אשכול הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

אשכול הסקאוטינג

הודעהעל ידי rc4991 » 29 דצמבר 2011, 13:36

לאחר החתמת מאלט וסיום עונת המלפפונים הגיע הזמן בשעה טובה לפתוח את אשכול הסקאוטינג
באשכול זה ניתן להעלות למועמדות שחקנים שנראה לכם שכדאי למכבי להחתים או סתם לדבר על שחקנים כישרוניים וטובים שתפסו את תשומת ליבכם
שימו לב שכאן מדברים רק על מועמדים פוטנציאליים(ושחקנים שמעניינים אתכם)ולכן אני מבקש כי במידה ואחד מהשחקנים יעלה כמועמד בתקשורת להעביר את הדיון על אותו השחקן לאשכול המלפפונים ולהפסיק את הדיון עליו בפורום כדי ששני האשכולות לא יתערבבו
דיון פורה ומהנה!
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: אשכול הסקאוטינג

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 דצמבר 2011, 13:53

פול דלייני..
אתלט אדיר, שחקן פיזי והגנה טובה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Lirca » 29 דצמבר 2011, 14:43

ניקוס זיסיס - נחשב עד לפני כמה שנים לפוטנציאל ענק אבל הספסל של צסק"א במשך שנתיים היה החבר הכי טוב שלו והרס את המוניטין. הוא נמצא עכשיו בדיוק באותה נקודה שבה שאראס הגיע למכבי, רכז מוכר עם פוטנציאל שלא נוצל במלואו ושבשנים האחרונות לא היה שחקן מרכזי בקבוצות בהן שיחק. מה גם שדיוויד בלאט אימן אותו בבנטון (לפני שעבר לצסק"א) ואמר עליו שהיה לוקח אותו לכל קבוצה שיאמן. אם דיוויד אמר את זה, הוא יודע על מה הוא מדבר. הייתי שמח לראות אותו במכבי כרכז שאנו מייחלים לו כבר הרבה זמן.
Lirca

הודעהעל ידי rc4991 » 29 דצמבר 2011, 19:20

אני נגד החתמת זרים מהליגה כך שדילייני לא אופציה בשבילי למרות שהוא טוב מאוד בליגה
זיסיס לפי דעתי שחקן בינוני ואפור ולא מתאים לרמה של מכבי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 29 דצמבר 2011, 21:50

rc4991 כתב:אני נגד החתמת זרים מהליגה כך שדילייני לא אופציה בשבילי למרות שהוא טוב מאוד בליגה
זיסיס לפי דעתי שחקן בינוני ואפור ולא מתאים לרמה של מכבי

העונה הכי טובה של זיסיס היתה אצל בלאט בבנטון (לפני צסקא)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי bublil » 29 דצמבר 2011, 22:33

ג'יקוב פולן,גיאורגי שרמדיני,גל מקל,דייויד לייטי
bublil

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 דצמבר 2011, 22:47

bublil כתב:ג'יקוב פולן,גיאורגי שרמדיני,גל מקל,דייויד לייטי

גל מקל??? :eek
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 29 דצמבר 2011, 23:02

ג'ייקוב פולן באמת שם נחמד מאוד ואני כמעט בטוח שהוא יהיה מהמועמדים הראשונים בקיץ אם סיכוי גדול שיחתום
שרמאדיני זה שחקן שכבר בקיץ ייעצתי להביא,אם הנדריקס/סופו עוזבים צריך לנסות להביא אותו
את לייטי אני לא מכיר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 29 דצמבר 2011, 23:03

כדאי גם שכל מי שמעלה מועמד שיפרט עליו קצת:סטטיסטיקה,תכונות,גיל וכולי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 29 דצמבר 2011, 23:32

לייטי זה לא זה שלא עשה כלום העונה ביורוליג ושוחרר מקבוצתו? או שאני מתבלבל?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי p&p » 29 דצמבר 2011, 23:42

ראיתי את המשחק בין ברצלונה למנרסה ומי שהרשים אותי במיוחד היה מיכה דאונס (micah downs) הוא SF סופר אתלטי הוא דפק שני דאנקים מדהימים נגד בארסה אחרי המשחק ביררתי קצת עליו ומדובר גם בקלעי מצוין ל3 (43.5 % לשלוש) חוטף מעולה (1.5 חטיפות לשמחק)
קראתי סקואטינג רפורטס עליו ולפיהם הוא יודע לקחת את הכדור לסל וידוע כסטופר הגנתי מצוין הוא בסך הכל בן 25.
הוא מזכיר לי את מרטינאס פוציוס ולפי דעתי הוא יכול להתפתח להיות בין הSF הטובים באירופה...

http://www.youtube.com/watch?v=kNZGHNEB0Bk
p&p

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 דצמבר 2011, 23:44

rc4991 כתב:ג'ייקוב פולן באמת שם נחמד מאוד ואני כמעט בטוח שהוא יהיה מהמועמדים הראשונים בקיץ אם סיכוי גדול שיחתום
שרמאדיני זה שחקן שכבר בקיץ ייעצתי להביא,אם הנדריקס/סופו עוזבים צריך לנסות להביא אותו
את לייטי אני לא מכיר

בלאט לא התבטא בעניין פולן ואנחנו לא יודעים אם הוא מעוניין בשחקן או שאבי אבן מצא אותו בזכות מערך הסקאוטינג..
אין לנו מושג אם מכבי בנו עליו לחצי עונה כמו מאלט,אין לנו משוג אם הם רואים בו כישרון גדול,אין לנו מושג אם כשיגיע הקיץ הם יראו בו אחד המועמדים המובילים לחתום..יכול להיות שכן יכול להיות שלא, אבל לא צריך עכשיו לצאת למסע של ''רק פולן לשילטון!'' בלי שיודעים עליו יותר מדי..בדיוק כמו שכולם פה חשבו שלייטי תותח וכוס אוחתוק על פדרמן שלא החתים אותו והוא אפילו לא הצליח להישאר עד ינואר בקבוצה כמו קאנטו..
לפעמים אנשים נכנסים פה לאמוק על שחקן והוא חייב לחתום כי הוא תותח כשבמציאות אולי 2.5% ממי שרוצה אותו כאן יודע אשכרה מה הוא שווה ו\או ראה אותו משחק..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 29 דצמבר 2011, 23:52

שרמדיני באמת מוכשר. לדעתי, הבעיה שלו שנכון להיום הוא טוב רק בהתקפה. בהגנה הוא די חלש וחייב לשפר אותה על מנת להפוך לסנטר נחשב ביורוליג. נוכל כולנו להתרשם ממנו בקרוב במדי קאנטו.

קרונוסלאב סימון אמור להפוך לסחורה מבוקשת בקייץ הקרוב. הרשים אותי כבר באליפות אירופה האחרונה בנבחרת סלובניה, למרות ששיחק שם תפקיד מישני. בחודשים האחרונים הוא הוכיח, שגם ברמת היורוליג יש לו מה למכור. מה שהרשים אותי אצל סימון, זה לאו דווקא הקליעה והובלת הכדור, שהן טובות מאוד לסווינגמן, אלא היכולת הגבוהה בקלאץ' - תכונה של אלופים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 דצמבר 2011, 00:04

felix_r כתב:שרמדיני באמת מוכשר. לדעתי, הבעיה שלו שנכון להיום הוא טוב רק בהתקפה. בהגנה הוא די חלש וחייב לשפר אותה על מנת להפוך לסנטר נחשב ביורוליג. נוכל כולנו להתרשם ממנו בקרוב במדי קאנטו.

קרונוסלאב סימון אמור להפוך לסחורה מבוקשת בקייץ הקרוב. הרשים אותי כבר באליפות אירופה האחרונה בנבחרת סלובניה, למרות ששיחק שם תפקיד מישני. בחודשים האחרונים הוא הוכיח, שגם ברמת היורוליג יש לו מה למכור. מה שהרשים אותי אצל סימון, זה לאו דווקא הקליעה והובלת הכדור, שהן טובות מאוד לסווינגמן, אלא היכולת הגבוהה בקלאץ' - תכונה של אלופים.

זאגרב מנסים להיפטר ממנו כבר עכשיו(בעקבות מצב כלכלי לא מזהיר)..אם אף קבוצה לא תהיה מוכנה לשלם עליו אני מניחה שהוא יילך בקיץ..בכל מקרה אני לא מאמינה שהוא יגיע למכבי..הרי בלאט לא ידוע בחיבתו הגדולה לגארדים אירופאים..

הנה אחד מהדאנקים של מייכה דאונס..holy mother of fudge
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 30 דצמבר 2011, 06:13

felix_r כתב:שרמדיני באמת מוכשר. לדעתי, הבעיה שלו שנכון להיום הוא טוב רק בהתקפה. בהגנה הוא די חלש וחייב לשפר אותה על מנת להפוך לסנטר נחשב ביורוליג. נוכל כולנו להתרשם ממנו בקרוב במדי קאנטו.

סלובניה? ממך ציפיתי ליותר ;) נבחרת קרואטיה כמובן
אני גם מאוד אהבתי אותו בקיץ, בעיקר במשחקי קדם האליפות, בטורניר של הנבחרות היגוסלביות. שחקן טוב מאוד, אבל בלאט מאמן שמעדיף אמריקאים יותר, ואני מניח שבקיץ סימון יעבור לקבוצת יורוליג אחרת
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 30 דצמבר 2011, 09:15

p&p כתב:ראיתי את המשחק בין ברצלונה למנרסה ומי שהרשים אותי במיוחד היה מיכה דאונס (micah downs) הוא SF סופר אתלטי הוא דפק שני דאנקים מדהימים נגד בארסה אחרי המשחק ביררתי קצת עליו ומדובר גם בקלעי מצוין ל3 (43.5 % לשלוש) חוטף מעולה (1.5 חטיפות לשמחק)
קראתי סקואטינג רפורטס עליו ולפיהם הוא יודע לקחת את הכדור לסל וידוע כסטופר הגנתי מצוין הוא בסך הכל בן 25.
הוא מזכיר לי את מרטינאס פוציוס ולפי דעתי הוא יכול להתפתח להיות בין הSF הטובים באירופה...

http://www.youtube.com/watch?v=kNZGHNEB0Bk

ואו,שתי הטבעות ענקיות שלו
אם מתבססים גם על המהלך הראשון אז רואים שהוא בהחלט שולט בכדור(התחמק מכמה שומרים)אבל זה רק מהלך אחד כמובן
מה הגובה שלו?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 30 דצמבר 2011, 09:16

felix_r כתב:

לייטי זה לא זה שלא עשה כלום העונה ביורוליג ושוחרר מקבוצתו? או שאני מתבלבל?

לייטי לא ממש קיבל הזדמנות בקאנטו ועבר לוארולי מהליגה האיטלקית ונראה די טוב שם....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 30 דצמבר 2011, 09:19

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:ג'ייקוב פולן באמת שם נחמד מאוד ואני כמעט בטוח שהוא יהיה מהמועמדים הראשונים בקיץ אם סיכוי גדול שיחתום
את לייטי אני לא מכיר

בלאט לא התבטא בעניין פולן ואנחנו לא יודעים אם הוא מעוניין בשחקן או שאבי אבן מצא אותו בזכות מערך הסקאוטינג..
אין לנו מושג אם מכבי בנו עליו לחצי עונה כמו מאלט,אין לנו משוג אם הם רואים בו כישרון גדול,אין לנו מושג אם כשיגיע הקיץ הם יראו בו אחד המועמדים המובילים לחתום..יכול להיות שכן יכול להיות שלא, אבל לא צריך עכשיו לצאת למסע של ''רק פולן לשילטון!'' בלי שיודעים עליו יותר מדי..בדיוק כמו שכולם פה חשבו שלייטי תותח וכוס אוחתוק על פדרמן שלא החתים אותו והוא אפילו לא הצליח להישאר עד ינואר בקבוצה כמו קאנטו..
לפעמים אנשים נכנסים פה לאמוק על שחקן והוא חייב לחתום כי הוא תותח כשבמציאות אולי 2.5% ממי שרוצה אותו כאן יודע אשכרה מה הוא שווה ו\או ראה אותו משחק..

נכון אבל הוא עדיין פורסם בכל כלי התקשורת ובאתר הראשון שפרסם עליו נכתב שבקבוצה רוצים להחתים אותו על חוזה ארוך טווח
אני מאמין שהמועמדות שלו עלתה עכשיו רק כי מכבי שקלה לקחת אותו כבר עכשיו ולא לחכות לקיץ שהמחיר שלו יעלה אבל בסופו של דבר חשבה על ההווה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 30 דצמבר 2011, 09:28

מארק פיין . 2.03 , סוג של פוינט פאוורד שהגיע בתחילת אוקטובר לקבוצת הבת של מלאגה בליגה השנייה בספרד ואחרי חודש העלו אותו למלאגה . נתן שני משחקי יורוליג לא רעים , וגם בליגה הספרדית עשה דברים יפים , בטח ביחס לגילו ולזה שזו השנה הראשונה שלו מחוץ לארהב ועוד בליגה קשה כמו הספרדית .
יש בתקצירים של המשחקים של מלאגה כמה מהלכים יפים שלו ....
אתלט טוב ומוריד כדור לריצפה מצויין עם אינטילגנציית משחק גבוהה ומסירות יפות . קלעי בינוני מבחוץ אבל מראה שיפור לאורך השנים ....
בניגוד לכשרונות אירופאים שהקבוצות שלהם רוצים עלהם ביי אווט גבוהה והם חתומים על חוזים ארוכי טווח , כשמדובר על אמריקאים צעירים הקבוצות יותר זהירות ולכן אם אני לא טועה הוא לא חתום במאלגה לעונה הבאה .
אם להמר על שחקן בעמדה מסויימת אז בעמדה 3 ואז הוא אופצייה טובה לדעתי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 30 דצמבר 2011, 10:06

:D
Holiday_Armadillo כתב:

זאגרב מנסים להיפטר ממנו כבר עכשיו(בעקבות מצב כלכלי לא מזהיר)..אם אף קבוצה לא תהיה מוכנה לשלם עליו אני מניחה שהוא יילך בקיץ..בכל מקרה אני לא מאמינה שהוא יגיע למכבי..הרי בלאט לא ידוע בחיבתו הגדולה לגארדים אירופאים..

הנה אחד מהדאנקים של מייכה דאונס..holy mother of fudge

הבחור חושב שהוא בלייק גריפין! :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־36 אורחים