04 פברואר 2012, 20:20
asafb96 כתב:חנו'ש כתב:אמרתי שאני מדברת בשם עצמי ולא מעניין אותי מה אחרים חושבים.
ותגדיר מה ההבדל בין כושר סביר לכושר טוב אצלו?
הרי הוא אף פעם לא היה שחקן של 20 נקודות למשחק.
אוקי, אני יודע שדיברת בשם עצמך. הגבת אבל לתגובה שלי, שאומרת שיהיו אנשים כאלה ואחרים, שירצו אותו בכל מחיר, אז חשבת שאני מתנגד אליו או משהו. הסברתי לך רק מה הנקודה שלי... לא משנה
בקשר לכושר, אם הוא חוזר לקאנטו, ונותן משהו כמו 7-8 נקודות למשחק באיטליה, נאמר ב40-50% מהשדה, עם נגיד 2-3 אסיסטים (בהנחה שהוא מקבל דקות, ועם מצב הרכזים שם, אני מאמין שהוא יקבל דקות), זה כושר סביר ואפילו בינוני בשבילי, ואני לא חושב שאם הוא חוזר ככה, צריך להחזיר אותו, אבל אני חושב שחלק פה עדיין ירצו אותו, בגלל כל הסיבות של המכביסטיות, המלחמה, וכו'...
אם הוא באמת חוזר טוב, ומציג יכולת טובה, אין לי בכלל בעיה שהשם שלו יעלה (אבל גם במצב הזה, אני רואה איך אנשים זורקים פה סכומים כמו מיליון דולר במידה והוא מציג יכולת טובה, מה שלא ריאלי בעניי...)
04 פברואר 2012, 20:36
04 פברואר 2012, 20:36
חנו'ש כתב:asafb96 כתב:חנו'ש כתב:אמרתי שאני מדברת בשם עצמי ולא מעניין אותי מה אחרים חושבים.
ותגדיר מה ההבדל בין כושר סביר לכושר טוב אצלו?
הרי הוא אף פעם לא היה שחקן של 20 נקודות למשחק.
אוקי, אני יודע שדיברת בשם עצמך. הגבת אבל לתגובה שלי, שאומרת שיהיו אנשים כאלה ואחרים, שירצו אותו בכל מחיר, אז חשבת שאני מתנגד אליו או משהו. הסברתי לך רק מה הנקודה שלי... לא משנה
בקשר לכושר, אם הוא חוזר לקאנטו, ונותן משהו כמו 7-8 נקודות למשחק באיטליה, נאמר ב40-50% מהשדה, עם נגיד 2-3 אסיסטים (בהנחה שהוא מקבל דקות, ועם מצב הרכזים שם, אני מאמין שהוא יקבל דקות), זה כושר סביר ואפילו בינוני בשבילי, ואני לא חושב שאם הוא חוזר ככה, צריך להחזיר אותו, אבל אני חושב שחלק פה עדיין ירצו אותו, בגלל כל הסיבות של המכביסטיות, המלחמה, וכו'...
אם הוא באמת חוזר טוב, ומציג יכולת טובה, אין לי בכלל בעיה שהשם שלו יעלה (אבל גם במצב הזה, אני רואה איך אנשים זורקים פה סכומים כמו מיליון דולר במידה והוא מציג יכולת טובה, מה שלא ריאלי בעניי...)
אצל פרקינס, אפשר לדעת אם חזר לכושר או לא רק ע"י צפייה במשחקים שלו ולא ע"י עיון בסטטיסטיקה שהוא ייתן או לא ייתן.
כמו שכרמל ציינה, הדברים שהוא נותן בעיקר נמצאים בהגנה (ומעניין שאם כבר סטטיסטיקה אז לא הזכרת נתוני חטיפות...) וזה לרוב משהו שלא רואים בסטטיסטיקה אלא רק במהלך המשחק עצמו.
מכיוון שאני מאמינה שרובינו לא הולכים לצפות כאן ביותר מידי משחקים של קאנטו זה יהיה קצת קשה לדעת לגביו.
04 פברואר 2012, 21:25
04 פברואר 2012, 21:31
where is the love? כתב:אני הייתי מביא אותו במקום מאלט.
ולכל אלו שחושבים שהוא לא יחזור לכושר, אני דווקא חושב שהוא יחזור ובגדול! ואני מקווה שהוא יחזור לכושר, כמובן שאני מקווה שאנחנו ננצח את קאנטו ביותר מ-8.
04 פברואר 2012, 22:41
04 פברואר 2012, 23:02
04 פברואר 2012, 23:09
חנו'ש כתב:לפחות הוא מצליח לעבור כיסא...
זה כבר יפה מאוד
05 פברואר 2012, 06:40
misha כתב:עזבו שטויות, כרגע פחות מעניין אותי האם הוא יחזור מתישהו למכבי או לא, אני פשוט שמח בשבילו שהוא סוף סוף חוזר לשחק כדורסל אחרי שנה. מאחל לו רק הצלחה.
05 פברואר 2012, 06:42
asafb96 כתב:where is the love? כתב:אני הייתי מביא אותו במקום מאלט.
ולכל אלו שחושבים שהוא לא יחזור לכושר, אני דווקא חושב שהוא יחזור ובגדול! ואני מקווה שהוא יחזור לכושר, כמובן שאני מקווה שאנחנו ננצח את קאנטו ביותר מ-8.
הוא לא היה יכול לתרום יותר ממאלט, בוודאות
קצת שוכחים את זה בגלל המשחק האחרון הלא משהו, אבל ב2 המשחקים הראשונים הוא היה מצוין. משחק אחד חלש וישר הפכו אותו לטעות. הוא לא רכז, נכון, אבל הוא שחקן טוב, שמביא את הדבר שהכי חסר למכבי בקוו האחורי, וזה קליעה
אם בלאט יצוות אותו, ואת לאנגפורד, לכל אורך המשחקים, לפחות לרוב אורך המשחקים, לצד אחד מבין אוחיון/פאפאס, אני מאמין שגם הוא, גם לאנגפורד, ובכלל, מכבי, יראו הרבה הרבה יותר טוב
05 פברואר 2012, 06:48
05 פברואר 2012, 08:13
חנו'ש כתב:לפחות הוא מצליח לעבור כיסא...
זה כבר יפה מאוד
05 פברואר 2012, 08:52
yzafrir כתב:דווקא לגבי פאפאס אני לא מסכים , אני חושב שהרומנטיקה לגביו השתלטה פה על הפורום ומסנוורת פה את האנשים . פאפאס הוא טעות ואין מה לעשות אבל אפילו בלאט מבין את זה .
לגבי דורון במקום מאלט , זה תלוי איזה דרורן נקבל , אם זה דורון של ליפני הפציעה אז אין שאלה בכלל אבל קודם צריך לראות איך הוא יחזור ובמקרה שלו צריך לראות את המשחקים כדי להבין אם הוא חזר לעצמו או לא ולא להסתמך על סטטיסטיקה....
לגבי המחיר שלו , לפני הפציעה אני חושב שהוא היה שווה למכבי את הסכומים שפארגו היה אמור לקבל אבל היום הסיכון איתו הוא קצת גדולן יותר ולכן אין סיכוי שיקבל סכומים כאלו לא במכבי ולא בקבוצה אחרת . אני מניח שקאנטו ישלמו לו עד סוף העונה לא יותר מ-100-150....
05 פברואר 2012, 10:10
05 פברואר 2012, 10:26
yzafrir כתב:אני אנסח את זה אחרת , פאפאס מקבל הרבה דקות כשהוא טוב , כשהוא לא טוב בלאט מזהה את זה ומוריד אותו לספסל . אין לי שום דעה קדומה עליו אלא שפשוט היה קל מאוד לראות עוד בעונה שעברה שהוא נמצא בירידה גדולה בכושרו ואין לו מה לחפש במכבי ,בטח שלא כשחקן מוביל . אותו דבר אני חושב על שאראס (ותכף תגיד שגם עליו יש לי דעה קדומה...)
מכבי נימצאת בבעיה בעמדה 1 ואני לא חושב שפאפאס הוא הפתרון . אולי אפשר לומר שכרגע הוא הרע במיעוטו אבל אם מלכתחילה היינו מחתימים רכז אחר צעיר יותר בתחילת העונה במקומו אז לא היינו מגיעים למצב הזה . בגלל זה אני מגדיר את ההחתמה שלו כטעות .
אני גם חושב שמאלט ולאנגפורד יחד ב-1 ו 2 זה לא אידיאלי אבל לא בטוח שפאפאס ואחד מהם זה הפתרון . בכל מקרה אנחנו עכשיו במצב שאם לא הטעויות שנעשו עוד בקיץ לא היינו מגיעים אליו וכל הרעיונות שמציעים פה צריכים לנסות אותם כמו לאנגפורד ב-3 מאלט ב-2 ויוגב/פאפאס ב-1....
חבל רק שבשלב כזה אנחנו עדיין לא מצאנו את הורטאציה הנכונה .
05 פברואר 2012, 12:07
yzafrir כתב:אני אנסח את זה אחרת , פאפאס מקבל הרבה דקות כשהוא טוב , כשהוא לא טוב בלאט מזהה את זה ומוריד אותו לספסל . אין לי שום דעה קדומה עליו אלא שפשוט היה קל מאוד לראות עוד בעונה שעברה שהוא נמצא בירידה גדולה בכושרו ואין לו מה לחפש במכבי ,בטח שלא כשחקן מוביל . אותו דבר אני חושב על שאראס (ותכף תגיד שגם עליו יש לי דעה קדומה...)
מכבי נימצאת בבעיה בעמדה 1 ואני לא חושב שפאפאס הוא הפתרון . אולי אפשר לומר שכרגע הוא הרע במיעוטו אבל אם מלכתחילה היינו מחתימים רכז אחר צעיר יותר בתחילת העונה במקומו אז לא היינו מגיעים למצב הזה . בגלל זה אני מגדיר את ההחתמה שלו כטעות .
אני גם חושב שמאלט ולאנגפורד יחד ב-1 ו 2 זה לא אידיאלי אבל לא בטוח שפאפאס ואחד מהם זה הפתרון . בכל מקרה אנחנו עכשיו במצב שאם לא הטעויות שנעשו עוד בקיץ לא היינו מגיעים אליו וכל הרעיונות שמציעים פה צריכים לנסות אותם כמו לאנגפורד ב-3 מאלט ב-2 ויוגב/פאפאס ב-1....
חבל רק שבשלב כזה אנחנו עדיין לא מצאנו את הורטאציה הנכונה .
05 פברואר 2012, 13:01
05 פברואר 2012, 13:18
yzafrir כתב:אסף ,נשאל את זה אחרת , אתה רוצה אותו שנה במכבי כאחד משניי הגארדים המובילים שלך ?
לי דיי ברור שלא וגם הוא לא היה צריך להגיע העונה כמו ששאראס שכל עונה יש פה חברה שעדיין מפנטזים עליו לא צריך להגיע לפה . אין טעם לבנות על שחקנים שפעם היו כוכבים גדולים והיום נימצאים בדעיכה גדולה . זה לא מתאים לסגנון של בלאט כנראה ואני עדיין מאמין שבלאט מכסתח על ההנהלה כשאמר שהוא זה שרצה אותו...
05 פברואר 2012, 15:20
05 פברואר 2012, 15:32