המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:יותם נמצא בתקופה פחות טובה עכשיו (כמו כל שחקן..) וזה בא לידי ביטוי בסטט' שלו ושל הקבוצה שלו בכלל , לגבי מי חשוב יותר לקבוצה הוא או בוורלי , אני חושב שעם בוורלי בתקופה לא טובה והלפרין בתקופה טובה הם יעשו את אותם תוצאות כמו במצב ההפוך כלומר שניהם חשובים וזו לא קבוצה שבנוייה על יכולת של שחקן אחד...
felix_r כתב:yzafrir כתב:יותם נמצא בתקופה פחות טובה עכשיו (כמו כל שחקן..) וזה בא לידי ביטוי בסטט' שלו ושל הקבוצה שלו בכלל , לגבי מי חשוב יותר לקבוצה הוא או בוורלי , אני חושב שעם בוורלי בתקופה לא טובה והלפרין בתקופה טובה הם יעשו את אותם תוצאות כמו במצב ההפוך כלומר שניהם חשובים וזו לא קבוצה שבנוייה על יכולת של שחקן אחד...
היו לבוורלי כבר משחקים רעים מאוד, אבל הקבוצה בכל זאת ניצחה באותם המשחקים. הלפרין מאזן את הקבוצה הזאת. בלעדיו בוורלי פשוט משתולל ללא רסן.
גם בשנה שעברה, דווקא כאשר צביקה שרף התחיל להסתמך יותר על בוורלי (בשליש האחרון של העונה), התוצאות של ספארטק ירדו מאוד. לדעתי, צביקה שילם על זה באיבוד מקום עבודה.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:יותם נמצא בתקופה פחות טובה עכשיו (כמו כל שחקן..) וזה בא לידי ביטוי בסטט' שלו ושל הקבוצה שלו בכלל , לגבי מי חשוב יותר לקבוצה הוא או בוורלי , אני חושב שעם בוורלי בתקופה לא טובה והלפרין בתקופה טובה הם יעשו את אותם תוצאות כמו במצב ההפוך כלומר שניהם חשובים וזו לא קבוצה שבנוייה על יכולת של שחקן אחד...
היו לבוורלי כבר משחקים רעים מאוד, אבל הקבוצה בכל זאת ניצחה באותם המשחקים. הלפרין מאזן את הקבוצה הזאת. בלעדיו בוורלי פשוט משתולל ללא רסן.
גם בשנה שעברה, דווקא כאשר צביקה שרף התחיל להסתמך יותר על בוורלי (בשליש האחרון של העונה), התוצאות של ספארטק ירדו מאוד. לדעתי, צביקה שילם על זה באיבוד מקום עבודה.
במובן מסוים גם ההסתמכות של שרף על הלפרין בזמנו גרמו לו לאבד את העבודה....
yzafrir כתב:מסקנה : אסור להסתמך על הלפרין....או אולי לצביקה אסור להסתמך על הלפרין...
yzafrir כתב:אני לא מאמין שיאשרו לשחקן עם חום גבוהה לשחק .
זה אולי מסביר את המשחק האחרון אבל לא את המשחקים לפני....להלפרין תמיד יש תקופות פחות טובות במהלך העונה (כמו לכמעט כל שחקן ) וכנראה שזה בדיוק התקופה הזאת עכשיו , יחד עם מחלה שעבר כנראה שזה משפיע על היכולת שלו...
yzafrir כתב:אני לא מאמין שיאשרו לשחקן עם חום גבוהה לשחק .
זה אולי מסביר את המשחק האחרון אבל לא את המשחקים לפני....להלפרין תמיד יש תקופות פחות טובות במהלך העונה (כמו לכמעט כל שחקן ) וכנראה שזה בדיוק התקופה הזאת עכשיו , יחד עם מחלה שעבר כנראה שזה משפיע על היכולת שלו...
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:אני לא מאמין שיאשרו לשחקן עם חום גבוהה לשחק .
תגיד את זה לג'ורדן![]()
ב-1997 הוא עלה לשחק עם 40 מעלות חום במשחק החמישי נגד יוטה וקלע 38 נקודות
חנו'ש כתב:זה היה משחק במסגרת ה-VTB??
לא היה עדיף למכבי להצטרף לליגה הזו??
גם יריבות ברמה גבוהה יותר וגם פחות משחקים מהאדריאטית.
ז'לגיריס קיבלה משחק הכנה טוב מאוד לקראת יום חמישי, איזה משחק הכנה אנחנו נקבל לקראתם?? ציבונה? אשדוד??
שחף כתב:סוני ווימס חתיכת שחקן. ההגנה של קאזאן ממש לא בדיחה והוא חתך אותה כמו חמאה בדרך לדאנק. אם יש סיכוי שהבחור הזה נשאר באירופה מכבי צריכה ללכת עליו בכל הכוח.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים