עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

הודעהעל ידי asafb96 » 22 פברואר 2012, 17:28

לדרייפר יש חוזה, שרמדיני מאוד מעניין, אבל הוא שייך לפנא, ואחרי עונה כזאת אני מניח שיחזירו אותו/ידרשו סכום לא מבוטל
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 פברואר 2012, 17:29

לא מתלהבת מדרייפר מצטערת..
הבן אדם הרבה יותר סקורר מרכז ואחרי שראיתי מה קורה כששחקן כזה מתופקד בעמדה 1(מאלט)זה עשה לי רע ואני לא רוצה שזה יקרה שוב..לשרמאדיני אני אשמח..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 22 פברואר 2012, 17:30

asafb96 כתב:לדרייפר יש חוזה, שרמדיני מאוד מעניין, אבל הוא שייך לפנא, ואחרי עונה כזאת אני מניח שיחזירו אותו/ידרשו סכום לא מבוטל

אני חושב שפאו ישמחו להיפטר ממנו.
הקו הקדמי שלהם יותר מידי עמוס ואין שם מקום לשרמדיני.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 22 פברואר 2012, 17:42

Mta_atic כתב:
asafb96 כתב:לדרייפר יש חוזה, שרמדיני מאוד מעניין, אבל הוא שייך לפנא, ואחרי עונה כזאת אני מניח שיחזירו אותו/ידרשו סכום לא מבוטל

אני חושב שפאו ישמחו להיפטר ממנו.
הקו הקדמי שלהם יותר מידי עמוס ואין שם מקום לשרמדיני.

להיפטר בטוח שלא. יכול ליהיות שהם לא ירצו להעמיס עוד על עמדת הסנטר, אז כמו שאמרתי, הם ידרשו סכום לא קטן בשביל לשחרר אותו, כי יהיה לו ביקוש גדול בקיץ אחרי עונה כזאת, ויהיו קבוצות שצריכות סנטר ברמה הזאת ויהיו מוכנות לשלם לא מעט (כמו פנר או קאחה..)
זה שחקן שעשה עונה נפלאה והוא נכס עבורם. אם ירצו אותו, יחזירו אותו. אם לא, ימכרו אותו.
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 22 פברואר 2012, 17:57

Holiday_Armadillo כתב:לא מתלהבת מדרייפר מצטערת..
הבן אדם הרבה יותר סקורר מרכז ואחרי שראיתי מה קורה כששחקן כזה מתופקד בעמדה 1(מאלט)זה עשה לי רע ואני לא רוצה שזה יקרה שוב..לשרמאדיני אני אשמח..

שרמאדיני קלאסי להיות מחליף של הנדריקס או גבוה שלישי ברוטציה במקום ג'יימס. לא כמחליף של סופו...
שחף

הודעהעל ידי שחף » 22 פברואר 2012, 18:13

אגב, בעיני לשרמאדיני יש הרבה יותר סיכוי להפוך לסנטר מוביל באירופה מאשר להנדריקס. עניין של נתונים פיזיים.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 פברואר 2012, 18:18

לכמה שנים הם החתימו אותו? משום מה זכור לי שהוא מסיים חוזה השנה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 22 פברואר 2012, 18:24

גם אם לא, פאו צימצמו את התקציב שלהם לאחרונה.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 22 פברואר 2012, 18:27

MTA2311 כתב:לכמה שנים הם החתימו אותו? משום מה זכור לי שהוא מסיים חוזה השנה.

חיפשתי באינטרנט וממה שכתוב הוא חתם לשנה אחת בקאנטו-לא הושאל. באתר אחר, כתבה שהייתה בקיץ, כתוב שהוא צריך להשיג חוזה בקיץ (שהוא השיג בקאנטו) כדי לצאת מהחוזה שלו בפאו. כך שיכול ליהיות שהוא יהיה חופשי בקיץ, והוא בהחלט שם מעניין
עוד שחקן שיכול ליהיות מעניין-ג'ואי דורסי. כמו הנדריקס, גם הוא אנדרסייז (אותו גובה), אבל הוא עולה על הנדריקס גם בפיזיות וגם באתלטיות. שחקן חזק בטירוף ואתלט מצוין. הוא גם שחקן הגנה וריבאונדר אדיר. בממפיס בזמנו נחשב למיני בן וואלאס. גם הוא מסיים חוזה, וצריך לבדוק מה הדרישות שלו. הוא עבר כמה שנים בNBA, ומשחק כרגע באולי', כך שניסיון לא חסר לו, וכסנטר הגנתי מחליף הוא יכול ליהיות אחלה.
asafb96

הודעהעל ידי Chen » 22 פברואר 2012, 18:59

מעניין מה יהיה המחיר של ג'קסון בסוף העונה...
בכל מקרה יש גם אופציות לא רעות אחרות אבל צריך לפעול מהר ולהתחיל לגשש לפני שנתקע בלי רכזים בשוק כמו שקרה השנה.
ד"א מה עם פטריק בוורלי הוא נותן עונה טובה, יש לו חוזה שנה הבאה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי asafb96 » 22 פברואר 2012, 19:12

Chen כתב:מעניין מה יהיה המחיר של ג'קסון בסוף העונה...
בכל מקרה יש גם אופציות לא רעות אחרות אבל צריך לפעול מהר ולהתחיל לגשש לפני שנתקע בלי רכזים בשוק כמו שקרה השנה.

גם לג'קסון וגם לבברלי יש חוזה
asafb96

הודעהעל ידי where is the love? » 22 פברואר 2012, 20:29

asafb96 כתב:

וגם לדרייפר אני חושב נכון?

אז עם מי נשארים? מה קורה עם פולן ורייס מסיימים חוזה?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי asafb96 » 22 פברואר 2012, 21:01

where is the love? כתב:
asafb96 כתב:

וגם לדרייפר אני חושב נכון?

אז עם מי נשארים? מה קורה עם פולן ורייס מסיימים חוזה?

כן
לא יודע מה המצב של פולן, רייס כן מסיים חוזה. גם דה קולו (הוא המועמד המועדף עלי כרגע)
asafb96

הודעהעל ידי NY boy » 22 פברואר 2012, 21:28

איך זה שחקן בינוני כמו פולן הוא מועמד כל כך רציני פה אצל אנשים, סה"כ שחקן סביר (אפילו לא הכי טוב) בקבוצת מרכז טבלה באיטליה. אבל נגיד שחקנים כמו אנדרה קולינס או דינר שעולים עליו בכל פרמטר ומשחקים בקבוצות לא פחות טובות אם לא יותר טובות לא? יש מספיק שחקנים טובים משחקן כמו פולן שצריך להתדרדר לרמה הזאת של הימור שיכולה לחסל את העונה עוד לפני שהיא מתחילה.
NY boy

הודעהעל ידי Mta_atic » 22 פברואר 2012, 22:00

asafb96 כתב:

לג'קסון יש חוזה? אתה בטוח?
אני זוכר שבסוף העונה שעברה הוא האריך לעונה אחת.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 22 פברואר 2012, 22:52

שחף כתב:אגב, בעיני לשרמאדיני יש הרבה יותר סיכוי להפוך לסנטר מוביל באירופה מאשר להנדריקס. עניין של נתונים פיזיים.

ללא ספק. יש לו את הגובה הדרוש וסיומת טובה. אין שום סיבה שלא יהפוך לסנטר מוביל אחרי שישפר קצת את ההגנה.

להנדריקס, לפחות לדעתי, אין סיכוי להפוך לכלום. אין לו את הגובה ואין לו את הכשרון. שחקן של 500-600 אלף דולר מאקסימום.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 22 פברואר 2012, 23:21

מספר דברים:

1. כולנו באיזושהי צורה שבויים של דרייפר בעיקר בגלל ה7 שלשות שהוא תפר מולנו בנוקיה. לולא ההופעה ההיא לא חושב שהיינו מזכירים אותו כמועמד,
לא כי הוא שחקן (הוא מצויין) אלא בגלל שלבלאט היתה האפשרות כבר העונה להביא אותו או את מאלט והוא בחר את מאלט שנדחק אי שם בין אמצע לסוף הרוטציה,
למרות שהוא היה הקלעי המוביל ביורוליג בשלב הבתים וכו' וכו'. אני לא חושב שהוא מתאים למכבי ואני אגב מאוד מחבב שחקנים שיש להם את הקילר לקלוע 7 שלשות בנוקיה אבל,
לדעתי מניה בטוחה וכדאית.

2. פולן מוזכר פה על ימין ועל שמאל כי הוא נמוך, כי הוא עושה רושם זריז מאוד, כי הוא מזכיר לנו את פארגו, כי הוא דומה במבנה הגוף לפארגו, כי הוא עושה האלי הופים כמו פארגו.
ואולי הוא גם צעיר שיכול לכבד חוזים ואפילו להשאר כמה שנים במכבי אם יתגלה כהפתעה טובה, כבר אמרתי פארגו?

3 איך שרמנדיני בהגנה? בואו נניח כרגע בהשוואה לשון ג'יימס.
~Box & 1~

הודעהעל ידי yzafrir » 23 פברואר 2012, 05:59

~Box & 1~ כתב:מספר דברים:

1. כולנו באיזושהי צורה שבויים של דרייפר בעיקר בגלל ה7 שלשות שהוא תפר מולנו בנוקיה. לולא ההופעה ההיא לא חושב שהיינו מזכירים אותו כמועמד,
לא כי הוא שחקן (הוא מצויין) אלא בגלל שלבלאט היתה האפשרות כבר העונה להביא אותו או את מאלט והוא בחר את מאלט שנדחק אי שם בין אמצע לסוף הרוטציה,
למרות שהוא היה הקלעי המוביל ביורוליג בשלב הבתים וכו' וכו'. אני לא חושב שהוא מתאים למכבי ואני אגב מאוד מחבב שחקנים שיש להם את הקילר לקלוע 7 שלשות בנוקיה אבל,
לדעתי מניה בטוחה וכדאית.

2. פולן מוזכר פה על ימין ועל שמאל כי הוא נמוך, כי הוא עושה רושם זריז מאוד, כי הוא מזכיר לנו את פארגו, כי הוא דומה במבנה הגוף לפארגו, כי הוא עושה האלי הופים כמו פארגו.
ואולי הוא גם צעיר שיכול לכבד חוזים ואפילו להשאר כמה שנים במכבי אם יתגלה כהפתעה טובה, כבר אמרתי פארגו?

3 איך שרמנדיני בהגנה? בואו נניח כרגע בהשוואה לשון ג'יימס.

לך אולי דרייפר זכור מהמשחק נגד מכבי העונה , לי הוא זכור משנה שעברה ביורקאפ שהוביל את הקבוצה שלו לפיינלפור והיה המצטיין של היורקאפ עם מספרים אדירים . לא סתם הוא זומן לנבחרת קרואטיה . גם מבחינת אישיות הוא בחור נהדר ובזמן הפיינלפור הוא שימש פרשן ביורספורט של החצי גמר ושומעים עליו שהוא בחור אינטילגנט... ואגב באותו משחק מול מכבי הוא גם מסר 6 אס' אז מה זה אומר עליו ? בנתיים הקבוצה שלו שנייה באדריאטית אחרי מכבי ולפני כמה קבוצות יורוליג וזה הרבה בזכותו . אגב , כמו פארגו גם הוא נחשב קומבוגארד ויודע מצויין לשחק בעמדה 1 .
לדעתי הוא האופציה הכי טובה שהוזכרה אחרי ג'קסון ואולי דה קולו...אגב בישראל פוסט גם כן מדברים על שרמאנדיני ודרייפר...

לגבי פולן , הוא לא ראוי לבאז שהוא מקבל פה במיוחד שעוד לא הוכיח את עצמו אפילו בליגה האיטלקית .

לגבי שארמנדיני , אנחנו צריכים להבין שאם סופו יעזוב אנחנו לא נמצא סופו חדש כי פשוט אין . לכן שארמדיני הוא אופציה טובה ושונה מסופו וזה אומר שמכבי יעשו התאמות מסויימות בסגנון המשחק וזה כבר לא יהיה שכל התקפה קודם כל מחפשים להכניס כדור לסנטר...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי יוסי22 » 23 פברואר 2012, 06:33

ולכן מכבי תעשה הכול כדי להשאיר את סופו שהוא אחד הבודדים באירופה שנותן אופציה בטוחה בצבע ויכול לעשות את ההבדל בין עוד קבוצת לקבוצת צמרת .

לגבי סמית התיאורים פה מוגזמים בטירוף , הוא אולי לא שחקן התקפה מבריק אבל הוא שחקן הגנה יוצא מן הכלל וגם בצד ההתקפי לא מעט פעמים הוא היה שם ברגעים קריטים , זה לא משהו שאפשר להתעלם ממנו .

להגיד שנביא איזה הימור מהליגה והוא בוודאות יהיה טוב ממנו זה קשקוש מוחלט , למזלנו בלאט מבין את זה .

ושוב- מדברים פה על הנדריקס אבל הוא הוכיח (למעט לפליקס שטוחן את זה כבר שנה ולקח הפסקה של כמה חודשים כשהאיש הציג פתיחת עונה פנטסטית) שהוא שחקן משלים ברמה הגבוהה ביותר באירופה ויחד עם סופו הם משלימים בעיני את עמדה 5 הטובה באירופה , לא פלא שמכבי מוכנה להוציא סכומים גבוהים עליו , דווקא בעמדה של סמית אפשר לחסוך כשיחד עם פניני שיחזור לעצמו באיזשהו שלב אפשר להסתדר בעמדה הזו אם נחזיק בקן האחורי את לאנגפורד + רכז בכיר .

את הלפרין גם הייתי מחזיר כי הוא יוסיף עוד עומק בקו האחורי ויתן למכבי קבוצה שלמה יותר מהשנה , אם כי גם השנה מכבי קבוצה ראויה בהחלט והדרך שבה הקבוצה התמודדה עם 3 הליגות והעזיבה של פארמר מעוררת הערצה.

מפאפס כנראה יפרדו כי בלאט לצערי לא סופר אותו , מאלט יחזור לשרלואה ושייר כנראה יושאל ככה שנקבל (או לפחות זה מה שהייתי רוצה לראות) קבוצה איכותית מאוד עם רכז בכיר, אוחיון , לאנגפורד , הלפרין, טל , סמית , פניני , בלו, אליהו , מאצ'באן , סופו והנדריקס .

למי שחושב שאני חולם אני אזכיר שלא היינו רחוקים מזה השנה עם הלפרין ופארגו שהבריזו ברגע האחרון בגלל בעיות טכניות/התנהגות מגעילה.
יוסי22

הודעהעל ידי asafb96 » 23 פברואר 2012, 09:26

Mta_atic כתב:
asafb96 כתב:

לג'קסון יש חוזה? אתה בטוח?
אני זוכר שבסוף העונה שעברה הוא האריך לעונה אחת.

כן, גם אני זכרתי את זה ככה וחשבתי שהוא מסיים חוזה, אבל מישהו הביא לינק לידיעה שהוא האריך את החוזה שלו ויסיים אותו רק בסוף השנה הבאה
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים