24 פברואר 2012, 18:02
שחף כתב:להוקינס יש אינטילגנציית משחק של כפכף הולנדי, למי שזוכר אותו מימיו ברומא(בסיינה הוא היה רול פלייר). תעברו הלאה.
24 פברואר 2012, 18:05
שחף כתב:להוקינס יש אינטילגנציית משחק של כפכף הולנדי, למי שזוכר אותו מימיו ברומא(בסיינה הוא היה רול פלייר). תעברו הלאה.
24 פברואר 2012, 18:07
24 פברואר 2012, 18:08
24 פברואר 2012, 18:11
24 פברואר 2012, 18:16
24 פברואר 2012, 18:26
שחף כתב:פארגו לא נראה טיפש כל כך בגליל. הוקינס כן. אין לו גם קליעה לשלוש.
24 פברואר 2012, 18:30
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2511648
![]()
![]()
![]()
מה ההתלהבות?
זה שחקן עוד שרציתי בקיץ האחרון כשהוא שיחק בסיינה אבל אז הוא עבר למילאנו..
אני יודעת שהוא לא יציב אבל אני מאוד אוהבת אותו בתור שחקן..
הוא שחקן טוב אבל נראה לך שמכבי תשים עליו יד? לא נראה לי.
גם את לאנגפורד לא חשבתי שנוכל להביא(בלי קשר אם רציתי אותו או לא)..דברים קורים..
יש שיאמרו שיותר מעונת המשחקים עצמה חחחח
24 פברואר 2012, 19:28
asafb96 כתב:שחף כתב:פארגו לא נראה טיפש כל כך בגליל. הוקינס כן. אין לו גם קליעה לשלוש.
מה? מאז שמקל הגיע הוא נראה כמו גאנר חסר מצפון, חסר מעצורים, ולא יצב בעליל.
הוקינס ממש לא טיפש. הוא לא אידסון, אבל טיפש הוא לא. הוא ממש לא השחקן שהיה ברומא. בשנתיים האחרונות שלו ביורוליג הוא איבד 1.4 כדורים כל עונה, מסר 2.5 אסיסטים בסיינה, ו3 אסיסטים במילאנו. הוא גם קולע באחוזים טובים משל סמית'. גם ל3.
אתה מעדיף את סמית' עליו? עזוב היירסטון, רוב הפורום כמובן שירצה לראות אותו פה, אבל זה לא יהיה פשוט בכלל. יש שחקן כמו הוקינס לדוגמא, ואתה מעדיף להשאיר את סמית' הבינוני? אני אישית מעדיף את הוקינס. למרות החסרונות שלו.
24 פברואר 2012, 19:37
24 פברואר 2012, 19:52
שחף כתב:אני לא יודע אם סימון מספיק מוכשר להיות שחקן מוביל בקבוצה כמו מכבי(כן כולם יכולים להגיד עכשיו שהוא יותר טוב מסמית' וכו' וזה גם נכון, אבל מכבי היא קבוצה מאוד אמריקאית באופי שלה ולא יהיה קל לגארד אירופאי בעונה הראשונה שלו מחוץ לבית להשתלב בה).
24 פברואר 2012, 20:00
felix_r כתב:asafb96 כתב:שחף כתב:פארגו לא נראה טיפש כל כך בגליל. הוקינס כן. אין לו גם קליעה לשלוש.
מה? מאז שמקל הגיע הוא נראה כמו גאנר חסר מצפון, חסר מעצורים, ולא יצב בעליל.
הוקינס ממש לא טיפש. הוא לא אידסון, אבל טיפש הוא לא. הוא ממש לא השחקן שהיה ברומא. בשנתיים האחרונות שלו ביורוליג הוא איבד 1.4 כדורים כל עונה, מסר 2.5 אסיסטים בסיינה, ו3 אסיסטים במילאנו. הוא גם קולע באחוזים טובים משל סמית'. גם ל3.
אתה מעדיף את סמית' עליו? עזוב היירסטון, רוב הפורום כמובן שירצה לראות אותו פה, אבל זה לא יהיה פשוט בכלל. יש שחקן כמו הוקינס לדוגמא, ואתה מעדיף להשאיר את סמית' הבינוני? אני אישית מעדיף את הוקינס. למרות החסרונות שלו.
עם כבר ללכת על קונספט של גארד גבוה במקום סמול, אני מחבב הרבה יותר את קרונוסלאב סימון מאשר את הוקינס. קצת שכל יוגוסלאבי לא יזיק בקבוצה של אמריקאים. רק בשביל לאזן
25 פברואר 2012, 09:26
שחף כתב:אני לא יודע אם סימון מספיק מוכשר להיות שחקן מוביל בקבוצה כמו מכבי(כן כולם יכולים להגיד עכשיו שהוא יותר טוב מסמית' וכו' וזה גם נכון, אבל מכבי היא קבוצה מאוד אמריקאית באופי שלה ולא יהיה קל לגארד אירופאי בעונה הראשונה שלו מחוץ לבית להשתלב בה).
25 פברואר 2012, 09:51
25 פברואר 2012, 10:03
25 פברואר 2012, 10:12
שחף כתב:בהחלט צריך איזון ואין לי שום דבר נגד אירופאים, להפך(אמרתי את דעתי בעניין לורבק לעומת סופו, הנדריקס ומאצ'באן,לדוגמא). הבעיה ששחקן אירופאי שמגיע לפה צריך להיות עם סקיל-סט מאוד מאוד מגוון וברמה גבוהה. ניקולה היה כזה, שאראס הגיע מאלופת אירופה כשחקן מוכח. לא יודע אם מיצוב או סימון שווים חמישייה בקבוצה שרוצה פיינל פור. לגבי מיצוב אני די חושב שהתשובה שלילית.
25 פברואר 2012, 10:21
jol9 כתב:שחף כתב:בהחלט צריך איזון ואין לי שום דבר נגד אירופאים, להפך(אמרתי את דעתי בעניין לורבק לעומת סופו, הנדריקס ומאצ'באן,לדוגמא). הבעיה ששחקן אירופאי שמגיע לפה צריך להיות עם סקיל-סט מאוד מאוד מגוון וברמה גבוהה. ניקולה היה כזה, שאראס הגיע מאלופת אירופה כשחקן מוכח. לא יודע אם מיצוב או סימון שווים חמישייה בקבוצה שרוצה פיינל פור. לגבי מיצוב אני די חושב שהתשובה שלילית.
האם סאדה היה שווה מקום בחמישייה של קבוצה גדולה?
זה לא שכל אחד בחמישייה צריך להיות כוכב על. גם טל בזמנו ממש לא היה כוכב על.
צריך שהקבוצה תורכב כמו פאזל, שהחלקים בה משלימים אחד את השני, ושיש גם איזורי חפיפה, למקרים של פציעות, כושר רע וכו'.
סמית' למשל הוא שחקן שתאורטית היה מאוד מתאים לפאזל של מכבי בגלל שיש בה את לאנגפורד ואת סופו, אבל הוא פשוט לא מספיק יציב וחלש מדי התקפית.
חוץ מזה, מי אמר שהיירסטון כן מתאים יותר? האם נוסף כדור נוסף למגרש שאפשר לחלק אותו בינו לבין לאנגפורד (ואולי צריך עוד אחד למקרה שפרקינס יגיע)?
האם זאת ההצלחה המסחררת של מילאנו השנה שגורמת לכולם לפנטז עליו?
25 פברואר 2012, 10:41
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:בהחלט צריך איזון ואין לי שום דבר נגד אירופאים, להפך(אמרתי את דעתי בעניין לורבק לעומת סופו, הנדריקס ומאצ'באן,לדוגמא). הבעיה ששחקן אירופאי שמגיע לפה צריך להיות עם סקיל-סט מאוד מאוד מגוון וברמה גבוהה. ניקולה היה כזה, שאראס הגיע מאלופת אירופה כשחקן מוכח. לא יודע אם מיצוב או סימון שווים חמישייה בקבוצה שרוצה פיינל פור. לגבי מיצוב אני די חושב שהתשובה שלילית.
האם סאדה היה שווה מקום בחמישייה של קבוצה גדולה?
זה לא שכל אחד בחמישייה צריך להיות כוכב על. גם טל בזמנו ממש לא היה כוכב על.
צריך שהקבוצה תורכב כמו פאזל, שהחלקים בה משלימים אחד את השני, ושיש גם איזורי חפיפה, למקרים של פציעות, כושר רע וכו'.
סמית' למשל הוא שחקן שתאורטית היה מאוד מתאים לפאזל של מכבי בגלל שיש בה את לאנגפורד ואת סופו, אבל הוא פשוט לא מספיק יציב וחלש מדי התקפית.
חוץ מזה, מי אמר שהיירסטון כן מתאים יותר? האם נוסף כדור נוסף למגרש שאפשר לחלק אותו בינו לבין לאנגפורד (ואולי צריך עוד אחד למקרה שפרקינס יגיע)?
האם זאת ההצלחה המסחררת של מילאנו השנה שגורמת לכולם לפנטז עליו?
לרוב הקבוצות הגדולות כולל זו של מכבי היו שני גארדים(או גארד וסמול פורוורד) שמסוגלים ליצור לעצמם את הקליעה. למכבי היה את אנתוני פארקר ומקדונלד ואחר כך את שאראס(שלא היה עובר שחקן בכידרור אבל אחרי חסימה שהוא מקבל היה השחקן הכי מסוכן באירופה) ופארקר, לצסק''א את שישקאוסקאס והולדן ולפני כן את ואנטרפול והולדן, לפאנאתנייקוס את שישקואסקאס ובצ'ירוביץ', לברצלונה את נבארו ופיט מייקל ואפשר כאמור עוד להמשיך אבל זה נראה לי מיותר לחלוטין. ברמות הגבוהות אתה לא יכול להתבסס על גארד אחד שיכול ליצור לעצמו כי קבוצות ברמות הגבוהות מגיעות מוכנות לכל התרגילים שלך ויכולות לשבש לחלוטין את סגנון המשחק שלך. תראה את מכבי בגמר האחרון. פארגו היה ביום לא טוב\נסגר טוב ע''י ההגנה של פאנאתנייקוס ולא כל כך היה מי שיפצה על זה. בגלל זה אופציה של היירסטון, אחד הסמול פורוורדים הטובים ביבשת, ליד לאנגפורד זה אופציה לא רעה בכלל.
25 פברואר 2012, 10:50
25 פברואר 2012, 10:59