פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול הסקאוטינג

01 ינואר 2012, 18:29

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
גל גל כתב:לא ידעתי איפה לרשום את זה...

אתם חושבים שמכבי תשאיר שנה הבאה את לאנגפורד? הייתם רוצים שהוא ישאר מה עם סמית? ואיך אתם חושבים שמכבי תיראה אם מצבאן המחודש שחוזר כאחד מהפרווארדים הטובים באירופה?

יש לו אופציה לשנה הבאה וזה יכלול גם שידרוג במשכורת..אז מכבי צריכים להחליט האם הם רוצים לשלם לו יותר והוא יחליט אם הוא רוצה להישאר..

מה זאת אומרת שיש עליו אופציה?כיצד זה עוזר למכבי?

אני עד היום לא בדיוק הבנתי מה זה אומר אופציה..כי יש פעמים שאומרים שיש אופציה והשחקן פשוט עוזב בלי בעיות..
אני זוכרת שהיו שמועות שאולי פרקינס לא יחזור ואמרו שלמכבי יש אופציה עליו ככה שאם הוא יחתום בקבוצה אחרת הוא יצטרך לשלם למכבי סכום מסויים מהחוזה החדש שלו בגלל שהייתה להם אופציה עליו..

אז כמו שחשבתי-לאופציה הזאת אין שום משמעות ואם מכבי רוצה אותו היא צריכה להאריל לו את החוזה(ורצוי כבר עכשיו)

01 ינואר 2012, 18:51

בדרך כלל אופצייה מצד הקבוצה אומרת שבמידה והוא מקבל הצעה מקבוצה אחרת, יש לה זכות להשוות אותה.. זה גם מה שהיה עם פרקינס.

01 ינואר 2012, 22:18

אלכס טיוס מאשדוד כישראלי או רוברט רותבארט

01 ינואר 2012, 22:23

bublil כתב:אלכס טיוס מאשדוד כישראלי או רוברט רותבארט

הא? למה להביא עוד ישראלי לקו הקדמי אם לא צריך?
ואם כבר לזייף עם מישהו שהוא ''ישראלי'' אז לאנדסברג..

02 ינואר 2012, 05:13

שמתם לב שעם כל השמות שעלו פה לא עלה אף שם של רכז ?? חוץ מנמניה נדוביץ' שגם הוא לא רכז קלאסי...
המצב בשוק הרכזים גרוע מאוד ויכולנו להרגיש את זה העונה כשפארגו עזב וחיפשנו מחליף . יש הרבה ותיקים מעבר לשיא כמו פאפאס , שאראס , פריגיוני...ויש כאלו ותיקים שאולי אפשר לסחוט מהם עוד עונה או שניים כמו מאלט .
אבל אם מכבי רוצה רכז לא צעיר מידי ובשיאו כנראה היא תצטרך להוציא הרבה כסף בקיץ.....

03 ינואר 2012, 12:47

סיימון הוא המועמד שלי לתגלית העונה. אין ספק שלפחות בפנטזי יורוליג נתן תצוגה.

מצד שני אני לא יודע אם הוא מספיק אתלטי למכבי... הפער בינו לבין פניני ובלו בעמדה שלוש לא מספיק גדול בשביל להביא אותו.
לעמדה 2 הוא לא מספיק זריז. אני חושב שהוא שחקן מצוין לקבוצה מדרג נמוך יותר ממכבי. עדיין הייתי מעדיף אותו על לאנגפורד למשל בהנחה שמביאים שחקן אתלטי לעמדה 3.

מה אם סוני ווימס. סמול פורוורד שנתן עונה מדהימה בקבוצה קטנה. אתלטי, יד טובה, תנועה טובה ללא כדור.
http://www.youtube.com/watch?v=iHjTfYR6Kjk
http://www.youtube.com/watch?v=vo02PD4I ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=ZhG7qLhf ... re=related

הכי חשוב שהוא נתן תצוגות טובות גם מול קבוצות חזקות מאוד וחוץ מנפילה אחת יש לו מדדים מצוינים.
התכונה החזקה שלו שיש לו יד טובה גם לחצי מרחק כך שהוא לא חייב ללכת ראש בקיר כמו הרבה אמריקאים אתלטיים
אני מאמין שבמידה והוא לא יהיה בנ.ב.א שנה הבאה יש סיכוי סביר להחתים אותו.
החלום זה ניקולאס באטום- לא ממש סקאוטינג. אבל שחקן בדומה לקירילנקו שמה שהוא נותן לא קשור לקליעה או ליום ספציפי הוא יתרון ענק לקבוצה גדולה. עצם האגרסיביות והאתלטיות היוצאות דופן זה יתרון עצום לכל קבוצה.
טאבו ספלושה- שחקן מצויין נוסף שנותן תפוקה מיידית תודות להגנה המצוינת שלו.
שחקנים כמו באטום, סאפלושה וכדומה שנותנים תפוקה מעצם היותם על המגרש זה היעד של מכבי.

לגבי פוינט גארדים. השוק ריק יחסית. אני חושב שצריך לרכז מאמץ וללכת בעונה הבאה בכל זאת על בו מקאלב המדהים בהנחה שעובר בדיקה רפואית מחמירה ביותר (לצערי זה החיסרון הגדול שלו).

03 ינואר 2012, 13:01

yellowaura כתב:סיימון הוא המועמד שלי לתגלית העונה. אין ספק שלפחות בפנטזי יורוליג נתן תצוגה.

מצד שני אני לא יודע אם הוא מספיק אתלטי למכבי... הפער בינו לבין פניני ובלו בעמדה שלוש לא מספיק גדול בשביל להביא אותו.
לעמדה 2 הוא לא מספיק זריז. אני חושב שהוא שחקן מצוין לקבוצה מדרג נמוך יותר ממכבי. עדיין הייתי מעדיף אותו על לאנגפורד למשל בהנחה שמביאים שחקן אתלטי לעמדה 3.

מה אם סוני ווימס. סמול פורוורד שנתן עונה מדהימה בקבוצה קטנה. אתלטי, יד טובה, תנועה טובה ללא כדור.

הכי חשוב שהוא נתן תצוגות טובות גם מול קבוצות חזקות מאוד וחוץ מנפילה אחת יש לו מדדים מצוינים.
התכונה החזקה שלו שיש לו יד טובה גם לחצי מרחק כך שהוא לא חייב ללכת ראש בקיר כמו הרבה אמריקאים אתלטיים
החלום זה ניקולאס באטום- לא ממש סקאוטינג. אבל שחקן בדומה לקירילנקו שמה שהוא נותן לא קשור לקליעה או ליום ספציפי הוא יתרון ענק לקבוצה גדולה. עצם האגרסיביות והאתלטיות היוצאות דופן זה יתרון עצום לכל קבוצה.
שחקנים כמו באטום, סאפלושה וכדומה שנותנים תפוקה מעצם היותם על המגרש זה היעד של מכבי.

לגבי פוינט גארדים. השוק ריק יחסית. אני חושב שצריך לרכז מאמץ וללכת בעונה הבאה בכל זאת על בו מקאלב המדהים בהנחה שעובר בדיקה רפואית מחמירה ביותר (לצערי זה החיסרון הגדול שלו).

סוני ווימס מרוויח השנה מליון יורו נטו !!! אם הוא לא יהיה ב-NBA בעונה הבאה (אני לא אתפלא אם יהיה שם עוד העונה...) והסיכוי לקח נמוך אז אני לא רואה את מכבי מצליחה להביא אותו...

03 ינואר 2012, 13:38

yellowaura כתב:סיימון הוא המועמד שלי לתגלית העונה. אין ספק שלפחות בפנטזי יורוליג נתן תצוגה.

ווימס, מקאלב, סאפאלושה ובטח שבאטום, לא יהיו פה. בחיים לא. הם הרבה מעבר ליכולות התקציביות של מכבי
למקאלב יש חוזה אחרוך בסיינה, וגם אם יצא משם (מה שאני לא רואה איך יקרה), זה תמורת המון המון כסף.
ווימס יחזור לNBA. אם לא, הוא יקבל חוזה מפוצץ בקבוצה אחרת באירופה
באטום וסאפאלושה שחקני NBA, שישארו שם

03 ינואר 2012, 17:53

אין ספק שווימס מדהים!

03 ינואר 2012, 21:09

צריך להבין שתאבו ספאלושה וניקלס באטום הם שחקנים ברמה של חמישיית אן בי איי בפועל, לא בפוטנציה,
אלה שחקנים שממש כיום עולים מדי פעם בחמישיות שלהם בקבוצות לא פראייריות בכלל, האחד באוקלוהומה מהטובות בליגה והשני בפורטלנד המתחזקים.
לא מציאותי להביא אותם וגם אין צורך בהנחה שהיורוליג חזרו להיות יורוליג ולא יורו-אן בי איי-ליג.
ממש אהבתי את מיכה דאונס הזה, וואו, נשמע שאתם לוקחים את האתלטיות של הבחור הזה בקלות,
אני ממש הזדעזעתי משני הדאנקים האלה שלו, דאנקים מטורפים גם ברמת אן בי איי!! שוב, וואו.
השאלה היא כמובן איך הוא יכול להועיל למכבי מלבד השואו (שזה גם מאוד חשוב)
בכלל, אני אשמח מאוד אם בשנה הבאה יחזור השואו ברמת פרקינס-פארגו, השנה זה הדבר שהכי חסר במשחק של מכבי.
ההיילייטס הכי יפים השנה הם ברמה של דאנק מתחת לסל וזהו.
נראה לי שבגלל זה אוהדים היו רוצים לראות שחקנים כמו ג'ייקוב פולן וכאלה...
בראיינט מהליגה הגרמנית ההוא לא הרשים אותי באופן אישי.
מה עם ג'רוויס וראנדו מירושלים, מה אתם חושבים עליו מתאים?

03 ינואר 2012, 21:12

~Box & 1~ כתב:מה עם ג'רוויס וראנדו מירושלים, מה אתם חושבים עליו מתאים?

יש לי רק מילה אחת להגיד לך-איכס.

03 ינואר 2012, 21:24

מה עם ג'רוויס וראנדו מירושלים, מה אתם חושבים עליו מתאים?

:nonono

03 ינואר 2012, 21:26

Holiday_Armadillo כתב:

למה איכס? מה עשיתי לך? :laugh2

03 ינואר 2012, 21:27

~Box & 1~ כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אתה אישית כלום :laugh2 למרות שאני מתפתה לא לגרש אותך על זה שהצעת את האיטריית המנגרת הזאת :laugh2

03 ינואר 2012, 21:47

ורנאדו זה דגם הרבה פחות טוב ופחות שלם של דאור פישר (וזאת מחמאה בשבילו). לא מתאים למכבי בטח כשיש לה את סופו והנדריקס.

03 ינואר 2012, 21:48

Holiday_Armadillo כתב:
~Box & 1~ כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אתה אישית כלום :laugh2 למרות שאני מתפתה לא לגרש אותך על זה שהצעת את האיטריית המנגרת הזאת :laugh2

:laugh2 הוא דווקא חביב, אם היו לשון ג'יימס את האנרגיות שלו הייתי מרוצה.
זה היה הופך מאיטרייה לספגטי עם רוטב.

אגב סמיילים, זה אחד הסמיילים הכי חמודים ולא קשורים שראיתי אי פעם---> :neutral מה הוא בדיוק בא להביע? חח

03 ינואר 2012, 21:53

jol9 כתב:ורנאדו זה דגם הרבה פחות טוב ופחות שלם של דאור פישר (וזאת מחמאה בשבילו). לא מתאים למכבי בטח כשיש לה את סופו והנדריקס.

ברור שהכוונה היתה וראנדו במקום ג'יימס.
את סופו לא הייתי מחליף אלא אם כן היו מביאים את דוויט הווארד ואת הנדריקס הייתי מחליף בתמורה ל...אממ... צריך לחשוב על זה.
מה עם דאונס הזה, מתאים למכבי? (התקפה/הגנה/שכל)

03 ינואר 2012, 21:56

~Box & 1~ כתב:
jol9 כתב:ורנאדו זה דגם הרבה פחות טוב ופחות שלם של דאור פישר (וזאת מחמאה בשבילו). לא מתאים למכבי בטח כשיש לה את סופו והנדריקס.

ברור שהכוונה היתה וראנדו במקום ג'יימס.

למה שתחליף ביניהם כשג'יימס שחקן יותר טוב? ורנאדו הוא סוג של ג'יימס ל(מאוד)עניים.

03 ינואר 2012, 21:59

~Box & 1~ כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
~Box & 1~ כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

:laugh2 הוא דווקא חביב, אם היו לשון ג'יימס את האנרגיות שלו הייתי מרוצה.
זה היה הופך מאיטרייה לספגטי עם רוטב.

אגב סמיילים, זה אחד הסמיילים הכי חמודים ולא קשורים שראיתי אי פעם---> :neutral מה הוא בדיוק בא להביע? חח

זה אחד הסמיילים האהובים עליי חחחח
זה אמור להביע(בעיניי)''אין לי מושג :neutral ''

03 ינואר 2012, 22:10

Holiday_Armadillo כתב:זה אחד הסמיילים האהובים עליי חחחח
זה אמור להביע(בעיניי)''אין לי מושג :neutral ''

:neutral ------>

"אני רוצה שמכבי יעלו לפיינל פור, אממ... לא לא רק להצלבה, אני לא רוצה להתאכזב אח"כ.....אממ... בעצם אולי גמר?... לא לא, קירילנקו נשאר בצסק"א,
אממ... אז אולי אני אשחק לפחות עם הידיים שלי בשביל שלא יהיה לי משעמם? כן...הנה.. איזה כיף לי.. אני משתעשע עם עצמי....לא לא... אני בעצם אזוק בתוך חדר הסמיילים הזה ורוצה להשתחרר!
נושא נעול