מכבי רוצה את לנגפורד לעוד שנתיים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

מכבי רוצה את לנגפורד לעוד שנתיים

הודעהעל ידי Mta_atic » 08 ינואר 2012, 11:49

"מכבי תל אביב תציע לקית' לנגפורד להאריך את חוזהו.
השחקן חתום על חוזה עד סיום העונה עם אופציה לעונה נוספת. הצהובים מאוד מרוצים ממנו וצפויים להציע לו חוזה לשנתיים נוספות"

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1892061
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

Re: מכבי רוצה את לנגפורד לעוד שנתיים

הודעהעל ידי asafb96 » 08 ינואר 2012, 11:51

Mta_atic כתב:"מכבי תל אביב תציע לקית' לנגפורד להאריך את חוזהו.
השחקן חתום על חוזה עד סיום העונה עם אופציה לעונה נוספת. הצהובים מאוד מרוצים ממנו וצפויים להציע לו חוזה לשנתיים נוספות"

http://sports.walla.co.il/?w=/7/18920611

מצוין
מכבי עושה את מה שצריך עד עכשיו. הציעו ללאנגפורד והנדריקס הארכות חוזים, נקווה שיחתמו שניהם. צריך עכשיו להתרכז גם בלהאריך את החוזה לסופו, כמה שיותר מהר, והבסיס של הקבוצה סגור יופי לשנים הבאות
asafb96

הודעהעל ידי Mta_atic » 08 ינואר 2012, 11:58

כן, רק שאם שמת לב ההצעה ללנגפורד נמוכה מהחוזה שלו בעונה הנוכחית.

סבירות נמוכה שהוא יסכים לחתום בתנאים האלה, בייחוד לאחר שהתרגל לפריץ הרוסי.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 08 ינואר 2012, 12:05

Mta_atic כתב:כן, רק שאם שמת לב ההצעה ללנגפורד נמוכה מהחוזה שלו בעונה הנוכחית.

סבירות נמוכה שהוא יסכים לחתום בתנאים האלה, בייחוד לאחר שהתרגל לפריץ הרוסי.

בסדר, הסכומים זה לא העניין. מכבי בחיים לא סוגרת עם שחקנים בסכום הראשוני שמציעים. זה משא ומתן. עצם הכוונה להאריך לו את החוזה כבר עכשיו היא נכונה, ואני מקווה שמכבי תגיע איתו להסכם בסופו של דבר. אני מאמין שהוא גם יתן למכבי עדיפות על פני קבוצה רוסית כזאת או אחרת. לשחק במכבי, ולחיות בתל אביב, קורץ לשחקנים אמריקאים, בטח שבלאט הוא המאמן, יותר מקבוצות רוסיות כאלה ואחרות. הוא גם עשה כבר לא מעט כסף בחימקי, ואני מאמין שהוא יתן עדיפות למכבי.
מאוד חשוב לסגור את הבסיס כבר עכשיו, כדי שנגיע לקיץ בראש שקט, בלי צורך לבנות הכל מאפס, אלא רק לעשות שיפוצים וחיזוקים
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 08 ינואר 2012, 12:21

זה די מוכיח לכל אלו שראו בו אלן אנדרסון 2 שמדובר בטיפוס אחר לגמרי שהשתלב חברתית מצויין . הבחור מספיק אינטילגנט בשביל להתאים את עצמו לסגנון המשחק של הקבוצה וראו את זה ממשחק למשחק .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 08 ינואר 2012, 12:25

בעונה הבאה כל קבוצה רוסית, ספרדית, יוונית או טורקית תציע לו פי 3. אין מצב שהוא מסכים.
er79

הודעהעל ידי MaccabiTA » 08 ינואר 2012, 12:32

טוב לראות שמכבי מתחילים מוקדם רק שהפעם אני מקווה שלא יהיה מו"מ לאורך 5 חודשים כשכל הזמן השווי של השחקן עולה ועל כל נסיון לחסוך 50 אלף דולר המחיר עולה ב100 בשבוע הבא.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי misha » 08 ינואר 2012, 14:37

yzafrir כתב:זה די מוכיח לכל אלו שראו בו אלן אנדרסון 2 שמדובר בטיפוס אחר לגמרי שהשתלב חברתית מצויין . הבחור מספיק אינטילגנט בשביל להתאים את עצמו לסגנון המשחק של הקבוצה וראו את זה ממשחק למשחק .

אנשים לא היו מספיק סבלניים איתו והדביקו לו תוויות במקום לתת זמן לחזור לכושר ולהשתלב.

מקווה שבמכבי למדו מהעבר ולא יציעו הצעות נמוכות מדי, אבלי צריך לזכור שגם השחקנים לא מטומטמים ורבים מהם מעדיפים לחכות לקיץ.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 08 ינואר 2012, 14:48

misha כתב:
yzafrir כתב:זה די מוכיח לכל אלו שראו בו אלן אנדרסון 2 שמדובר בטיפוס אחר לגמרי שהשתלב חברתית מצויין . הבחור מספיק אינטילגנט בשביל להתאים את עצמו לסגנון המשחק של הקבוצה וראו את זה ממשחק למשחק .

אנשים לא היו מספיק סבלניים איתו והדביקו לו תוויות במקום לתת זמן לחזור לכושר ולהשתלב.

מקווה שבמכבי למדו מהעבר ולא יציעו הצעות נמוכות מדי, אבלי צריך לזכור שגם השחקנים לא מטומטמים ורבים מהם מעדיפים לחכות לקיץ.

זה גם תלוי הרבה בחיבור של השחקן לקבוצה וברצון שלו להישאר בה.
מכבי תציע לו מן הסתם שכר יפה וראוי. הוא יוכל לקבל יותר בקבוצה אחרת, אבל לא בטוח שהיא תהיה קבוצה טובה יותר, שיהיו לו טוב יותר בה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 08 ינואר 2012, 16:58

jol9 כתב:
misha כתב:

מכבי תציע לו מן הסתם שכר יפה וראוי. הוא יוכל לקבל יותר בקבוצה אחרת, אבל לא בטוח שהיא תהיה קבוצה טובה יותר, שיהיו לו טוב יותר בה.

נכון, אבל שחקנים ברמה של לאנגפורד יודעים שאם הוא יציג יכולת גבוהה בשלבים המאוחרים של היורוליג, זה יכול לסדר לו גם חוזה גבוה יותר וגם בקבוצה שלא בהכרח נופלת ממכבי. לא צריך ללכת רחוק מדי בשביל דוגמאות לכך.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 08 ינואר 2012, 17:01

misha כתב:
jol9 כתב:
misha כתב:

נכון, אבל שחקנים ברמה של לאנגפורד יודעים שאם הוא יציג יכולת גבוהה בשלבים המאוחרים של היורוליג, זה יכול לסדר לו גם חוזה גבוה יותר וגם בקבוצה שלא בהכרח נופלת ממכבי. לא צריך ללכת רחוק מדי בשביל דוגמאות לכך.

נכון.
נחכה ונראה. בכל מקרה, הגישה הזאת נכונה. אם יש למכבי סיכוי להשאיר שחקנים מצויינים כמו הנדריקס ולאנגפורד אז זה רק בצורה הזאת.
גם עם סופו צריך לעשות את המהלך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 08 ינואר 2012, 17:10

ד"א, פיק כתב בטוויטר:

Maccabi offered Keith Langford a contract extension (w/a decreased salary) until 2013/14, thus far, Langford says NO
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 ינואר 2012, 17:15

ouch
לא באותיות גדולות!! "NO"
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 08 ינואר 2012, 17:24

ברור שאם מציעים לו הפחתה בשכר הוא יגיד לא.
הוא לא אדיוט...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Angelstrong » 08 ינואר 2012, 17:36

חחחחחח איזה הצעה מפגרת
Angelstrong

הודעהעל ידי er79 » 08 ינואר 2012, 18:13

כמו שאמרתי, אם הוא בא לקבוצה בינונית כמו חימקי בשביל בקשיש, מכבי מהווה קפיצת ביניים שלו למועדון שישלם לו פי 3 בעונה הבאה, בין אם זה מועדון גדול ובין אם זה בינוני.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 08 ינואר 2012, 18:24

יהיה בסדר.
אני לא מאמין שחצי עונה טובה במכבי תסדר לו חוזה של מליונים, אלא אם כן הוא יפגיז בטופ 16, ויסחוב את מכבי לפיינל פור.

לא צריך להשתגע ולהציע לו חצי מלכות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 08 ינואר 2012, 18:25

יאללה, מי מציק לו בטוויטר ? (:
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 ינואר 2012, 18:28

jol9 כתב:יהיה בסדר.
אני לא מאמין שחצי עונה טובה במכבי תסדר לו חוזה של מליונים, אלא אם כן הוא יפגיז בטופ 16, ויסחוב את מכבי לפיינל פור.

לא צריך להשתגע ולהציע לו חצי מלכות.

פארגו נתן אחלה של סוף עונה וקיבל חוזה של מליון דולר(900K)..השאלה היא אם זה מספיק ללאנגפורד..
אני מניחה גם שמכבי חושבים על זה שהם יצטרכו לשדרג להנדריקס וסופו את החוזה,אי אפשר לדעת אם מילאן יחזור כי גם לו משתדרג החוזה,אני מניחה שירצו להביא רכז ביותר מ-200K(שזה מה שמאלט מקבל)..חושבים על זה שאי אפשר להשתגע עם הכסף כי הקבוצה שנה הבאה אמורה להיות יותר יקרה..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 ינואר 2012, 18:32

האמת יש לי תחושה שעומרי יחזור עונה הבאה, אז....
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים