אתה לא באמת משווה את אנדרו ביינום שהוא אולי הסנטר השני בטיבו בליגה לשחקן הסלפסל מו וויליאמס, נכון? להגיד שיהיה טרייד ביין השניים האלו זה מצחיק. אם ביינום יעבור בטרייד זה יהיה תמורת דוייט הווארד או שחקן אחר ברמת אולסטאר+.
לגבי רוז - כסטיב בלייק קולע עליך 12 נקודות ב- 20 דקות, אתה לא יכול לטעון ששיחרת הגנה טובה. פישר כבר פרש לפנסיה לפני שנה. אתב גם לא יכול להיות סופרסטאר ב- NBA בלי שיש לך "Goto Move". הכדורסל של רוז זה ללכת אחד על חמש לצבע והוא אדיר בזה בזכות האתלטיות, הגובה והכוח שלו. הבעיה זה שהשיטה הזו לא תשרוד כי כולם כבר למדו בפלייאוף האחרון איך אפשר להקשות עליו. בשביל להישאר כוכב בליגה הזו ולהאריך את הקריירה שלו, רוז חייב לפתח משחק מיד-ריינג' או פוסט-אפ ומסיבות שלא ברורות לי, הוא דווקא בוחר להיות קלעי שלשות, משהו שיהיה בלתי-אפשרי בשבילו (לדעתי).
עריכה: רוז עם 1 מ- 8 לשלוש היום. כנראה שהיה מוקדם להכריז עליו כריי אלן הבא.
ביינום הוא הסנטר השני בטיבו? באיזה עולם בדיוק?
לא הייתי לוקח אותו ל10 הראשונים.
מו וויליאמס שחקן ספסל? שוב, אנחנו מדברים על אותו שחקן? אני לא בטוח בכלל. וויליאמס שחקן יוצא מהכלל, רכז ברמה גבוה מאוד. מעמיד ממוצעים נפלאים לאורך כל הקריירה.
טרייד כזה לא יהיה כנראה, אבל אל תעשה ממני מטומטם. ביינום הסנטר השני בטיבו, וויליאמס שחקן ספסל.. נו באמת
ביינום תמורת האווארד אתה אומר?
בקשר לרוז, הוויכוח הזה מיותר. בנתיים, אתה ממשיך ללכלך עליו, והוא בנתיים לקח MVP והוביל את הקבוצה שלו לגמר האיזורי. רוז הוא אחד הרכזים הטובים בNBA, תרצה או לא, זה כבר הפך ליהיות בגדר עובדה. גם אם אתה אוהב אותו, גם אם לא, הוא שחקן ענק, שמעמיד ממוצאים נפלאים, וסחב את הקבוצה שלו שנה שעברה למקום גבוה מאוד, שבוא נודה, בקבוצה לא גדולה בכלל