NY boy כתב:זה מה שאתה חושב. דיוויד הראה כבר שהוא מעדיף את הנדריקס על פניו מצ'באן. במכבי אף אחד לא הראה שהוא מאמין במצ'באן אחרת הוא לא היה מושאל, הוא היה נשאר במכבי ועוזר לה. אין קשר בין וויצ'יץ למצ'באן כי מצ'באן הגיע באמצע העונה, שולם עליו באייאווט כי חשבו שהוא יכול לתרום לקבוצה עוד בשנה שעברה. לא רק שהם הגיעו למסכנה שהוא לא יכול לתרום בסוף השנה, הם הגיעו למסקנה שעדיף הנדריקס על פניו השנה, וגם ג'יימס, ויש להשאיל את מצ'באן. הרי הם יכלו לא להחתים את ג'יימס ולהשאיר את מצ'באן. הם יכלו לשחרר את הנדריקס שקאחה הסכימה לשלם באייאווט עליו אפילו, אבל עדיין בלאט נלחם ונלחם והתעקש לשחרר את מצ'באן לקבוצה אחרת ולא את הנדריקס.
אתה חושב שבלאט שינה את דעתו בגלל כמה משחקים טובים בפרטיזן? אני משוכנע שלא. עובדה שגם לא נשמע מילה אחת מהכיוון של בלאט שהוא מעוניין בחזרה של מצ'באן בשנה הבאה, לפחות לא כלפי חוץ, אפילו לא כלפי מקורבים מדליפים. היחידי שמשוכנע שמצ'באן חוזר ואין על זה ספק ושמכבי בונה עליו כתותח על זה אתה והדעות שלך. אני חושב אחרת, אני חושב שבמכבי התקבלה כבר החלטה להשתחרר ממנו ושאנחנו נדע את זה מיד בקיץ ושיובהר שהוא לא בתוכניות. מי צודק? נחייה ונראה.
והגיע הזמן שתדע להבדיל בין ידיעות באינטרנט. יש הבדל גדול בין ידיעה שמפרסמת פרטי חוזה של שחקן שאם היא לא נכונה אפשר לתבוע את האתר על הדבר ולגרום להם לשלם הרבה מאד כסף (ולכן אתרים לא יפרסמו משהו כזה בלי שיש להם הוכחות אצלם במערכת שזה נכון). לבין ידיעות על מועמדים או כוונות או ספקולציות, דברים שאתה לא צריך שום הוכחה בשביל לפרסם ואי אפשר לתבוע אותך עליהם. אם בוואלה או בספסל היו מפרסמים ידיעה על החוזה של מצ'באן שהיא לא נכונה הוא, מכבי או הסוכן שלו היו יכולים לתבוע אותם ולהוציא הרבה מאד כסף על הסיפור הזה.
מה הקשר בין מאצ'בן להנדריקס? אחד סנטר מחליף, השני PF מוביל. מה הקשר?
אין קשר בין מאצ'בן לוויצ'יץ'? אז מה אם הוא בא באמצע העונה? אז מה אם שלמו ביי אאוט? מה הקשר בכלל? בסופו של דבר, זה כשרון אירופאי צעיר, שבא, הושאל לשנה, וחזר. כך שאי אפשר "להסתמך על מקרי עבר" כמו שאתה עושה.
הגיעו למסקנה מוטעת. וחלק לא קטן פה, כולל אני, אמרו את זה. מאצ'בן טוב מהנדריקס ומג'יימס, ולא במעט. והוא הוכיח את זה, שהתעלל במכבי. תראה שידור חוזר של המשחקים מול פרטיזן ואולי תבין.
עובדה שבלאט לא מדבר על זה? עוד פעם העובדות השטותיות האלה? באותה מידה אפשר לומר שעובדה שבלאט לא דיבר על להשאיל אותו. חלאס כבר...
אתה חושב שמאצ'בן יעזוב? בסדר! אבל תגיד שזו דעתך, ואל תתייחס לזה כאל עובדה מוצקת. כי זה לא
למה שיתבעו על פרטי חוזה? למה הם כתבו את כל פרטי החוזה? כולה כתבו כמה הוא הולך לקבל. כל שחקן שחותם, בכל אתר מתפרסם השכר שהוא הולך לקבל, ולפעמים הפרסומים שונים. חלק כותבים ככה, חלק ככה. לא ממש זכור לי איזה תביעה. כולה כתבו כמה הוא הולך לקבל. איך תסביר את זה שבאתר אחד כתבו X, ובאחרים כתבו Y?? להתייחס לפרסום בספסל כעובדה זה בדיחה