המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:sokol כתב:אני חולם שמכבי תחזור להיות הקבוצה שמגלה שחקנים ומביאה אותם לטופ האירופאי פעם היינו הכי טובים בזה, היום מביאים את סוני ווימס וזורקים לפח 1.5 מיליון. הנה סגל שיכול להתברר כהברקה ויחסית זול, סגל שמשלב שחקנים שעוד לא פרצו ושחקנים מוכחים, סגל עם שחקני הגנה והתקפה מגוונים בכל העמדות, סגל רעב עם אופי מכביסטי ולוחם, כזה רוסטר ללא פציעות רציניות וחיבור טוב יכול להגיע רחוק.
חמישייה
די. גי קופר
גאודלוק
יאניס טימה
קווינסי מילר
קים בירץ
ספסל:
ליאו ווסטרמן
כארם משעור
איתי שגב
יוגב אוחיון
שון דאוסון
ריצ'ארד האוול
ברנדון פול(הקומבו של אנאדולו, שיהיה סייז בעמדות 1-2 שחקן הגנה והתקפה מצויין, מסיים חוזה בקיץ)
נורבל פל(עקבתי אחריו בהרבה משחקים העונה, סנטר אתלטי ושומר חזק מאוד בעונה הראשונה שלו באירופה בליגה האיטלקית מעמיד ממוצעים של 7.7 נקודות. 6 ריבאונדים ו2.5 חסימות למשחק וכל זה ב16 דקות,
למקל אין מקום אצלנו מהסיבה הפשוטה שבשביל להצליח הוא חייב להיות שחקן מוביל והוא לא מספיק טוב ליורוליג בתור רכז מוביל ושחקן משלים הוא לא יכול להיות,
את לנדסברג עם כל הצער הייתי משחרר ונותן הזדמנות לדאוסון, כבר 5 שנים מחכים לפריצה שלו והיא כנראה כבר לא תגיע
הסיכון היחידי פה זה קופר, השילוב שלו עם גאודלוק יכול להיות הצלחה גדולה וגם נפילה רצינית, אפשר לנסות להביא את אארון ג'קסון אבל הוא שחקן שבע כבר ויהיה בן 32 בעונה הבאה
קופר וגאודלוק נמוכים מדי להיות 1 ו 2 באותה חמשייה , אין בכלל הגנה בעמדות האלו קופר לא שומר וגאודלוק בכלל לא מנסה לשמור , זה פארמר רוצ'סטי 2.
אני כלל לא בטוח שסקווינסי יישאר לעונה הבאה , לבנות גם על שחקן כזה עם היסטוריית פציעות כאלו , שלא לדבר על IQ הכדורסל האפסי שלו והילדותיות , נראה לי סיכון גדול מדי.
אארון ג'קסון הוא אחלה רכז לקבוצה כמו מכבי , האוול לא ברמה.
לצד גאודלוק צריך רכז בולדוג , אארון ג'קסון הוא בחירה טובה אם כי זה קו קדמי מאד נמוך , אני דווקא הייתי משדך את ג'קסון עם קלייבורן לדוגמא.
sokol כתב:אני חולם שמכבי תחזור להיות הקבוצה שמגלה שחקנים ומביאה אותם לטופ האירופאי פעם היינו הכי טובים בזה, היום מביאים את סוני ווימס וזורקים לפח 1.5 מיליון. הנה סגל שיכול להתברר כהברקה ויחסית זול, סגל שמשלב שחקנים שעוד לא פרצו ושחקנים מוכחים, סגל עם שחקני הגנה והתקפה מגוונים בכל העמדות, סגל רעב עם אופי מכביסטי ולוחם, כזה רוסטר ללא פציעות רציניות וחיבור טוב יכול להגיע רחוק.
חמישייה
די. גי קופר
גאודלוק
יאניס טימה
קווינסי מילר
קים בירץ
ספסל:
ליאו ווסטרמן
כארם משעור
איתי שגב
יוגב אוחיון
שון דאוסון
ריצ'ארד האוול
ברנדון פול(הקומבו של אנאדולו, שיהיה סייז בעמדות 1-2 שחקן הגנה והתקפה מצויין, מסיים חוזה בקיץ)
נורבל פל(עקבתי אחריו בהרבה משחקים העונה, סנטר אתלטי ושומר חזק מאוד בעונה הראשונה שלו באירופה בליגה האיטלקית מעמיד ממוצעים של 7.7 נקודות. 6 ריבאונדים ו2.5 חסימות למשחק וכל זה ב16 דקות,
למקל אין מקום אצלנו מהסיבה הפשוטה שבשביל להצליח הוא חייב להיות שחקן מוביל והוא לא מספיק טוב ליורוליג בתור רכז מוביל ושחקן משלים הוא לא יכול להיות,
את לנדסברג עם כל הצער הייתי משחרר ונותן הזדמנות לדאוסון, כבר 5 שנים מחכים לפריצה שלו והיא כנראה כבר לא תגיע
הסיכון היחידי פה זה קופר, השילוב שלו עם גאודלוק יכול להיות הצלחה גדולה וגם נפילה רצינית, אפשר לנסות להביא את אארון ג'קסון אבל הוא שחקן שבע כבר ויהיה בן 32 בעונה הבאה
arel123 כתב:sokol כתב:אני חולם שמכבי תחזור להיות הקבוצה שמגלה שחקנים ומביאה אותם לטופ האירופאי פעם היינו הכי טובים בזה, היום מביאים את סוני ווימס וזורקים לפח 1.5 מיליון. הנה סגל שיכול להתברר כהברקה ויחסית זול, סגל שמשלב שחקנים שעוד לא פרצו ושחקנים מוכחים, סגל עם שחקני הגנה והתקפה מגוונים בכל העמדות, סגל רעב עם אופי מכביסטי ולוחם, כזה רוסטר ללא פציעות רציניות וחיבור טוב יכול להגיע רחוק.
חמישייה
די. גי קופר
גאודלוק
יאניס טימה
קווינסי מילר
קים בירץ
ספסל:
ליאו ווסטרמן
כארם משעור
איתי שגב
יוגב אוחיון
שון דאוסון
ריצ'ארד האוול
הקו הקדמי דל מאוד
חוץ מקוינסי מילר (שיש סיכוי לא רע שהוא הולך להיות פציע בעונה הבאה) וקים בירץ', אין לך עוד שחקנים בסגל שיכולים להתמודד עם מפלצות היורוליג כמו היינס אודו וכו'
אני לא כל כך אוהב את הסגל הזה בגלל שהספסל מאוד דל :
אוחיון, שגב, דאוסון, הוואל, משעור כמעט ולא יתרמו ביורוליג
מה שמשאיר אותך עם ברנדון פול נורבל פול וווסטמרן שגם הם לא מציאה גדולה .
אתה צריך סגל בסגנון כזה :
יוביץ' - וונאמייקר- דאריוס מילר - מילר - בירץ'\טיוס
ספסל :
דאוסון, ג'קסון, היקמן\ג'יימס, קלייבורן\ראד(עד 600 אלף), דאנסטון, תייס, אוחיון, שגב, משעור
ספסל עמוק עם שחקנים מצוינים
sokol כתב:arel123 כתב:sokol כתב:אני חולם שמכבי תחזור להיות הקבוצה שמגלה שחקנים ומביאה אותם לטופ האירופאי פעם היינו הכי טובים בזה, היום מביאים את סוני ווימס וזורקים לפח 1.5 מיליון. הנה סגל שיכול להתברר כהברקה ויחסית זול, סגל שמשלב שחקנים שעוד לא פרצו ושחקנים מוכחים, סגל עם שחקני הגנה והתקפה מגוונים בכל העמדות, סגל רעב עם אופי מכביסטי ולוחם, כזה רוסטר ללא פציעות רציניות וחיבור טוב יכול להגיע רחוק.
חמישייה
די. גי קופר
גאודלוק
יאניס טימה
קווינסי מילר
קים בירץ
ספסל:
ליאו ווסטרמן
כארם משעור
איתי שגב
יוגב אוחיון
שון דאוסון
ריצ'ארד האוול
הקו הקדמי דל מאוד
חוץ מקוינסי מילר (שיש סיכוי לא רע שהוא הולך להיות פציע בעונה הבאה) וקים בירץ', אין לך עוד שחקנים בסגל שיכולים להתמודד עם מפלצות היורוליג כמו היינס אודו וכו'
אני לא כל כך אוהב את הסגל הזה בגלל שהספסל מאוד דל :
אוחיון, שגב, דאוסון, הוואל, משעור כמעט ולא יתרמו ביורוליג
מה שמשאיר אותך עם ברנדון פול נורבל פול וווסטמרן שגם הם לא מציאה גדולה .
אתה צריך סגל בסגנון כזה :
יוביץ' - וונאמייקר- דאריוס מילר - מילר - בירץ'\טיוס
ספסל :
דאוסון, ג'קסון, היקמן\ג'יימס, קלייבורן\ראד(עד 600 אלף), דאנסטון, תייס, אוחיון, שגב, משעור
ספסל עמוק עם שחקנים מצוינים
כל הקטע זה לבנות סגל ריאלי לא חוכמה סתם לזרוק שמות כולנו יודעים שבחיים לא יהיה פה סגל כזה, הסגל שהצעתי זה האידיאל מבחינת המשאבים שמכבי תשקיע בקיץ ואפשר עדיין להגיע איתו לפיינל פור ביורוליג, שחקני הספסל גם יכולים לתרום ביורוליג אתה לא צריך יותר מ4 מחליפים שיתנו תפוקה ביורוליג, ולליגה מדובר בישראלים הכי טובים שיש כיום
sokol כתב:לא ריאלי אחי, התקציב של מכבי יקטן בצורה דרסטית והמגמה תהיה להביא זרים שהם עוד לא מוכחים וזולים יחסית וזה על סמך ידיעה לא השערה, לא יהיה פה גם את היקמן וגם את וונמייאקר תשכח מזה ובטח שלא יוביץ ואארון ג'קסון ביחד.
ankram כתב:מאמנים שלדעתי מתאימים:
1. שאראס – יתרונות : פיקח,כריזמטי , מאמן של שחקנים,מפיק לא מעט מקבוצה ללא הרבה כשרון , אהוב על ההנהלה לכן לא צפויים זעזועים משמעותיים , עונת יורוליג סבירה ומעלה.
חסרונות: צעיר מאד , בליין , מאמן שהיה שחקן הגנה חלש לא בטוח שיוכל להעמיד קבוצת הגנה טובה , הפסיד למכבי השנה!!
2. טראנקיירי – יתרונות : מאמן עם נסיון ,יצירתי וחריף, מצליח בקבוצות עם מעט כשרון, אובראצ'יבר , קבוצות שלו נראות כמו קבוצות , בשל לקפיצת מדרגה.
חסרונות: עונת יורוליג לא משהו, הפסדים במשחקים צמודים , טרם הגיע למעמד באמת גדול.
3. בלאט – יתרונות: כבר לקח תארים באירופה בכל מקום שאליו הגיע , סמכותי , איש עבודה , ישראלי , וותיק ומוערך.
חסרונות: לא מסתדר עם ההנהלה , עונת יורוליג לא טובה , פוליטיקאי , לא אוהב את השחקן הישראלי.
ניתן לקחת בחשבון גם את ברצוקס מברצלונה , יש סיכוי סביר שהשידוך הזה לא ימשיך.
שועל כתב:לשאראס יש את כל התכונות האישיותיות בשביל להיות מאמן טוב.
RomanR כתב:ankram כתב:מאמנים שלדעתי מתאימים:
1. שאראס – יתרונות : פיקח,כריזמטי , מאמן של שחקנים,מפיק לא מעט מקבוצה ללא הרבה כשרון , אהוב על ההנהלה לכן לא צפויים זעזועים משמעותיים , עונת יורוליג סבירה ומעלה.
חסרונות: צעיר מאד , בליין , מאמן שהיה שחקן הגנה חלש לא בטוח שיוכל להעמיד קבוצת הגנה טובה , הפסיד למכבי השנה!!
2. טראנקיירי – יתרונות : מאמן עם נסיון ,יצירתי וחריף, מצליח בקבוצות עם מעט כשרון, אובראצ'יבר , קבוצות שלו נראות כמו קבוצות , בשל לקפיצת מדרגה.
חסרונות: עונת יורוליג לא משהו, הפסדים במשחקים צמודים , טרם הגיע למעמד באמת גדול.
3. בלאט – יתרונות: כבר לקח תארים באירופה בכל מקום שאליו הגיע , סמכותי , איש עבודה , ישראלי , וותיק ומוערך.
חסרונות: לא מסתדר עם ההנהלה , עונת יורוליג לא טובה , פוליטיקאי , לא אוהב את השחקן הישראלי.
ניתן לקחת בחשבון גם את ברצוקס מברצלונה , יש סיכוי סביר שהשידוך הזה לא ימשיך.
נתחיל מזה שבלאט לא יגיע לכאן, וטוב שכך.
שאראס הצליח להעמיד קבוצה עם הגנה לא רעה בז'לגיריס, אם היא הייתה מוכשרת יותר התקפית היו לה כנראה עוד כמה נצחונות. הוא גם עבר אצל כמה מאמנים גדולים אז אולי הוא יהיה מגוון יותר.
הבעיה היחידה שלי עם טרינקיירי זה ההפסדים הצמודים, ניצחונות במשחקים צמודים הם בד"כ של מאמן
ankram כתב:שועל כתב:לשאראס יש את כל התכונות האישיותיות בשביל להיות מאמן טוב.
גם אני חושב , מאד מזכיר בחדות שלו את פיני , וזה שהוא היה רכז על , יכולה לעזור.
עם זאת אני לא זוכר שחקן על שהפך להיות מאמן טוב , רוב המקרים הם להפך , בדר"כ מאמנים שהיו שחקנים גדולים , מאד מתוסכלים מאי היכולת של השחקנים שלהם לעשות את מה שבבתור שחקנים למאמנים היה פשוט לביצוע. רלף קליין היה שחקן ומאמן ענק , אובראדוביץ' היה שחקן בינוני , איטודיס בכלל לדעתי לא היה שחקן , כנ"ל שאר המאמנים הבכירים באירופה.
אצלנו? קטש היה שחקן ענק ומאמן בינוני , לדעתי טפירו יהיה מאמן סביר ותו לא.
ההיסטוריה נגד שאראס , נקווה שאם יגיע הוא יפריך את התיאוריה שלי.
Weems13 כתב:חציל מה דעתך על גורדן תיאודור? צפיתי בו מספר פעמים העונה בליגה הטורקית והוא פשוט אדיר. הקליעה חשודה אבל הוא שחקן ברמה הכי גבוהה שיש באירופה. למרות שככל הנראה יעבור לקבוצה טורקית גדולה בעונה הבאה (יש דיבורים שהוא מקבל אזרחות טורקית וישחק בנבחרת במקום בובי דיקסון), אתה חושב שהוא רכז מוביל טוב לעונה הבאה למכבי?
אחדשיודע כתב:שיחק ברוסיה וביורוקאפ לפני שנתיים (עונת 14/15).
שומר טוב מאוד (מתופקד בעיקר כשוטינג גארד בקליבלנד, יכול לשמור על עמדות 1-3).
לא שחקן התקפה גדול, אבל יש לו אחוזים סבירים ומעלה ל-3.
כרגע בכל אופן הוא עדיין שחקן של הקאבס, וייתכן שיישאר ב-NBA גם מעבר לעונה הנוכחית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־8 אורחים