כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: בארץ 5 (העיירה מפולגת)

22 ינואר 2017, 00:53

yanay21 כתב:
felix_r כתב:
LIAV10 כתב:ידעתם שיש למילצ׳ן net worth של 5.8 מיליארד דולר?
מטורף, הוא יותר עשיר מטראמפ.

זאת הסיבה שלא היה לו שום צורך לשחד את נתניהו.

אני לא חושב שהוא שיחד אותו, אבל יש אנשים שתמיד רוצים עוד כסף, או קשרים מסוג אחר.

נכון, אי אפשר לדעת, אם כי הוא אחד המפיקים הגדולים בהוליווד, לא יודע איך עסקיו קשורים לישראל.

אני גם זוכר שקראתי איפשהו שמשפחת מילצ'ן תרמה לישראל מאות מיליונים...

22 ינואר 2017, 17:12

תמונה

22 ינואר 2017, 17:29

פרשננו נתניהו משקיף מן הצד

22 ינואר 2017, 17:31

לא ממש. הצביע בעד גם בועדת השרים וגם במליאה.

22 ינואר 2017, 17:42

מה שאני אוהב בו, זה שהוא תמיד מתבטא כאילו הוא לא צד בהחלטות שנעשו.

לזכותו יאמר שצריך בדחיפות לשנות את שיטת המשטר פה.

22 ינואר 2017, 17:46

בתכלס מה אכפת לו אבל? החוק גם ככה לא יעבור בגץ. היה יכול להתבטא בעד החוק, לרצות את הימין ולהאשים את בגץ אחרי זה בנוהל.

22 ינואר 2017, 17:48

MTA2311 כתב:בתכלס מה אכפת לו אבל? החוק גם ככה לא יעבור בגץ. היה יכול להתבטא בעד החוק, לרצות את הימין ולהאשים את בגץ אחרי זה בנוהל.

לא עקבתי אחרי העניין המשפטי, אבל הבנתי שהוא שונה כך שהוא יכול לעבור בג"ץ(בהתחלה היועמ"ש סירב, ואמר שלא יגן עליו).
זה מדהים איך הם עושים את זה כל פעם מחדש. חלום שלי שזה יעבור בג"ץ, שיתחילו לקחת אחריות על המעשים שלהם, במקום להאשים אליטות שלא קיימות

22 ינואר 2017, 17:49

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:בתכלס מה אכפת לו אבל? החוק גם ככה לא יעבור בגץ. היה יכול להתבטא בעד החוק, לרצות את הימין ולהאשים את בגץ אחרי זה בנוהל.

לא עקבתי אחרי העניין המשפטי, אבל הבנתי שהוא שונה כך שהוא יכול לעבור בג"ץ(בהתחלה היועמ"ש סירב, ואמר שלא יגן עליו).
זה מדהים איך הם עושים את זה כל פעם מחדש. חלום שלי שזה יעבור בג"ץ, שיתחילו לקחת אחריות על המעשים שלהם, במקום להאשים אליטות שלא קיימות

יש לך לינק לגבי השינוי? מעניין איזה מניפולציה עשו שם.

22 ינואר 2017, 17:52

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

אחפש, לא בטוח שאני צודק בזה, אני פשוט זוכר שהיה איזה קטע שבו הוא סירב להגן על החוק בבג"ץ(ואם לא הוא, אז מי?), וזכור לי שהוא ערך איזו ישיבה בניסיון למצוא פתרון כלשהו.

22 ינואר 2017, 17:53

אוקיי, מסתבר שאני טועה והם הגיעו לרמות אחרות של טמטום. זה עבר למרות התנגדותו. מה הם לא יעשו כדי לזרוק עצם לבוחרים.

22 ינואר 2017, 17:55

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

אחפש, לא בטוח שאני צודק בזה, אני פשוט זוכר שהיה איזה קטע שבו הוא סירב להגן על החוק בבג"ץ(ואם לא הוא, אז מי?), וזכור לי שהוא ערך איזו ישיבה בניסיון למצוא פתרון כלשהו.

היועמש לא חייב להגן על חוקים של הכנסת בבגץ. בדיוק בגלל חילוקי הדעות האלה תיקנו את חוק הכנסת ככה שהיועץ המשפטי לכנסת יגן על עמדת הכנסת בערכאות.

זאת אחת הסוגיות המעניינות האמת. קשה לי מאוד להאמין שביבי מעוניין שהחוק הזה יעבור באמת, גם בנוסח מרוכך יותר. כרגיל הוא בנה על בגץ שיעשה בשבילו את העבודה השחורה.

22 ינואר 2017, 17:58

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

היועמש לא חייב להגן על חוקים של הכנסת בבגץ. בדיוק בגלל חילוקי הדעות האלה תיקנו את חוק הכנסת ככה שהיועץ המשפטי לכנסת יגן על עמדת הכנסת בערכאות.

זאת אחת הסוגיות המעניינות האמת. קשה לי מאוד להאמין שביבי מעוניין שהחוק הזה יעבור באמת, גם בנוסח מרוכך יותר. כרגיל הוא בנה על בגץ שיעשה בשבילו את העבודה השחורה.

אין לי ספק שהוא לא רוצה שזה יעבור, הפחד היחיד שיש לו, ובצדק, הוא שיעקפו אותו מימין. לא יפתיע אותי אם הוא ימצא דרך להיעזר בטראמפ כדי לטרפד גם את סיפוח מעלה אדומים, ולו רק כדי להימנע מלעשות.
כאילו מפא"י עדיין בשלטון, בחיי

22 ינואר 2017, 18:35

תתכוננו להרבה פיגועים בתקופה הקרובה

תמונה

22 ינואר 2017, 18:46

Holiday_Armadillo כתב:תתכוננו להרבה פיגועים בתקופה הקרובה

תמונה

לדעתי נתניהו יוריד אותו מזה.

22 ינואר 2017, 18:48

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:תתכוננו להרבה פיגועים בתקופה הקרובה

תמונה

לדעתי נתניהו יוריד אותו מזה.

אני לא יודע לאן זה ילך, אבל זו בהחלט אופציה. להעביר שגרירות זה קליל, אנחנו נצטרך להתמודד עם ההשלכות. מת לראות איך בנט יגיב אם זה לא קורה

22 ינואר 2017, 21:30

אתם רוצים להגיד לי שההבטחה שתושבי עמונה נתנו לבג''ץ שהם יתפנו בשקט אם יידחו את הפינוי ב-45 יום עכשיו פתאום לא מקובלת עליהם? אני בשוק, צריכה לאסוף את הלסת מהריצפה

22 ינואר 2017, 21:33

Holiday_Armadillo כתב:אתם רוצים להגיד לי שההבטחה שתושבי עמונה נתנו לבג''ץ שהם יתפנו בשקט אם יידחו את הפינוי ב-45 יום עכשיו פתאום לא מקובלת עליהם? אני בשוק, צריכה לאסוף את הלסת מהריצפה

הם למדו מהטובים ביותר, הממשלה ביקשה דחיות מבג"ץ בעניין הזה כבר שנים

22 ינואר 2017, 21:33

Holiday_Armadillo כתב:אתם רוצים להגיד לי שההבטחה שתושבי עמונה נתנו לבג''ץ שהם יתפנו בשקט אם יידחו את הפינוי ב-45 יום עכשיו פתאום לא מקובלת עליהם? אני בשוק, צריכה לאסוף את הלסת מהריצפה

ברוב חכמתם מקבלים עצות מכל מני פוליטיקאים פופוליסטים

23 ינואר 2017, 16:01

נראה שיש איזשהי תאונה חריגה בצפון, אבל לא אדבר במספרים עד שלא נדע בודאות

23 ינואר 2017, 16:04

10 פצועים, 3 מהם קשה
נושא נעול