המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:ביום ששאלנגה או הלפרין ישימו 36 נקודות במשחק מכריע על עלייה לפיינל פור, או יחזירו לבד את מכבי ממינוס 14 במוסקבה, נדבר על זה שהם יוצרים טובים. שאראס שם 15 נקודות למשחק בשתי העונות שלו במכבי, אם זה לא שחקן יוצר אני לא יודע מה כן. אליהו וסופו הם גבוהים שצריכים לקבל את הכדור בפוזיציה מסויימת, לא גארדים.
bublil כתב:דיווח: רפא הטשיימייר מועמד למכבי ת"א
אתר הכדורסל הספרדי "סולובאסקט.קום" טוען כי הצהובים הציעו לסנטר הברזילאי של סראגוסה חוזה לשלוש שנים. השחקן טרם השיב להצעת קבוצתו הנוכחית להאריך את חוזהו
מי זה?נראה לי יחד עם שרמדיני סופו והנדריקס יספיק לנו אופשר יהיה לוותר על ג'יימס
cannon כתב:לפי דובי פיק התחילו גישושים בכיוונים האלה:
1. הנרי דומרקאנט (על אף חוזה לשנתיים בקאזאן).
2. טייריס רייס.
3. סמי מחיה (למרות חוזה לשנה נוספת בצסקא).
4. קרסימיר לונצ'אר מחימקי.
5. אסטבן באטיסטה...
לטענתו הסיכויים שסופו ולנגפורד יישארו קטנים. משום מה נראה לי שלגבי סופו זה נכון אבל אני מאמין שלנגפורד יישאר.
cannon כתב:לפי דובי פיק התחילו גישושים בכיוונים האלה:
1. הנרי דומרקאנט (על אף חוזה לשנתיים בקאזאן).
2. טייריס רייס.
3. סמי מחיה (למרות חוזה לשנה נוספת בצסקא).
4. קרסימיר לונצ'אר מחימקי.
5. אסטבן באטיסטה...
לטענתו הסיכויים שסופו ולנגפורד יישארו קטנים. משום מה נראה לי שלגבי סופו זה נכון אבל אני מאמין שלנגפורד יישאר.
felix_r כתב:הזוי.
נ.ב. הכי הצחיק אותי לונצ'אר! לאמפה 2
שחף כתב:felix_r כתב:הזוי.
נ.ב. הכי הצחיק אותי לונצ'אר! לאמפה 2
הוא לא חמאתי כמו לאמפה. הוא גם לא סופו אבל שחקן לא רע בכלל.
שחף כתב:נו, אפשר לרדת על פיק אבל הוא היה הכי אמין בקיץ.
שחף כתב:מי על הפנים? דומרקנט ששם 15 נקודות למשחק, או מאחיה שעשה אותו דבר בשנה שעברה ויותר טוב מסמית' בערך בכל אספקט של כדורסל? \
Mta_atic כתב:שחף כתב:מי על הפנים? דומרקנט ששם 15 נקודות למשחק, או מאחיה שעשה אותו דבר בשנה שעברה ויותר טוב מסמית' בערך בכל אספקט של כדורסל? \
שניהם תחת חוזה (מכבי לא אוהבת לשלם באיאוט) בקבוצות שאין להן בעיה לשים כסף על השולחן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים