מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 פברואר 2012, 16:59

NY boy כתב:ספסל אתר סופר אמין כן. אתה יכול לצעוק עד מחר, ספסל לא היו מפרסמים כלום בלי שיש להם את החוזה ביד או שהם ראו אותו. ספסל זה לא אתר שמחפש פרסום, לא אתר גדול או ארצי ואתר שלא מתעסק בדברים כאלה בדרך כלל אלא אם באמת קיבל ידיעה. אם זה לא היה אמין ולא היה להם את הפרטים בוודאות של 100% הם לא היו מפרסמים כי הם היו פתוחים לתביעה ולשלם הרבה כסף שאין להם.

MTA2311, אני מסיק שליאור ימשיך להיות הבסיס כי הוא השחקן הישראלי הכי טוב באירופה היום והיחידי שמתאים לרמות האלה. כי השכר שלו הוא הכי גבוה וישאר כזה כנראה בקבוצה, כי ההנהלה מאד אוהבת אותו וחשוב לה הציביון הישראלי של הקבוצה. מכל הסיבות האלה אני בטוח שההנהלה תדאג ותמשיך לדאוג שליאור יהיה הבסיס של הקבוצה, בדיוק כמו שההנהלה היא זאת שהחתימה את ליאור בניגוד לדעת המאמן וקבעה עובדות בשטח בעניין שלו. לחשוב שההנהלה תסכים להביא שחקן במליון דולר על העמדה של הישראלי הבכיר שלה זה ממש ממש לא ראלי.

הוא הישראלי הכי טוב באירופה? אין בעיה, שיהיה הבסיס בליגת קופל. ביורוליג ישחקו השחקנים הטובים, ובמידה שמצ'באן יהיה יותר טוב הוא גם יהיה לפני ליאור ברוטציה.
מה זה לחשוב שההנהלה תסכים להביא? היא כבר הביאה! ליאור כבר היה במכבי בזמן ההחתמה של מילאן. אם הם לא היו רוצים אותו, הם לא היו קונים, או לחלופין מוכרים אותו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 פברואר 2012, 16:59

NY boy כתב:דבר אחד בטוח. אין כסף להחתים את הנדריקס וסופו ולתת גם מיליון דולר למצ'באן. מכבי לא יכולה להשקיע בקרוב ל4 מיליון דולר נטו על הקו הקידמי שלה, זה לא קרה בעבר, זה לא יקרה בעתיד, וצריכים שוב להיות מאד נאיבים לחשוב שזה יקרה בשנה הבאה. התקציב של הקבוצה מוגבל, וזה עוד השנה עם ה2 מיליון דולר של האדריאטית, אם בשנה הבאה לא תהיה ליגה אדריאטית גם התקציב ירד בהתאם.

מצד שני יכול להיות שדווקא אלה שיישארו יהיו מילאן והנדריקס ולא הנדריקס וסופו..או סופו ומילאן בלי הנדריקס..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 28 פברואר 2012, 17:02

MTA2311, אתה יכול מהיום ועד מחר להגיד את זה. העובדות הם שזה לא ככה. בלאט לא רצה את אליהו, ההנהלה החליטה שהיא רוצה לבנות קבוצה סביב שחקן ישראלי וככה היא עשתה.

אותה הנהלה גם דרשה לשחרר את מצ'באן השנה (להשאיל אותו), ואני מניח שאותה הנהלה גם תנצל את האופציה (אם יש כזאת) מיידית בסיום העונה אם יתאפשר לה. כי היא לא תשאיר שחקן במיליון דולר על העמדה של השחקן שהוא הפנים של הקבוצה לראייתם.
NY boy

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 פברואר 2012, 17:22

סלח לי אבל אני לא מבין מאיפה אתה מביא את הרעיונות המופלאים שלך ועוד בכזה ביטחון .

העובדות הן כאלו :
1. מכבי החתימה את מאצ'באן ל-4.5 שנים בסכום עתק .
2 . מכבי עושה דבר כזה רק אם היא חושבת להוציא משהו מהשחקן , מכבי מעולם לא השקיעה בשחקן למטרות השקעה.
3. השחקן נתן עונה פנטסטית ובמתכונת דומה למכבי (משחק עם פקוביץ' בפנים , במקום סופו) , הוא סיים את השלב הראשון כאחד המצטייינים ביבשת כשהוא עולה על כל הציפיות.

עכשיו בוא ותסביר לי למה בדיוק שמכבי לא תחזיר אותו ? הרי את זה שאליהו חתום להרבה שנים ידעו כשהחתימו אותו ובכל זאת החתימו אותו על חוזה כמעט חסר תקדים לשחק זר (4.5 שנים!) , בינתיים הוא רק מימש את הפוטנציאל ומישהו צריך ממש להתחלק על השכל כדי לא להחזיר אותו.

והקשקוש על השחרור שחוזר כל פעם מחדש מיצה את עצמו מזמן , מכבי לא שיחררה אותו אלא רצתה ל"השאיל" את הנדריקס מתוך מטרה פיננסית בלבד כדי להביא את לאנגפורד , רק אחרי התעקשות של בלאט שלכאורה הבין שבמצב הנוכחי הנדריקס יותר קריטי (ובנוסף השאלה של הנדריקס משמעותה שחרור , של מאצ'באן משמעותה הפסד השנה אבל רווח עתידי סטייל ניקולה בווילרבאן) ההנהלה הסכימה להשאיל אותו, מפה להגיד שההנהלה שיחררה את מילאן המרחק עצום.

בנוסף ממש לא הייתי מזלזל בבלו שחתום על חלק מרכזי במאני טיים של אליפות אירופה , על עליה לגמר כשחקן משמעותי ועל אינספור משחקים שבהם עלה מהספסל ותפר יריבות מכל סוג , בלאט עושה לו ולקבוצה עוול כשהוא עולה איתו בחמישיה , זה לא אמור לגרוע מהערכה כלפיו.
יוסי22

הודעהעל ידי NY boy » 28 פברואר 2012, 17:37

עובדות בשטח. מעולם לא היה במכבי שחקן ספסל במיליון דולר נטו, לא מאמין שלעולם גם יהיה. מתקשים להחזיק את השחקנים שרוצים גם היום (סופו, הנדריקס) בגלל שיקוליים כספיים. השחקן הכי יקר במכבי משחק על העמדה שלו. יש אופציה (כנראה, אולי) לצאת מהחוזה של מצ'באן במעט מאד כסף. כל זה ביחד מבחינתי שווה לזה שמאד ברור שמצ'באן לא יהיה פה שנה הבאה. עובדתית גם לא ראיתי אף אחד ממכבי, בלאט או כל אחד אחר מדבר על החזרה שלו. כשאני יראה שמישהו ממכבי מדבר על זה שמרוצים מההתקדמות של מצ'באן ומקווים שבשנה הבאה הוא יתרום אז אני אולי יחשוב אחרת. עובדתית זה לא קורה.

מכבי לא "שיחררה" את מצ'באן כי לא הייתה לה יכולת. אז היא השאילה. היא תשחרר אותו בקיץ לדעתי, והיה וקיים הסעיף הזה.

ומכבי גם השקיעה בג'ף פוט והחתימה אותו ל3 שנים. למדה שעשתה טעות ושיחררה אותו. מצ'באן זה לא אותה טעות, כי עדיין מדובר בשחקן טוב לעומת בדיחה כמו פוט. אבל השכר שלו מופרץ וזה משהו שמכבי לא תשלם לעולם לדעתי ולכן הוא ישוחרר ברגע שזה יתאפשר.
NY boy

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 פברואר 2012, 18:14

NY boy כתב:MTA2311, אתה יכול מהיום ועד מחר להגיד את זה. העובדות הם שזה לא ככה. בלאט לא רצה את אליהו, ההנהלה החליטה שהיא רוצה לבנות קבוצה סביב שחקן ישראלי וככה היא עשתה.

אותה הנהלה גם דרשה לשחרר את מצ'באן השנה (להשאיל אותו), ואני מניח שאותה הנהלה גם תנצל את האופציה (אם יש כזאת) מיידית בסיום העונה אם יתאפשר לה. כי היא לא תשאיר שחקן במיליון דולר על העמדה של השחקן שהוא הפנים של הקבוצה לראייתם.

אוקיי.. אז אם ההנהלה תחתים את יותם שנה הבאה, אני מציע לשחרר את לנגפורד, הרי כבר יש שחקן ישראלי ברמת יורוליג על העמדה שלו.
אתה מדבר על עובדות, כשהעובדה היחידה שעלתה בשיחה הזאת, היא שמכבי החתימה את מצ'באן על חוזה גדול ל5 שנים, למרות שליאור גם חתום. למה היא עשתה את זה?
למרות שליאור הוא כביבול הפנים של הקבוצה, הוא משחק השנה רק 20 דקות, ככה שאין בעיה שהוא יחלוק את העמדה הזאת עם מילאן. הרבה כסף? נכון, אבל הוא כבר שחקן שלנו, שכבר נתן מספרים אדירים בבית קשה ביורוליג ואין שום סיבה שהוא לא יחזור.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי NY boy » 28 פברואר 2012, 18:21

למה היא עשתה את זה? כי המאמן לחץ, חשב שהוא צריך עוד שחקן פנים (כי גרין גם לא דומה לכלום וגם פצוע), כי חשבו שיש להם כוכב גדול ביד. מצד שני, הם ראו אותו חצי שנה, ממש לא התלהבו כמו חלק מהאנשים פה בפורום, וסביר שחושבים שהם טעו (אחרת היו משאירים אותו ולא מביאים את שון ג'יימס). ככה לפחות לי זה נראה.
NY boy

הודעהעל ידי jol9 » 28 פברואר 2012, 18:24

NY boy כתב:עובדות בשטח. מעולם לא היה במכבי שחקן ספסל במיליון דולר נטו, לא מאמין שלעולם גם יהיה. מתקשים להחזיק את השחקנים שרוצים גם היום (סופו, הנדריקס) בגלל שיקוליים כספיים. השחקן הכי יקר במכבי משחק על העמדה שלו. יש אופציה (כנראה, אולי) לצאת מהחוזה של מצ'באן במעט מאד כסף. כל זה ביחד מבחינתי שווה לזה שמאד ברור שמצ'באן לא יהיה פה שנה הבאה. עובדתית גם לא ראיתי אף אחד ממכבי, בלאט או כל אחד אחר מדבר על החזרה שלו. כשאני יראה שמישהו ממכבי מדבר על זה שמרוצים מההתקדמות של מצ'באן ומקווים שבשנה הבאה הוא יתרום אז אני אולי יחשוב אחרת. עובדתית זה לא קורה.

מכבי לא "שיחררה" את מצ'באן כי לא הייתה לה יכולת. אז היא השאילה. היא תשחרר אותו בקיץ לדעתי, והיה וקיים הסעיף הזה.

ומכבי גם השקיעה בג'ף פוט והחתימה אותו ל3 שנים. למדה שעשתה טעות ושיחררה אותו. מצ'באן זה לא אותה טעות, כי עדיין מדובר בשחקן טוב לעומת בדיחה כמו פוט. אבל השכר שלו מופרץ וזה משהו שמכבי לא תשלם לעולם לדעתי ולכן הוא ישוחרר ברגע שזה יתאפשר.

בתחילת הפוסט כתבת "עובדות בשטח", אז החלטתי לסמן עבורך את כל הדברים שכתבת שהן לא עובדות, אלא השארות שלך ושלך בלבד.

יש גם את כל העניין שכתבת שלא ראית שמישהו במכבי דיבר עליו - זאת כנראה באמת עובדה, כי באמת לא ראית, אבל זאת לא עובדה שאף אחד במכבי לא דיבר עליו או איתו. אולי פשוט
זה לא נעשה מול התקשורת.

אני מסכים כאן עם יוסי. כל ה"עובדות" שלך, הן הסקות לוגיות, נכונות יותר או פחות. אולי לבסוף יתברר שאתה צודק, אבל באותה המידה יכול להיות שלא.

העובדות היחידות שלא ניתנות לעירעור הן החוזה הארוך של מצ'באן במכבי, וזה שהוא נתן עונה טובה מאוד בפרטיזן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 28 פברואר 2012, 18:29

לא, העובדות הם שמעולם לא היה שחקן ספסל ששיחק במכבי בסכום הזה. העובדות הם שמתלבטים האם להשאיר את סופו במיליון דולר (לך לכתבה היום על ההמשך של בלאט), שהציעו להנדריקס רק 800 אלף דולר והמו"מ תקוע. שההנהלה החליטה להחתים את אליהו אפילו שהמאמן לא רצה. שההנהלה הכריחה את בלאט לשחרר השנה את אחד מבין הנדריקס ומצ'באן (בלאט אמר את זה בעצמו) לקבוצה אחרת. כל אלא הם עובדות כרגע, לא ספקולציות.

מי שחושב שיחליטו בהנהלה ובקבוצה להשאיר את מצ'באן בסכום הזה כנראה ממש חי באיזה חלום לא הגיוני.

והחוזה הלכאורה "ארוך" שאתה מדבר עליו... אם הפירסום בוואלה נכון, שווה בעיקר את הנייר שלו. כי אם למכבי יש אופציה לשחרר אותו בכל קיץ ב100 אלף דולר כנראה שהם לא ממש האמינו בו כל כך, ואמרו שמקסימום אם הוא לא יהיה שווה את הכסף (והוא לא) אז נשחרר אותו בפיצוי הזה.
NY boy

הודעהעל ידי jol9 » 28 פברואר 2012, 19:17

NY boy כתב:לא, העובדות הם שמעולם לא היה שחקן ספסל ששיחק במכבי בסכום הזה. העובדות הם שמתלבטים האם להשאיר את סופו במיליון דולר (לך לכתבה היום על ההמשך של בלאט), שהציעו להנדריקס רק 800 אלף דולר והמו"מ תקוע. שההנהלה החליטה להחתים את אליהו אפילו שהמאמן לא רצה. שההנהלה הכריחה את בלאט לשחרר השנה את אחד מבין הנדריקס ומצ'באן (בלאט אמר את זה בעצמו) לקבוצה אחרת. כל אלא הם עובדות כרגע, לא ספקולציות.

מי שחושב שיחליטו בהנהלה ובקבוצה להשאיר את מצ'באן בסכום הזה כנראה ממש חי באיזה חלום לא הגיוני.

והחוזה הלכאורה "ארוך" שאתה מדבר עליו... אם הפירסום בוואלה נכון, שווה בעיקר את הנייר שלו. כי אם למכבי יש אופציה לשחרר אותו בכל קיץ ב100 אלף דולר כנראה שהם לא ממש האמינו בו כל כך, ואמרו שמקסימום אם הוא לא יהיה שווה את הכסף (והוא לא) אז נשחרר אותו בפיצוי הזה.

אני עדיין חושב שרוב הדברים שלך הם ספקולציה. אני לא אומר שזאת ספקולציה לא סבירה, אבל לכל הראוי הוא שלפחות תסייג את עצמך.
אתה עדיין לא נביא, ולא יודע מה יהיה מחר, וזה שאף פעם זה לא קרה בעבר, לא אומר שזה לא יכול לקרות בעתיד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 28 פברואר 2012, 19:56

NY
תפסיק כבר לקבוע עובדות כאילו זה נכון!! כל מה שאתה חושב אתה מגדיר כעובדה בבטחון כאילו אתה מינימום שמעון מזרחי.
אם נלך ככה, אני יכול לומר לך שבטוח שמאצ'בן ישאר, ליאור יעזוב, ולורבק יגיע... בטוח. נו באמת...
לא היה למכבי שחקן "מחליף" ב800 בסכום הזה? קודם כל, זה לא שחקן מחליף. זה שחקן מוביל שיקבל את ה20 דקות שלו לפחות (אלא אם בלאט יעשה לו תרגיל פאפאס 2.0).
אז מה אם לא היה שחקן "מחליף" בסכום הזה?? עוד פעם לא היה ולא היה?? זה כמו ההוא שהתווכחתי איתי, שאמר לא נביא את האטשמייר כי לא היה לנו בחיים סנטר ברזילאי עם אזרחות אירופאית או משהו בסגנון... מה זה השטויות האלה? אז למה הביאו את סופו? הרי בחיים לא הבאנו סנטר עם בעיות השמנה, יווני ושחור...
אם אתה מדבר עובדות, אז עובדה שמכבי החתימה את מאצ'בן, שילמה עליו הרבה כסף. מכבי לא קנתה אותו כדי להשאיל עד סוף החוזה. מכבי החתימו אותו כי הוא שחקן מוכשר, הוא הושאל, נתן עונה מצוינת, וכנראה שיחזור. בדיוק כמו עם ניקולה
ספסל אמין? בסדר. אם אתה בוחר להאמין לו, ולא לאתרים כמו IN THE GAME, בעיה שלך. בכל המקומות נכתב שהחוזה יהיה מדורג כל שנה, ויעלה כל שנה רמת השכר שלו. אז בספסל כתבו אחרת, אז?? מה זה האתר המצחיק הזה בכלל? זה אתר שמביא ידיעות בכלל? יש שם מקורות בכלל? נראה כמו איזה בדיחה
asafb96

הודעהעל ידי NY boy » 28 פברואר 2012, 19:58

גם יכול להיות שיחתימו את לורבק במקומו מצ'באן ב2.5 מיליון דולר. זה שזה לא קרה לא אומר שזה לא יכול לקרות.

העובדות של מה שקרה בעבר, מה שאנחנו יודעים על מכבי ומה שאנחנו יודעים על הרצונות (להשאיר את הנדריקס וסופו והחוזה של ליאור) מראות בבירור שלמצ'באן כנראה אין מקום במכבי בשנה הבאה.
NY boy

הודעהעל ידי NY boy » 28 פברואר 2012, 20:00

asafb96, העובדות הם גם שמכבי כנראה (שוב לא בטוח, אבל אם נבחר להאמין לדיווח של וואלה אז כן) הכניסה סעיף יציאה בחוזה של מצ'באן שהיא תוכל להשתחרר ממנו בקלות. זה גם חלק מהעובדות לגביי החוזה שלו כנראה.
NY boy

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 פברואר 2012, 20:25

NY boy כתב:asafb96, העובדות הם גם שמכבי כנראה (שוב לא בטוח, אבל אם נבחר להאמין לדיווח של וואלה אז כן) הכניסה סעיף יציאה בחוזה של מצ'באן שהיא תוכל להשתחרר ממנו בקלות. זה גם חלק מהעובדות לגביי החוזה שלו כנראה.

וזו עובדה... כנראה... :whistle
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי NY boy » 28 פברואר 2012, 20:45

מכיוון שמכבי לא תאשר או תכחיש, צריך רק לחכות ולראות. אם להאמין לפרסום של וואלה שאמר את זה בצורה ברורה זה עובדה, אם לא זה כנראה... ולכן זה כנראה עובדה :-)
NY boy

הודעהעל ידי asafb96 » 28 פברואר 2012, 20:54

זה לא עובדה! די כבר עם השטויות האלה.
כל מה שעולה לך לראש זאת עובדה. זה לא! מצד אחד, אתה פוסל פרסומים, מצד שני אתה מתייחס לפרסומים הזויים לא פחות כעובדות. אם וואלה מפרסמים איזה הודעה הזויה, והם עושים את זה בכמויות בלי סוף, ומכבי לא מתייחסת לזה, זאת עובדה? מה זה השטויות האלה?
הסעיף הזה לא חשוב בעליל, ואני בספק גם אם הוא קיים, כי אם מכבי תרצה "להיפטר" ממאצ'בן, אפשר למכור אותו ברווח גדול מאוד
הרצונות? מי אתה שתקבע מה הרצונות של מכבי? אם הרצונות לא כוללות את סופו או הנדריקס? אם הרצונות זה לבנות מחדש? מאיפה לך מה ה"רצונות". רוצה עובדות? העובדות הם, שמכבי החתימו כשרון אירופאי צעיר על חוזה ארוך, כמו שעשו עם וויצ'יץ', למרות שידעו שאולי "לא יהיה לו מקום בקבוצה", אבל הוא נתן עונה גדולה, ויש לו עוד חוזה. וחוזה ממש לא גדול. תעשה 525 אלף יורו בדולרים, ותקבל חוזה בכלל לא גבוה משמעותית.
להשאיר את הנדריקס? אם זה על חשבון מאצ'בן/סופו/לאנגפורד/רכז, אז לא צריך להשאיר אותו.
asafb96

הודעהעל ידי NY boy » 28 פברואר 2012, 21:08

זה מה שאתה חושב. דיוויד הראה כבר שהוא מעדיף את הנדריקס על פניו מצ'באן. במכבי אף אחד לא הראה שהוא מאמין במצ'באן אחרת הוא לא היה מושאל, הוא היה נשאר במכבי ועוזר לה. אין קשר בין וויצ'יץ למצ'באן כי מצ'באן הגיע באמצע העונה, שולם עליו באייאווט כי חשבו שהוא יכול לתרום לקבוצה עוד בשנה שעברה. לא רק שהם הגיעו למסכנה שהוא לא יכול לתרום בסוף השנה, הם הגיעו למסקנה שעדיף הנדריקס על פניו השנה, וגם ג'יימס, ויש להשאיל את מצ'באן. הרי הם יכלו לא להחתים את ג'יימס ולהשאיר את מצ'באן. הם יכלו לשחרר את הנדריקס שקאחה הסכימה לשלם באייאווט עליו אפילו, אבל עדיין בלאט נלחם ונלחם והתעקש לשחרר את מצ'באן לקבוצה אחרת ולא את הנדריקס.

אתה חושב שבלאט שינה את דעתו בגלל כמה משחקים טובים בפרטיזן? אני משוכנע שלא. עובדה שגם לא נשמע מילה אחת מהכיוון של בלאט שהוא מעוניין בחזרה של מצ'באן בשנה הבאה, לפחות לא כלפי חוץ, אפילו לא כלפי מקורבים מדליפים. היחידי שמשוכנע שמצ'באן חוזר ואין על זה ספק ושמכבי בונה עליו כתותח על זה אתה והדעות שלך. אני חושב אחרת, אני חושב שבמכבי התקבלה כבר החלטה להשתחרר ממנו ושאנחנו נדע את זה מיד בקיץ ושיובהר שהוא לא בתוכניות. מי צודק? נחייה ונראה.

והגיע הזמן שתדע להבדיל בין ידיעות באינטרנט. יש הבדל גדול בין ידיעה שמפרסמת פרטי חוזה של שחקן שאם היא לא נכונה אפשר לתבוע את האתר על הדבר ולגרום להם לשלם הרבה מאד כסף (ולכן אתרים לא יפרסמו משהו כזה בלי שיש להם הוכחות אצלם במערכת שזה נכון). לבין ידיעות על מועמדים או כוונות או ספקולציות, דברים שאתה לא צריך שום הוכחה בשביל לפרסם ואי אפשר לתבוע אותך עליהם. אם בוואלה או בספסל היו מפרסמים ידיעה על החוזה של מצ'באן שהיא לא נכונה הוא, מכבי או הסוכן שלו היו יכולים לתבוע אותם ולהוציא הרבה מאד כסף על הסיפור הזה.
NY boy

הודעהעל ידי asafb96 » 28 פברואר 2012, 21:18

NY boy כתב:זה מה שאתה חושב. דיוויד הראה כבר שהוא מעדיף את הנדריקס על פניו מצ'באן. במכבי אף אחד לא הראה שהוא מאמין במצ'באן אחרת הוא לא היה מושאל, הוא היה נשאר במכבי ועוזר לה. אין קשר בין וויצ'יץ למצ'באן כי מצ'באן הגיע באמצע העונה, שולם עליו באייאווט כי חשבו שהוא יכול לתרום לקבוצה עוד בשנה שעברה. לא רק שהם הגיעו למסכנה שהוא לא יכול לתרום בסוף השנה, הם הגיעו למסקנה שעדיף הנדריקס על פניו השנה, וגם ג'יימס, ויש להשאיל את מצ'באן. הרי הם יכלו לא להחתים את ג'יימס ולהשאיר את מצ'באן. הם יכלו לשחרר את הנדריקס שקאחה הסכימה לשלם באייאווט עליו אפילו, אבל עדיין בלאט נלחם ונלחם והתעקש לשחרר את מצ'באן לקבוצה אחרת ולא את הנדריקס.

אתה חושב שבלאט שינה את דעתו בגלל כמה משחקים טובים בפרטיזן? אני משוכנע שלא. עובדה שגם לא נשמע מילה אחת מהכיוון של בלאט שהוא מעוניין בחזרה של מצ'באן בשנה הבאה, לפחות לא כלפי חוץ, אפילו לא כלפי מקורבים מדליפים. היחידי שמשוכנע שמצ'באן חוזר ואין על זה ספק ושמכבי בונה עליו כתותח על זה אתה והדעות שלך. אני חושב אחרת, אני חושב שבמכבי התקבלה כבר החלטה להשתחרר ממנו ושאנחנו נדע את זה מיד בקיץ ושיובהר שהוא לא בתוכניות. מי צודק? נחייה ונראה.

והגיע הזמן שתדע להבדיל בין ידיעות באינטרנט. יש הבדל גדול בין ידיעה שמפרסמת פרטי חוזה של שחקן שאם היא לא נכונה אפשר לתבוע את האתר על הדבר ולגרום להם לשלם הרבה מאד כסף (ולכן אתרים לא יפרסמו משהו כזה בלי שיש להם הוכחות אצלם במערכת שזה נכון). לבין ידיעות על מועמדים או כוונות או ספקולציות, דברים שאתה לא צריך שום הוכחה בשביל לפרסם ואי אפשר לתבוע אותך עליהם. אם בוואלה או בספסל היו מפרסמים ידיעה על החוזה של מצ'באן שהיא לא נכונה הוא, מכבי או הסוכן שלו היו יכולים לתבוע אותם ולהוציא הרבה מאד כסף על הסיפור הזה.

מה הקשר בין מאצ'בן להנדריקס? אחד סנטר מחליף, השני PF מוביל. מה הקשר?
אין קשר בין מאצ'בן לוויצ'יץ'? אז מה אם הוא בא באמצע העונה? אז מה אם שלמו ביי אאוט? מה הקשר בכלל? בסופו של דבר, זה כשרון אירופאי צעיר, שבא, הושאל לשנה, וחזר. כך שאי אפשר "להסתמך על מקרי עבר" כמו שאתה עושה.
הגיעו למסקנה מוטעת. וחלק לא קטן פה, כולל אני, אמרו את זה. מאצ'בן טוב מהנדריקס ומג'יימס, ולא במעט. והוא הוכיח את זה, שהתעלל במכבי. תראה שידור חוזר של המשחקים מול פרטיזן ואולי תבין.
עובדה שבלאט לא מדבר על זה? עוד פעם העובדות השטותיות האלה? באותה מידה אפשר לומר שעובדה שבלאט לא דיבר על להשאיל אותו. חלאס כבר...
אתה חושב שמאצ'בן יעזוב? בסדר! אבל תגיד שזו דעתך, ואל תתייחס לזה כאל עובדה מוצקת. כי זה לא
למה שיתבעו על פרטי חוזה? למה הם כתבו את כל פרטי החוזה? כולה כתבו כמה הוא הולך לקבל. כל שחקן שחותם, בכל אתר מתפרסם השכר שהוא הולך לקבל, ולפעמים הפרסומים שונים. חלק כותבים ככה, חלק ככה. לא ממש זכור לי איזה תביעה. כולה כתבו כמה הוא הולך לקבל. איך תסביר את זה שבאתר אחד כתבו X, ובאחרים כתבו Y?? להתייחס לפרסום בספסל כעובדה זה בדיחה
asafb96

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 פברואר 2012, 21:21

NY boy כתב:למה היא עשתה את זה? כי המאמן לחץ, חשב שהוא צריך עוד שחקן פנים (כי גרין גם לא דומה לכלום וגם פצוע), כי חשבו שיש להם כוכב גדול ביד. מצד שני, הם ראו אותו חצי שנה, ממש לא התלהבו כמו חלק מהאנשים פה בפורום, וסביר שחושבים שהם טעו (אחרת היו משאירים אותו ולא מביאים את שון ג'יימס). ככה לפחות לי זה נראה.

לגבי ה"עובדות" כבר ענו לך , תרשה לי רק להתייחס לטיעון שהעלת פה.

ג'יימס הובא כפלסטר לעמדה 5 בשביל הליגה והדריאטית בסכום נמוך , הסרבי יושב על חוזה כבד והוא בכלל שחקן מפתח להרבה שנים בכל קבוצה שהוא ילך אליה כשהוא בכלל מתופקד בעיקר בעמדה 4 , ככה שאין שום קשר בין השניים.

בנוסף לא ממש הבנתי את ה"טיעון" שאומר מכבי נתקעה בבעיית גבוהים ולכן החתימה את מאצ'באן , סלח לי מראש אבל את הטיעון המתחכם הזה כבר שמעתי בעונה שעברה וכבר את אז תפסתי את הראש בבעתה , איך בדיוק אפשר לחשוב על אופציה שבה מכבי נתקעה בעמדה מסויימת ובמקום לתת פיתרון היא החתימה שחקן על חוזה ל-5 שנים כשברור שהוא גם לא יתרום יותר מידי באותה עונה עקב גילו הצעיר?

בנוסף זה עיוות של המציאות לטעון שמכבי התקשתה בעמדות הללו כשדווקא בגלל המאסה של הכישרון בעמדות הפנים הוא לא הצליח לקבל דקות כשבלאט פשוט העדיף ללכת עם הכישרון שכבר היה לו ביד.

ואיף אפשר בדיוק להתאכזב מהיהלום שיש למכבי ביד אחרי העונה שהוא נותן בפרטיזן? למכבי יש יהלום די מלוטש בגיל צעיר (קצת יותר מ-22 ) עם אופי טוב , זה פשוט לבוא ולקחת.
יוסי22

הודעהעל ידי NY boy » 28 פברואר 2012, 23:00

איזה עונה פרטיזן? אולי דיי עם הסיפורים והמעשיות האלה. כמות השחקנים שנתנו עונות טובות בפרטיזן ונכשלו לחלוטין מחוץ לחממה שם היא כל כך גדולה שכבר אי אפשר לזכור את כולם. וזה כולל את מאריץ שכולם פה מאוננים עליו (סליחה על הביטוי) אבל לא עושה כלום בפנא, ג'רלס שנכשל טוטאלית בפנרבחצ'ה ובדרך החוצה משם, ועוד ועוד שחקנים.

עוד מעט תגידו שהעונה של רוטבארט ביורוליג גם שווה חוזה מיליונים במכבי כי הוא ישראלי... על כל 8 הנקודות שלו ביורוליג.

מצ'באן שיחק בקבוצה חלשה ביורוליג ועשה שם מספרים. הוא לא נתן עונה גדולה, לא שום דבר דומה לזה, לא הצליח להוביל את הקבוצה שלו לכלום (לא באשמתו חלילה אבל עדיין). הוא שחקן חביב וטוב, פוטנציאל, הוא לא עשה רבע ממה שליאור אליהו עשה בקריירה שלו וליאור ימשיך להיות ה4 המוביל של הקבוצה לא משנה כמה אנשים פה חושבים שמצ'באן טוב ממנו. ליאור הוכיח שהוא טוב בהרבה ממצ'באן, עשה יותר ממנו, וימשיך לעשות יותר ממנו כנראה. ההשתפכות הזאת על מצ'באן כאילו מדובר באיזה שחקן שהוכיח את עצמו היא פשוט לא מובנת.

נכון להים מצ'באן קיבל צ'אנס במכבי של חצי שנה ולא הוכיח כלום, אבל ממש כלום. אם כבר חצי השנה שלו במכבי הוכיחה שהוא לא מתאים לרמות האלה. בדיוק כמו שג'יימס על פי כולם פה (בצדק) לא מתאים לרמה. גם מצ'באן ששיחק במכבי הוכיח שהוא לא מתאים לרמה. פרטיזן זה לא מכבי ומצ'באן לא עשה שום דבר להוכיח שאם הוא יקבל צ'אנס נוסף במכבי זה יראה אחרת.

אני משוכנע (אבל זאת דעתי) שככה גם בלאט חושב, ככה גם בהנהלה, ולכן אני משוכנע שהוא לא ימשיך ולא יחזור למכבי. למעשה אני חושב שלא נראה את מצ'באן לובש את הגופיה של מכבי יותר לעולם כנראה. נראה מי צודק.

בינתיים סוגרים עם הנדריקס מה שלטעמי רק מוכיח שזה הכיוון. הנדריקס הוא 4-5, בעמדה 4 יש את ליאור שימשיך להיות השחקן המוביל של הקבוצה בעמדה הזאת. אם מישהו חושב שבנוסף לזה מכבי תזרוק מיליון דולר על שחקן שיקבל את הפירורים שלהם... הבנאדם הזה לדעתי נאיבי, חי בסרט, והוא יתעורר מזה בקיץ שתצא הודעת השחרור הרשמית של מצ'באן.
NY boy

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־8 אורחים