NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

הודעהעל ידי jol9 » 27 דצמבר 2011, 07:35

roy1000 כתב:
er79 כתב:פרמאר כבר התבטא שהוא רוצה דקות משחק. באירופה הוא יהיה הרכז הדומיננטי, והוא יודע את זה. אם בהנהלת מכבי יפתחו את הארנק (דבר שלא יקרה), אני בכלל לא אופתע אם הוא לא ישאר באנ.בי.איי. יש שחקנים שהעבודה יותר חשובה להם מהיוקרה, ופרמאר הוא נראה לי מסוג האנשים הללו. יחד עם זאת, ברור שבשביל מליון דולר הוא לא יבוא לכאן.

אני לא מסכים. לדעתי הוא יישאר בארה"ב כל עוד יש לו עבודה ב- NBA. אני לא מכיר אמריקאי שבא לאירופה אלא אם כן אין לו עבודה ב- NBA. זה לא שמכבי יכולה להציע לו איזה 3 מליון נטו ל-3 שנים.

אתה באמת לא מכיר?

מה עם ידידנו צ'ילדרס?
היו גם המון אירופאים שהעדיפו לחזור למרות שיכלו להמשיך בNBA.

בכל אופן, אני חושב שמה שהיה בין מכבי לג'ורדן, כן עשה לו משהו ולא הייתי מזלזל בזה. אני לא חושב שלהיות שחקן 12 בנטס זה יותר יוקרתי מלהיות סופרסטאר במכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 27 דצמבר 2011, 07:43

jol9 כתב:אתה באמת לא מכיר?

מה עם ידידנו צ'ילדרס?
היו גם המון אירופאים שהעדיפו לחזור למרות שיכלו להמשיך בNBA.

בכל אופן, אני חושב שמה שהיה בין מכבי לג'ורדן, כן עשה לו משהו ולא הייתי מזלזל בזה. אני לא חושב שלהיות שחקן 12 בנטס זה יותר יוקרתי מלהיות סופרסטאר במכבי.

צילדרס קיבל חוזה של 7 מליון נטו לעונה באוליפיאקוס. זה בערך פי 3 ממה שאטלנטה הציעה לו אז. אני אומר את זה שוב - אם מכבי תציע לו 3 מליון נטו לעונה מובטח ל- 3 שנים יש סיכוי שהוא יהיה פה בעונה הבאה. מכיוון שזה לא יקרה, הסיכויים שהוא יגיע הם קלושים.

נ.ב. - פארמר הוא לא שחקן 12 בשום קבוצה ב- NBA. הוא שחקן רוטציה לגיטימי (6-8).
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 27 דצמבר 2011, 07:52

עם דבר אחד שאתה אומר אני מסכים - הכל פונקציה של כסף. אני לא מסכים איתך שפרמאר יישרא באנ.בי.איי רק כי זה אנ.בי.איי. אם מכבי תציע לו מה שהציעה לארויו, אני לא פוסל את זה שהוא יהיה פה. אתה מדבר על שחקן רוטציה, הלילה הוא קיבל רק 5 דקות. הוא מאוד מתוסכל כרגע, ובצדק, אחרי שבאירופה הוא היה דומיננטי, ותאמין לי שזה מחלחל אצלו בקופסה האפורה. אם מכבי תשלם, הוא יהיה במכבי, ולא שחקן ספסל באף קבוצת אנ.בי.איי.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 27 דצמבר 2011, 08:21

er79 כתב:עם דבר אחד שאתה אומר אני מסכים - הכל פונקציה של כסף. אני לא מסכים איתך שפרמאר יישרא באנ.בי.איי רק כי זה אנ.בי.איי. אם מכבי תציע לו מה שהציעה לארויו, אני לא פוסל את זה שהוא יהיה פה. אתה מדבר על שחקן רוטציה, הלילה הוא קיבל רק 5 דקות. הוא מאוד מתוסכל כרגע, ובצדק, אחרי שבאירופה הוא היה דומיננטי, ותאמין לי שזה מחלחל אצלו בקופסה האפורה. אם מכבי תשלם, הוא יהיה במכבי, ולא שחקן ספסל באף קבוצת אנ.בי.איי.

הוא משחק מאחורי דרון וויליאמס וזו סיטואציה גרועה מאוד בשבילו. עדיין, יש לפחות 20 קבוצות ב- NBA שייקחו אותו וייתנו לו 15-20 דקות למשחק מהספסל. ביניהם, אפשר להזכיר את מיאמי, הניקס, שיקגו, ועוד.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 27 דצמבר 2011, 09:17

roy1000 כתב:
er79 כתב:עם דבר אחד שאתה אומר אני מסכים - הכל פונקציה של כסף. אני לא מסכים איתך שפרמאר יישרא באנ.בי.איי רק כי זה אנ.בי.איי. אם מכבי תציע לו מה שהציעה לארויו, אני לא פוסל את זה שהוא יהיה פה. אתה מדבר על שחקן רוטציה, הלילה הוא קיבל רק 5 דקות. הוא מאוד מתוסכל כרגע, ובצדק, אחרי שבאירופה הוא היה דומיננטי, ותאמין לי שזה מחלחל אצלו בקופסה האפורה. אם מכבי תשלם, הוא יהיה במכבי, ולא שחקן ספסל באף קבוצת אנ.בי.איי.

הוא משחק מאחורי דרון וויליאמס וזו סיטואציה גרועה מאוד בשבילו. עדיין, יש לפחות 20 קבוצות ב- NBA שייקחו אותו וייתנו לו 15-20 דקות למשחק מהספסל. ביניהם, אפשר להזכיר את מיאמי, הניקס, שיקגו, ועוד.

er אמר יפה את מה שגם אני חושב.
אתה רואה את זה בצורה מאוד קרה - NBA מול אירופה. אבל זה לא בדיוק כזה שחור או לבן.
פארמר כבר לקח אליפויות NBA וכבר שיחק בקבוצה הכי טובה בעולם ועם השחקן הכי טוב בעולם. תאר לעצמך, שמזה הוא עלול להתגלגל לכל מיני קבוצות שמגרדות את התחתית,
ולהישחק שם שנה אחר שנה. גם אם יישחק 20 דקות באיזשהי קבוצה כושלת, לא נראה לי שזה יעשה לו את זה.

תחשוב על זה ככה - האם עדיף להיות CTO באיזשהי חברת הייטק או סטארטאפ או להיות מתכנת פשוט בגוגל או בפייסבוק.
התשובה על זה לא ברורה לכולם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 27 דצמבר 2011, 10:14

jol9 כתב:תחשוב על זה ככה - האם עדיף להיות CTO באיזשהי חברת הייטק או סטארטאפ או להיות מתכנת פשוט בגוגל או בפייסבוק.

מה שאני יודע, זה שאנשים מעדיפים כמעט תמיד להישאר במדינה שלהם, אלא אם כן יש להם הזדמנות יוצאת דופן (צ'ילדרס) או חוסר ברירה. אני חושב שזו אשליה לחשוב שיש סיכוי לראות פה את פארמר ב- 3-4 שנים הבאות. הוא הולך להיות FA בשנה הבאה וכמעט כל קבוצה בליגה תהיה מוכנה לתת לו חוזה של 12 מליון ל-4 שנים (3 מליון לשנה). אני בטוח שמיאמי, הניקס ועוד הרבה קבוצות יציעו לו חוזים כאלה.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 27 דצמבר 2011, 11:11

הכל מותנה במעמד שלו ובכמות הדקות שהוא יקבל. מה שאתה אומר יתקיים רק אם אכן הוא ייכנס לקבוצה שבוודאות תיתן לו את הדקות הללו, אבל האנ.בי.איי מאוד נזיל, ואני לא בטוח בוודאות מוחלטת כמוך שהוא יהיה שחקן רוטציה משמעותי באחת הקבוצות שנקבת בשמן.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 27 דצמבר 2011, 11:32

roy1000 כתב:
jol9 כתב:תחשוב על זה ככה - האם עדיף להיות CTO באיזשהי חברת הייטק או סטארטאפ או להיות מתכנת פשוט בגוגל או בפייסבוק.

מה שאני יודע, זה שאנשים מעדיפים כמעט תמיד להישאר במדינה שלהם, אלא אם כן יש להם הזדמנות יוצאת דופן (צ'ילדרס) או חוסר ברירה. אני חושב שזו אשליה לחשוב שיש סיכוי לראות פה את פארמר ב- 3-4 שנים הבאות. הוא הולך להיות FA בשנה הבאה וכמעט כל קבוצה בליגה תהיה מוכנה לתת לו חוזה של 12 מליון ל-4 שנים (3 מליון לשנה). אני בטוח שמיאמי, הניקס ועוד הרבה קבוצות יציעו לו חוזים כאלה.

זה לא מדוייק. דווקא אתה צריך לדעת את זה, לא?

אנשים הולכים איפה שטוב להם, או איפה שהם חושבים שיהיה להם טוב. לפארמר היתה הזדמנות פנטסטית, לראות איזה חיים יכולים להיות לו מחוץ לNBA.
אני חושב שחלק מהעניין הוא ששחקני NBA רבים, פשוט מפחדים לגלות מה קורה בחוץ, אבל כאן זה קרה. עכשיו, אחרי שהוא יודע, אני בטוח שזה נמצא לו בראש.

תשמע, אם הוא ישיג חוזה של 3-4 מליון דולר לעונה, בקבוצה טובה, שנלחמת על האליפות, ושהדקות שלו בה יהיו מובטחות, אז יש מצב שהוא יישאר,
אבל כרגע הוא משחק בקבוצה חלשה, והוא משחק מעט מאוד, וכמו שאמרתי, בניגוד לשחקנים רבים אחרים, היתה לו חוויה מצויינת בחוץ.

אני בכלל לא בטוח שעונה מקוצרת ומתסכלת עם הנטס, ואולי עוד עונה אחת כזאת, לא תגרום לו לארוז ולהגיע לנוקיה, ואני לא מדבר בשביל שכר מטורף.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 27 דצמבר 2011, 12:45

מדהים איך שטיי לאוסון שלא הצליח לעשות כלום ביורוליג ושיחק רע,חוזר לNBA ומפציץ שוב .
עד כדי כך המשחק שונה ?? :0
תמונה
refael

הודעהעל ידי roy1000 » 27 דצמבר 2011, 13:45

jol9 כתב:אני בכלל לא בטוח שעונה מקוצרת ומתסכלת עם הנטס, ואולי עוד עונה אחת כזאת, לא תגרום לו לארוז ולהגיע לנוקיה, ואני לא מדבר בשביל שכר מטורף.

אני ממש לא מסכים עם זה. המחסור ברכזים ב- NBA הוא עצום. אם אפסים כמו כריס דוהון מקבלים דקות משמעותיות עם חוזים יפים, הסיכויים שפארמר לא יקבל חוזה של 3-4 מליון לעונה הם קלושים לדעתי.

לדעתי רק שכר ברמה שקיבל ארויו+ עשוי להביא אותו לפה ואני לא מאמין שזה יקרה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 27 דצמבר 2011, 13:46

6 לב צהוב כתב:מדהים איך שטיי לאוסון שלא הצליח לעשות כלום ביורוליג ושיחק רע,חוזר לNBA ומפציץ שוב .
עד כדי כך המשחק שונה ?? :0

הוא נפל לסיטואציה לא טובה באירופה. מדובר בשחקן מצויין.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 דצמבר 2011, 14:11

מי ניצח את שיקאגו עם משחק אדיר ולא במקרה? אנחנו! :insist :yahoo :insist :yahoo :insist

איזה משחק!
שוב ההפרש משקר כי בסוף הם היו נואשים לצמצם ופשוט דפקו שלשות מכל מיני כיוונים..זה היה אמור להיות דו-ספרתי אבל לא נהיה חזירים :laugh2
סטפון קורי עם משחק אדיר של 21 נקודות,10 אסיסטים ו-7 ריבאונדים..אני רק מקווה שהקרסול שלו בסדר..
מונטה אליס גם עם משחק טוב של 26 נקודות ו-7 אסיסטים
דיוויד לי עם 22 נקודות ו-7 ריבאונדים
גם השחקנים ה''פחות זוהרים'' בקו הקדמי עשו עבודה אדירה..קוואמי בראון ואפה יודו היו נהדרים..
ד''א,זאת גם הפעם העשירית מתוך 12 הפעמים האחרונות שניצחנו את הבולס בבית..אני מקווה שזאת לא סתם מסורת שנבנית עם הקבוצה הספציפית הזאת וזה יטפטף גם לשאר הקבוצות..

יש אחלה קבוצה..רק שישמרו על איכות המשחק הזאת לאורך זמן(אני פסימית כרגיל עד שיוכח לי אחרת)..משחק קשה מחר נגד הניקס..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 27 דצמבר 2011, 14:17

Holiday_Armadillo כתב:יש אחלה קבוצה..רק שישמרו על איכות המשחק הזאת לאורך זמן(אני פסימית כרגיל עד שיוכח לי אחרת)..משחק קשה מחר נגד הניקס..

הווריוס באים למשחק הזה בלי קארי והם יחטפו בראש בגארדן. אין להם אף אחד שיכול להתמודד עם אמארה או מלו.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 דצמבר 2011, 14:19

roy1000 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:יש אחלה קבוצה..רק שישמרו על איכות המשחק הזאת לאורך זמן(אני פסימית כרגיל עד שיוכח לי אחרת)..משחק קשה מחר נגד הניקס..

הווריוס באים למשחק הזה בלי קארי והם יחטפו בראש בגארדן. אין להם אף אחד שיכול להתמודד עם אמארה או מלו.

אני לא יודעת..מארק ג'קסון אמר בסיום המשחק שהוא אמר שהוא מוכן לחזור ושהוא העדיף שלא לתת לו לחזור ושעכשיו יש להם גם יום חופש אז זה יעזור לו להתאושש אפילו יותר..נראה מה יהיה..
חוץ מזה..תן לי לחלום מה אכפת לך? :laugh2
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 27 דצמבר 2011, 14:27

ממליץ לכם לראות עד כמה האמריקאים מתלהבים מרוביו, כמעט כל התקציר של מינסוטה אוקלהומה זה מסירות מדהימות שלו
itai7

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 דצמבר 2011, 14:28

itai7 כתב:ממליץ לכם לראות עד כמה האמריקאים מתלהבים מרוביו, כמעט כל התקציר של מינסוטה אוקלהומה זה מסירות מדהימות שלו

ראיתי את המשחק של אוקלהומה נגד מינסוטה..הפסד קצת קורע לב עם שריקות ה-ז-ו-י-ו-ת בסוף נגד מינסוטה..אבל רוביו באמת היה נהדר..גם בריכוז משחק וגם לקח כמה זריקות עליו בסוף(שנכנסו)..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 27 דצמבר 2011, 14:37

Holiday_Armadillo כתב:חוץ מזה..תן לי לחלום מה אכפת לך? :laugh2

חלומות לא על חשבון הניקס.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 דצמבר 2011, 15:11

roy1000 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:חוץ מזה..תן לי לחלום מה אכפת לך? :laugh2

חלומות לא על חשבון הניקס.

עד שריקת הפתיחה המצב עדיין 0-0 :tongue4
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 27 דצמבר 2011, 17:01

אתה לא באמת משווה את אנדרו ביינום שהוא אולי הסנטר השני בטיבו בליגה לשחקן הסלפסל מו וויליאמס, נכון? להגיד שיהיה טרייד ביין השניים האלו זה מצחיק. אם ביינום יעבור בטרייד זה יהיה תמורת דוייט הווארד או שחקן אחר ברמת אולסטאר+.

לגבי רוז - כסטיב בלייק קולע עליך 12 נקודות ב- 20 דקות, אתה לא יכול לטעון ששיחרת הגנה טובה. פישר כבר פרש לפנסיה לפני שנה. אתב גם לא יכול להיות סופרסטאר ב- NBA בלי שיש לך "Goto Move". הכדורסל של רוז זה ללכת אחד על חמש לצבע והוא אדיר בזה בזכות האתלטיות, הגובה והכוח שלו. הבעיה זה שהשיטה הזו לא תשרוד כי כולם כבר למדו בפלייאוף האחרון איך אפשר להקשות עליו. בשביל להישאר כוכב בליגה הזו ולהאריך את הקריירה שלו, רוז חייב לפתח משחק מיד-ריינג' או פוסט-אפ ומסיבות שלא ברורות לי, הוא דווקא בוחר להיות קלעי שלשות, משהו שיהיה בלתי-אפשרי בשבילו (לדעתי).

עריכה: רוז עם 1 מ- 8 לשלוש היום. כנראה שהיה מוקדם להכריז עליו כריי אלן הבא.

:eek :eek
ביינום הוא הסנטר השני בטיבו? באיזה עולם בדיוק?
לא הייתי לוקח אותו ל10 הראשונים.
מו וויליאמס שחקן ספסל? שוב, אנחנו מדברים על אותו שחקן? אני לא בטוח בכלל. וויליאמס שחקן יוצא מהכלל, רכז ברמה גבוה מאוד. מעמיד ממוצעים נפלאים לאורך כל הקריירה.
טרייד כזה לא יהיה כנראה, אבל אל תעשה ממני מטומטם. ביינום הסנטר השני בטיבו, וויליאמס שחקן ספסל.. נו באמת
ביינום תמורת האווארד אתה אומר? :laugh3

בקשר לרוז, הוויכוח הזה מיותר. בנתיים, אתה ממשיך ללכלך עליו, והוא בנתיים לקח MVP והוביל את הקבוצה שלו לגמר האיזורי. רוז הוא אחד הרכזים הטובים בNBA, תרצה או לא, זה כבר הפך ליהיות בגדר עובדה. גם אם אתה אוהב אותו, גם אם לא, הוא שחקן ענק, שמעמיד ממוצאים נפלאים, וסחב את הקבוצה שלו שנה שעברה למקום גבוה מאוד, שבוא נודה, בקבוצה לא גדולה בכלל
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 27 דצמבר 2011, 17:12

asafb96 כתב:
אתה לא באמת משווה את אנדרו ביינום שהוא אולי הסנטר השני בטיבו בליגה לשחקן הסלפסל מו וויליאמס, נכון? להגיד שיהיה טרייד ביין השניים האלו זה מצחיק. אם ביינום יעבור בטרייד זה יהיה תמורת דוייט הווארד או שחקן אחר ברמת אולסטאר+.

לגבי רוז - כסטיב בלייק קולע עליך 12 נקודות ב- 20 דקות, אתה לא יכול לטעון ששיחרת הגנה טובה. פישר כבר פרש לפנסיה לפני שנה. אתב גם לא יכול להיות סופרסטאר ב- NBA בלי שיש לך "Goto Move". הכדורסל של רוז זה ללכת אחד על חמש לצבע והוא אדיר בזה בזכות האתלטיות, הגובה והכוח שלו. הבעיה זה שהשיטה הזו לא תשרוד כי כולם כבר למדו בפלייאוף האחרון איך אפשר להקשות עליו. בשביל להישאר כוכב בליגה הזו ולהאריך את הקריירה שלו, רוז חייב לפתח משחק מיד-ריינג' או פוסט-אפ ומסיבות שלא ברורות לי, הוא דווקא בוחר להיות קלעי שלשות, משהו שיהיה בלתי-אפשרי בשבילו (לדעתי).

עריכה: רוז עם 1 מ- 8 לשלוש היום. כנראה שהיה מוקדם להכריז עליו כריי אלן הבא.

:eek :eek
ביינום הוא הסנטר השני בטיבו? באיזה עולם בדיוק?
לא הייתי לוקח אותו ל10 הראשונים.
מו וויליאמס שחקן ספסל? שוב, אנחנו מדברים על אותו שחקן? אני לא בטוח בכלל. וויליאמס שחקן יוצא מהכלל, רכז ברמה גבוה מאוד. מעמיד ממוצעים נפלאים לאורך כל הקריירה.
טרייד כזה לא יהיה כנראה, אבל אל תעשה ממני מטומטם. ביינום הסנטר השני בטיבו, וויליאמס שחקן ספסל.. נו באמת
ביינום תמורת האווארד אתה אומר? :laugh3

בקשר לרוז, הוויכוח הזה מיותר. בנתיים, אתה ממשיך ללכלך עליו, והוא בנתיים לקח MVP והוביל את הקבוצה שלו לגמר האיזורי. רוז הוא אחד הרכזים הטובים בNBA, תרצה או לא, זה כבר הפך ליהיות בגדר עובדה. גם אם אתה אוהב אותו, גם אם לא, הוא שחקן ענק, שמעמיד ממוצאים נפלאים, וסחב את הקבוצה שלו שנה שעברה למקום גבוה מאוד, שבוא נודה, בקבוצה לא גדולה בכלל

אם ביינום לא בטופ 3, אז מי לפניו?
אולי קווין לאב יותר טוב ממנו (והוא פורוורד - סנטר)..
מוריס לא בלבל של ביינם בכלל..
האמת אם איך שהווארד משחק בינתיים (בלי חשק, מתי פעם אחרונה הוא סיים משחק עם 14 ו-7?) אני חושב שטרייד של ביינום ועוד שחקן (בארנס או מטה וורלד פיס לדוגמא) זה טרייד טוב למג'יק..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־16 אורחים