27 דצמבר 2011, 23:54
חביב אורנג'ד כתב:לא כ"כ ברור לי למה מתכוונים כשאומרים שהקו הקדמי "יספיק". למה הוא בדיוק יספיק?
בעונה שעברה, עם בערך אותו קו קדמי שישנו השנה (וכנראה שגם יהיה בעונה הבאה), מכבי לא הצליחה לזכות בגביע הנכסף והיה ברור שצריכים שידרוג בקו האחורי (וזה עוד כאשר בעונה שעברה היה קו אחורי טוב יותר מזה של העונה הנוכחית).
הקו הקדמי של מכבי (עם או בלי מצ'באן), אולי יוכל להביא את מכבי לשלב ההצלבה ובקונסטלציה מסויימת, יוכל לגרום למכבי להתגנב לפיינל-פור, אבל לא יותר מזה.
בלי קו אחורי טוב ובלי גארדים קלעים, אין למכבי מה לחפש ברמות הגבוהות ביותר של היורוליג.
28 דצמבר 2011, 00:00
יוסי22 כתב:חביב אורנג'ד כתב:לא כ"כ ברור לי למה מתכוונים כשאומרים שהקו הקדמי "יספיק". למה הוא בדיוק יספיק?
בעונה שעברה, עם בערך אותו קו קדמי שישנו השנה (וכנראה שגם יהיה בעונה הבאה), מכבי לא הצליחה לזכות בגביע הנכסף והיה ברור שצריכים שידרוג בקו האחורי (וזה עוד כאשר בעונה שעברה היה קו אחורי טוב יותר מזה של העונה הנוכחית).
הקו הקדמי של מכבי (עם או בלי מצ'באן), אולי יוכל להביא את מכבי לשלב ההצלבה ובקונסטלציה מסויימת, יוכל לגרום למכבי להתגנב לפיינל-פור, אבל לא יותר מזה.
בלי קו אחורי טוב ובלי גארדים קלעים, אין למכבי מה לחפש ברמות הגבוהות ביותר של היורוליג.
אז מכבי נפלה בגמר ... מה זה אומר בדיוק חוץ מזה שבמשחק נתון מכבי לא הצליחה להתמודד עם החיסול הממוקד שאוברדוביץ' עשה לסופו .
ומה זה בדיוק הרמות הגבוהות של היורוליג שמכבי "תתקשה" להגיע אליהן ? מכבי בשנה שעברה החזיקה קו אחורי לא מבריק בכלל למעט פארגו ובכל זאת הגיעה כמעט עד הסוף .
לטעמי קו אחורי עם לאנגפורד , הלפרין , סמית ורכז זר פותח עולה על הקו האחורי שהיה פה שנה שעברה , יחד עם ליאור בוגר יותר , סופו בוגר יותר , מאצ'בן בוגר הרבה יותר והנדריקס מנוסה יותר זה בהחלט אמור להספיק לפחות לפיינל פור.
28 דצמבר 2011, 08:04
28 דצמבר 2011, 08:20
יוסי22 כתב:סמית הוא השחקן הטוב במכבי במשחקים האחרונים , כמובן שצריך לשפוט אותו לפי כלל העונה אבל בינתיים הוא עונה על הציפיות לפחות שלי ועובדתית בלאט נותן לו הרבה מאוד דקות למרות שיש שחקן מצוין כמו פניני על העמדה שלו , אני לא אתנגד להביא גם את לאנדסברג אבל לא במקומו אלא בנוסף אליו כשהעדיפות שלי היא בכלל להביא את יותם ולוותר על לאנדסברג אם הוא לא מתגמש במחיר.
מכבי צריכה להתכונן בקיץ לשני מקומות השארה של סופו ומציאת רכז מוביל שישלים את הסגל המצוין שנבנה פה , חוץ מזה חבל סתם לעשות מהפכות.
28 דצמבר 2011, 09:13
יוסי22 כתב:חביב אורנג'ד כתב:לא כ"כ ברור לי למה מתכוונים כשאומרים שהקו הקדמי "יספיק". למה הוא בדיוק יספיק?
אז מכבי נפלה בגמר ... מה זה אומר בדיוק חוץ מזה שבמשחק נתון מכבי לא הצליחה להתמודד עם החיסול הממוקד שאוברדוביץ' עשה לסופו .
ומה זה בדיוק הרמות הגבוהות של היורוליג שמכבי "תתקשה" להגיע אליהן ? מכבי בשנה שעברה החזיקה קו אחורי לא מבריק בכלל למעט פארגו ובכל זאת הגיעה כמעט עד הסוף .
לטעמי קו אחורי עם לאנגפורד , הלפרין , סמית ורכז זר פותח עולה על הקו האחורי שהיה פה שנה שעברה , יחד עם ליאור בוגר יותר , סופו בוגר יותר , מאצ'בן בוגר הרבה יותר והנדריקס מנוסה יותר זה בהחלט אמור להספיק לפחות לפיינל פור.
28 דצמבר 2011, 09:46
28 דצמבר 2011, 12:02
Lirca כתב:עם הסטט' הזו אני חושב שיהיה קשה מאוד להביא את יותם בעונה הבאה.
בליגה הרוסית:
http://www.pbleague.ru/en/players/331
ביורוקאפ
http://www.eurocupbasketball.com/ulebcu ... ubcode=SSP
עם כמה שלא סבלתי את יותם (בלשון המעטה), אי אפשר להתעלם מההתקדמות שעשה השנה ברוסיה (אי אפשר להגיד שהוא נמצא בקבוצה קיקיונית, ספרטק נמצאת במקום השלישי בליגה הזו).
שימו לב גם לכמות האסיסטים שהוא מחלק בשתי הליגות, כמעט 6 ומאבד בין 2 ל-2.5 כדורים.
01 ינואר 2012, 22:28
01 ינואר 2012, 22:31
Mta_atic כתב:מה בלאט יודע בנוגע להנדריקס שאנחנו עדיין לא יודעים?
"בלאט החמיא להנדריקס על משחק נהדר: "אני יכול לספר ששכבתי על הגדר כדי להשאיר את הנדריקס בקבוצה במהלך הקיץ. יש דברים ששווה לשכב על הגדר בשבילם והוא אחד מהם. אני מקווה שהנדריקס ימשיך במכבי גם בשנים הבאות, . אנחנו בעד להשאיר שחקנים עם אופי נהדר ואישיות מקסימה כמוהו. אני רוצה להאמין שהוא ימשיך איתנו, אבל לרצון שלי יש גבול".
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4169927,00.html
01 ינואר 2012, 22:34
Holiday_Armadillo כתב:Mta_atic כתב:מה בלאט יודע בנוגע להנדריקס שאנחנו עדיין לא יודעים?
"בלאט החמיא להנדריקס על משחק נהדר: "אני יכול לספר ששכבתי על הגדר כדי להשאיר את הנדריקס בקבוצה במהלך הקיץ. יש דברים ששווה לשכב על הגדר בשבילם והוא אחד מהם. אני מקווה שהנדריקס ימשיך במכבי גם בשנים הבאות, . אנחנו בעד להשאיר שחקנים עם אופי נהדר ואישיות מקסימה כמוהו. אני רוצה להאמין שהוא ימשיך איתנו, אבל לרצון שלי יש גבול".
אני חושבת שהוא פשוט אומר ש..עם רצון לא הולכים למכולת..בסופו של דבר זה תלוי בהצעה שמכבי יתנו ובהצעה שהוא ירצה שיתנו לו..
01 ינואר 2012, 23:32
02 ינואר 2012, 08:54
Holiday_Armadillo כתב:Mta_atic כתב:מה בלאט יודע בנוגע להנדריקס שאנחנו עדיין לא יודעים?
אני חושבת שהוא פשוט אומר ש..עם רצון לא הולכים למכולת..בסופו של דבר זה תלוי בהצעה שמכבי יתנו ובהצעה שהוא ירצה שיתנו לו..
04 ינואר 2012, 22:02
05 ינואר 2012, 04:50
rc4991 כתב:מכבי תל אביב: החל המו"מ להשארת ריצ'ארד הנדריקס
הצהובים ינסו להשאיר את הפורוורד שנתיים נוספות. בלאט לקראת לאשקו (ה', 21:00, ע' 5): "ניסוי כלים לקראת הטופ 16"
נקווה שהוא יהיה מוכן לחתום וכדאי שלכמה שיותר שנים
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1891333
05 ינואר 2012, 08:32
05 ינואר 2012, 08:53
Lirca כתב:בהחלט מגיע להנדריקש להשתדרג מבחינת השכר. אין הרבה שחקנים שעושים את מה שהוא עושה ועוד ביחס לשכר היחסית זעום שהוא מקבל.
עם זאת אני מניח שגם שדרוג של 150-200 אלף יספיק כדי להשאירו. הנדריקס לא נראה אחד שיש לו תאוות בצע כסף והוא מעריך את דיוויד ואת הבמה שניתנה לו במכבי. נראה לי שהוא עוד יבין שבקבוצות אחרות הוא לא יהיה משמעותי כמו במכבי. אולי אפילו פחות בולט מאשר בתחילת העונה הראשונה שלו (אם למשל צסק"א תיקח אותו, איפה הוא יצליח להיכנס כשחריאפה, קאון וקירילנקו - כמובן אם ימשיך שם גם בעונה הבאה - שהם שחקנים מובילים בכל קנה מידה, מובילים את הקבוצה? או לחילופין אצל ריאל או בארסה שיש להן קו קדמי מאוד עמוס?).
05 ינואר 2012, 09:04