עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

הודעהעל ידי Chen » 24 פברואר 2012, 16:11

אני מעדיף את דאונס..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 פברואר 2012, 16:22

Holiday_Armadillo כתב:
החציל האצטקי כתב:אני בחיים לא הייתי מחתים שחקן כדורסל שנזרק מסיינה.
עזבו שמקצועית הוא לא מתאים (נטו סקורר ומעט מאוד מעבר). סתם שחקן.

הוא לא נזרק מסיינה..מילאנו רצו אותו והגיעו להסדר עם סיינה..בקיץ הזה מה שמילאנו רצו מילאנו קיבלו..

עדיין, סיינה לא תוותר על שחקן כל כך בקלות. משהו בהיירסטון מריח לי פישי ואני לא מתלהב יותר מדי מהכשרון שלו. בפעם הקודמת שהרגשתי ככה לשחקן קראו אלן אנדרסון.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 24 פברואר 2012, 16:46

לא, עדיף להשאיר את סמית' ולקבל ממנו 6 נקודות למשחק ב-40% מהשדה...
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 24 פברואר 2012, 16:47

החציל האצטקי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
החציל האצטקי כתב:אני בחיים לא הייתי מחתים שחקן כדורסל שנזרק מסיינה.
עזבו שמקצועית הוא לא מתאים (נטו סקורר ומעט מאוד מעבר). סתם שחקן.

הוא לא נזרק מסיינה..מילאנו רצו אותו והגיעו להסדר עם סיינה..בקיץ הזה מה שמילאנו רצו מילאנו קיבלו..

עדיין, סיינה לא תוותר על שחקן כל כך בקלות. משהו בהיירסטון מריח לי פישי ואני לא מתלהב יותר מדי מהכשרון שלו. בפעם הקודמת שהרגשתי ככה לשחקן קראו אלן אנדרסון.

אבל בסיינה הוא לא היה שחקן משמעותי עד שלב ההצלבה, וגם הייתה לו פציעה אם אני לא טועה, והוא לא נראה שם כמו איזה כוכב גדול. היה לו על העמדה שלו עוד שחקנים, והוא התקשה ליהיות שם משמעותי כמו שהוא יכול ליהיות (למרות שהיה אדיר ב2 משחקים בהצלבה, והעיף את אולי')
לי הוא דווקא לא נראה כמו אנדרסון. לא ראיתי הרבה את מילאנו השנה, אבל ממה שראיתי, הוא דווקא לא אגואיסט וסוליסט בכלל. הוא שחקן מאוד מוכשר, שמאוד מאוד מזכיר את אנדרסון בתכונות (אם כי קלעי יותר טוב), אבל ממש לא נראה כזה באופי. לא ראיתי אותו עושה פרצוף שהוא יורד לספסל, וגם לא ראיתי אותו לוקח הכל על עצמו ומחרב משחק. הוא שחקן הרבה יותר חכם ורגוע מאנדרסון (וההוכחה לכך זה היציבות שהוא מראה העונה, והאחוזים המאוד מאוד גבוהים. הוא גם מאבד הרבה פחות מאנדסון)
אבל קשה לי לראות את מכבי מביאה אותו עם מגבלות התקציב. אני לא רואה את מילאנו מוותרת עליו, ואם לא, לא חסרות קבוצות שהיו מעוניינות בו
asafb96

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 פברואר 2012, 16:58

שחף כתב:לא, עדיף להשאיר את סמית' ולקבל ממנו 6 נקודות למשחק ב-40% מהשדה...

היירסטון משחק בשביל לקלוע ואני לא אוהב סמול-פורוורדים שרק קולעים. סמית' נגר אבל יאמר לזכותו שהוא שומר טוב, ריבאונדר נהדר וקלע שלוש טוב. כן, גם אם הוא קולע ב28%- קלעי הוא קלעי הוא קלעי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 24 פברואר 2012, 17:17

החציל האצטקי כתב:

היירסטון משחק בשביל לקלוע ואני לא אוהב סמול-פורוורדים שרק קולעים. סמית' נגר אבל יאמר לזכותו שהוא שומר טוב, ריבאונדר נהדר וקלע שלוש טוב. כן, גם אם הוא קולע ב28%- קלעי הוא קלעי הוא קלעי.

אז בגלל שהוא נחמד' ולא מרבה לזרוק, צריך להשאיר אותו? מה זו הגישה הבינונית הזאת? היירסטון שחקן טוב ממנו בהרבה. גם על לאנגפורד, פארגו, סופו, נבארו, וכל סקורר אחר, אפשר לומר שהוא "משחק בשביל לקלוע". הוא לא אגואיסט. אם הוא היה כזה, הוא היה לוקח הרבה יותר זריקות ממה שהוא לוקח עכשיו, וקולע באחוזים יותר נמוכים. העובדות הם, שהוא קולע משהו כמו 12-13 נקודות, באחוזים מצוינים. מעל 50% גם ל2 וגם ל3%. הוא גם ריבאונדר התקפה מצוין, שומר אישי טוב, ויודע לשחק בפוסט
אין בכלל מקום להשוות בניהם. אם איכשהו יש צ'אנס להביא את היירסטון, אסור לחשוב פעמיים. זה רמה אחרת לגמרי
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 פברואר 2012, 17:25

מה אתם אומרים על דייויד הוקינס לסמול פורוורד?
נכון, הוא לא בדיוק בגובה המתאים (נמוך מסמית׳ בסנטימטר), אבל הוא פיזי בטירוף, אחד השומרים הטובים באירופה, קולע טוב, משחק פוסט, לא מכריח ולא כופה את עצמו, יכולת הובלת כדור..
הוא בערך שילוב של סמית׳ ופרקינס..

הלוואי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 פברואר 2012, 17:32

LIAV10 כתב:מה אתם אומרים על דייויד הוקינס לסמול פורוורד?
נכון, הוא לא בדיוק בגובה המתאים (נמוך מסמית׳ בסנטימטר), אבל הוא פיזי בטירוף, אחד השומרים הטובים באירופה, קולע טוב, משחק פוסט, לא מכריח ולא כופה את עצמו, יכולת הובלת כדור..

הלוואי..

אני אוהבת את ההגנה שלו אבל הוא לא כזה שידרוג מסמית'..
אם זה הוא או סמית' אז עדיף כבר את סמית'..גם לא כזה הבדל וגם יותר זול..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 24 פברואר 2012, 17:35

החציל האצטקי כתב:

יש קצת בעייתיות עם ההגדרה קלעי שלוש טוב אם הוא קולע ב-28%. זה ד''א העונה השנייה ביורוליג שהוא קולע באחוזים כאלה אז לא סביר שהוא פתאום יתגלה כאיזה ג'ייסי קארול. בקיצור, כפי שקופמן אומר ב''בובה של לילה''- שחקן פחחחחחחחחחח. לגבי היירסטון, נכון שהוא קצת דורך ללאנגפורד על האצבעות אבל זה צרות של עשירים ואם מביאים רכז טוב שהוא מנהל משחק אמיתי אפשר בהחלט להחזיק את שניהם. הבעיה שלנו לדעתי היא בקלעים. בלו אולי פורש ואולי לא, פניני לא פוגע בכלום השנה ואין למכבי כבר הרבה שנים גארד שהוא קלעי שמפחיד הגנות. הלפרין למרות האחוזים שלו הוא לא קלע במנטליות שלו- שתי החטאות והוא מפסיק לזרוק בכלל ככה שהוא לא לגמרי הפיתרון.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 24 פברואר 2012, 17:41

Holiday_Armadillo כתב:

הלוואי..

אני לא מסכים. אני חושב שהוא שדרוג לא קטן מסמית'. הוא עולה עליו בכל פרמטר. מעניין מה יהיה המחיר שלו בקיץ. בכל מקרה, היירסטון זה שם מעניין יותר, אבל צפוי ליהיות יקר יותר
asafb96

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 פברואר 2012, 17:44

לא כתבתי בשום מקום שאני רוצה להשאיר את סמית'. אם היה אפשר להביא שחקן שיהיה "ממוצע" בין היירסטון לסמית' הייתי מצרף אותו. אני שונא את הסוליסטיות של היירסטון בדיוק כמו שאני שונא את האנמיות של סמית'. אני מעדיף שחקן שיתן ללנגפורד ספייס ויתן הגנה טובה במקביל מאחד שיריב איתו על כדורים ויבלגן את ההיררכיה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 24 פברואר 2012, 17:45

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2511648

:dance2 :dance3 :yahoo :thumbup

מה ההתלהבות? :)

זה שחקן עוד שרציתי בקיץ האחרון כשהוא שיחק בסיינה אבל אז הוא עבר למילאנו..
אני יודעת שהוא לא יציב אבל אני מאוד אוהבת אותו בתור שחקן..

הוא שחקן טוב אבל נראה לך שמכבי תשים עליו יד? לא נראה לי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 24 פברואר 2012, 17:46

איפושהו אני חושב שהיינו סקפטיים לגבי הסיכויים של מכבי להביא את לאנגפורד אפילו שהוא הגיעו במחיר מבצע, אז אולי אפשר להיות אופטימיים.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 24 פברואר 2012, 17:53

שחף כתב:איפושהו אני חושב שהיינו סקפטיים לגבי הסיכויים של מכבי להביא את לאנגפורד אפילו שהוא הגיעו במחיר מבצע, אז אולי אפשר להיות אופטימיים.

זה היה במצב קצת אחר, שכל הקבוצות כבר נעלו את הסגלים שלהם.
יהיה קשה להביא אותו. רק אם ממש אף קבוצה לא תיתן לו הצעה גדולה (קשה לי לראות את זה), והוא ירצה לבוא למכבי בסכום נמוך יותר ממה שיוצע לו, בגלל שמכבי קבוצה גדולה באירופה, והיא הקבוצה כי "נוחה" לאמריקאים באירופה, לפחות מהקבוצות הגדולות. (בגלל שיש פה הרבה שחקנים אמריקאים, ומאמן אמריקאי. זה הרבה יותר נוח מללכת לאיזה קבוצה בספרד שם יש מקסימום עוד אמריקאי אחד בקבוצה)
בכל מקרה, הוא שם מאוד מאוד מעניין, אבל קשה לראות את מכבי שמה את היד שלה עליו
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 פברואר 2012, 17:54

Holiday_Armadillo כתב:

הלוואי..

סמית׳ מכדרר כמו ילד בן 8, להוקינס יש כידרור של גארד לכל דבר..
יש להם בערך אותה הגנה, הפוסט של הוקינס יותר טוב, קליעה יותר בטוחה (לפחות ברמות הגבוהות)..
קיצור אי אפשר להשוות ביניהם..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 24 פברואר 2012, 17:55

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

הלוואי..

יש להם בערך אותה הגנה, הפוסט של הוקינס יותר טוב, קליעה יותר בטוחה (לפחות ברמות הגבוהות)..

הוקינס הוא לא סמול. הוא 193 ס"מ גובה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 24 פברואר 2012, 17:58

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

הלוואי..

הוקינס הוא לא סמול. הוא 193 ס"מ גובה

הוא סוויגמן נמוך. כמו סאטו. הוא 1.93 (שוב, כמו סאטו), אבל שחקן חזק בטירוף, עולה מבחינה פיזית כמעט על כל SF באירופה, ואתלט מצוין.
SG, SF, כרגע, אני לוקח אותו לפני סמית', לא משנה איזה עמדה זאת
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 24 פברואר 2012, 18:00, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 24 פברואר 2012, 17:59

jol9 כתב:
שחף כתב:
jol9 כתב:
חנו'ש כתב:
שחף כתב:כשיש שחקנים שמושכים אליהם אש שחקן מהסוג של הנדריקס יכול להתבלט מאוד כי ההגנה פחות שמה אליו לב ומעדיפה לסגור שחקנים אחרים. בקאנטו, חוץ מבאזילה וקצת מיצוב(שאף אחד מהם לא מתקרב ליכולת אחד על אחד של לאנגפורד) אין שחקנים שההגנה מתרכזת בהם.

כשאתה שחקן הציר המרכזי בקבוצה חלק גדול מהכדורים ילכו אליך.
כשמאלט שיחק בתחילת העונה בשרלרואה הוא נתן מספרים מצוינים, ובמי כבר הגנות היריבות התרכזו שם??
במכבי היריבות צריכות להתרכז בסופו, בלאנגפורד, באליהו, לדאוג שבלו לא יישאר חופשי לקליעה ועדיין מאלט נותן מספרים די עלובים במכבי.

אני כבר הרמתי ידיים. פשוט מסתבר שבשבועיים האחרונים גל מסתורי של אולג'וונים שטף את כל קבוצות היורוליג, ואנחנו נשארנו תקועים עם הנדריקס...

או שאולי אוהדי מכבי התרגלו לבינוניות(יש אפילו אנשים שרוצים להשאיר את דווין סמית', ררחמנא לצלן) אני אזכיר פה שחקן בשם מרכוס גורי שדייויד הביא בזמנו למכבי. גורי סיים את העונה עם ממוצעים דומים לאלו של הנדריקס, ועשה מספרים דומים בטופ 16( 10.5 נקודות, 5.5 ריבאונדים וחסימה אחת בממוצע) הוא היה שחקן התקפה מגוון ממנו ולמרות זאת מכבי לא האריכה את ההתקשרות איתו והביאה את מייסאו באסטון שהיה שתי רמות מעליו. אני לא חושב שלהנדריקס יש פוטנציאל להפוך למשהו יותר טוב מגורי בזמנו. פשוט לא מוכשר או ארוך מספיק. בעיני לשלם לשחקן כזה סכומים כאלה ע"ח עמדות אחרות זה ביזבוז, ואם כבר עדיף להביא מישהו שיכול לצאת ממנו סנטר מוביל באירופה כמו שרמדיני. חבל.

וכמה דוגמאות הפוכות היו? שחקנים שעזבו והגיעו במקומם שחקנים פחות טובים? כמעט בכל עונה זה קורה.

לגבי גורי - הוא שחקן טוב, אבל במכבי הוא היה שחקן מוביל, לא מחליף של הסנטר המוביל, אלא שחקן חמישייה, וככזה הוא באמת לא היה מספיק טוב.
הנדריקס צריך להיבחן בפרספקטיבת חוסין בשוק, דיון תומאס, צ'ורה, לאזמה, קומג'יס וכו', ולדעתי הוא עולה על כל אלה ולא במעט. נכון, הוא לא זול
אבל הוא שחקן טוב, ואם לפי החישובים המקדימים, מכבי רואה לנכון להציע לו חוזה של 3 שנים בסכום המדובר, אז כנראה שזה נעשה מתוך שקלול של כל המרכיבים מסביב.

הייתי בוחן את הנדריקס בפספקטיבה של החוזה שרוצים לתת לו, וככזה הוא פשוט לא מספיק טוב. אין לו כישרון להפוך לסנטר מוביל באירופה, יש לו בעיית סייז שהופכת את מכבי לבעייתית מול קבוצות עם שחקנים גבוהים ומאסיביים, והגג שלו לא גבוה מזה של גורי. אני לא חושב שמכבי צריכה להוציא על שחקן כזה 800 אלף דולר.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 פברואר 2012, 17:59

והוא 1.95
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 24 פברואר 2012, 18:00

להוקינס יש אינטילגנציית משחק של כפכף הולנדי, למי שזוכר אותו מימיו ברומא(בסיינה הוא היה רול פלייר). תעברו הלאה.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים