NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

הודעהעל ידי asafb96 » 25 דצמבר 2011, 22:17

roy1000 כתב:
misha כתב:דווקא היום הייתי תקוע בעבודה ופספסתי גם את מכבי וגם את סלטיקס :duh

roy1000 כתב:מה יהיה מישה? אל תגיד שלא אמרתי לך...

אתה מתכוון לשטות ההיא שהסלטיקס גמורים? אז זה לגמרי בולשיט. היום שיחקנו בלי עמדה 3 בכלל (אין פלא שמלו חגג), כשפירס פצוע ויחזור בהמשך השבוע ופיאטרוס יצטרף מאוחר יותר, ועדיין יצאתם בהרבה מזל. איתם היינו ממשיכים את הרצף מולכם משנה שעברה (8-0 כולל הפלייאוף) בלי ספק בכלל. רונדו חגג (בדיוק כמו שאמרתי לשחף לפני כמה ימים) ובאס הוא לגמרי שדרוג לעומת ביג בייבי.

הניקס מאוד איכזבו אותי היום. למרות ההבטחות ולמרות טייסון צ'נדלר, הניקס עדיין משחקים אפס הגנה. בצורה הזו הם לא יגיעו לשום מקום.
הסלטיקס גמורים לחלוטין. רונדו נהדר, אבל הניקס לא הציבו לו שום אתגר. לא נראה לי שהירוקים שלך מגיעים לפלייאוף השנה.

הסלטיקס ממש לא נראו גמורים. הם לא היו רחוקים בכלל מלנצח את הניקס
אלן הוא אותו אלן, גארנט זה לא גארנט של פעם, אבל גם בגילו שחקן נפלא.
כמו שמישה אמר, שפירס יחזור מהפציעה, ופייטרוס יצטרף, הסלטיקס יהיו קבוצה מצוינת, שיכולים לעשות לכל קבוצה צרות
asafb96

הודעהעל ידי misha » 25 דצמבר 2011, 22:18

roy1000 כתב:
misha כתב:דווקא היום הייתי תקוע בעבודה ופספסתי גם את מכבי וגם את סלטיקס :duh

roy1000 כתב:מה יהיה מישה? אל תגיד שלא אמרתי לך...

אתה מתכוון לשטות ההיא שהסלטיקס גמורים? אז זה לגמרי בולשיט. היום שיחקנו בלי עמדה 3 בכלל (אין פלא שמלו חגג), כשפירס פצוע ויחזור בהמשך השבוע ופיאטרוס יצטרף מאוחר יותר, ועדיין יצאתם בהרבה מזל. איתם היינו ממשיכים את הרצף מולכם משנה שעברה (8-0 כולל הפלייאוף) בלי ספק בכלל. רונדו חגג (בדיוק כמו שאמרתי לשחף לפני כמה ימים) ובאס הוא לגמרי שדרוג לעומת ביג בייבי.

הניקס מאוד איכזבו אותי היום. למרות ההבטחות ולמרות טייסון צ'נדלר, הניקס עדיין משחקים אפס הגנה. בצורה הזו הם לא יגיעו לשום מקום.
הסלטיקס גמורים לחלוטין. רונדו נהדר, אבל הניקס לא הציבו לו שום אתגר. לא נראה לי שהירוקים שלך מגיעים לפלייאוף השנה.

לא ידוע מאיפה אתה מביא את השטויות האלה. לא יגיעו לי לפלייאוף השנה? מזכיר לי הודעות מטופשות שלך מהעבר כמו ה-bashing של רוז ממש לפני שהוא נותן עונת MVP והירידות על פארגו.
עם פירס בהרכב הייתם מקבלים בראש כמו תמיד. והקבוצה של השנה לדעתי יותר טוב מהקבוצה של עונה שעברה (ספסל יותר טוב), ויראו את זה בהמשך העונה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 דצמבר 2011, 22:31

מיזה משדר את המשחק של הלייקרס נגד הבולס עם שימי ריגר?
מאיזה כוכב הוא הגיע? "אנחנו רואים את החבישה על יד ימין של בראיינט"

נעים מאוד, סליב, המצאה חדשה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 25 דצמבר 2011, 22:34

misha כתב:לא ידוע מאיפה אתה מביא את השטויות האלה. לא יגיעו לי לפלייאוף השנה? מזכיר לי הודעות מטופשות שלך מהעבר כמו ה-bashing של רוז ממש לפני שהוא נותן עונת MVP והירידות על פארגו.
עם פירס בהרכב הייתם מקבלים בראש כמו תמיד. והקבוצה של השנה לדעתי יותר טוב מהקבוצה של עונה שעברה (ספסל יותר טוב), ויראו את זה בהמשך העונה.

אתה קצת עצבני נראה לי. אני עדיין לא סובל את רוז ומשחק ה- 1 על 5 שלו ואני לא חושב שהוא יצליח לשחזר את העונה הקודמת שלו.

בכל הכנות - גארנט נראה גמור. אלן קצת התעורר במחצית השניה, אבל אני בספק אם הוא יכול לסחוב עונה צפופה כמו הנוכחית. את פירס עדיין לא ראינו העונה ולא ברור מה נראה. מהספסל יש את באס, אבל מה עוד? פיאטרוס בכלל פצוע ולא סתם זרקו אותו מפיניקס. לא כל יום ניקס ולא כל יום יפתחו לרונדו את הדרך לסל.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 דצמבר 2011, 22:40

roy1000 כתב:
misha כתב:לא ידוע מאיפה אתה מביא את השטויות האלה. לא יגיעו לי לפלייאוף השנה? מזכיר לי הודעות מטופשות שלך מהעבר כמו ה-bashing של רוז ממש לפני שהוא נותן עונת MVP והירידות על פארגו.

אתה קצת עצבני נראה לי. אני עדיין לא סובל את רוז ומשחק ה- 1 על 5 שלו ואני לא חושב שהוא יצליח לשחזר את העונה הקודמת שלו.

בכל הכנות - גארנט נראה גמור. אלן קצת התעורר במחצית השניה, אבל אני בספק אם הוא יכול לסחוב עונה צפופה כמו הנוכחית. את פירס עדיין לא ראינו העונה ולא ברור מה נראה. מהספסל יש את באס, אבל מה עוד? פיאטרוס בכלל פצוע ולא סתם זרקו אותו מפיניקס. לא כל יום ניקס ולא כל יום יפתחו לרונדו את הדרך לסל.

ניפגש בחצי גמר...
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 25 דצמבר 2011, 22:40

roy1000 כתב:

בכל הכנות - גארנט נראה גמור. אלן קצת התעורר במחצית השניה, אבל אני בספק אם הוא יכול לסחוב עונה צפופה כמו הנוכחית. את פירס עדיין לא ראינו העונה ולא ברור מה נראה. מהספסל יש את באס, אבל מה עוד? לא כל יום ניקס ולא כל יום יפתחו לרונדו את הדרך לסל.

גארנט לא נראה גמור בכלל. לא בשיאו, אבל עדיין שחקן מצוין, עם הגנה נפלאה, ריבאונד, משחק פוסט, ויד רכה ויעלה מחצי מרחק.
אלן סחב את העונה הקודמת, שום סיבה שלא יהיה טוב העונה. הוא לא שחקן שחיי על האתלטיות שלו, והוא לא שחקן שסובל מפציעות.
פירס נפצע פציעה בכלל לא קשה, וזה לא שהוא הולך לחזור מישהו אחר. עוד לא ראינו אותו, אבל בהחלט אפשר להניח שהוא יהיה מצוין כמו תמיד. הוא גם השחקן הכי פחות מבוגר מהטריו הזה, ועדיין יכול ליהיות שחקן נפלא.
רונדו פירפר הגנות רבות וטובות משל הניקס. זה לא הבלחה חד פעמית, וראינו אותו עושה דברים מדהימים גם מול הגנות טובות יותר. בעיקר בפלייאוף
הסלטיקס עוד ידברו העונה
asafb96

הודעהעל ידי misha » 25 דצמבר 2011, 22:44

roy1000 כתב:

בכל הכנות - גארנט נראה גמור. אלן קצת התעורר במחצית השניה, אבל אני בספק אם הוא יכול לסחוב עונה צפופה כמו הנוכחית. את פירס עדיין לא ראינו העונה ולא ברור מה נראה. מהספסל יש את באס, אבל מה עוד? לא כל יום ניקס ולא כל יום יפתחו לרונדו את הדרך לסל.

זה יפה שאתה מגיע למסקנות על סמך כלום. גארנט לא גמור, מן הסתם לא ביכולת של לפני שנתיים-שלוש אבל עדיין יש לו מספיק כדורסל. אלן הוא מהזן של רג'י מילר ויכול לתת עוד כמה עונות ביכולת הזאת ואין אצלו שום ירידה. לפירס לא היו פציעות רציניות כל הקריירה והוא שמר על הגוף נהדר. אני לא רואה אצל BIG3 שינוי מהעונה שעברה ובעונה שעברה זה הספיק לחצי גמר המזרח ונתנו פייט לא רע למיאמי עד שרונדו נפצע ביד. בספסל יש את באס, פיאטרוס, ווילקוקס, דולינג, דניאלס שזה לא רע בכלל.
ורונדו חוגג מול הרבה קבוצות, לא רק נגד הניקס.

אם ניקס לא מדד אז בבקשה תן 8 קבוצות יותר טובות במזרח שאמורות למנוע מסלטיקס להגיע לפלייאוף.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי roy1000 » 25 דצמבר 2011, 22:46

asafb96 כתב:גארנט לא נראה גמור בכלל. לא בשיאו, אבל עדיין שחקן מצוין, עם הגנה נפלאה, ריבאונד, משחק פוסט, ויד רכה ויעלה מחצי מרחק.
אלן סחב את העונה הקודמת, שום סיבה שלא יהיה טוב העונה. הוא לא שחקן שחיי על האתלטיות שלו, והוא לא שחקן שסובל מפציעות.
פירס נפצע פציעה בכלל לא קשה, וזה לא שהוא הולך לחזור מישהו אחר. עוד לא ראינו אותו, אבל בהחלט אפשר להניח שהוא יהיה מצוין כמו תמיד. הוא גם השחקן הכי פחות מבוגר מהטריו הזה, ועדיין יכול ליהיות שחקן נפלא.
רונדו פירפר הגנות רבות וטובות משל הניקס. זה לא הבלחה חד פעמית, וראינו אותו עושה דברים מדהימים גם מול הגנות טובות יותר. בעיקר בפלייאוף
הסלטיקס עוד ידברו העונה

עצם העובדה ששחקן כמו ברנדון באס קולע 20 נקודות די אומר הכל על ההגנה של הניקס. 31 נקודות של רונדו גם לא יחזרו הרבה השנה.
תראה מה יקרה לסלטיקס מול קבוצות שינסו גם לשחק הגנה. מיאמי ושיקגו פשוט ישחטו אותם.

לגבי ההגנה של גארנט - אמארה אומר שלום והוא בכלל לא הזיע.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 דצמבר 2011, 22:46

הא? תראו מה זה מראה לי(רק בפורום ולא רק בנושא הזה)
תמונה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 25 דצמבר 2011, 22:49

roy1000 כתב:
asafb96 כתב:גארנט לא נראה גמור בכלל. לא בשיאו, אבל עדיין שחקן מצוין, עם הגנה נפלאה, ריבאונד, משחק פוסט, ויד רכה ויעלה מחצי מרחק.
הסלטיקס עוד ידברו העונה

עצם העובדה ששחקן כמו ברנדון באס קולע 20 נקודות די אומר הכל על ההגנה של הניקס. 31 נקודות של רונדו גם לא יחזרו הרבה השנה.
תראה מה יקרה לסלטיקס מול קבוצות שינסו גם לשחק הגנה. מיאמי ושיקגו פשוט ישחטו אותם.

לגבי ההגנה של גארנט - אמארה אומר שלום והוא בכלל לא הזיע.

בסדר, איך אמרו פה? נתראה בפלייאוף
אמרה? עזוב שגארנט כמעט ולא שמר עליו, אלא על צ'נלדר, הוא קלע מתחת לממוצעים שלו היום, ואמרה זה שחקן שחוגג על כל שחקן שהוא רוצה
מה הנקודה שלך בעצם, שגארנט שחקן הגנה רע? אם כן, אין על מה לדבר
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 25 דצמבר 2011, 22:50, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 25 דצמבר 2011, 22:50

אני באמת לא מבין את הקטע עם ההגנה של הניקס. ד'אנטוני באמת מאמין שזה לא חשוב? מילא בגארדים, למה הריבאונדר המוביל שלהם זה מלו עם 8 ריבאונדים? אמארה לא יכול לעשות קולות של הגנה לפחות? אפילו כריס בוש עושה את זה לפעמים ואמראה פשוט בנוי הרבה יותר טוב ממנו.
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 25 דצמבר 2011, 22:51

misha כתב:
roy1000 כתב:

זה יפה שאתה מגיע למסקנות על סמך כלום. גארנט לא גמור, מן הסתם לא ביכולת של לפני שנתיים-שלוש אבל עדיין יש לו מספיק כדורסל. אלן הוא מהזן של רג'י מילר ויכול לתת עוד כמה עונות ביכולת הזאת ואין אצלו שום ירידה. לפירס לא היו פציעות רציניות כל הקריירה והוא שמר על הגוף נהדר. אני לא רואה אצל BIG3 שינוי מהעונה שעברה ובעונה שעברה זה הספיק לחצי גמר המזרח ונתנו פייט לא רע למיאמי עד שרונדו נפצע ביד. בספסל יש את באס, פיאטרוס, ווילקוקס, דולינג, דניאלס שזה לא רע בכלל.

אם ניקס לא מדד אז בבקשה תן 8 קבוצות יותר טובות במזרח שאמורות למנוע מסלטיקס להגיע לפלייאוף.

יש מעט מאוד עובדות לבסס עליהן דעות עד עכשיו. בעיקר תחושה מהמשחקים שראיתי.

8 קבוצות (לא לפי סדר):
1. מיאמי
2. שיקגו
3. ניקס
4. אטלנטה
5. אורלנדו
6. פילדלפיה
7. אינדיאנה
8. וושינגטון/דטרויט/מילווקי

אני לא אומר שבטוח שהם לא יגיעו לפלייאוף, אבל מאוד לא התרשמתי מהם ממה שראיתי עד עכשיו (כולל בקדם עונה). בוא ניתן לזה עוד שבוע ונראה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 25 דצמבר 2011, 22:52

asafb96 כתב:בסדר, איך אמרו פה? נתראה בפלייאוף
אמרה? עזוב שגארנט כמעט ולא שמר עליו, אלא על צ'נלדר, הוא קלע מתחת לממוצעים שלו היום, ואמרה זה שחקן שחוגג על כל שחקן שהוא רוצה

גארנט איטי להחריד. הוא לא מסוגל לשמור על אמארה (והוא ניסה בניגוד למה שאתה אומר).
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 דצמבר 2011, 22:52

מישהו יכול להביא לי רשימה של הקלעים בכל הזמנים? (אני מדבר על רשימה עדכנית לגמרי)
וגם לא רק טופ 10 או משהו כזה, אני רוצה לראות איפה עומדים שחקנים כמו לברון, הווארד וכו'...

תודה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 25 דצמבר 2011, 22:54

שחף כתב:אני באמת לא מבין את הקטע עם ההגנה של הניקס. ד'אנטוני באמת מאמין שזה לא חשוב? מילא בגארדים, למה הריבאונדר המוביל שלהם זה מלו עם 8 ריבאונדים? אמארה לא יכול לעשות קולות של הגנה לפחות? אפילו כריס בוש עושה את זה לפעמים ואמראה פשוט בנוי הרבה יותר טוב ממנו.

אין מה להגיד - הניקס טענו בשבועות האחרונים שההגנה שלהם השנה תהיה שונה לחלוטין. הם שכרו את מייק וודסון בתור מאמן הגנה ואת התוצאות ראינו היום - בושה. ההגנה הכי גרועה בליגה. אמארה לא מוכן לנקוף אצבע בהגנה וזה מדבק.
roy1000

הודעהעל ידי asafb96 » 25 דצמבר 2011, 22:58

roy1000 כתב:
asafb96 כתב:בסדר, איך אמרו פה? נתראה בפלייאוף

גארנט איטי להחריד. הוא לא מסוגל לשמור על אמארה (והוא ניסה בניגוד למה שאתה אומר).

הוא שמר את אמרה מעט מאוד היום. הוא בעיקר שיחק סנטר-ושמר את הסנטר של היריבה מן הסתם, צ'נלדר, ושמר אותו על 0 סלי שדה
גארנט לא זריז כמו פעם, אבל הוא ממש לא איטי להחריד, לא צריך להגזים. גם בגילו הוא שחקן יוצא מהכלל. לא סופרסטר כמו פעם, אבל עדיין מניה בטוחה וטובה
בקשר לפוסט הקודם שלך, בכנות אתה חושב ש8 הקבוצות האלה טובות מהסלטיקס? בשיא הרצינות?
asafb96

הודעהעל ידי misha » 25 דצמבר 2011, 23:02

roy1000 כתב:
misha כתב:
roy1000 כתב:

יש מעט מאוד עובדות לבסס עליהן דעות עד עכשיו. בעיקר תחושה מהמשחקים שראיתי.

8 קבוצות (לא לפי סדר):
1. מיאמי
2. שיקגו
3. ניקס
4. אטלנטה
5. אורלנדו
6. פילדלפיה
7. אינדיאנה
8. וושינגטון/דטרויט/מילווקי

אני לא אומר שבטוח שהם לא יגיעו לפלייאוף, אבל מאוד לא התרשמתי מהם ממה שראיתי עד עכשיו (כולל בקדם עונה). בוא ניתן לזה עוד שבוע ונראה.

:grin :grin :grin צריך להיות ממש משוחד כדי להכין רשימה כזאת. רק מיאמי, שיקגו ואולי הניקס עדיפים על הסלטיקס כרגע. את כל השאר אני בהחלט אשמח לפגוש בפלייאוף.

ראית עד עכשיו? שני משחקי קדם עונה בהם סלטיקס שיחקו נגד הראפטורס, שיחקו לרוב בהרכבים עם רוקיז ושחקנים שנחתכו אבל עדיין ניצחו פעמיים, והיום בו קבוצה שלדעתך השלישית במזרח ניצחה בקושי רב (וגם הפרחים לג'ואי קרופורד) רק בגלל שהיינו חסרים שני SF מובילים ונגד מלו שיחק סשה פבלוביץ' המדהים. תעשה לי טובה...
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי asafb96 » 25 דצמבר 2011, 23:09

אני מאוד מאוד אוהב לראות את הבולס
משחק מאוד יפה וקבוצתי. המילטון הוא רכש מצוין, שיביא להם באמת מה שחסר להם מעמדת הגארד השני שלא היה להם כל כך שנה שעברה, והם יכולים להגיע רחוק מאוד, אולי אפילו עד הסוף
עושה רושם שהשנה הפערים בין הקבוצות יהיו יותר קטנים, ויהיו יותר קבוצות עם יומרות ללכת עד הסוף. הבולס, אוקלהומה, הניקס, הקליפרס... יהיה מעניין השנה
asafb96

הודעהעל ידי misha » 25 דצמבר 2011, 23:15

LIAV10 כתב:מישהו יכול להביא לי רשימה של הקלעים בכל הזמנים? (אני מדבר על רשימה עדכנית לגמרי)
וגם לא רק טופ 10 או משהו כזה, אני רוצה לראות איפה עומדים שחקנים כמו לברון, הווארד וכו'...

תודה..

http://www.basketball-reference.com/lea ... areer.html
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 דצמבר 2011, 23:16

asafb96 כתב:אני מאוד מאוד אוהב לראות את הבולס
משחק מאוד יפה וקבוצתי. המילטון הוא רכש מצוין, שיביא להם באמת מה שחסר להם מעמדת הגארד השני שלא היה להם כל כך שנה שעברה, והם יכולים להגיע רחוק מאוד, אולי אפילו עד הסוף
עושה רושם שהשנה הפערים בין הקבוצות יהיו יותר קטנים, ויהיו יותר קבוצות עם יומרות ללכת עד הסוף. הבולס, אוקלהומה, הניקס, הקליפרס... יהיה מעניין השנה

אני מאוד מחבב את הבולס ואת המילטון, אבל לא נראלי הקטע הזה..המילטון כמו וינס קארטר לדוגמ בירידה חדה..
היה עכשיו קטע במשחק שהוא החטיא 2 שלשות חופשיות (למזלו התקפה אחר כך הוא תפר את השלשה), איזה מעצבן זה שרואים את הירידה בשחקנים כאלה גדולים..
אצל מייקל וקובי לדוגמא לא רואים ירידה משמעותית, שניהם גם בגיל מבוגר רמה מעל כולם (או לפחות מעל הרוב)..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים