שמואל1 כתב:asafb96 כתב:שמואל1 כתב:מכבי עשתה מספר טעויות קריטית ופספסה ריבאונדים שהיו יכולים להביא לה את המשחק. ובכל זאת אסור לשכוח שמכבי שיחקה נגד המחליפים של ברצלונה ועדיין לא הצליחה. המצב לא נראה טוב, מכבי מגיעה לחלק הכי חשוב של העונה בכושר ירוד.
החדשות הטובות- ריצ'ארד הנדריקס, במשחק מטורף בכל קנה מידה (אולי חדשות לא טובות כי המשחק הזה עלול לקנות לו חוזה מכובד בספסל של ברצלונה בעונה הבאה). ראינו ממנו דברים שאם יתמיד לעשות- יהיה אחד הפאוור פורוורדים הטובים באירופה, סוג של באטיסט החדש.
באטיסט הוא לא יהיה, כי באטיסט סנטר, ופיזית הוא גם מסתדר מצוין ככזה, אבל הנדריקס יכול ליהיות 4 מצוין באירופה.
ממתי באטיסט סנטר? הוא 4 מובהק.

הנדריקס יכול להיות באטיסט החדש בעמדה 5..
אני מניחה שלפרקים הנדריקס ישחק 4 אבל הוא עוד צעיר ואני בטוחה שעם הזמן הוא יתחזק וישתפר בפיק אנד רול..לא יודעת אם הוא יגיע לפיזיות של באטיסט כי זה באמת משהו מיוחד אבל הוא יכול להיות שחקן פיק אנד רול מצוין בעמדה 5.
אני לא מסכים. הנדריקס מתקשה לשחק בפוסט מול סנטרים גבוהים וחזקים (ראינו אותו קולע פעם אחת מול וואסקאז יפה, אבל שהוא ניסה מול פרוביץ' בחצי השני הוא לא פגע בכלום). הוא רחוק מאוד מהפיזיות והאתלטיות של באטיסט, ולעומת זאת, שחקן יותר דינמי, נמרץ, ומהיר. לטעמי באירופה הוא ישחק כ4 בעיקר, חוץ ממקרים שפה ושם הוא ישחק 5.
אם כבר סנטר נמוך וחזק, זה ג'ואי דורסי, שהוא באמת שחקן חזק מאוד ואתלטי, וגם שחקן הגנה פנטסטי, אבל התקפית הוא לא קרוב לרמה הזאת של באטיסט. אבל הוא כן יכול לתפקד יותר טוב כ5