יורוליג - ברצלונה-מכבי רביעי 21:45, בערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג - ברצלונה-מכבי רביעי 21:45, בערוץ 10

הודעהעל ידי asafb96 » 29 פברואר 2012, 21:44

שמואל1 כתב:
asafb96 כתב:
שמואל1 כתב:מכבי עשתה מספר טעויות קריטית ופספסה ריבאונדים שהיו יכולים להביא לה את המשחק. ובכל זאת אסור לשכוח שמכבי שיחקה נגד המחליפים של ברצלונה ועדיין לא הצליחה. המצב לא נראה טוב, מכבי מגיעה לחלק הכי חשוב של העונה בכושר ירוד.
החדשות הטובות- ריצ'ארד הנדריקס, במשחק מטורף בכל קנה מידה (אולי חדשות לא טובות כי המשחק הזה עלול לקנות לו חוזה מכובד בספסל של ברצלונה בעונה הבאה). ראינו ממנו דברים שאם יתמיד לעשות- יהיה אחד הפאוור פורוורדים הטובים באירופה, סוג של באטיסט החדש.

באטיסט הוא לא יהיה, כי באטיסט סנטר, ופיזית הוא גם מסתדר מצוין ככזה, אבל הנדריקס יכול ליהיות 4 מצוין באירופה.

ממתי באטיסט סנטר? הוא 4 מובהק.

:eek על מה אתה מדבר?? מתי בפעם האחרונה ראית את פאו? באטיסט הוא סנטר. אך ורק סנטר.

הנדריקס יכול להיות באטיסט החדש בעמדה 5..
אני מניחה שלפרקים הנדריקס ישחק 4 אבל הוא עוד צעיר ואני בטוחה שעם הזמן הוא יתחזק וישתפר בפיק אנד רול..לא יודעת אם הוא יגיע לפיזיות של באטיסט כי זה באמת משהו מיוחד אבל הוא יכול להיות שחקן פיק אנד רול מצוין בעמדה 5.

אני לא מסכים. הנדריקס מתקשה לשחק בפוסט מול סנטרים גבוהים וחזקים (ראינו אותו קולע פעם אחת מול וואסקאז יפה, אבל שהוא ניסה מול פרוביץ' בחצי השני הוא לא פגע בכלום). הוא רחוק מאוד מהפיזיות והאתלטיות של באטיסט, ולעומת זאת, שחקן יותר דינמי, נמרץ, ומהיר. לטעמי באירופה הוא ישחק כ4 בעיקר, חוץ ממקרים שפה ושם הוא ישחק 5.
אם כבר סנטר נמוך וחזק, זה ג'ואי דורסי, שהוא באמת שחקן חזק מאוד ואתלטי, וגם שחקן הגנה פנטסטי, אבל התקפית הוא לא קרוב לרמה הזאת של באטיסט. אבל הוא כן יכול לתפקד יותר טוב כ5
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 פברואר 2012, 21:47

אני לא מסכים. הנדריקס מתקשה לשחק בפוסט מול סנטרים גבוהים וחזקים (ראינו אותו קולע פעם אחת מול וואסקאז יפה, אבל שהוא ניסה מול פרוביץ' בחצי השני הוא לא פגע בכלום). הוא רחוק מאוד מהפיזיות והאתלטיות של באטיסט, ולעומת זאת, שחקן יותר דינמי, נמרץ, ומהיר. לטעמי באירופה הוא ישחק כ4 בעיקר, חוץ ממקרים שפה ושם הוא ישחק 5.

דבר ראשון אני לא חושבת שהוא ישחק 4 כי בלאט אמר שהוא אנדרסייזד סנטר.
דבר שני, הנדריקס שיחק מצוין תמיד מול הספרדיות שיש להן תמיד סנטרים גבוהים וחזקים(באטיסטה,הגבוהים של בארסה לפני שנה,באראץ',הגבוהים של ריאל)..היום נגמר לו הכוח בחצי השני כי הוא שיחק גם בשבילו וגם בשביל סופו..כשהוא יהיה בקו קדמי שלא הכל נופל עליו אז הוא יהיה הרבה יותר אפקטיבי לאורך זמן..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 פברואר 2012, 21:48

באטיסט רוב השנים שלו באירופה שיחק סנטר? מאיפה הבאתם את זה. כמעט בכל העונות שלו בפאו הוא שיחק לצד צרצאריס שהיה הסנטר. באטיסט הוא POWER FORWARD קלאסי ומובהק- בדיוק בגובה ובסגנון שמתאים לעמדה הזו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 פברואר 2012, 21:49

צביקה קרא לקאימאקוגלו קאימאזוגלו :rofl
מה נעשה עם צביקה? מכביסט מכביסט אבל שילמד שמות :laugh1
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 29 פברואר 2012, 21:50

ברצלונה משחקת בלי נבארו ואיידסון מנצחת את מכבי.
ברצלונה בקושי משתפת את לורבק(לא שיחק מחצית שלמה) מנצחת את מכבי.
ברצלונה מעלה 2 שחקני נוער מנצחת את מכבי.
מה נגיד ? אליהו זוועה,אם זה תלוי בבלאט מאלט בדרך חזרה הביתה היום,לפאפאלוקס קשה מול הגנות חזקות(להזכיר לכם אנחנו נגד פאו בהצלבה הגנה לא פחות טובה).
חוץ מזה אפשר לשבח את הנדריקס ולאנגפורד שנתנו משחק יפה מאוד.
הדבר שהכי חזר למכבי זה רכז אוחיון טוב כמחליף אבל צריך רכז סטאר שיתן את הטון בקבוצה הזאת יוביל אותה,עדיף לשחק עם SF כמו פניני\לאנגפורד בחמישיה ולהביא לפה רכז ברמה אירופאית גבוה מאוד אחרי הכל רכז זאת העמדה הכי חשובה על המגרש.
תמונה
refael

הודעהעל ידי refael » 29 פברואר 2012, 21:51

שמואל1 כתב:באטיסט רוב השנים שלו באירופה שיחק סנטר? מאיפה הבאתם את זה. כמעט בכל העונות שלו בפאו הוא שיחק לצד צרצאריס שהיה הסנטר. באטיסט הוא POWER FORWARD קלאסי ומובהק- בדיוק בגובה ובסגנון שמתאים לעמדה הזו.

כנראה לא ראית הרבה את פאו בשנים האחרונות, סנטר ללא ספק.
אפילו בעונה עם פקוביץ אני זוכר אותו עולה מהספסל כמחליף שלו.
תמונה
refael

הודעהעל ידי asafb96 » 29 פברואר 2012, 21:52

שמואל1 כתב:באטיסט רוב השנים שלו באירופה שיחק סנטר? מאיפה הבאתם את זה. כמעט בכל העונות שלו בפאו הוא שיחק לצד צרצאריס שהיה הסנטר. באטיסט הוא POWER FORWARD קלאסי ומובהק- בדיוק בגובה ובסגנון שמתאים לעמדה הזו.

על מה אתה מדבר? באטיסט שיחק כסנטר כמעט כל הקריירה שלו. צרצריס סנטר? מאיפה הבאת את זה? צרצריס, וגם פוטסיס, ששיחקו לצד באטיסט, הם 4
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 29 פברואר 2012, 21:55

שמואל צודק. רוב הקריירה באטיסט שיחק 4, אבל בשנים האחרונות בגלל שנהיה שמן ואיטי יותר, הוא משחק סנטר. עדיין רוב הפעולות שלו הן עם הפנים לסל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 29 פברואר 2012, 21:58

Holiday_Armadillo כתב:

דבר שני, הנדריקס שיחק מצוין תמיד מול הספרדיות שיש להן תמיד סנטרים גבוהים וחזקים(באטיסטה,הגבוהים של בארסה לפני שנה,באראץ',הגבוהים של ריאל)..היום נגמר לו הכוח בחצי השני כי הוא שיחק גם בשבילו וגם בשביל סופו..כשהוא יהיה בקו קדמי שלא הכל נופל עליו אז הוא יהיה הרבה יותר אפקטיבי לאורך זמן..

בלאט אמר? אז מה... הנדריקס הראה היום שהוא פנטסטי כ4, והראה לא פעם, שהוא מתקשה בפוסט מול סנטרים גבוהים, וגם הגנתית מתקשה מול סנטרים. לעומת זאת, הוא הראה שכל בעיית הסייז שגורמת ל2 הבעיות הקודמות שכתבתי, מתבטלת שהוא משחק מול PF
באטיסטה זה לא מדד בכלל למה שיש באירופה. באראץ שיחק פצוע בסדרה ההיא. בשלב הראשון הוא עשה מהנדריקס צחוק. הגבוהים של ריאל זה רכיכות. אני ממש לא הייתי מתרץ את זה שנגמר לו הכוח. עובדה שהוא שיחק עד השניה האחרונה, והיה בסוף אפקטיבי מאוד לצד סופו. מה לעשות, הוא לא יכול לקחת בפוסט סנטר כמו פרוביץ'.
כמו שאמרתי, הוא לא יהיה באטיסט הבא. הם מזכירים אחד את השני בכך ששניהם גבוהים אמריקאים נמוכים ואתלטיים, אבל גם שונים. באטיסט זה שחקן סופר פיזי ואתלטי, אבל יחסית כבד לגבוה שלו. הנדריקס הוא שחקן פחות פיזי, גם פחות אתלטי קצת, אבל יותר מהיר, אנרגטי ודינמי, ועם השיפור שלו בקליעה מחצי מרחק, הוא יכול ליהיות אחלה 4
asafb96

הודעהעל ידי refael » 29 פברואר 2012, 21:58

מה קרה פיט מייקל נפל עלינו והתפוצץ היום עם 20 נק? :(
סמית עם 6 נק,4 ריב,5 חטיפות.
תמונה
refael

הודעהעל ידי asafb96 » 29 פברואר 2012, 21:58

felix_r כתב:שמואל צודק. רוב הקריירה באטיסט שיחק 4, אבל בשנים האחרונות בגלל שנהיה שמן ואיטי יותר, הוא משחק סנטר. עדיין רוב הפעולות שלו הן עם הפנים לסל.

איך 4 אבל? אז מי היה הסנטר? צרצריס הסנטר? פוטסיס? באטיסט שיחק 4 ממה שזכור לי רק לצד פקוביץ' קצת, אבל לרוב הוא משחק כסנטר
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 פברואר 2012, 21:59

גילוי נאות, חשבתי שכבר הצלחנו סוף סוף להגיע לעמק השווה בנושא ליאור. אבל אתם חייבים להודות שהמשחק היום העלה גם אצלכם תהיות. הוא פתח בחמישייה, קיבל 17 דקות, אפילו היה סביר בהגנה לפרקים, אבל סיים עם 0 מ4 מהשדה, 2 ריבאונדים, ואיבוד. אשמח לשמוע מה תומכי ליאור חושבים על זה.. (באמת, לא כהתרסה)
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 פברואר 2012, 22:00

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בלאט אמר? אז מה... הנדריקס הראה היום שהוא פנטסטי כ4, והראה לא פעם, שהוא מתקשה בפוסט מול סנטרים גבוהים, וגם הגנתית מתקשה מול סנטרים. לעומת זאת, הוא הראה שכל בעיית הסייז שגורמת ל2 הבעיות הקודמות שכתבתי, מתבטלת שהוא משחק מול PF
באטיסטה זה לא מדד בכלל למה שיש באירופה. באראץ שיחק פצוע בסדרה ההיא. בשלב הראשון הוא עשה מהנדריקס צחוק. הגבוהים של ריאל זה רכיכות. אני ממש לא הייתי מתרץ את זה שנגמר לו הכוח. עובדה שהוא שיחק עד השניה האחרונה, והיה בסוף אפקטיבי מאוד לצד סופו. מה לעשות, הוא לא יכול לקחת בפוסט סנטר כמו פרוביץ'.
כמו שאמרתי, הוא לא יהיה באטיסט הבא. הם מזכירים אחד את השני בכך ששניהם גבוהים אמריקאים נמוכים ואתלטיים, אבל גם שונים. באטיסט זה שחקן סופר פיזי ואתלטי, אבל יחסית כבד לגבוה שלו. הנדריקס הוא שחקן פחות פיזי, גם פחות אתלטי קצת, אבל יותר מהיר, אנרגטי ודינמי, ועם השיפור שלו בקליעה מחצי מרחק, הוא יכול ליהיות אחלה 4

מה זה הטימטום הזה ''שיחק עד השנייה האחרונה''? הבן אדם על המגרש,לא ישחק? סופו כבר נגרר על הברכיים בסוף המשחק זה אומר שהיה לו כוח?
ומה זה ''בלאט אמר? אז מה..'', להזכיר לך שבלאט הוא המאמן של מכבי והוא זה שמחליט מי ישחק איפה? אם אתה רוצה שכל שחקן ישחק איפה שאתה רוצה אז תוריד מנג'ר כדורסל או משהו..אם בלאט אומר שבשבילו הנדריקס הוא אנדרסייזד סנטר אז הוא ישחק כסנטר..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 29 פברואר 2012, 22:01

MTA2311 כתב:גילוי נאות, חשבתי שכבר הצלחנו סוף סוף להגיע לעמק השווה בנושא ליאור. אבל אתם חייבים להודות שהמשחק היום העלה גם אצלכם תהיות. הוא פתח בחמישייה, קיבל 17 דקות, אפילו היה סביר בהגנה לפרקים, אבל סיים עם 0 מ4 מהשדה, 2 ריבאונדים, ואיבוד. אשמח לשמוע מה תומכי ליאור חושבים על זה.. (באמת, לא כהתרסה)

אולי ביטחון אצל השחקן אבל גם זה לא נראה לי רק לפני כמה ימים דפק איזה 30 נקודות
תמונה
refael

הודעהעל ידי asafb96 » 29 פברואר 2012, 22:02

MTA2311 כתב:גילוי נאות, חשבתי שכבר הצלחנו סוף סוף להגיע לעמק השווה בנושא ליאור. אבל אתם חייבים להודות שהמשחק היום העלה גם אצלכם תהיות. הוא פתח בחמישייה, קיבל 17 דקות, אפילו היה סביר בהגנה לפרקים, אבל סיים עם 0 מ4 מהשדה, 2 ריבאונדים, ואיבוד. אשמח לשמוע מה תומכי ליאור חושבים על זה.. (באמת, לא כהתרסה)

משחק לא טוב שלו. הוא בתקופה לא טובה. כמו שכתבתי בהתחלה, הבעיה לדעתי היא בעיקר בצורת המשחק שלו. הוא שיפר את המשחק שלו בפוסט, אבל התחיל כבר להסתמך על זה יותר מדי, ובמקום לנצל את יתרון הזריזות שלו, מנסה לקחת שחקן כמו לורבק לפוסט... זה לא עובד. בלאט צריך להכניס לו לראש שהוא חייב לשחק על היתרונות שלו.
asafb96

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 פברואר 2012, 22:02

asafb96 כתב:
felix_r כתב:שמואל צודק. רוב הקריירה באטיסט שיחק 4, אבל בשנים האחרונות בגלל שנהיה שמן ואיטי יותר, הוא משחק סנטר. עדיין רוב הפעולות שלו הן עם הפנים לסל.

איך 4 אבל? אז מי היה הסנטר? צרצריס הסנטר? פוטסיס? באטיסט שיחק 4 ממה שזכור לי רק לצד פקוביץ' קצת, אבל לרוב הוא משחק כסנטר

כמעט כל העונות שלו באטיסט שיחק לצד צרצריס בחמישיה, וכן- צרצריס סנטר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 29 פברואר 2012, 22:04

שמואל1 כתב:
asafb96 כתב:

וואו, זה פעם ראשונה שאני שומע את זה. צרצריס סנטר?? זה חדש לי. באמת.
חאלאס שמואל, עזוב אותך שטויות. באטיסט היה סנטר, צרצריס ופוטסיס סגרו את העמדה 4
צרצריס זה שחקן פנים לסל שזורק הרבה שלשות
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 29 פברואר 2012, 22:07

כמו שאסף ציין נכון במהלך המשחק, אליהו משום מה עשה רק פוסט-אפים, ולעשות פוסט-אפ על שחקן 210-215 זה די קשה. אני לא יודע למה הוא עשה את זה במקום לנצל את המהירות ולבוא מבחוץ. אני רק יכול לנחש, שזה בגלל שמכבי בונה את ההתקפה בצורה מבולגנת לגמרי, ולכן הוא לא קיבל את הכדור במקומות נכונים או בזמן הנכון.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 29 פברואר 2012, 22:09

asafb96 כתב:
שמואל1 כתב:
asafb96 כתב:

וואו, זה פעם ראשונה שאני שומע את זה. צרצריס סנטר?? זה חדש לי. באמת.
חאלאס שמואל, עזוב אותך שטויות. באטיסט היה סנטר, צרצריס ופוטסיס סגרו את העמדה 4
צרצריס זה שחקן פנים לסל שזורק הרבה שלשות

אתה לא צודק.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 29 פברואר 2012, 22:10

אמרתי את זה כבר כמה פעמים,
מנקודת המבט שלי כאוהד, מכבי משדרת יותר מדי כבוד ליריבות שלה השנה,
ספרתי לפחות 5 מקרים היום שסביר היה שמכבי תעשה מהלך מסוים אבל או שהרגליים קפאו, או שהכדור החליק בידיים מאיזה ריבאונד בדילוגים,
הדברים הקטנים האלה הם סימנים גדולים לגישוש האינסופי של הקבוצה היריבה.
הייתי אומר שבלאט חייב ללמד את השחקנים שלו להפסיק לגשש ולקבוע בעצמם את הטון (קרי ה 6-0 בהתחלת המשחק שקוזז תוך דקה) במקום להתקיף ולהתכופף, להתקיף ולהתכופף.
"הסתכלתי היום על ברצלונה מהצד והיא לא היתה נראית משהו" מוכר לכם המשפט הזה? מתי אנחנו נתחיל להראות טוב מהצד?
מאלט נראה היום אבוד על המגרש ברמה ששברה שיאים, אני אוהב את החוצפה החיובית של אוחיון שמבחינה אתלטית הוא שייך לרמה הגבוהה באירופה כבר בעונה הראשונה שלו במכבי.
אהבתי גם את המשחק של סמית' היום בעיקר בהגנה, אם הוא היה משחק כל השנה ככה הייתי מוכן לקבל את זה שהוא ישאר עוד עונה, למרות הפסיביות המתסכלת שלו בהתקפה.
ברגע שסופו קיבל את הכדור לשניות המכריעות, היתה לי הרגשה שכדאי שאעצום את העיניים, אז לא עצמתי בסוף, וסופו התחיל ללכת וללכת וללכת, אלה היו הצעדים הארוכים ביותר שראיתי השנה, בכדור מכריע.
סה"כ משחק מוזר, כמו כל העונה הזו, השחקנים לא מספיק מאמינים בעצמם, וזה כאילו ברור מאליו שכל מומנטום חיובי סופו יהיה- סופו. :neutral
על פניו, הסדרה מול פנאתינייקוס תהיה כנראה תלויה בעיקר במצברוח של השחקנים.
~Box & 1~

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־28 אורחים