19 פברואר 2012, 13:18
asafb96 כתב:אם כבר סנטר הגנתי, מה אתם אומרים על פישר? מסיים חוזה, היה כבר במכבי, מוכח ברמות יורוליג, ושחקן הגנה מצוין עם סייז טוב מאוד. יכול ליהיות גם שהוא הולך לקבל אזרחות, בגלל שהוא מתחתן עם החברה הישראלית שלו, אז הוא אפילו לא ייחשב לזר...
19 פברואר 2012, 13:28
שחף כתב:אני חושב שוויטסייד יכול לתרום מיידית באירופה מבחינה הגנתית. הוא טיפה רזה אבל אירופה לא מלאה בדוויט האוורדים וביינומים(לורבק נניח שחקן שמתבסס בעיקר על היכולת הטכנית הפנומנלית שלו) ועם יש לך עבודת רגליים טובה ורצון אתה יכול להתגבר על חיסרון מסויים במסה, בטח אם הנתונים שלך כל כך טובים.
התקפית אפשר להיות סקפטי אבל הוא לא איזה נגר ויש לו ידיים לא רעות בכלל וג'אמפר סולידי מחצי מרחק, אפשר להתרשם מזה כאן:
http://www.youtube.com/watch?v=uD5U3eQY-k0
19 פברואר 2012, 13:30
שחף כתב:asafb96 כתב:אם כבר סנטר הגנתי, מה אתם אומרים על פישר? מסיים חוזה, היה כבר במכבי, מוכח ברמות יורוליג, ושחקן הגנה מצוין עם סייז טוב מאוד. יכול ליהיות גם שהוא הולך לקבל אזרחות, בגלל שהוא מתחתן עם החברה הישראלית שלו, אז הוא אפילו לא ייחשב לזר...
בלאט לא רצה אותו בכלל.
19 פברואר 2012, 15:24
19 פברואר 2012, 15:37
19 פברואר 2012, 16:08
חנו'ש כתב:צריך לזכור שכשמחפשים סנטר הגנתי זה לא מספיק שהשחקם יהיה גבוה עם ידיים ארוכות ויכולת חסימה מרשימה.
אל תשכחו שבאירופה יש לו מעט סנטרים שאוהבים ויודעים לקלוע מבחוץ, בנוסף יש את כל הגנת החילופים שבלאט מאוד אוהב מה שגורם ללא מעט פעמים בהם גבוה נשאר לשמור על גארד.
כל זה מצריך מגבוה הגנתי גם זריזות מאוד גבוהה ועבודת רגליים זריזה שתיתן לו יכולת לשמור גם על גארדים ולצאת החוצה מהר לקלעי שלוש.
לרוב, שחקנים גבוהים וכבדים קצת מתקשים בזה.
19 פברואר 2012, 16:09
19 פברואר 2012, 16:12
שחף כתב:לחבר'ה האלה אין בעיות עם אתלטיות. סימני השאלה הם בעיקר בקשר לפיזיות(שלא יהיו רכיכות כמו פישר) ולהתאמה לרמה האירופאית הגבוהה.
19 פברואר 2012, 16:19
19 פברואר 2012, 16:34
חנו'ש כתב:פישר היה חוסם נהדר, אבל שומר אישי לא משהו בכלל.
דווקא אני חושבת שהנדריקס מצליח לעמוד בכבוד עם כל הדרישות ההגנתיות, גם אם לא באופן מושלם.
כמובן שאת הסנטימטרים החסרים שלו אי אפשר להשלים אבל לא תמיד זה מה שעושה את ההבדל.
כל אופן, לא הייתי רוצה שחקן שיהיה סנטר הגנתי נהדר אבל נגר מושלם בהתקפהסטייל לאזמה.
אני מעדיפה שחקנים שיכולים לתרום ב-2 צידי המגרש גם אם הם לא מדהימים בשום צד ספציפית (חוץ מאליהו שהוא קצת יוצא דופן בעיניי....)
19 פברואר 2012, 16:41
19 פברואר 2012, 16:49
LIAV10 כתב:טוב שלא השוות את הנדריקס לגור אריה וזהו..
אתה גומר אותו באופן שמזכיר לי את..תן לי לצטט אותך ״שלח גמר את פישר בגלל חוסר אובייקטיביות״..
19 פברואר 2012, 17:07
19 פברואר 2012, 17:17
חנו'ש כתב:להנדריקס יש השנה בממוצע 8 נקודות, 5 ריבאונדים ו-1.3 חסימות למשחק.
ולא, אילו לא הממוצעים של ליגת הפח שלנו, אילו הממוצעים של היורוליג (אגב, מקום ראשון בחסימות למשחק בשלב הטופ 16 כרגע).
אני לא מכירה הרבה סנטרים מחליפים שנותנים כאלו ממוצעים (הממוצעים שלו כמעט זהים לאלה של פישר העונה רק שהוא נותן אותם בפחות דקות).
בנוסף לכך, הוא עוד צעיר ובהחלט יש אצלו גרף עלייה.
אז ברור שיש לו את החסרונות שלו, וגם אני מאוד לא אוהבת את ההוק שוטים הלא מאוד חכמים שהוא לוקח מול מגדלים, וזה נכון שלפעמים הוא מזניח את הצבע (למרות שזה נובע הרבה מהגנת החילופים של בלאט שגם אני לא מתה עליה), אבל כמו שאמרת, אנחנו לא נשיג את הסנטר המושלם בטח שלא בעמדת המחליף.
הכל תלוי במחיר שלו (וגם אני לא חושבת שצריך לשבור את הקופה עבורו) ובאופציות שיש בחוץ כי כמו שחווינו לא מעט פעמים, הדשא של השכן לרוב ממש לא ירוק יותר (כי בניגוד לצסקא למכבי אין מיליונים כדי להחזיק קאונים על הספסל).
19 פברואר 2012, 17:31
חנו'ש כתב:להנדריקס יש השנה בממוצע 8 נקודות, 5 ריבאונדים ו-1.3 חסימות למשחק.
ולא, אילו לא הממוצעים של ליגת הפח שלנו, אילו הממוצעים של היורוליג (אגב, מקום ראשון בחסימות למשחק בשלב הטופ 16 כרגע).
אני לא מכירה הרבה סנטרים מחליפים שנותנים כאלו ממוצעים (הממוצעים שלו כמעט זהים לאלה של פישר העונה רק שהוא נותן אותם בפחות דקות).
אז ברור שיש לו את החסרונות שלו, וגם אני מאוד לא אוהבת את ההוק שוטים הלא מאוד חכמים שהוא לוקח מול מגדלים, וזה נכון שלפעמים הוא מזניח את הצבע (למרות שזה נובע הרבה מהגנת החילופים של בלאט שגם אני לא מתה עליה), אבל כמו שאמרת, אנחנו לא נשיג את הסנטר המושלם בטח שלא בעמדת המחליף.
הכל תלוי במחיר שלו (וגם אני לא חושבת שצריך לשבור את הקופה עבורו) ובאופציות שיש בחוץ כי כמו שחווינו לא מעט פעמים, הדשא של השכן לרוב ממש לא ירוק יותר (כי בניגוד לצסקא למכבי אין מיליונים כדי להחזיק קאונים על הספסל).
19 פברואר 2012, 17:46
asafb96 כתב:חנו'ש כתב:להנדריקס יש השנה בממוצע 8 נקודות, 5 ריבאונדים ו-1.3 חסימות למשחק.
אוקי, אנחנו פחות או יותר מסכימים
אני חושב ששוב לא הבנת אותי נכון. אני אמרתי לא פעם שאני אוהב את הנדריקס, ומאוד ארצה שישאר, אבל צריך להציג את הדברים כפי שהם. יש לו לא מעט פאשלות בהגנה, והוא רחוק מליהיות מה שהוא מצטייר פה
הגנת החילופים מטומטמת, אבל שימי לב שסופו למשל, יוצא חזק בחילוף וחוזר בספרינט. הנדריקס נשאר עם הגארד במקום לחזור לצבע. אז נכון, הוא שומר מצוין את הגארד, אבל 2 מסירות והסנטר של היריבה מקבל כדור לבד בצבע/מול גארד. כך בדיוק היה בטופ 16 מול כל הקבוצות.
כמו שאמרת-לא נשיג סנטר מושלם, אבל לא צריך להתפרע בשביל הנדריקס, כי יהיו חלופות טוב, אולי אפילו לא פחות טובות בשוק.
לגבי פישר, אחד הדברים שאני הכי אוהב בו זה את החכמה שלו, וזה שהוא יודע מה המוגבלות שלו. זה מה שגורם לו לקלוע באחוזים כל כך גבוהים מהשדה, ולצד 4 שמשחק בצבע בעיקר, בעל משחק פוסט, ויכולת מסירה טובה (כמו אליהו ומאצ'בן), לדעתי הוא יוכל לתרום המון.
בכל מקרה, נסכם שרוצים שהנדריקס ישאר, אבל הכל בסוף שאלה של מחיר
19 פברואר 2012, 18:07
20 פברואר 2012, 06:22
20 פברואר 2012, 10:13
yzafrir כתב:אני גם חושב שפישר יכול להיות תחליף מצויין להנדריקס מבחינת מה שיביא לקבוצה רק שהמחיר של פישר שנראה לא רע בכלל בבילבאו הוא יקר יחסית ולכן אני לא בטוח שזה אפשרי .
בכל אופן פישר שחקן שמכיר מצויין את המערכת עם ניסיון יורוליג ואופי טוב . ומבחינת כדורסל הוא די מגוון בהתקפה , קצת חסר לו את משחק החפירות אבל יש לו קליע טוב מבחוץ (אפילו משלוש) ותנועה מצוינת בפיק אנד רול ובהגנה הוא חוסם טוב מהדרקיס ושמתי לב גם שהוא העלה מאסה בספרד וכבר לא רכיכה מול סנטרים חזקים . נכון מול פקוביץ וקראסטיץ' הוא בטח יתקשה אבל מי לא ?
בכל מקרה מבחינת מחיר הוא יקר לדעתי מהנדריקס ....
לגבי חסן וויטסייד , למה ללכת רחוק , אפשר להביא את ג'ף פוט שנותן מספרים לא פחות טובים בדיליג העונה....בקיצור אי אפשר להסתמך על מה ששחקן עושה בדי ליג . למרות שברור לי שחסן בעל פוטנציאל גדול יותר מפוט אבל עדיין לא הייתי לוקח את הסיכון הזה כלכך בקלות וצריך לבדוק טוב טוב את השוק לפני , מה גם שלא בטוח שהוא בכלל ירצה לבוא , לא כל שחקן אמריקאי במיוחד אלו שהם על סף כניסה לNBA רוצים לבוא לאירופה...
20 פברואר 2012, 10:15