Holiday_Armadillo כתב:עזבו מציאות וחוזים וכל זה, אם נותנין לכם יד חופשית לשחרר את מי שאתם רוצים
לא אכפת לי החתמות כרגע, מדברת על שיחרור שחקנים, את מי הייתם משחררים?
אני חושבת שאני משאירה פה בערך שחקן וחצי
משאיר את - גאודלוק, ווימס, סילבן, ראד, אוחיון, שגב ומילר
ואני אנמק על כל אחד
גאודלוק - לא צריך להסביר בכלל
ווימס - קשה למצוא שחקנים כמוהו בעמדה 3 ביבשת, הוא שחקן טוב מאוד, פשוט בימים האחרונים נמצא בתקופה קצת לא טובה
סילבן - הישראלי הכי טוב בליגה לדעתי, יהיה טעות לשחרר אותו כי הוא באמת שחקן מאוד חשוב לליגה, יודע לייצר נקודות שצריך וגם התפוקה שהוא נותן טובה מספיק בשביל לתת לכוכבים לנוח במשחקי ליגה
ראד - אני בטוח שהרוב פה לא יסכימו איתי, אבל קודם כל המחיר שלו זה באמת מחיר מצחיק, אני חושב שאם כל הכבוד ראד יכול להיות כוח אש רציני לעונה הבאה, עמדה של האניקאט\מילר, ווימס וראד תהייה מושלמת בשבילי, הוא יודע לייצר נקודות בצורה טובה מאוד ועושה עבודה טובה על המגרש, וכמו שאמרתי, אם השכר הזה זה יהיה טעות לא להשאיר אותו
אוחיון - לא תמצא עוד הרבה רכזים ישראלים כאלה, כי בקושי יש, ואני כן חושב שצריך להשאיר אותו, במיוחד בשביל הליגה והחוק הרוסי כי הוא שחקן טוב לליגה וגם ביורוליג הוא נותן הופעות טובות פה ושם, בקיצור זה שחקן שחייב להשאר
מילר - לא חושב שיש מה ככ להסביר פה, שחקן עם פוטנציאל מטורף, עונה הבאה הוא כבר ישכח מהפציעה ויתן הופעות אדירות ביורוליג, ואל תשכחו שקיצצו לא משמעותית בשכר
שגב - אין מה לדבר, חבל לפספס סנטר ישראלי מצוין שכזה.