המחליף של וארזה. עדיין שנות אור ממכבי, אבל אני לפחות בוודאי אמשיך לעקוב אחריו.
אם ימשיך עם המספרים האלה (8.3 נקודות, 6 ריבאונדים ו4.3 חסימות ב15.7 דק' ב3 המשחקים הראשונים באיטליה, מספרים דומים מאוד גם בליגת האלופות)- כנראה שגם כל אירופה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 אוקטובר 2016, 01:34

עוד שחקן מקבוצת הדי ליג של פילי'?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2016, 01:36

החציל האצטקי כתב:אני חושב שאחד ה-Players to watch העונה זה לאו ווסטרמן.
בתקופה שהמניות של מקל בקריסה רצחנית, ומכבי מחפשת בנרות ישראלים איכותיים שאשכרה יוכלו לשחק ביורוליג, הוא חייב להיות חזק על הכוונת.
הצרפתי-יהודי הולך להעביר את העונה הקרובה תחת השרביט של שאראס שעושה רושם שמחזיק ממנו מאוד.

אמנם מאוד לא אתלטי, אבל הקליעה שלו התייצבה, הוא רכז טבעי (בשונה מה"טבעיים" שלנו) והוא חוטף נהדר, כשאני ממש לא בטוח שנופל הגנתית ממקל.
הסייז שלו (2.00 מ') שמאפשר לו לתפוס גם תפקיד של רכז או לחלופין תפקיד של 2 בורשטייני כזה, הופך אותו לנכס אפילו יותר משמעותי.

הוא אולי לא הכוכב הענק שקיוו שהוא יהיה, אבל אם כרגע יש ספקות לגבי האם הרכזים הישראלים שלנו טובים מספיק, אני חושב שלגביו יש אפילו פחות כאלה.
האמת שאם הייתה אפשרות לצרף אותו עוד העונה איכשהו, הייתי מכוון לשם. כאמור, לא יתפוס משבצת של זר.

זה היה המשחק הכי טוב שלו כבר הרבה מאוד זמן. החברים בליטא סיפרו לי, שלפני זה התקשורת בליטא כבר התחילה לכתוב שהוא שחקן גמור ושזאת הייתה נפילה להחתים אותו... ואז הוא תפס יום נגד בסקוניה :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי argof » 24 אוקטובר 2016, 01:39

argof

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2016, 01:41

felix_r כתב:זה היה המשחק הכי טוב שלו כבר הרבה מאוד זמן. החברים בליטא סיפרו לי, שלפני זה התקשורת בליטא כבר התחילה לכתוב שהוא שחקן גמור ושזאת הייתה נפילה להחתים אותו... ואז הוא תפס יום נגד בסקוניה :)

הסטטיסטיקות שלו בליגה הליטאית דווקא נראות בסדר גמור. אבל כן, הוא לגמרי אחד שמשחק נגד התדמית שרכש לעצמו כשהיה ילד. דיי דומה למקל בקטע הזה.
בתחושה שלי, בגלל הקליעה, בגלל הסייז, בגלל ראיית המשחק הטבעית שלו והעובדה ששאראס הולך לעבוד איתו השנה- אנחנו חייבים לעקוב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2016, 02:32

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:זה היה המשחק הכי טוב שלו כבר הרבה מאוד זמן. החברים בליטא סיפרו לי, שלפני זה התקשורת בליטא כבר התחילה לכתוב שהוא שחקן גמור ושזאת הייתה נפילה להחתים אותו... ואז הוא תפס יום נגד בסקוניה :)

הסטטיסטיקות שלו בליגה הליטאית דווקא נראות בסדר גמור. אבל כן, הוא לגמרי אחד שמשחק נגד התדמית שרכש לעצמו כשהיה ילד. דיי דומה למקל בקטע הזה.
בתחושה שלי, בגלל הקליעה, בגלל הסייז, בגלל ראיית המשחק הטבעית שלו והעובדה ששאראס הולך לעבוד איתו השנה- אנחנו חייבים לעקוב.

תשמע, הוא עבר כבר בכמה קבוצות יורוליג, ואם הוא הגיע לז'לגיריס, שכיום לא משלמת יותר מ 200-250 אלף דולר לאף שחקן, אז כנראה שהרבה אנשים הגיעו למסקנה, שהוא כשרון שלא התממש. למרות שאפשר גם להאשים את הפציעות...

לגבי שאראס, שאמור ללמד אותו. הלוואי וילמד אותו, למרות שלא שמתי לב ששאראס השפיע במשהו על הרכזים הליטאים עד עכשיו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2016, 02:40

אי אפשר להגיד שהוא לא התקדם. זה פשוט קורה לאט.
בפרטיזן הקליעה שלו הייתה חלשה מדי. בלימוז׳ הוא כבר שיפר את האספקט הזה ובמשך כמה שנים הפך לסוג של בעל בית.
התחנה הזאת היא בעצם התחנה המשמעותית הראשונה שלו מחוץ לצרפת, אם נסתכל על התקופה בפרטיזן כסוג של קולג׳, יותר מכל דבר אחר.
עכשיו הוא כבר צריך להצדיק תפוקה של זר, וזה יהיה מעניין.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2016, 02:47

האמת שהוא עדיין נחשב צעיר (יליד 1992), ככה שעדיין יש סיכוי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 אוקטובר 2016, 02:53

felix_r כתב:האמת שהוא עדיין נחשב צעיר (יליד 1992), ככה שעדיין יש סיכוי

איזה כיף שאני עדיין נחשב צעיר :D
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Blondjam » 24 אוקטובר 2016, 07:59

אפרופו גארדים שכדאי לשים עליהם עין ג'ורדן תיאודור מפציץ בליגה הטורקית.סקורר אדיר מוסר וקלעי מצויין ונראה לי בדרכו לאחת הגדולות שנה הבאה
Blondjam

הודעהעל ידי sokol » 24 אוקטובר 2016, 08:51

החציל האצטקי כתב:
sokol כתב:נורבל פלה בן 23 עמדות 4-5 עונה ראשונה באירופה משחק בוארזה. אתלט גדול חוסם מהרמה הגבוהה ביותר שומר אישי וקבוצתי טוב. ריבאונדר מצויין ובהתקפה לא נגר יחסית נותן הרבה טיפים ואפילו קליעה סבירה מחצי מרחק. בקיצור בדיוק מה שמכבי צריכה ויעלה בין 200-300 אלף דולר

הצלחת לתפוס אותי. מעניין מאוד. לא הכרתי אותו.
מבירור מהיר יש לי נסיבות מקלות. הוא שיחק רק בטאייוואן, לבנון ועל ספסלי הדי-ליג, ויצא למקצוענים מבלי לשחק כדורסל מכללות בכלל.
היה פרוספקט של חמישה כוכבים בתיכונים (התיכוניסט שדורג ראשון בעמדת הסנטר במחזור שלו ב2011), אבל לא עמד בדרישות האקדמיות ופשוט לא הלך ללמוד.

משהו בסייז, פלואידיות, אתלטיות, מזכיר לי את באסטון.
עושה רושם של רים פרוטקטור נדיר. קצב החסימות שלו פר דקה הוא משוגע לגמרי. בלבנון ובטאיוואן הוא הצליח לשחק דקות קצת יותר משמעותיות ולהגיע למספרים לא רעים (משהו בין 12 ל-15 בטור הנקודות והריבאונדים, עם 3 חסימות למשחק).
כרגע הוא בסך הכל משחק ברמה המקצוענית באמת בפעם הראשונה, כסנטר המחליף של וארזה. עדיין שנות אור ממכבי, אבל אני לפחות בוודאי אמשיך לעקוב אחריו.
אם ימשיך עם המספרים האלה (8.3 נקודות, 6 ריבאונדים ו4.3 חסימות ב15.7 דק' ב3 המשחקים הראשונים באיטליה, מספרים דומים מאוד גם בליגת האלופות)- כנראה שגם כל אירופה.

אכן כך הוא לא עבר במכללות והסתובב במקומות נדחים לחלוטין אבל רואים שהוא חתיכת סטופר הגנתי עם ים פוטנציאל וכבר עכשיו בוארזה הוא נותן תפוקה ככה שכנראה באירופה יהיה הצלחה... מכבי צריכה לחטוף אותו מיד זה יעלה עכשיו גג 200 אלף דולר בשביל שחקן שעוד שנתיים שלוש יהיה שווה לפחות מיליון דולר זאת החוכמה... ובקשר לליאו ווסטרמן חייב להיות פה עונה הבאה שומר יותר טוב ממקל לא סובל מכדררת ונותן מענה לכמה עמדות
sokol

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים