עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

הודעהעל ידי שחף » 26 פברואר 2012, 19:43

draftexpress לוקחים גובה של שחקן מאתרים אחרים כי אין מדידות של מאצ'באן.
אם תסתכלו כאן:
http://www.maccabi.co.il/team.asp
תראו שמאצ'באן פחות או יותר בגובה של הנדריקס,אולי ס''מ אחד יותר. הנדריקס נמדד כ-2.02 מ' עם נעליים.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 26 פברואר 2012, 19:44

פליקס-סוף סוף מישהו מסכים איתי! הרבה זמן אני טוען שסופו כן יכול לשחק 20 דקות ואפילו קצת יותר, אבל כולם פה תקועים עם הסטיגמות המטופשות שהוא לא יכול. אז הוא מחזיק את המותניים, אז? כל שחקן מחזיק את המותניים. תסתכלו בזריקות עונשין, איך כולם מתקופפים כדי לקחת אוויר. כולם מתעייפים, כי כדורסל זה משחק מהיר וקצבי, אבל לסופו יש כושר לא רע, והוא כן יכול להחזיק דקות. הוא הראה את זה לא פעם ולא פעמיים בקריירה. גם מול פרטיזן שנה שעברה שהוא שיחק כמעט 30 דקות, גם לא מעט משחקים של 20 דקות+ שהוא נותן, וגם הדוגמא שפליקס הביא מהמשחק מול ספרד (שמחזיקה קוו קדמי אימתני).

לגבי ההשוואות-אני ממש לא חושב ששווה להביא את לורבק במקום מאצ'בן, סופו וריץ'. התרומה שלהם תהיה גבוה יותר, וגם במצב של עבירות יש יותר גיבויים. מאצ'בן זה שחקן שעתיד להיות אחד הגבוהים הטובים ביבשת, וסופו הוא אחד הסנטרים הטובים ביבשת. אני ממש לא חושב שלורבק יכול לתרום כמו שניהם. קבוצות גם ילמדו את זה, יביאו דאבל טים, ואז נהיה תלויים בשאר הנגרים שנוכל להביא. עומק זה לא רק הרבה שחקנים, אלא גם הרבה שחקנים איכותיים.
שחף-מאצ'בן הוא 2.06 (ואולי אף יותר, כי בתמונות הקבוצתיות של מכבי, הוא נראה הכי גבוה בקבוצה, גם יותר מג'יימס שרשום 2.06-2.08), סופו, וליאור.
לורבק 2.08. כך שהבדל, גם בגובה, וגם בפיזיות, אין. אבל מבחינת סגנון, הם קצת שונים. מאצ'בן בהחלט נוטה יותר ל4, מכיוון שמשחק בעיקר עם הפנים לסל, חודר, קולע ג'אמפ שוטים, ושם כדור על הרצפה. יש לו גם משחק פוסט מצוין, אבל עיקר המשחק שלו זה בכל המגרש, כשחשקן דינמי שנמצא ומשחק בכל מקום, כך שאי אפשר לקבע אותו רק לאיזור מסוים, ובגלל זה הוא יותר 4. כסנטר הוא חייב לשחק כמעט תמיד באיזור הצבע, ואם לא שמים לו פורוורד דינמי שמשחק בצבע כמו ליאור, הוא מתבזבז. לורבק הוא כן יותר 5 בסגנון. לורבק זה שחקן שרוב המשחק שלו זה תנועה בצבע, ומשחק פוסט משובח. יש לו ג'אמפ שוט מצוין ל3 ומחצי מרחק, אבל זה לא שחקן כמו מאצ'בן שיודע לחדור גם, ולשחק דינמי, אלא שחקן שבנוי על משחק "עומד". אן ג'אמפ שוטים, או פוסט אפ

בשורה התחתונה, לורבק ומאצ'בן הם שחקנים שונים מבחינת סגנון, ואם מישהו מזכיר יותר את ניקולה זה לורבק, אבל ממש לא הייתי מוותר על סופו, מאצ'בן, וריץ', בשביל לורבק בלבד. נראה לי מיותר ומטומטם

draftexpress לוקחים גובה של שחקן מאתרים אחרים כי אין מדידות של מאצ'באן.
אם תסתכלו כאן:
תראו שמאצ'באן פחות או יותר בגובה של הנדריקס,אולי ס''מ אחד יותר. הנדריקס נמדד כ-2.02 מ' עם נעליים.

הוא נראה בבירור קצת יותר גבוה, אבל גם אם זה בהבדל קטן, הוא גם נראה יותר גבוה מסופו וג'יימס. זאת תמונה מרחוק, וראבק, אנחנו מדברים על סנטימטרים בודדים כאילו זה קודש. מי מבדיל בתמונה ממרחק כזה בין 2 או 4 ס"מ?
מאצ'בן הוא 2.06, ולורבק הוא 2.08. זאת עובדה, ולא צריך לשנות את העובדה הזאת כדי לחזק את הטענה להבאת לורבק/לטעון שהוא יותר "וויצ'יץ'", כי הוא כזה, גם בלי הבדלי הגובה
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 26 פברואר 2012, 19:46, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 פברואר 2012, 19:45

דווקא בתמונה הזאת הוא נראה גם יותר גבוה מג'יימס.. זה לא מדד לכלום.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 פברואר 2012, 19:48

שחף כתב:draftexpress לוקחים גובה של שחקן מאתרים אחרים כי אין מדידות של מאצ'באן.
אם תסתכלו כאן:

מאצבאן נראה בול בגובה של סופו ואליהו שהם 2.06.
זה גם מה שכתוב באתר של היורוליג, ואני לרוב נוטה להאמין לאתרים רשמיים כמו אילו מאשר לעופר שלח שאפילו ראיית עומק אין לבנאדם.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 26 פברואר 2012, 19:51

סופו בראיון הראשון(והאחרון אגב) שעשו איתו בארץ טען שהוא 2.08 מ'.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 פברואר 2012, 19:52

אם כבר נכנסים להשוואה לניקולה, לא ראיתי את לורבק מנהל את המשחק, או מוסר יותר מדי אסיסטים. אז נכון, לורבק יותר שחקן ציר, אבל יש דברים שמצ'באן עושה שמאוד מזכירים את ניקולה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 26 פברואר 2012, 19:56

MTA2311 כתב:אם כבר נכנסים להשוואה לניקולה, לא ראיתי את לורבק מנהל את המשחק, או מוסר יותר מדי אסיסטים. אז נכון, לורבק יותר שחקן ציר, אבל יש דברים שמצ'באן עושה שמאוד מזכירים את ניקולה.

לורבק באמת מזכיר יותר את ניקולה. זה גם לא שהוא מקבל ים של כדורים בפוסט לנהל משחק, והאמת, שיש להם את רוביו/הוארטס הם פחות צריכים את זה. אבל הוא שחקן מאוד חכם ויש לו יכולת מסירה גבוה. אמנם לא ברמה של ניקולה, אבל כן ברמה גבוה.
מאצ'בן הוא לא סנטר קלסי. הוא גם לא סנטר בכלל. הוא יכול לתפקד קצת ככזה, אבל הוא לא שחקן בסגנון משחק של ניקולה. הוא בעיקר שחקן פנים לסל, שיודע גם לשחק בפוסט. לורבק הוא שחקן שמשחק הרבה יותר בפוסט, ומחוץ לאיזור הצבע הוא עושה כמעט רק ג'אמפ שוטים. מאצ'בן זה שחקן שחודר עד הסל, זה שחקן שעושה הטעיה, עובר שחקן, ונעצר לקליעה מחצי מרחק, זה מנהל משחק מהטופ אופ דה קי, ובקיצור, יותר מגוון
אבל למה להשוות לניקולה? למה להשוות בין לורבק למאצ'בן? מאצ'בן יכול ליהיות בעתיד שחקן בלבל הזה, גם אם יש לו סגנון משחק שונה. אם לורבק יגיע למכבי כסנטר (מה שלא יקרה), במקום סופו, מאצ'בן, והנדריקס, הוא יבוא על חשבון סופו. הוא אולי עולה עליו, אבל לא בהרבה, והשדרוג הקל הזה ממש ממש לא שווה תותח כמו מאצ'בן, ואת הנדריקס
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 26 פברואר 2012, 19:59

שחף כתב:סופו בראיון הראשון(והאחרון אגב) שעשו איתו בארץ טען שהוא 2.08 מ'.

תלוי מתי. אחרי דאנק מפלצתי הוא 208, אחרי שבלאט מוריד אותו לספסל בגלל עבירה טיפשית, הוא בקושי 202 :cool
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 פברואר 2012, 20:35

asafb96 כתב:
MTA2311 כתב:אם כבר נכנסים להשוואה לניקולה, לא ראיתי את לורבק מנהל את המשחק, או מוסר יותר מדי אסיסטים. אז נכון, לורבק יותר שחקן ציר, אבל יש דברים שמצ'באן עושה שמאוד מזכירים את ניקולה.

לורבק באמת מזכיר יותר את ניקולה. זה גם לא שהוא מקבל ים של כדורים בפוסט לנהל משחק, והאמת, שיש להם את רוביו/הוארטס הם פחות צריכים את זה. אבל הוא שחקן מאוד חכם ויש לו יכולת מסירה גבוה. אמנם לא ברמה של ניקולה, אבל כן ברמה גבוה.
מאצ'בן הוא לא סנטר קלסי. הוא גם לא סנטר בכלל. הוא יכול לתפקד קצת ככזה, אבל הוא לא שחקן בסגנון משחק של ניקולה. הוא בעיקר שחקן פנים לסל, שיודע גם לשחק בפוסט. לורבק הוא שחקן שמשחק הרבה יותר בפוסט, ומחוץ לאיזור הצבע הוא עושה כמעט רק ג'אמפ שוטים. מאצ'בן זה שחקן שחודר עד הסל, זה שחקן שעושה הטעיה, עובר שחקן, ונעצר לקליעה מחצי מרחק, זה מנהל משחק מהטופ אופ דה קי, ובקיצור, יותר מגוון
אבל למה להשוות לניקולה? למה להשוות בין לורבק למאצ'בן? מאצ'בן יכול ליהיות בעתיד שחקן בלבל הזה, גם אם יש לו סגנון משחק שונה. אם לורבק יגיע למכבי כסנטר (מה שלא יקרה), במקום סופו, מאצ'בן, והנדריקס, הוא יבוא על חשבון סופו. הוא אולי עולה עליו, אבל לא בהרבה, והשדרוג הקל הזה ממש ממש לא שווה תותח כמו מאצ'בן, ואת הנדריקס

לא יודע אם אתה זוכר, אבל אני גם טענתי תמיד שמילאן 4. כשאמרתי שהוא מזכיר לי את ניקולה, זה כמובן לא בתפקוד הישיר אלא בסגנון. בסופו של דבר, שניהם שחקנים גבוהים סופר אינטילגנטיים, שיודעים לשחק גם בפנים וגם בחוץ. כמובן, שאי אפשר להתעלם מהעובדה ששניהם אקס יוגוסלבים, שהגיעו למכבי בגיל צעיר כהבטחה גדולה, הושאלו ונתנו מספרים מאוד דומים. נו אסף, לא צריך להידבק לקטנות. ברור לכולם שיש בינהם דמיון, ושמעת אותי מדבר על מצ׳באן מספיק בשביל לדעת בדיוק למה התכוונתי.  
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 26 פברואר 2012, 21:01

MTA2311 כתב:
asafb96 כתב:

לא יודע אם אתה זוכר, אבל אני גם טענתי תמיד שמילאן 4. כשאמרתי שהוא מזכיר לי את ניקולה, זה כמובן לא בתפקוד הישיר אלא בסגנון. בסופו של דבר, שניהם שחקנים גבוהים סופר אינטילגנטיים, שיודעים לשחק גם בפנים וגם בחוץ. כמובן, שאי אפשר להתעלם מהעובדה ששניהם אקס יוגוסלבים, שהגיעו למכבי בגיל צעיר כהבטחה גדולה, הושאלו ונתנו מספרים מאוד דומים. נו אסף, לא צריך להידבק לקטנות. ברור לכולם שיש בינהם דמיון, ושמעת אותי מדבר על מצ׳באן מספיק בשביל לדעת בדיוק למה התכוונתי.  

אני ממש לא זוכר מה כל אחד אמר על שחקן כזה או אחר. לא יודע מה אמרת על מאצ'בן, התייחסתי למה שקראתי. ברור שיש דמיון, אבל מאצ'בן זה לא ניקולה החדש, כי זה שחקנים קצת שונים. יש דמיון, אבל יש גם נקודות שוני
בכל מקרה, אין לי מושג למה יש את המנהג המיותר הזה של השוואת שחקנים לשחקני עבר. לא כל שחקן פנים שמגיע/עולה בתקשרות צריך ישר ליהיות משווה להאפמן/ניקו/סופו, כמו שלא כל SF צריך יש להעלות זכרונות מפארקר, לא כל רכז צריך ליהיות גאון כמו שאראס, ולא כל 4 יהיה מעופף כמו באסטון.
זאת דינמיקה שונה, שחקנים שונים. לא חושב שיש מקום להשוות את מאצ'בן לניקו. אחד 4 מאוד מגוון, עם משחק בעיקר פנים לסל. השני 5, שהיה קולע ג'אמפ שוטים מרחוק, אבל מירב משחקו היו בפוסט. שניהם חכמים, ושניהם מוסרים מצוינים, אבל מאצ'בן זה מוסר בעיקר מהטופ אוף דה קי, ומאיזור קוו העונשים בעיקר, עם הפנים לסל, לעומת ניקולה שהיה שחקן שמנהל את המשחק מהלואו פוסט.
כמו שאמרת, יש דמיון, אבל יש שוני. לא צריך להשוות בינהם. לא צריך לומר מאצ'בן יהיה ניקולה הבא, או סמודיש הבא. מאצ'בן יהיה מאצ'בן.
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 פברואר 2012, 21:22

שחף כתב:סופו בראיון הראשון(והאחרון אגב) שעשו איתו בארץ טען שהוא 2.08 מ'.

אולי לרוחב..
סופו לא יותר מ-2.06..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 27 פברואר 2012, 10:17

ויכוח הזוי , לורבק תמורת סופו , מילאן והנדריקס ??? נו באמת זה לא רציני...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 27 פברואר 2012, 13:03

מי צריך את לורבק שיש לנו את זלמנסון?
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 פברואר 2012, 18:32

מתוך הכתבה של וואלה על הסיכום עם בלאט
אחרי הסיכום עם בלאט יתפנו במכבי תל אביב לסיום המשא ומתן עם קית' לנגפורד, אותו רוצים הצהובים להחתים על חוזה ארוך טווח, וסוכנו אף נפגש עם היו"ר שמעון מזרחי.

נראה כאילו הם סידרו את השיחות בסדר האופטימיות שלהם..בלאט ראשון,לאנגפורד שני(קרוב?),הנדריקס שלישי וסופו רביעי..למרות שאני לא בטוחה בקשר לשניים האחרונים..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 28 פברואר 2012, 18:53

אני חושב שהסדר צריך להיות: בלאט, לנגפורד, סופו ואחר כך לבסס את כל השאר.
היווני הוא הפנים של מכבי החדשה בעידן בלאט ולנגפורד הוא השחקן הכי טוב בקבוצה היום- אם מישהו צריך להשאר זה שני החבר'ה האלה- הרבה לפני הנדריקס, סמית' או מצ'באן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 28 פברואר 2012, 19:24

החציל האצטקי כתב:אני חושב שהסדר צריך להיות: בלאט, לנגפורד, סופו ואחר כך לבסס את כל השאר.
היווני הוא הפנים של מכבי החדשה בעידן בלאט ולנגפורד הוא השחקן הכי טוב בקבוצה היום- אם מישהו צריך להשאר זה שני החבר'ה האלה- הרבה לפני הנדריקס, סמית' או מצ'באן.

נכון מאוד. להחתים את השניים, ולבנות סביבם. גם אם הנדריקס עוזב, או מישהו אחר, אפשר להחליף.

הנדריקס, מצ'באן ויותם זה הסוגיות הבאות בתור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jay » 28 פברואר 2012, 20:34

סופו + מצ'באן תמורת לורבק.. הממממממ..
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי שחף » 28 פברואר 2012, 20:47

jay כתב:סופו + מצ'באן תמורת לורבק.. הממממממ..

קונה בכיף. מקווה שמכבי תיתן הצעה ראויה ללאנגפורד.
שחף

הודעהעל ידי שחף » 28 פברואר 2012, 20:56

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 16727.html
בנוסף, אם לא יהיו בעיות במגעים להארכת חוזיהם, גם ריצ'רד הנדריקס וגם קית' לנגפורד אמורים להמשיך במדים הצהובים בהיכל נוקיה.

מעניין מה זה אומר בדיוק...
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 פברואר 2012, 20:59

שחף כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.116727.html
בנוסף, אם לא יהיו בעיות במגעים להארכת חוזיהם, גם ריצ'רד הנדריקס וגם קית' לנגפורד אמורים להמשיך במדים הצהובים בהיכל נוקיה.

מעניין מה זה אומר בדיוק...

זה אומר שיש המשכיות..ולא סתם המשכיות עם שחקנים ישראלים שאף אחד באירופה לא רוצה אלא המשכיות עם זרים משמעותיים..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים