המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:לאנגפורד לא 3 ביורוליג(הוא 1.92 מ'..) ובלו כבד יחסית.
שחף כתב:כששחקנים משחקים מחוץ לעמדה שלהם הם נראים פחות טוב. אני חושב שהבנו את זה מצויין עם מאצ'באן.
קובי כתב:מישהו כאן שיחק כדורסל בקבוצה פעם ? עזבו קבוצה - בית ספר לכדורסל. לא זכור לי שלימדו אותנו מה זה סמול פורוורד. אני זוכר שהיו 2 חצאי פינות, אבל מה אני מבין ...
זה לא שסמול פורוורד היא המצאה אמריקאית, אבל לא צריך לעשות מזה תזה בהנדסה גנטית.
בקיצור, בואו נהיה פרקטיים: תשאלו את עצמכם שאלה אחרת - מה ההבדל בין אלן אנדרסון לקית' לאנגפורד. למה אחד יכול לשחק בעמדה 3 והשני ממש לא. אני לא מוצא את התשובה. אשמח לשמוע.
החציל האצטקי כתב:העמדות האמריקאיות מתייחסות הרבה יותר להגנה מלהתקפה.
'סמול פורוורד' זה פורוורד קטן, פשוטו כמשמעו- הוא חזק וגבוה כמו פורוורד אבל קטן מספיק כדי להתמודד עם גארדים זריזים.
לנגפורד קטן מדי כדי לשחק בעמדה הזאת.
שחף כתב:קובי כתב:מישהו כאן שיחק כדורסל בקבוצה פעם ? עזבו קבוצה - בית ספר לכדורסל. לא זכור לי שלימדו אותנו מה זה סמול פורוורד. אני זוכר שהיו 2 חצאי פינות, אבל מה אני מבין ...
זה לא שסמול פורוורד היא המצאה אמריקאית, אבל לא צריך לעשות מזה תזה בהנדסה גנטית.
בקיצור, בואו נהיה פרקטיים: תשאלו את עצמכם שאלה אחרת - מה ההבדל בין אלן אנדרסון לקית' לאנגפורד. למה אחד יכול לשחק בעמדה 3 והשני ממש לא. אני לא מוצא את התשובה. אשמח לשמוע.
נכון שהכדורסל השתנה בשנים האחרונות, אבל אנדרסון הוא 1.98 מ' עם גוף חזק מאוד. יש הבדל די משמעותי בינו לבין לאנגפורד. לאנגפורד גם יותר זריז מצד שני. הסמול היחיד ביורוליג שהוא בגובה של לאנגפורד הוא רומיין סאטו, שיש לו ידיים ענקיות ביחס לגובה שלו(11'6) וגוף סופר חזק, ככה שהוא נראה כמו 1.96 מ'.
asafb96 כתב:החציל האצטקי כתב:העמדות האמריקאיות מתייחסות הרבה יותר להגנה מלהתקפה.
'סמול פורוורד' זה פורוורד קטן, פשוטו כמשמעו- הוא חזק וגבוה כמו פורוורד אבל קטן מספיק כדי להתמודד עם גארדים זריזים.
באמריקה אולי יהיה לו קשה. באירופה ממש לא. הוא לא קטן. הוא יכול בכיף להסתדר. אני ממש לא רואה SF באירופה שיחגוג על הסייז של לאנגפורד
חוץ מזה, מה ההבדל באמת בינו לבין סמית' לדוגמא?? 3 ס"מ?? זה מה שיעשה את ההבדל? ורודי? שיחזור שנה הבאה לאירופה ייחשב לסווינגמן הטוב באירופה כנראה, וגם הוא גבוה מלאנגפורד ב3 ס"מ
כמו שקובי כתב, זה ממש לא הנדסה גנטית, ולאנגפורד ממש לא יתקשה בגלל סנטימטרים בודדים, תשאלו את סאטו, שבגובה של לאנגפורד, ושמר העונה את קירילנקו בצורה הטובה ביותר, וכפה עליו, לפחות ב3 הרבעים הראשונים, את משחקו הגרוע ביותר ביורוליג. גם ווימס נתן את משחקו הגרוע ביותר מול שמירה של לאנגפורד, וקצת של סמית'
כמו שהוא לא מתקשה עד עכשיו כשהוא שומר לפעמים על שחקנים בעמדה 3, הוא לא יתקשה גם שנה הבאה
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:החציל האצטקי כתב:העמדות האמריקאיות מתייחסות הרבה יותר להגנה מלהתקפה.
באמריקה אולי יהיה לו קשה. באירופה ממש לא. הוא לא קטן. הוא יכול בכיף להסתדר. אני ממש לא רואה SF באירופה שיחגוג על הסייז של לאנגפורד
חוץ מזה, מה ההבדל באמת בינו לבין סמית' לדוגמא?? 3 ס"מ?? זה מה שיעשה את ההבדל? ורודי? שיחזור שנה הבאה לאירופה ייחשב לסווינגמן הטוב באירופה כנראה, וגם הוא גבוה מלאנגפורד ב3 ס"מ
כמו שקובי כתב, זה ממש לא הנדסה גנטית, ולאנגפורד ממש לא יתקשה בגלל סנטימטרים בודדים, תשאלו את סאטו, שבגובה של לאנגפורד, ושמר העונה את קירילנקו בצורה הטובה ביותר, וכפה עליו, לפחות ב3 הרבעים הראשונים, את משחקו הגרוע ביותר ביורוליג. גם ווימס נתן את משחקו הגרוע ביותר מול שמירה של לאנגפורד, וקצת של סמית'
כמו שהוא לא מתקשה עד עכשיו כשהוא שומר לפעמים על שחקנים בעמדה 3, הוא לא יתקשה גם שנה הבאה
אני מסכים איתך בכללי, אבל אתה לא צריך לשנות פרטים בשביל לשכנע את הפורום..
ווימס נתן את משחקו הגרוע מול שמירה של סמית' וקצת של לאנגפורד..
rc4991 כתב:הם צריכים להשאיר אותם כמה שיותר מהר ובמיוחד את לאנגפורד שאין לו ממש אהבה למכבי למרות שהתעודדתי מהציטוט שלו בכתבה
אם מכבי תשמור עליהם או אפילו רק על סופו ולאנגפורד יהיה למכבי בסיס אדיר
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:הם צריכים להשאיר אותם כמה שיותר מהר ובמיוחד את לאנגפורד שאין לו ממש אהבה למכבי למרות שהתעודדתי מהציטוט שלו בכתבה
אם מכבי תשמור עליהם או אפילו רק על סופו ולאנגפורד יהיה למכבי בסיס אדיר
למה אתה אומר את זה?
אני בטוחה שלאנגפורד לא מכביסט בנשמתו אבל אני בספק אם מישהו מהשחקנים כן(אולי פניני)..
לי אישית מספיק שהוא יעריך את המועדון וייהנה פה ובעקבות זה ירצה להישאר..מבחינתי לזר זה מעל ומעבר..
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־6 אורחים