שון ג'יימס ייעדר לפחות חודש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שון ג'יימס ייעדר לפחות חודש

הודעהעל ידי NY boy » 09 פברואר 2012, 22:58

asafb96 כתב:
NY boy כתב:אין למכבי אופציה לחתוך אותו, לא השנה ולא בשנה הבאה ממה שפורסם וממה שאני מבין. החוזה שלו הוא מובטח ל3 שנים ולכן הוא גם מאד נמוך.

אסף, ההנחה שלך שמצ'באן חוזר היא טעות שהולכת וחוזרת כל הזמן. כל האינדיקציה מראה שלמכבי אין כוונה להחזיר אותו אם הנדריקס וסופו ישארו, כל הדיווחים דיברו על זה, כל הרמיזות מראות על זה. מכיוון מכבי לא יצא עד עכשיו שום דבר שאמור לגרום למישהו לחשוב שמצ'באן חוזר אז ההנחה הזאת היא טעות מהיסוד. לדעתי מצ'באן לא יהיה במכבי בשום מקרה בשנה הבאה אלא אם אליהו או בלו לא ימשיכו.

יש גם יש. לפי מה שהבנתי, הוא חתם על חוזה של 1+2. עונה ראשונה מובטחת, עם אופציה לעוד 2.
בוא נאמר דבר כזה, למכבי יש אופציה לשחרר את ג'יימס, וג'יימס לא ממש מרשים. למאצ'בן יש חוזה מובטח לעוד 3 שנים, והוא נותן עונה יוצאת מהכלל בפרטיזן.
הדיווחים שווים אתה יודע למה, ואני מאמין, ומאוד מאוד מקווה, שמאצ'בן יחליף את ג'יימס שנה הבאה. זאת נראת האופציה הכי טבעית וברורה לעין. אין חי מושג מאיפה הבאת את זה שההחזרה שלו קשורה בהישארות של סופו והנדריקס. אין בכלל קשר בין הדברים, ואין סיבה ששולשתם לא יהיו במכבי יחדיו.

לג'יימס חוזה ל3 שנים (לא שנתיים אפילו) מובטח בלי שום אופציה לשחרר אותו (או שלו להשתחרר מהצד השני) זה לפחות מה שאני שמעתי ממישהו שאמור לדעת על מה הוא מדבר. אם הוא טועה אז אולי, לא נראה לי שהוא טועה.

מהצד השני מצ'באן הוא אירופי עם ביקוש, ולכן לא תהיה בעיה למכור אותו או לשחרר אותו בקלות. והיו מספיק דיווחים בעבר כזה של "גורמים במכבי" שאפשר או אי אפשר להתייחס אליהם אני לא יודע, אבל הם בהחלט קשרו את הסיפור של מצ'באן להנדריקס וסופו.

jol9, לדעתי אתה טועה לגביי עניין המס. הסיפור עם המס מחושב בכלל על פי חודשים (48 חודשים סה"כ), כל עונה היא בסביבות 9 חודשים, זה אומר שיש 5 עונות וקצת בארץ עד שעניין המס נכנס לתוקף. אצל ג'יימס לדעתי זה אמור להיות רק בשנה השלישית, בהתחשב בזה שהוא היה 3 עונות בבני השרון.
NY boy

הודעהעל ידי jol9 » 10 פברואר 2012, 07:23

NY boy כתב:
asafb96 כתב:
NY boy כתב:אין למכבי אופציה לחתוך אותו, לא השנה ולא בשנה הבאה ממה שפורסם וממה שאני מבין. החוזה שלו הוא מובטח ל3 שנים ולכן הוא גם מאד נמוך.

אסף, ההנחה שלך שמצ'באן חוזר היא טעות שהולכת וחוזרת כל הזמן. כל האינדיקציה מראה שלמכבי אין כוונה להחזיר אותו אם הנדריקס וסופו ישארו, כל הדיווחים דיברו על זה, כל הרמיזות מראות על זה. מכיוון מכבי לא יצא עד עכשיו שום דבר שאמור לגרום למישהו לחשוב שמצ'באן חוזר אז ההנחה הזאת היא טעות מהיסוד. לדעתי מצ'באן לא יהיה במכבי בשום מקרה בשנה הבאה אלא אם אליהו או בלו לא ימשיכו.

יש גם יש. לפי מה שהבנתי, הוא חתם על חוזה של 1+2. עונה ראשונה מובטחת, עם אופציה לעוד 2.
בוא נאמר דבר כזה, למכבי יש אופציה לשחרר את ג'יימס, וג'יימס לא ממש מרשים. למאצ'בן יש חוזה מובטח לעוד 3 שנים, והוא נותן עונה יוצאת מהכלל בפרטיזן.
הדיווחים שווים אתה יודע למה, ואני מאמין, ומאוד מאוד מקווה, שמאצ'בן יחליף את ג'יימס שנה הבאה. זאת נראת האופציה הכי טבעית וברורה לעין. אין חי מושג מאיפה הבאת את זה שההחזרה שלו קשורה בהישארות של סופו והנדריקס. אין בכלל קשר בין הדברים, ואין סיבה ששולשתם לא יהיו במכבי יחדיו.

לג'יימס חוזה ל3 שנים (לא שנתיים אפילו) מובטח בלי שום אופציה לשחרר אותו (או שלו להשתחרר מהצד השני) זה לפחות מה שאני שמעתי ממישהו שאמור לדעת על מה הוא מדבר. אם הוא טועה אז אולי, לא נראה לי שהוא טועה.

מהצד השני מצ'באן הוא אירופי עם ביקוש, ולכן לא תהיה בעיה למכור אותו או לשחרר אותו בקלות. והיו מספיק דיווחים בעבר כזה של "גורמים במכבי" שאפשר או אי אפשר להתייחס אליהם אני לא יודע, אבל הם בהחלט קשרו את הסיפור של מצ'באן להנדריקס וסופו.

jol9, לדעתי אתה טועה לגביי עניין המס. הסיפור עם המס מחושב בכלל על פי חודשים (48 חודשים סה"כ), כל עונה היא בסביבות 9 חודשים, זה אומר שיש 5 עונות וקצת בארץ עד שעניין המס נכנס לתוקף. אצל ג'יימס לדעתי זה אמור להיות רק בשנה השלישית, בהתחשב בזה שהוא היה 3 עונות בבני השרון.

אני באמת לא מומחה מס אז אני לא סגור על זה לגמרי. לדעתי אדם שעובד בארץ מעל לחצי שנה במהלך שנת המס, אז כל השנה נחשבת לו. בכל אופן יכול להיות שאתה צודק
ובשנה הבאה המס עליו לא יעלה ויש לזה כמובן משקל משמעותי.

לגבי החוזה - נוכל רק לחכות לקיץ ולראות. לדעתי השחקן הזה לא ראוי להמשיך בקבוצה, מכמה וכמה סיבות. בכל אופן, הוא בשוליים. אם מכבי תצליח לסגור את הקבוצה
בצורה טובה, עם רכז ברמה, עם לאנגפורד, עם ריצ', עם סופו, עם יותם ועם שחקן טוב בעמדה 3, ויישאר לה עוד קצת עודף, אז אפשר ללכת עליו.
לא הייתי רוצה שמכבי תסגור איתו, ובסוף יתברר שחסרים לה עוד 400K בשביל לסגור עם רכז באמת איכותי (כמו שהיה בזמנו עם מקאלב), שהלכו לג'יימס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 10 פברואר 2012, 09:28

כמו שאמרתי גם בקיץ, הייתי רוצה 2.16 מ' שכזה כמו שרמאדיני ולא גבוה דחלילי(2.06 מ') שאין לו סייז מול הגדולות כמו ג'יימס.
בינתיים, אם מכבי לא הייתה עובדת בעיקר על שיקולים כספיים, כנראה שהיינו רואים פה את מאצ'באן בחזרה כבר עכשיו או שמכבי הייתה פונה ללובליאנה עם בקשה להחתים את רות'בארט. ישראלי, גבוה, סנטר. הוא כנראה לא הסטנקו באראץ' הבא אבל מספיק טוב בשביל לתת לסופו או הנדריקס דקות מנוחה באדריאטית ובליגה שלנו. לאור זה שמכבי גם ככה בחריגה מהתקציב זה דברים שפשוט לא יקרו....
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 10 פברואר 2012, 10:13

שחף כתב:כמו שאמרתי גם בקיץ, הייתי רוצה 2.16 מ' שכזה כמו שרמאדיני ולא גבוה דחלילי(2.06 מ') שאין לו סייז מול הגדולות כמו ג'יימס.
בינתיים, אם מכבי לא הייתה עובדת בעיקר על שיקולים כספיים, כנראה שהיינו רואים פה את מאצ'באן בחזרה כבר עכשיו או שמכבי הייתה פונה ללובליאנה עם בקשה להחתים את רות'בארט. ישראלי, גבוה, סנטר. הוא כנראה לא הסטנקו באראץ' הבא אבל מספיק טוב בשביל לתת לסופו או הנדריקס דקות מנוחה באדריאטית ובליגה שלנו. לאור זה שמכבי גם ככה בחריגה מהתקציב זה דברים שפשוט לא יקרו....

שרמאדיני קונה את מקומו באירופה כגבוה איכותי. אם רוצים להביא אותו, אז אסור לחכות.
מה שכן, הבאה של שרמדיני תהיה על חשבון סופו כנראה וכאן זה כבר שיקול מקצועי
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 פברואר 2012, 10:17

אין סיבה שפאו לא יחתימו אותו על חוזה חדש.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 10 פברואר 2012, 11:48

NY boy כתב:
asafb96 כתב:

לג'יימס אין חוזה מובטח ל3 שנים. יש לו חוזה של שנה, ועוד 2 אופציה (או ל3 שנים עם אופציה לשחרר אותו, זה לא משנה...)
ברור שלמאצ'בן יש ביקוש, אז זה אומר שצריך למכור אותו? כל הגורמים והפרסומים שווים לת*ת. מאצ'בן נתן עונה גדולה, הוא חתום במכבי, ואין סיבה שלא יבוא. לקשר את מאצ'בן לסופו והנדריקס זה ממש לא נכון לעשות.
asafb96

הודעהעל ידי misha » 27 פברואר 2012, 17:14

ספורט5:

שון ג'יימס ממשיך להחלים מפריצת הדיסק שבגבו והוא צפוי לחזור לאימונים עם הקבוצה בתוך שבוע
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 פברואר 2012, 00:03

מכבי תל אביב צפויה לשחרר את שון ג’יימס בתום העונה
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2512425

החלטה נכונה..לא לרמות האלה..
אני מקווה לפחות שהקבוצה שתיקח אותו תשלם את מלוא החוזה שלו ולא ניתקע עם תשלומים לשחקן שלא נמצא בסגל מה שקורה קבוע בשנים האחרונות..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 28 פברואר 2012, 09:34

שתי אופציות.
1- שיש מישהו בהנהלת מכבי שרוצה לפגוע במכבי ע"י פרסומים מפגרים - דבר שפחות סביר(ובניננו, אם כן, היה הולך לוואלה ספורט?!)
או
2 - גרינוולד ממשיך לזיין את המוח ולרשום דברים שברורים לכולנו, מקסימום יגיד "פגעתי".

בקיצור, תפסיקו להקשיב לפרסומים כאלו באמצע העונה. בטח ובטח על שחקנים שכרגע במכבי ורוצים לשחרר אותם. אף אחד לא יוציא דבר כזה לתקשורת.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי שחף » 28 פברואר 2012, 09:41

אני מקווה שמכבי תלמד את הלקח ולא תביא יותר סנטר מליגה שאין בה סנטרים.
שחף

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 פברואר 2012, 09:55

Holiday_Armadillo כתב:מכבי תל אביב צפויה לשחרר את שון ג’יימס בתום העונה

אני מקווה לפחות שהקבוצה שתיקח אותו תשלם את מלוא החוזה שלו ולא ניתקע עם תשלומים לשחקן שלא נמצא בסגל מה שקורה קבוע בשנים האחרונות..

שון לא קיבל מספיק הזדמנויות ביורוליג, הוא צריך לשחק יותר כדי שנוכל לקבוע חד משמעית אם הוא לא לרמות האלו. אני סבור שמכבי קצת פספסה איתו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 28 פברואר 2012, 09:57

שמואל1 כתב:

שון לא קיבל מספיק הזדמנויות ביורוליג, הוא צריך לשחק יותר כדי שנוכל לקבוע חד משמעית אם הוא לא לרמות האלו. אני סבור שמכבי קצת פספסה איתו.

בלאט רואה אותו כל אימון ומחליט שלא מגיע לו דקות. אין לנו מה לראות מעבר לכך.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי שחף » 28 פברואר 2012, 10:03

מעבר לזה, אנחנו רואים אותו באדריאטית. כל סנטר עם קצת מסה ואפילו פאוור פורוורדים מסויימים כמו סמודיש עושה עליו סלים בקלות בפנים.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 28 פברואר 2012, 10:07

שמואל1 כתב:

מצד שני, זה גם לקח לכל מי שרץ והכתיר אותו וביטל את הנדריקס שמתברר כשחקן הרבה יותר טוב ממנו.

סה"כ מי שלא בא וטורף את המגרש ביורוליג, גם לא יצליח אם יקבל יותר דקות. זה נכון לגבי לא מעט שחקנים.
תיזכר למשל בגרסיה. הוא לא היה שיא הכשרון והאלגנטיות, אבל הבחור אכל פרקט, והרוויח את הדקות שלו בזכות זה, ובסוף גם הוכיח שיש לו מה לתת גם בצד ההתקפי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 28 פברואר 2012, 10:25

לא איכפת לי מה יעשו עם ג'יימס כרגע , העיקר ששמואל כתב הודעה !!!
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 פברואר 2012, 10:39

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:

מצד שני, זה גם לקח לכל מי שרץ והכתיר אותו וביטל את הנדריקס שמתברר כשחקן הרבה יותר טוב ממנו.

סה"כ מי שלא בא וטורף את המגרש ביורוליג, גם לא יצליח אם יקבל יותר דקות. זה נכון לגבי לא מעט שחקנים.
תיזכר למשל בגרסיה. הוא לא היה שיא הכשרון והאלגנטיות, אבל הבחור אכל פרקט, והרוויח את הדקות שלו בזכות זה, ובסוף גם הוכיח שיש לו מה לתת גם בצד ההתקפי.

לא לכל שחקן יש את האנרגיות והאקספלוסיביות כמו של אלכס גרסיה או דורון פרקינס. יש שחקנים שצריכים את הדקות והעידוד של המאמן כדי להראות את היכולות שלהם. קח לדוגמה שחקן כמו צ'אק אידסון, שבתחילת הקדנציה שלו במכבי הסריח את הפרקט גם במשחקי ליגה ישראלית אבל בעונתו השנייה לאחר שקיבל את הביטחון מהמאמן הראה שהוא אחד השחקנים הטובים באירופה.
תאמר עכשיו שאצל ג'יימס הסיפור שונה כי מדובר בשחקן עם נחיתות פיזית וכו', אותו דבר אפשר לומר על צ'אק אידסון ששחקנים בליגה הישראלית גברו עליו בלי בעיות.

דרך אגב גם ריצ'ארד הנדריקס בתחילת הקדנציה שלו במכבי הראה יכולת דומה לזו של שון ג'יימס. הוא בכל זאת קיבל את הקרדיט מבלאט וכיום הוא פורע את השטרות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 פברואר 2012, 10:41

yzafrir כתב:לא איכפת לי מה יעשו עם ג'יימס כרגע , העיקר ששמואל כתב הודעה !!!

כן, הצבא לא משאיר הרבה זמן פנוי. יש לציין שאני עדיין קורא כאן אבל חושש להביע את דעתי כמו פעם משום שאני לא מספיק בקיא במתרחש בעולם הכדורסל של מכבי או באירופה בכלל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 28 פברואר 2012, 10:55

אין שום צורך לחשוש שמואל, במדינה שלנו הבעת דעה בלי לדעת שום חומר רקע זה סוג של ספורט לאומי.
EulGam05

הודעהעל ידי felix_r » 28 פברואר 2012, 10:58

EulGam05 כתב:אין שום צורך לחשוש שמואל, במדינה שלנו הבעת דעה בלי לדעת שום חומר רקע זה סוג של ספורט לאומי.

:thumbup
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אלמוג » 28 פברואר 2012, 11:36

EulGam05 כתב:אין שום צורך לחשוש שמואל, במדינה שלנו הבעת דעה בלי לדעת שום חומר רקע זה סוג של ספורט לאומי.

:worship
תמונה
אלמוג

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל, מרסר ו־10 אורחים